Δεν την θεωρώ προσφορά. Παλιό μοντέλο με crosstalk στο 3d.
ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ 2100Ε ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ Κ Η ΤΙΒΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ 2D ΥΛΙΚΟ.ΣΕ 3D ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ CROSSTALK ME THN MIKRH MOY ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΙΧΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Δεν την θεωρώ προσφορά. Παλιό μοντέλο με crosstalk στο 3d.
παιδιά εγώ έχω την infinia την 55άρα και είμαι πολύ ευχαριστήμενος.
πάντως πάντα νιώθω ότι η τηλεόραση μου δείχνει χειρότερα από τις αντίστοιχες στα μαγαζιά![]()
Καλησπερα, σπαω το κεφαλι μου ποια τηλεοραση 3D να παρω, εχω αποφασισει για μια απο τις LG 47LX9500 και samsung ue46d7000, τις ειχα βρει στην ιδια τιμη, 1589ε, αλλα τωρα βλεπω πως η lg εχει μονο 999!!! αρα λεω να παρω αυτη, τη λετε? αξιζει να δωσω τα αλλα 600 για τη νεα samsung? PLEASE HELP!
Σε τι είδους σήμα, δεν είσαι ικανοποιημένος από την
infinia σου,φίλε zanat0s ??
παιδια βοήθεια μολισ παρέλαβα την 47αρα και ξεκολωντας το αριστερο αυτοκολητο ξεκόλλησε και ένα μαυρο ατοκόλλητο το οποίο απο ότι φαινεται είναι καποιο φιλτρο επεκτεινεται σε ολο το πανελ!. εσας η τηλεοραση έχει καποιο αυτοκολλητο η είναι ολο γυαλι. να τονίσω οτι η κολλα απο κατω ειναι παρα πολυ εντονη. βοηθεια πλιζ!
Ολα καλα την αντικατεστησαν τα παιδια στο πλαισιο! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του πλαισιου καλλιθεας. Εξυπηρετικοτατα. Παντως προς πληροφορηση σας, στο ξεκολλημα δεν ζορισε καθολου παρα μονο οταν εφτασε στο γυαλι οπου και σταματησα φυσικα. Επισης επειδη ξεκολλησε μαζι με το διαφημιστικο δεν εβλεπα τι τραβουσα! Πρεπει να ηταν ελλατωματικο απο οτι μου ειπαν τα παιδια του πλαισιου.
Γιατί δεν βλέπετε και την HX800;46'' με εξοπλισμό 3D στα 1300 ευρώ από το πλαίσιο πάλι.
επειδή την εχω πάρει κι'εγώ απο Πλαίσιο και περιμένω αύριο να την παραλάβω, μπορείς να μου πεις απο τι νούμερο ξεκινάει το serial number και πότε έχει manufacturing date? Αυτά τα έχει σε ενα αυτοκόλλητο απο πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.