Πως μπορω ασυρματα οτι βλεπω στο λαπτοπ να το βλεπω και στην τηλεοραση; Πχ την επιφανεια εργασιας ας πουμε. Με dlna server γινεται κι αυτο;
@civil78
1. Η LA620s έχει ενσωματωμένο wifi γιατί να χρειάζεται και wifi module?
2. Σε όλα τα μοντέλα που υποστηρίζουν pvr φαντάζομαι περιλαμβανομενου και της LA620s
3. Αν έχεις Magic remote κάνει pairing με μια tv οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το LG tv remote από το iphone οπότε το magic remote μου φαίνεται άχρηστο, αλλά γούστα είναι αυτά.
Επίσης δεν το έχω δει πουθενά να αναφέρεται στο φόρουμ αλλά έπεσα πάνω σε ένα προγραμματακι για LG που φέρνει το dlna σε άλλο επίπεδο.
Ειναι στην ουσια ενας πολυ καλος client για PLEX, κατι που λειπει απο τις LG κατα την αποψη μου.Ειναι ακομα σε beta αλλα δουλευει αψογα και ο δημιουργος του πιθανον να το θεσει προς πωληση οταν βγει στο store της LG.
μπορειτε να το κατεβασετε και να το δοκιμασετε απο εδω: http://plex.h3consulting.net/index.html εκει θα βρειτε και οδηγιες για την εγκατασταση. Φυσικα πρεπει να τρεχει και ο plex server στο pc με τις ταινιες.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά ο ήχος της είναι απαράδεκτος. Υπάρχει κάποια πρόταση για φτηνά εξωτερικά ηχεία?
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Πάτα το πλήκτρο input από το τηλεκοντρόλ την ώρα που βλέπεις TV.
Κάτω από το pip που δείχνει το τρέχον κανάλι(στη μέση της οθόνης) έχει επιλογές για <<ηχεία TV >> και δεξιά, αριστερά το αλλάζεις σε οπτική έξοδο και hdmi .
Το hdmi νομίζω δεν είναι απαραίτητο αφού έχεις οπτική. Εκτός αν είναι απαραίτητο για τον χειρισμό από το ίδιο κοντρόλ . Αν το καταφέρεις ενημέρωσε μας.
τίποτε κανείς, το ίδιο ψάχνω κ γω. ποιον browser φοράει, μπας και βγάλουμε καμιά άκρηΝα ρωτήσω κάτι αν και βλέπω να έχει πέσει νέκρα και είναι όλοι αποροφημένοι να απολαμβάνουν την τηλεόραση.
Υπάρχει καμιά πατέντα να δουλεύει όπως ο ad blocker στον browser της τηλεόρασης να κόβει τις τσοντέ διαφημίσεις σε κάποιες ιστοσελίδες πριν την Online παρακολούθηση έργων ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.