Κι εγώ προχθες πήρα το 1ο TDK 50 RE αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.Το έχω και εγώ, αλλά τώρα που αγόρασα ένα TDK BD-RE 50GB δε το αναγνωρίζει. Του έκανα και αναβάθμιση firmware, αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως δεν υποστηρίζει επανεγγράψιμα 50GB; Δοκίμασε κανείς απλά εγγράψιμα 50GB;
Είναι αλήθεια πως στην ελληνική αγορά το mgmanager.gr είχε (ακόμα έχει) μια από τις πιο φτηνές τιμές στα 278.33 Ευρώ. Ως εκ τούτου τους προτιμήσαμε, μιας και ήταν οι πιο εύκολα προσβάσιμοι εντός λεκανοπεδίου.
http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=13254
Φαντάζομαι όμως πως σε λίγο θα ακολουθήσουν κι άλλοι, γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Ήδη πωλείται σε αυτή την τιμή +/- 1 Ευρώ στα:
- HardShop
- Syncom
- Zero1
Από κει και μετά ακολουθούν κι άλλοι πιο ακριβοί. Με ένα skroutz-άρισμα το εντοπίζεις εύκολα.
Υπάρχει βεβαίως και το πιο φτηνό GGC-H20L, το ποίο είναι πάλι Multi Blue αλλά μόνο ROM. Δεν είναι δηλαδή αντιγραφέας, ούτε καν DVD-R. Στα 208 Ευρώ. Το link:
http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=13255
Να πώ πως το συνοδευτικό PowerDVD είναι όντως φτηνή έκδοση και πως για να το αναβαθμίσεις χρειάζεται να επισκεφτείς το site της Cyberlink, όπου η χρέωση πρέπει να είναι κάμποσα ευρουδάκια (50 με 70 φαντάζομαι).
Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το μηχάνημα στο αμερικάνικο avsforum.com., σε πολλά threads. Ένα από αυτά είναι και το επίσημο thread για τη συσκευή.
Όποιος το δοκιμάσει, ας ρίξει μια πενιά.
Κι εγώ προχθες πήρα το 1ο TDK 50 RE αλλά δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.
Θα το κοιτάξω το βραδάκι.
Δοκίμασες με το τελευταίο Nero (8.3.2.1) ;
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! :a0210:
Δισκάκια Verbatim απο που αγοραζεις πιο φθηνα αν επιτρέπεται?
Σκεφτομαι να αγορασω το εν λογω recorder (τωρα που επεσαν και οι τιμες) και να παραγγειλω δισκακια απο e-bay...
Γραφει ΣΙΓΟΥΡΑ και 50αρια DL ε ? :grandpa:
Δισκάκια έχω πάρει από ebay. 50ρη σίγουρα γράφει verbatim από αυτά που έχω διαβάσει σε φόρα. Προσωπικά δε το έχω δοκιμάσει (είναι πανάκριβο το 50ρη BD-RE δισκάκι).
Μία συμβουλή: ξεκινήστε πρώτα με BD-RE τις δοκιμές σας, γιατί κάθε λάθος κοστίζει με τα BD-R. Όταν είστε σίγουροι με τη μεθοδολογία σας, τότε γράφετε και σε BD-R.
Το Panasonic BD35 τα παίζει μία χαρά!
Συμβατά δισκάκια είναι σχεδόν όλα όσα έχω δοκιμάσει (Verbatim, TDK, SONY, Panasonιc), 25-50GB.
Τυχόν οδηγοί (π.χ. Virtual Clone Drive), που ενδεχομένως να ζητήσουν απροσδόκητα πρόσβαση στο δίσκο κατά τη διάρκεια της εγγραφής, πρέπει να απεγκαθίστανται πριν ξεκινήσει η εγγραφή..
Ειδικά τα Verbatim 2Χ που φέρνει το Πλαίσιο γράφονται σε 6X θαυμάσια..
Το Panasonic, όπως και όλα τα standalone, δε θα παίξει (ακόμα) τα δισκάκια που γράφονται από remuxed isos με Dolby TrueHD soundtrack..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.