Καλησπερα ,
διαβαζωντας το νημα αναφερθηκε οτι υπαρχουν στις γωνιες μαυρες σκιες στην οθονη σε ασπρο φοντο. Αυτες οι σκιες επηρεαζουν στην θεαση ή απλα ειναι για τα δοκιμαστικα τεστς για να δουμε ποσο καλα δειχνει μια οθονη?
Οσον αφορα για το clouding αναφερθηκε οτι δεν επηρεαζει, αλλα οι σκιες στις γωνιες ειναι μειζων πιστευω .
οι σκιες στη γωνια ειναι ορατες σε στατικη εικονα. οταν παιζει ταινια πρεπει να εχεις ματι που πιανει 50000 frames το δευτερολεπτο για καταλαβεις διαφορα.
το ανθρωπινο ματι πιανει 24 frames το δευτερολεπτο
επισης αν δεν το ελεγε κανεις δεν θα το προσεχες.κι εγω το προσεξα στη δικια μου επειδη το ειχα διαβασει. και απο τοτε το ματι μου παει στη γωνιες λες και το κανει επιτηδες!!!!
εν κατακλειδει το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο δεν το θεωρω προβλημα, τουλαχιστον εμενα δεν με απασχολει.οταν αρχιζει να παιζει ταινια,αγωνας,ειδησεις, γενικα ο,τι δεν ειναι στατικο δεν καταλαβανεις τιποτε...
.
Επειδη εχω πολυ καλο ματι και ειμαι ψειρας αρκετα μαλλον θα την αποφυγω την αγορα. :BXVZCBXZ6:
Επειδη εχω πολυ καλο ματι και ειμαι ψειρας αρκετα μαλλον θα την αποφυγω την αγορα. :BXVZCBXZ6:
Γίνεται online αλλά χρειάζεται ένα "τρικ", η αλλαγή της χώρας παροχής υπηρεσιών:
Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Τοποθεσία -> Χώρα παροχής υπηρεσιών LG -> Γερμανία ...
Εφαρμογή όταν στο ζητήσει και μετά την επανεκκίνηση κάνε έλεγχο για νέα ενημέρωση. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, μπορείς να αλλάξεις και πάλι τη χώρα παροχής υπηρεσιών σε Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα θέλεις, εάν έχεις όρεξη να εξερευνήσεις εφαρμογές άλλων χωρών.
Αυτό μπορεί να γίνει σε όλα τα μοντέλα της Lg που διαθέτουν WebOs !
Thnx όλα οκ την πέρασα κι εγώ στην 47LB731v (στο online update δεν είχε εμφανιστεί ακόμη).![]()
@billdane
το αναβαθμισες σε webos 2.0 ;
Μα δε νομίζω πως θα βγει webOS 2 για τη σειρά του προηγουμενου χρόνου! Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω?
συ τα κατέχεις μια χαρά,εγω κατατοπίζομαι μόλις.
ρωτάω για την τότε αναβαθμιση που έκανες και πλέον τώρα έχεις webOS 2 ;
Νέο NSU firmware είναι διαθέσιμο για μοντέλα με webOS 1,0.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.