LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν ειναι για τα συγκεκριμενα μοντελα, εδω, στο αναβαθμιση λογισμικου

Thnx όλα οκ την πέρασα κι εγώ στην 47LB731v (στο online update δεν είχε εμφανιστεί ακόμη). :)

Καλησπέρα
Ποιο είναι το αντίστοιχο μοντέλο για το 2015 που αντικαθιστά την LB730?

Καλησπερα ,
διαβαζωντας το νημα αναφερθηκε οτι υπαρχουν στις γωνιες μαυρες σκιες στην οθονη σε ασπρο φοντο. Αυτες οι σκιες επηρεαζουν στην θεαση ή απλα ειναι για τα δοκιμαστικα τεστς για να δουμε ποσο καλα δειχνει μια οθονη?
Οσον αφορα για το clouding αναφερθηκε οτι δεν επηρεαζει, αλλα οι σκιες στις γωνιες ειναι μειζων πιστευω .

Καλησπερα ,
διαβαζωντας το νημα αναφερθηκε οτι υπαρχουν στις γωνιες μαυρες σκιες στην οθονη σε ασπρο φοντο. Αυτες οι σκιες επηρεαζουν στην θεαση ή απλα ειναι για τα δοκιμαστικα τεστς για να δουμε ποσο καλα δειχνει μια οθονη?
Οσον αφορα για το clouding αναφερθηκε οτι δεν επηρεαζει, αλλα οι σκιες στις γωνιες ειναι μειζων πιστευω .

οι σκιες στη γωνια ειναι ορατες σε στατικη εικονα. οταν παιζει ταινια πρεπει να εχεις ματι που πιανει 50000 frames το δευτερολεπτο για καταλαβεις διαφορα.
το ανθρωπινο ματι πιανει 24 frames το δευτερολεπτο

επισης αν δεν το ελεγε κανεις δεν θα το προσεχες.κι εγω το προσεξα στη δικια μου επειδη το ειχα διαβασει. και απο τοτε το ματι μου παει στη γωνιες λες και το κανει επιτηδες!!!!
εν κατακλειδει το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο δεν το θεωρω προβλημα, τουλαχιστον εμενα δεν με απασχολει.οταν αρχιζει να παιζει ταινια,αγωνας,ειδησεις, γενικα ο,τι δεν ειναι στατικο δεν καταλαβανεις τιποτε...
.

οι σκιες στη γωνια ειναι ορατες σε στατικη εικονα. οταν παιζει ταινια πρεπει να εχεις ματι που πιανει 50000 frames το δευτερολεπτο για καταλαβεις διαφορα.
το ανθρωπινο ματι πιανει 24 frames το δευτερολεπτο

επισης αν δεν το ελεγε κανεις δεν θα το προσεχες.κι εγω το προσεξα στη δικια μου επειδη το ειχα διαβασει. και απο τοτε το ματι μου παει στη γωνιες λες και το κανει επιτηδες!!!!
εν κατακλειδει το συγκεκριμενο χαρακτηριστικο δεν το θεωρω προβλημα, τουλαχιστον εμενα δεν με απασχολει.οταν αρχιζει να παιζει ταινια,αγωνας,ειδησεις, γενικα ο,τι δεν ειναι στατικο δεν καταλαβανεις τιποτε...
.

Στις ταινίες ειδικά δεν το βλέπεις μιας και λογικά θα έχεις μπάρες μαύρες πάνω/κάτω. Αλλά και σε full screen προγράμματα πάλι δεν θα το προσέξεις. Φαίνεται μόνο σε ενιαίο λευκό η ανοιχτόχρωμο χρώμα. Επίσης στη δική μου έχω την εντύπωση πως πλεον το βλέπω πολύ λιγότερο σε σχέση με τις πρώτες ημέρες χρήσης της τηλεόρασης (ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως έπαιξα λίγο παραπάνω σε τις ρυθμίσεις κλπ)...

Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου! ή θα πρέπει να έχεις φοβερό μάτι ή υπερβολικά ψείρας ή υποσυνείδητα θα νιώθεις ότι την "πάτησες" γιατί τις έχει. Απόλαυσε την, δεν είναι τόσο έντονο και τραγικό όσο νομίζεις! εγώ που έχω μυωπία ούτε τις προσέχω και τις βλέπω μόνο μετά από έλεγχο !!! :flipout:

Επειδη εχω πολυ καλο ματι και ειμαι ψειρας αρκετα μαλλον θα την αποφυγω την αγορα. :BXVZCBXZ6:

Επειδη εχω πολυ καλο ματι και ειμαι ψειρας αρκετα μαλλον θα την αποφυγω την αγορα. :BXVZCBXZ6:

Σωστη αποφαση,αν κατι σου χτυπησει ασχημα δεν ξεμπλεκεις ευκολα...

και τι άλλο εντοπίζει αυτο το καλο ματι, με τι αντικαθιστά την αγορα ;

Γίνεται online αλλά χρειάζεται ένα "τρικ", η αλλαγή της χώρας παροχής υπηρεσιών:

Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Τοποθεσία -> Χώρα παροχής υπηρεσιών LG -> Γερμανία ...

Εφαρμογή όταν στο ζητήσει και μετά την επανεκκίνηση κάνε έλεγχο για νέα ενημέρωση. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, μπορείς να αλλάξεις και πάλι τη χώρα παροχής υπηρεσιών σε Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα θέλεις, εάν έχεις όρεξη να εξερευνήσεις εφαρμογές άλλων χωρών.

Αυτό μπορεί να γίνει σε όλα τα μοντέλα της Lg που διαθέτουν WebOs !

και τι μ αυτο, κατεβαίνει το webos 2.0 ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thnx όλα οκ την πέρασα κι εγώ στην 47LB731v (στο online update δεν είχε εμφανιστεί ακόμη). :)

@billdane

το αναβαθμισες σε webos 2.0 ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@billdane

το αναβαθμισες σε webos 2.0 ;

Μα δε νομίζω πως θα βγει webOS 2 για τη σειρά του προηγουμενου χρόνου! Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μα δε νομίζω πως θα βγει webOS 2 για τη σειρά του προηγουμενου χρόνου! Άλλαξε κάτι και δεν το ξέρω?

συ τα κατέχεις μια χαρά,εγω κατατοπίζομαι μόλις.
ρωτάω για την τότε αναβαθμιση που έκανες και πλέον τώρα έχεις webOS 2 ;

τα μοντέλα του 2014 θα πάρουν μια έκδοση του webos 1.0 που θα μοιαζει με το webos 2.0 αλλά δεν θα είναι πλήρη! όπως αναφέρεται κάπου αλλού εδώ στο forum αλλά δεν θυμάμαι που, αυτό γίνεται μάλλον λόγω μνήμης δες εδω το τελευταίο πόστ : http://www.lgwebos.com/topic/1883-lg-to-update-2014-tvs-to-webos-20/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

συ τα κατέχεις μια χαρά,εγω κατατοπίζομαι μόλις.
ρωτάω για την τότε αναβαθμιση που έκανες και πλέον τώρα έχεις webOS 2 ;

Προφανώς και δεν έχω webOS2.

Η κάθε νέα αναβάθμιση που βγαίνει, αφορά απλά βελτιώσεις της πρώτης έκδοσης του webOS.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλ

@billdanos,@algedan
ευχαριστώ,να είστε καλα για τις διευκρινίσεις την πρέπουσα στιγμή.

Απάντηση: Re: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νέο NSU firmware είναι διαθέσιμο για μοντέλα με webOS 1,0.

Ναι, χτες το εγκατέστησα. Έκδοση λογισμικού 04.45.25 και εκδοση webOS 1.3.3-3251
Δεν έχω δει κάτι το διαφορετικό στην λειτουργία. Κανένας άλλος που να παρατήρησε κάτι;

Σκεφτωμαι να πάρω την 47άρα 730 η την 731 πια είναι με μαύρο κόκκινο? κυρίως 3d και mkv τενείες βλέπω, κανάλια tv σπάνια, και τενείες από δίκτυο από pc. Αξίζει να την πάρω?
Ευχαριστώ