Για να ειμαι ειλικρινης επειδη επαιξα λιγο με το playstation αυτο που εγραφε το fullhd με το iop και τα πλακιδια δεν το εχω παρατηρησει και μου κανει εντυπωση!!!Θα το ψαξω ομως και με υπολογιστη για να δω τι παιζει!!Σιγουρα απο τις φωτο ειναι δυσκολο να καταλαβεις αλλα παιρνεις μια ιδεα!!!Παρτε και αλλες λιγες λιγο καλλυτερες..
Είμαι κάτοχος εδω και μια εβδομάδα τις lg 8500 47´’ και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος …
Δε περίμενα τέτοιο χάλι …εκτός και αν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο …όποια σκηνή σε ταινία ύπαρξη με μαύρο φόντο, πίσω το αντικείμενο που θα είναι, η άνθρωπος, σχηματίζετε γύρο γύρο από αυτό κάτι σα να φωτίζει προς το άσπρο ….και το ποιο τραγικό της ιστορίας …εάν είσαι σε λίγο πλάγια θέση ότι μαύρο βλέπεις και ότι σκούρο χρώμα, είναι θαμπό πολύ !όταν πας κέντρο είναι οκ! δηλαδή πλάγια θέαση με τίποτα …το έχω βάλει σε όλα τα mode που δίνει η τηλεόραση,,, εκτός από αυτό σε σκούρα πάντα πλάνα εμφανίζετε μια θαμπή μαύρη μπάρα οριζόντια στο τέρμα τις οθόνης από τη μια άκρη στην άλη… δε ξέρω τη να κάνω.. μήπως δε κάνω κάτι σωστά εγώ? Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ..!!
Ίσως τελικά έκανα το μεγάλο λάθος που δε πείρα την vt20…..iperion πίστεψε με ήμουν στο παρά πέντε να την πάρω… έκανα πίσω λίγο με τα χρήματα είδα και της καινούργιες 3D χωρείς γυαλιά και σκέφτηκα να πάω σε κάτι ας πούμε, όχι το τέλειο ….να είναι μια καλή τηλεόραση... αλλά τώρα είναι αργά …Θυμαμαι κατι ποστ που ειχες κανει στο θεμα της VT20.
Eχεις παρει και VT20?
Oσο για τα προβληματα της LE8500 δωσε την πισω οσο προλαβαινεις.
Τους πείρα τηλ. Και τους είπα τη συμβαίνει ….μου λένε ότι έτσι είναι αυτές οι τηλεοράσεις
Έχεις μέχρι 70 μοίρες θέασης ..δηλαδή του λέω για να καταλάβω …για 2 άτομα είναι να βλέπουν ….μόνο? ..αν είναι και τρίτος σε σειρά θα τα βλέπουν θολά οι δυο που είναι στα άκρα ….και το ίδιο παραμύθι, ότι έτσι είναι η τεχνολογία αυτή! .....τα νεύρα μου..εμπλεξα...
Oχι δεν βρωμαει κατι απλα οι ανθρωπει ειναι λιγο απατεωνες.
Οι τιμες ξεκινανε απο 1375 δες στο skroutz.
Και κατι ακομα να ξερεται απαγορευεται να υπαρχει διαφορα στην τιμη απο το καταστημα με το internet. Αν τους επικαλεστειται οτι θα φερετε το Υπουργειο Εμπορειου κανουν τις κοτουλες και στην δινουν στην χαμηλοτερη τιμη που αναγραφουν στο site τους, αφου αυτο επιβαλει ο νομος.
Γεια σας παιδιά, είμαι και εγώ κάτοχος της LE8500 42 ιντσών, έχς παρατηρήσει και εγώ όταν βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου όταν κάνει αριστερά η δεξιά η κάμερα, σε δύο σημείας της οθόνης κάθετες μαύρες γραμμές, βέβαια όχι πολύ έντονες αλλά σαν φιλμ απο πίσω ή σαν να είναι γραμμή σκόνης. Το έχετε παρατηρήσει??Σε μακρινα πλάνα πιο πολύ, και επίσης όταν κάνει μακρινά πλάνα σαν να πιξελιάζει η οθόνη. Να φωνάξω τεχνικό ???η θα μου πουν έτσι είναι!!!περιμένω τα σχόλιά σας και συμβουλές!Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.