LG Infinia LE8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τη δοκίμασες τελικά με υπολογιστή;

Για να ειμαι ειλικρινης επειδη επαιξα λιγο με το playstation αυτο που εγραφε το fullhd με το iop και τα πλακιδια δεν το εχω παρατηρησει και μου κανει εντυπωση!!!Θα το ψαξω ομως και με υπολογιστη για να δω τι παιζει!!Σιγουρα απο τις φωτο ειναι δυσκολο να καταλαβεις αλλα παιρνεις μια ιδεα!!!Παρτε και αλλες λιγες λιγο καλλυτερες..

Γεια σας παιδιά, είμαι και εγώ κάτοχος της LE8500 42 ιντσών, έχς παρατηρήσει και εγώ όταν βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου όταν κάνει αριστερά η δεξιά η κάμερα, σε δύο σημείας της οθόνης κάθετες μαύρες γραμμές, βέβαια όχι πολύ έντονες αλλά σαν φιλμ απο πίσω ή σαν να είναι γραμμή σκόνης. Το έχετε παρατηρήσει??Σε μακρινα πλάνα πιο πολύ, και επίσης όταν κάνει μακρινά πλάνα σαν να πιξελιάζει η οθόνη. Να φωνάξω τεχνικό ???η θα μου πουν έτσι είναι!!!περιμένω τα σχόλιά σας και συμβουλές!Ευχαριστώ

Είμαι κάτοχος εδω και μια εβδομάδα τις lg 8500 47´’ και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος …
Δε περίμενα τέτοιο χάλι …εκτός και αν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο …όποια σκηνή σε ταινία ύπαρξη με μαύρο φόντο, πίσω το αντικείμενο που θα είναι, η άνθρωπος, σχηματίζετε γύρο γύρο από αυτό κάτι σα να φωτίζει προς το άσπρο ….και το ποιο τραγικό της ιστορίας …εάν είσαι σε λίγο πλάγια θέση ότι μαύρο βλέπεις και ότι σκούρο χρώμα, είναι θαμπό πολύ !όταν πας κέντρο είναι οκ! δηλαδή πλάγια θέαση με τίποτα …το έχω βάλει σε όλα τα mode που δίνει η τηλεόραση,,, εκτός από αυτό σε σκούρα πάντα πλάνα εμφανίζετε μια θαμπή μαύρη μπάρα οριζόντια στο τέρμα τις οθόνης από τη μια άκρη στην άλη… δε ξέρω τη να κάνω.. μήπως δε κάνω κάτι σωστά εγώ? Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ..!!

Τα γνωστά προβλήματα των LCD με την γωνία θέασης. Παρακολουθείς σωστά μόνο on axis. Αν μετατοπιστείς δεξιά ή αριστερά αλλοιώνονται τα χρώματα και το επίπεδο του μαύρου. Δεν είσαι ο μόνος, συμβαίνει σε όλες τις LCD.

Το άλλο που γράφεις δεν το πολυκατάλαβα.....

Είμαι κάτοχος εδω και μια εβδομάδα τις lg 8500 47´’ και είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος …
Δε περίμενα τέτοιο χάλι …εκτός και αν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο …όποια σκηνή σε ταινία ύπαρξη με μαύρο φόντο, πίσω το αντικείμενο που θα είναι, η άνθρωπος, σχηματίζετε γύρο γύρο από αυτό κάτι σα να φωτίζει προς το άσπρο ….και το ποιο τραγικό της ιστορίας …εάν είσαι σε λίγο πλάγια θέση ότι μαύρο βλέπεις και ότι σκούρο χρώμα, είναι θαμπό πολύ !όταν πας κέντρο είναι οκ! δηλαδή πλάγια θέαση με τίποτα …το έχω βάλει σε όλα τα mode που δίνει η τηλεόραση,,, εκτός από αυτό σε σκούρα πάντα πλάνα εμφανίζετε μια θαμπή μαύρη μπάρα οριζόντια στο τέρμα τις οθόνης από τη μια άκρη στην άλη… δε ξέρω τη να κάνω.. μήπως δε κάνω κάτι σωστά εγώ? Παιδιά δώστε τα φώτα σας γιατί κοντεύω να τρελαθώ..!!

Θυμαμαι κατι ποστ που ειχες κανει στο θεμα της VT20.

Eχεις παρει και VT20?

Oσο για τα προβληματα της LE8500 δωσε την πισω οσο προλαβαινεις.

Θυμαμαι κατι ποστ που ειχες κανει στο θεμα της VT20.

Eχεις παρει και VT20?

Oσο για τα προβληματα της LE8500 δωσε την πισω οσο προλαβαινεις.
Ίσως τελικά έκανα το μεγάλο λάθος που δε πείρα την vt20…..iperion πίστεψε με ήμουν στο παρά πέντε να την πάρω… έκανα πίσω λίγο με τα χρήματα είδα και της καινούργιες 3D χωρείς γυαλιά και σκέφτηκα να πάω σε κάτι ας πούμε, όχι το τέλειο ….να είναι μια καλή τηλεόραση... αλλά τώρα είναι αργά …
Αυτό το πρόβλημα που έχω τώρα, είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης η είναι όλες έτσι? μού φαίνεται αδιανόητο να μην μπορείς να δεις από πλάγια …και όταν μιλάω από πλάγια εννοώ να είσαι πολύ λίγο αριστερά η δεξιά από το κέντρο τις τηλεόρασης… αν είναι όντος έτσι όπως τα λες iperion θα δώσω μάχη για να την αλλάξω ….

Δεν εχει συγκριση οχι μονο με την VT20 αλλα ουτε και με φθηνες πλασμα S20 , LG PK550.

Πες τους οτι ανοιγοκλεινει η τηλεοραση μονη της , οτι κολλαει και δεν υπακουει στο τηλεκοντρολ κτλ.

Γενικα πιεσε οσο μπορεις εστω και να στην αλλαξουν με μια LG 50PK550 συν καποιο home cinema LG. Αν σου αρνηθουν ζητα να μιλησεις στον προισταμενο τοσο στο καταστημα που την πηρες οσο και στην LG.

Μην κανεις πισω. Μπορεις να κανεις και καταγγελια στο υπουργειο εμποριου κτλ.

Τους πείρα τηλ. Και τους είπα τη συμβαίνει ….μου λένε ότι έτσι είναι αυτές οι τηλεοράσεις
Έχεις μέχρι 70 μοίρες θέασης ..δηλαδή του λέω για να καταλάβω …για 2 άτομα είναι να βλέπουν ….μόνο? ..αν είναι και τρίτος σε σειρά θα τα βλέπουν θολά οι δυο που είναι στα άκρα ….και το ίδιο παραμύθι, ότι έτσι είναι η τεχνολογία αυτή! .....τα νεύρα μου..εμπλεξα...

Τους πείρα τηλ. Και τους είπα τη συμβαίνει ….μου λένε ότι έτσι είναι αυτές οι τηλεοράσεις
Έχεις μέχρι 70 μοίρες θέασης ..δηλαδή του λέω για να καταλάβω …για 2 άτομα είναι να βλέπουν ….μόνο? ..αν είναι και τρίτος σε σειρά θα τα βλέπουν θολά οι δυο που είναι στα άκρα ….και το ίδιο παραμύθι, ότι έτσι είναι η τεχνολογία αυτή! .....τα νεύρα μου..εμπλεξα...

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες...Σιγουρα οι μοιρες που βλεπεις σε μια lcd σε σχεση με Plasma ειναι λιγοτερες...αλλα πραγματικα εμεις βλεπουμε 5 ατομα γυρω γυρω και μαλιστα και εγω ο ιδιος εχω τεσταρει σε ακραιες καταστασεις και υπαρχει μια απειροελαχιστη απωλεια σε χρωματα...Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω....

Μακάρι να είναι έτσι γιατί τότε θα έχει πρόβλημα η τηλεόραση και λογικά αν την αλλάξουνε θα είναι οκ και δικαιολογούμενα φωνάζω .σου έχω στήλη π.μ

Oχι δεν βρωμαει κατι απλα οι ανθρωπει ειναι λιγο απατεωνες.
Οι τιμες ξεκινανε απο 1375 δες στο skroutz.

Και κατι ακομα να ξερεται απαγορευεται να υπαρχει διαφορα στην τιμη απο το καταστημα με το internet. Αν τους επικαλεστειται οτι θα φερετε το Υπουργειο Εμπορειου κανουν τις κοτουλες και στην δινουν στην χαμηλοτερη τιμη που αναγραφουν στο site τους, αφου αυτο επιβαλει ο νομος.

Καλησπέρα και από μένα
Πρώτο μου post μετά από πολύ διάβασμα του forum.
Είμαι κάτοχος 42LE8500 από τέλη Ιουνίου.
Αγορά μετρητοίς από Ηλεκτρονική 1280 Euro μετά από πόλεμο και κουνώντας τους το μετρητό ( 1565 αρχική στο κατάστημα ).
Απλός αποκαλέστηκα τα προ αναφερόμενα και ο υπεύθυνος έκανε την ΚΟΤΑ και υποχώρησε.
Είμαι υπέρ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την απόδοση τις tv και από το όλο σύνολο.
Χωρίς πρόβλημα και μπάλα βλέπω μια χαρά, και τον σκληρό 1T το παίζει μια χαρά εικόνες video photo κλπ.

Γεια σας παιδιά, είμαι και εγώ κάτοχος της LE8500 42 ιντσών, έχς παρατηρήσει και εγώ όταν βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου όταν κάνει αριστερά η δεξιά η κάμερα, σε δύο σημείας της οθόνης κάθετες μαύρες γραμμές, βέβαια όχι πολύ έντονες αλλά σαν φιλμ απο πίσω ή σαν να είναι γραμμή σκόνης. Το έχετε παρατηρήσει??Σε μακρινα πλάνα πιο πολύ, και επίσης όταν κάνει μακρινά πλάνα σαν να πιξελιάζει η οθόνη. Να φωνάξω τεχνικό ???η θα μου πουν έτσι είναι!!!περιμένω τα σχόλιά σας και συμβουλές!Ευχαριστώ

Παιδιά πήρα την LG τηλέφωνο!Ο τύπος εκεί μου είπε οτι όσο πιο καλή είναι η τηλεόραση τόσο πιο πολυ φαίνονται και οι ατέλειες του σήματος!!ΕΛΕΟΣ δηλαδή!!!του λέω οτι τότε να παίρνω μάπα τηλεοράσεις για να βλέπω τέλεια!!Θα μας τρελλάνουν????του λέω οτι το πρόβλημα το κάνει να φαινεται πιο έντονα σε αριστερά δεξιά κίνηση που έχει στο ποδόσφαιρο και αυτος εκει τα χαβά του!!!τι να κάνω τώρα???

Ξεκινηστε διαβασμα...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956

Ζητηστε να μιλησετε με τον υπευθυνο-προισταμενο της LG (οχι απλο υπαλληλο) και πειτε του οτι το θεμα θα δημοσιοποιηθει σε ολα τα φορουμ , περιοδικα , εφημεριδες.

Η ζημια που θα παθουν απο την δυσφημιση θα ειναι πολλαπλασια απο το κοστος μιας τηλεορασης.

Μην κανετε πισω αν δεν δικαιωθείτε. Καλη επιτυχια.

Καλησπέρα παιδιά.

Παρέλαβα την τηλεόραση το Σάββατο που μας πέρασε 18/12 (η παραγγελία έγινε 27/11), αλλά λόγω έλλειψης χρόνου, δεν προλαβα να σας γράψω.

Οι εντυπώσεις μου (αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις τηλεοράσεις), είναι πολύ θετικές.
Δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Την σύνδεσα με PS3, και είδα εκπληκτικά αποτελέσματα σε ποιότητα εικόνας.
Σύνδεσα το usb στικάκι μου, το αναγνώρισε αμέσως, και έπαιξε high definition ταινίες (mkv με υπότιτλους), χωρίς το παραμικρό κόλλημα με αρχεία μέχρι 7,5 GB, που δοκίμασα.
Αρνητικό το ότι δεν υποστηρίζει DTS ήχο.
Δεν τρελάθηκα στην προβολή τηλεοπτικού σήματος,
αλλά δεν με πολυνοιάζει καθώς tv βλέπω σπάνια, κυρίως αγώνες και καμιά ταινία που και που,αν και μου είπαν ότι χρειάζονται αρκετές ρυθμίσεις στην εικόνα, και ότι το σήμα που εκπέμπεται στην Ελλάδα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Την σύνδεσα με υπολόγιστή, με ένα παλιό λάπτοπ που έχω (μοντέλο 2005),
και όλα μια χαρά, και σε απόδοση και σε απόκριση, αν και η ανάλυση ήταν σχετικά χαμηλή (1280), λόγω παλαιότητας του λάπτοπ.

Το πιο θετικό από όλα είναι η απόδοση του μαύρου. Είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε TV.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της είναι τα ηχεία της, καθώς μπουκώνουν όταν υπάρχει αρκετο μπάσσο σε ταινία, ακόμα και σε όχι υψηλές εντάσεις (30%-40%).

Θα ήθελα να μου προτείνετε τυχόν ρυθμίσεις και δοκιμές που πρέπει να κάνω για να τεστάρω καλύτερα την τηλεόραση.
Υπάρχουν recomended settings?
Επίσης έχει κάνει κανείς αναβάθμηση λογισμικού?
Κι αν ναι, έχει παρατηρήσει κάποια διαφορά από ότι πριν?

λοιπον αισίως πηρα και εγω την τηλεοραση. στα ψηφιακά φαινετε να εχει προβλημα στα καναλια που παιζουν με mpeg2 δηλ ετ1,νετ,ετ3. εκει φαινετε να σπανε τα pixelblocks προβλημα στο decoding.
το εχετε προσέξει αυτό?

επισης αλλα θεματα

τα αναλογικα εχουν κακη ληψη με χιονια παντου ενω μια samsung που υπηρχε πριν τα επαιζε μια χαρα.

τελος η ταξινομηση προγραμματος δεν υπάρχει για τα ψηφιακά - κουφο?δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να τακτοποιησω τα ψηφιακα προγραμματα. ειχα και παλιοτερα lg και ηταν πολυ απλο- εδω φαινετε να λειπουν η επιλογες για την ταξινόμηση - στα αναλογικα ειναι οκ. θα κοιτάξω και το μανιουαλ μηπως λεει τπτ

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Νέος στην παρέα και για τυχόν λάθη, συγνώμη προκαταβολικά. Παιδιά είμαι έτοιμος να πάρω την LG 47LE8500, αλλά φοβάμαι μήπως τύχει και σε εμένα το προβληματικό μοντέλο. Οι άλλες επιλογές μου είναι LG 47LE5500, SAMSUNG 46C650. Η TV θα είναι συνδεμένη με υπολογιστή, ταινίες- παιχνίδια- μουσική απόσταση θέασης 3 με 4μ τηλεοπτικά κανάλια, ψηφιακά μέσω digea παιχνίδια μέσω ps2 θα ήθελα βοήθεια, αν οι επιλογές που έχω κάνει είναι καλές, και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Ανώτατο όριο τιμής 1300e

λοιπον διακρίνω ενα θεμα στην τηλεόραση - ο media player δεν πρεπει να υποστηρίζει πολυκάναλο ηχο - υπάρχει καποια λύση για αυτο η update? προσπαθω να πεκσω ενα rip απο blue-ray και λεει ηχος δεν υποστηρίζετε.