LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν την θεωρώ προσφορά. Παλιό μοντέλο με crosstalk στο 3d.

ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ 2100Ε ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ Κ Η ΤΙΒΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΕ 2D ΥΛΙΚΟ.ΣΕ 3D ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟ CROSSTALK ME THN MIKRH MOY ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΑΙΧΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

http://www.skroutz.gr/s/264606/LG-INFINIA-47LX9500-47".html

Οντως η τιμη ειναι πολυ καλη για 47" με local dimming και 3D.

Εχει βεβαια τα προβληματακια της αλλα και ποια ειναι τελεια?

Για οποιον θελει χρηση και ως μονιτορ θα την προτεινα ομως για τηλεοπτικο , HD κτλ. συνεχιζω να προτεινω πλασμα και συγκεκριμενα την 46G30.

Καλημερα μεταξυ της lg και της samsung 6100 ποια προτινεις αν μπορεις σε παρακαλω να απαντησεις

παιδιά εγώ έχω την infinia την 55άρα και είμαι πολύ ευχαριστήμενος.

πάντως πάντα νιώθω ότι η τηλεόραση μου δείχνει χειρότερα από τις αντίστοιχες στα μαγαζιά :(

παιδιά εγώ έχω την infinia την 55άρα και είμαι πολύ ευχαριστήμενος.

πάντως πάντα νιώθω ότι η τηλεόραση μου δείχνει χειρότερα από τις αντίστοιχες στα μαγαζιά :(

Σε τι είδους σήμα, δεν είσαι ικανοποιημένος από την
infinia σου,φίλε zanat0s ??

Εκανα χθες την παραγγελια στο Πλαισιο, με καλεσαν σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και αναμενουν παραλαβη 24/05 (αυριο δηλαδη). Λογικα Τεταρτη η Πεμπτη θα την εχω στα χερια μου. Για 1000 ευρω ειναι ο,τι καλυτερο αυτη τη στιγμη.

Καλησπερα, σπαω το κεφαλι μου ποια τηλεοραση 3D να παρω, εχω αποφασισει για μια απο τις LG 47LX9500 και samsung ue46d7000, τις ειχα βρει στην ιδια τιμη, 1589ε, αλλα τωρα βλεπω πως η lg εχει μονο 999!!! αρα λεω να παρω αυτη, τη λετε? αξιζει να δωσω τα αλλα 600 για τη νεα samsung? PLEASE HELP!

Καλησπερα, σπαω το κεφαλι μου ποια τηλεοραση 3D να παρω, εχω αποφασισει για μια απο τις LG 47LX9500 και samsung ue46d7000, τις ειχα βρει στην ιδια τιμη, 1589ε, αλλα τωρα βλεπω πως η lg εχει μονο 999!!! αρα λεω να παρω αυτη, τη λετε? αξιζει να δωσω τα αλλα 600 για τη νεα samsung? PLEASE HELP!

Θεωρώ οτι δεν αξίζει. Η διαφορά στα λεφτά είναι μεγάλη. Πάρε την LG όσο προλαβαίνεις, απ'οτι μου είπαν απο το Πλαίσιο τα κομμάτια ειναι πολύ λίγα. Αύριο εγώ παραλαμβάνω.

Γιατί δεν βλέπετε και την HX800;46'' με εξοπλισμό 3D στα 1300 ευρώ από το πλαίσιο πάλι.

Σε τι είδους σήμα, δεν είσαι ικανοποιημένος από την
infinia σου,φίλε zanat0s ??

σε παιχνίδια(γιατί αυτό κάνω κυρίως) η εικόνα φαίνεται νεκρή).

η εικόνα πάει από το πσ3 στον ενισχυτή(onkyo) και μετά στην οθόνη

παιδια βοήθεια μολισ παρέλαβα την 47αρα και ξεκολωντας το αριστερο αυτοκολητο ξεκόλλησε και ένα μαυρο ατοκόλλητο το οποίο απο ότι φαινεται είναι καποιο φιλτρο επεκτεινεται σε ολο το πανελ!. εσας η τηλεοραση έχει καποιο αυτοκολλητο η είναι ολο γυαλι. να τονίσω οτι η κολλα απο κατω ειναι παρα πολυ εντονη. βοηθεια πλιζ!

Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια βοήθεια μολισ παρέλαβα την 47αρα και ξεκολωντας το αριστερο αυτοκολητο ξεκόλλησε και ένα μαυρο ατοκόλλητο το οποίο απο ότι φαινεται είναι καποιο φιλτρο επεκτεινεται σε ολο το πανελ!. εσας η τηλεοραση έχει καποιο αυτοκολλητο η είναι ολο γυαλι. να τονίσω οτι η κολλα απο κατω ειναι παρα πολυ εντονη. βοηθεια πλιζ!

παρτουσ τηλ κ πεστουσ για επιστροφη.κ εμενα μου φερανε ενα μοντελο 09/2010 κ εφυγε πισω με την μια πριν το ανοιξω γιατι του 2011 ειναι πιο αξιοπιστα κ με διαφορετικο πανελ απ οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμσ

ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΜΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΕΙΣ...

Ολα καλα την αντικατεστησαν τα παιδια στο πλαισιο! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του πλαισιου καλλιθεας. Εξυπηρετικοτατα. Παντως προς πληροφορηση σας, στο ξεκολλημα δεν ζορισε καθολου παρα μονο οταν εφτασε στο γυαλι οπου και σταματησα φυσικα. Επισης επειδη ξεκολλησε μαζι με το διαφημιστικο δεν εβλεπα τι τραβουσα! Πρεπει να ηταν ελλατωματικο απο οτι μου ειπαν τα παιδια του πλαισιου.

Ολα καλα την αντικατεστησαν τα παιδια στο πλαισιο! Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του πλαισιου καλλιθεας. Εξυπηρετικοτατα. Παντως προς πληροφορηση σας, στο ξεκολλημα δεν ζορισε καθολου παρα μονο οταν εφτασε στο γυαλι οπου και σταματησα φυσικα. Επισης επειδη ξεκολλησε μαζι με το διαφημιστικο δεν εβλεπα τι τραβουσα! Πρεπει να ηταν ελλατωματικο απο οτι μου ειπαν τα παιδια του πλαισιου.

επειδή την εχω πάρει κι'εγώ απο Πλαίσιο και περιμένω αύριο να την παραλάβω, μπορείς να μου πεις απο τι νούμερο ξεκινάει το serial number και πότε έχει manufacturing date? Αυτά τα έχει σε ενα αυτοκόλλητο απο πίσω.

Γιατί δεν βλέπετε και την HX800;46'' με εξοπλισμό 3D στα 1300 ευρώ από το πλαίσιο πάλι.

Επειδη εχω και την συγκεκριμενη τηλεοραση απο το λιγο που επαιξα με την 9500 φαινεται ανωτερη. Τουλαχιστον απο αποψη δυναμικων και μαυρου.

επειδή την εχω πάρει κι'εγώ απο Πλαίσιο και περιμένω αύριο να την παραλάβω, μπορείς να μου πεις απο τι νούμερο ξεκινάει το serial number και πότε έχει manufacturing date? Αυτά τα έχει σε ενα αυτοκόλλητο απο πίσω.

Επειδη την αφησα στον κουμπαρο για να κανει την αντικατασταση δεν μπορω να σου πω σιριαλ ναμπερ αλλα η ημερομηνια κατασκευης ηταν ΜΑΡΤΙΟΣ 2011

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ SKROUTZ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΠΟ 999 ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ... ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΛΠ