Manolicious
New member
- 24 February 2014
- 3
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούριος στο forum και αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Την Παρασκευή πήρα την 47LA691S (ίδια με την 690s με μόνη διαφορά την ασημί βάση), από αντικατάσταση προβληματικής 47LM640S (ελαττωματική πλακέτα τροφοδοσίας, mainboard και wifi module) και αφού έμεινα σχεδόν 2 βδομάδες χωρίς tv, περιχαρής πάω να τη δοκιμάσω και βλέπω ότι όταν προσπαθώ να δω μια ταινία μέσω dlna είτε από το laptop είτε από το κινητό μετά από σχεδόν ένα λεπτό μου βγάζει ένα μήνυμα πως το αρχείο δεν υποστηρίζεται και χάνεται η σύνδεση με το router μου το οποίο το ξαναβλέπει μόνο όταν της κάνω restart! Το ίδιο μου έκανε και η προηγούμενη ενώ παράλληλα laptop κινητά κτλ είναι μια χαρά συνδεδεμένα στο internet και στο router. Επίσης σε μια ώρα περίπου χρήσης smart υπηρεσιών κόλλησε 3 φορές!!! Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχα προβλήματα?? Τι μου προτείνετε να κάνω έχω ακόμα 10 μέρες DOA από μεγάλη αλυσίδα που την αγόρασα αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι όλη την ώρα με τις βλάβες της lg για να μην μιλήσω για το bleeding που είναι τραγικό στη συγκεκριμένη! Λέω να δοκιμάσω κ ένα διαφορετικό router για να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια!