LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούριος στο forum και αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Την Παρασκευή πήρα την 47LA691S (ίδια με την 690s με μόνη διαφορά την ασημί βάση), από αντικατάσταση προβληματικής 47LM640S (ελαττωματική πλακέτα τροφοδοσίας, mainboard και wifi module) και αφού έμεινα σχεδόν 2 βδομάδες χωρίς tv, περιχαρής πάω να τη δοκιμάσω και βλέπω ότι όταν προσπαθώ να δω μια ταινία μέσω dlna είτε από το laptop είτε από το κινητό μετά από σχεδόν ένα λεπτό μου βγάζει ένα μήνυμα πως το αρχείο δεν υποστηρίζεται και χάνεται η σύνδεση με το router μου το οποίο το ξαναβλέπει μόνο όταν της κάνω restart! Το ίδιο μου έκανε και η προηγούμενη ενώ παράλληλα laptop κινητά κτλ είναι μια χαρά συνδεδεμένα στο internet και στο router. Επίσης σε μια ώρα περίπου χρήσης smart υπηρεσιών κόλλησε 3 φορές!!! Αντιμετωπίζει κανείς αντίστοιχα προβλήματα?? Τι μου προτείνετε να κάνω έχω ακόμα 10 μέρες DOA από μεγάλη αλυσίδα που την αγόρασα αλλά βαρέθηκα να ασχολούμαι όλη την ώρα με τις βλάβες της lg για να μην μιλήσω για το bleeding που είναι τραγικό στη συγκεκριμένη! Λέω να δοκιμάσω κ ένα διαφορετικό router για να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια!

Γεια σου φίλε! Σχεδόν όλες οι μάρκες έχουν θέματα με το smart τους ..., ωστόσο αν στο κάνει πολύ συχνά τότε υπάρχει πρόβλημα! Εμένα προσωπικά στην 55ρα 690 δεν μου έχουν τύχει τέτοια κολλήματα που λες, πέρα μερικών πολύ σπάνιων περιπτώσεων που καθυστερεί να μπει σε κάποια σελίδα ή κάπου στο youtube! Έχεις αναβαθμίσει την τηλεόραση στο τελευταίο firmware?
Πέρα από αυτό αφού είδες θέματα με bleeding και γενικά δεν πήρες με καλό μάτι την LG , τότε ΤΗΝ EΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ και πας για άλλη μάρκα! ΔΕΝ υπάρχει χειρότερο πράγμα για κάποιον να έχει μια τηλεόραση και να τον χαλάει! Είναι κάτι που θα σε συντροφεύει αρκετές ώρες την ημέρα και ΠΡΕΠΕΙ να σ' ευχαριστεί οπτικά!! :-)
Y.g. Σύνδεσα και ένα PS3 με την τηλεόραση και όλα είναι κομπλέ! ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα με lag ή οτιδήποτε άλλο! Άριστη TV για gaming!!:a0210:

Last edited:
Ιδια ιντσες εχουμε John. Και εγω δεν αντιμετωπίζω προβληματα lag σε καμια περίπτωση από το ps3.

Απάντηση: Re: LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

'Ασε φίλε Stivo, μεγάλο κόλλημα ν' αράζεις στον καναπέ και να παίζεις στην 55ρα το Last of us, το Gta V ή κάποιο driving game!
Ξαναγίναμε παιδιά με τα ρημάδια αυτά! :p

Βασικα ειμαι gamer απο πολυ παλιά και ποτε δεν το αφησα. :) Τώρα παιζω. Last of us και εχω κολλησει ασχημα. Ποτε δεν γιναμε μεγάλοι ειναι το σωστό. :D

Re: Απάντηση: Re: LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

'Ασε φίλε Stivo, μεγάλο κόλλημα ν' αράζεις στον καναπέ και να παίζεις στην 55ρα το Last of us, το Gta V ή κάποιο driving game!
Ξαναγίναμε παιδιά με τα ρημάδια αυτά! :p

:grandpa:μια απο τα ιδια 25 χρονια gamer!!!

Καλοπροαίρετη συμβουλή σε όλους (είμαι κάτοχος της LM760S):
1) Σύνδεση με καλώδιο , κι όχι ασύρματη για αναπαραγωγή ταινιών. (εκτός κι αν αυτές είναι avi σε χαμηλές αναλύσεις.)
2) To bleeding διορθώνεται : Κάντε google το "best settings for LG ..... "<- το μοντέλλο σας και θα βρείτε πολλά sites με ρυθμίσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα της εικόνας και εξαφανίζουν το bleeding.

Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Έχω το τελευταίο firmware που έχει βγει. Δοκίμασα ένα άλλο router όπως σας είχα πει και έκανε τα ίδια και στη συνέχεια έκανα επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων μετά την οποία και σταμάτησαν τα προβλήματα των αποσυνδέσεων ( για το bleeding θα δοκιμάσω να φτιάξω τις ρυθμίσεις τις επόμενες μέρες) Θα τη τεστάρω όσο μπορώ και βλέπουμε! Γενικά έχω και άλλες TV lg με τις οποίες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και γενικά δεν έχω αρνητική προδιάθεση απλά το τελευταίο καιρό η LG με ταλαιπωρεί αρκετά!!

Καλησπερα το wifi της τηελεορασης εχει επιλογη on off? η ειναι συνεχως ενεργο?

Αυτο το νεο με σώζει απο την αγορά switch για μια εξτρα θυρα ethernet που χρειαζομουν. Τωρα απλα θα βγαλω την τιβι απο το καλωδιο και θα την συνδεσω ασύρματα. Ωραιο νεο. :)

Εχει wifi η 690; Δεν το ήξερα.!!!! Η κεραια που ειναι ομως;

Φυσικά και έχει για να μη χάνει το smart χαρακτήρα της. Κεραία δεν έχει λόγω του ότι είναι build in. Και δεν απενεργοποιείται το wifi της από όσο θυμάμαι όταν διάβαζα το manual.

Παιδια εχει συνδεσει κανεις σκληρο δισκο για να δει αν δουλευει το time machine; Εβαλα ενα στικακι fat 32 4gb στην θυρα που λεει hdd αλλα δεν το βλεπει. Καμια ιδεα;

Από όσο θυμάμαι usb stick δε κάνει για τη λειτουργία του pvr. Για να λειτουργήσει πρέπει να τοποθετηθεί σκληρός δίσκος, ο οποίος θα γίνει format πρώτα για να δέχεται τη κωδικοποίηση της τηλεόρασης.

Πρεπει να εχει εξωτερικη τροφοδοσια ή μπορει να παρει ρευμα απο την θυρα; Απο ποσα gb και πανω μπορω να βαλω;

Πρεπει να εχει εξωτερικη τροφοδοσια ή μπορει να παρει ρευμα απο την θυρα; Απο ποσα gb και πανω μπορω να βαλω;

Από 40Gb και επάνω. Στις οδηγίες χρήσης που διάβασα μόλις τώρα δεν αναφέρει κάποιο περιορισμό περί τροφοδοσίας αρκεί φυσικά να συνδέσεις το σκληρό δίσκο στη θύρα με την ένδειξη "HDD IN".

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. :) Αυριο θα δοκιμάσω με εναν παλιο 120αρι που εχω και θα ποσταρω.