Παιδιά καλησπέρα. Την αγόρασα και γω χτές γιατί το πακέτο μου φάνηκε καλό σε σχέση με την τιμή. Απ' ότι είδα μέχρι στιγμής η εικόνα στα τηλεοπτικά κανάλια τόσο αναλογικά όσο και ψηφιακά είναι πολύ καλή. Σε DVD με εξαίρεση το μαύρο βρήκα την εικόνα εξαιρετική, πολύ καθαρή, δημιουργεί μια αίσθηση βαθούς και η κίνηση πολύ ομαλή. Λίγο με ξένισε που στην σύνδεση με PS3 έπρεπε να δηλώσω 1080i διαφορετικά είχα παράσιτα, αλλά απ' ότι διάβασα σήμερα στις LCD αυτό δεν έχει καμιά διαφορά. Σε ένα παιχνίδι που δοκίμασα είδα κάποια κολλήματα κάποιες στιγμές όταν στο παιχνίδι εμφανιζόταν ξαφνικές λαμψεις. Μηπώς έχετε καμιά ιδέα στο που ωφειλεται αυτό και αν με κάποια ρύθμιση μπορεί να διορθωθεί? Και αν έχετε τίποτα συμβουλές για το καλιμπράρισμα καλοδεχούμενες.
Λουκά, για 3-4 λεπτά που χάζεψα χτες ένα αγώνα στο ψηφιακό της ΕΡΤ η εικόνα μου φάνηκε άψογη τόσο σε ποιότητα εικόνας όσο και στην κίνηση.Αν μπορείς να μου πεις πως δείχνει το ποδόσφαιρο και γενικά στις γρήγορες κινήσεις.
...Λίγο με ξένισε που στην σύνδεση με PS3 έπρεπε να δηλώσω 1080i διαφορετικά είχα παράσιτα, αλλά απ' ότι διάβασα σήμερα στις LCD αυτό δεν έχει καμιά διαφορά. ....
Δεν το δεχεται με τίποτα. Στην αρχή νόμισα πως εφταιγε το καλώδιο HDMI και αγορασα νέο εκδοση 1.3. Πάλι τίποτα. Επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο PS3 και δούλεψε. Οταν πήγα εκ νέου να δηλώσω 1080p η εικόνα άρχισε να τρεμοπαίζει πάλι και να κάνει παράσιτα. Τώρα έχω ρυθμίσει το PS3 σε 1080i και δουλευει αλλά θα ήθελα την βοηθειά σας να λειτουργήσει και σε 1080p.Τι εννοείς παράσιτα?? ...θα έπρεπε να δέχεται κανονικά τα 1080ρ.
Δεν το δεχεται με τίποτα. Στην αρχή νόμισα πως εφταιγε το καλώδιο HDMI και αγορασα νέο εκδοση 1.3. Πάλι τίποτα. Επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο PS3 και δούλεψε. Οταν πήγα εκ νέου να δηλώσω 1080p η εικόνα άρχισε να τρεμοπαίζει πάλι και να κάνει παράσιτα. Τώρα έχω ρυθμίσει το PS3 σε 1080i και δουλευει αλλά θα ήθελα την βοηθειά σας να λειτουργήσει και σε 1080p.
Να συμπληρώσω πως δοκίμασα όλες τις HDMI εισόδους της TV
ήχο έχεις? για να βοηθήσουμε κ τον φίλο μας "filosofos" ?
Δοκίμασες σε άλλη HDMI???...το PS3 το έχεις απευθείας στην τηλεόραση ή το περνάς από κανένα HDMI splitter...ή από κανένα ενισχυτή με HDMI in-out??
καλησπέρα παιδιά! ειμαι ενας νεος χρήστης του φορουμ,αν και το παρακολουθω 2-3 χρόνια.Εδω και 3 μερες έγινα κάτοχος αυτης της τηλεορασης και εχω ένα ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Παρακαλω τους κατόχους και τα έμπειρα μέλη, να με βοηθήσουν.παμε στο ψητό!
Δεν μπορω να λαβω ΚΑΘΟΛΟΥ ηχο μέσα απο το HDMI καλωδιο. εχω δοκιμασει ολες της ρυθμίσεις τόσο της tv οσο και της πηγής(playstation 3) σημειωση οτι εχω καλωδιο ver 1.3c πρωτοκόλλου.Εχω απελπιστεί! ενω πηγαινω στο sounds settings στο menu του playstation επιλεγωντας το hdmi options μου βγάζει το μηνυμά <this hdmi device cannot be used for audio output>> οπως καταλαβαινεται εχω πελαγώσει! πως μπορω να το ενεργοποιησω? σε ποιο μενου και τι πρεπει να κανω. παρενθεση οτι σε μια sony 32 που ειχα αυτοματα στο ιδιο μενου αναγνωριζε την συνδεση, και εβγαζε ηχο απο το καλωδιο ρυθμιζονταε το ακριβως με τον ιδιο τρόπο.περιμενω με αγωνια βοηθειά! by the way εχουμε κανενα ετοιμο σετ ρυθμισεων για την τβ? για BR 1080P και γενικα για το HD ΥΛΙΚΟ? , μολις λύσω το προβλημα θα κανω αναλυτικο review της tv!!
Ναί εχω δοκιμάσει όλες τις θύρες χωρίς να μεσολαβεί τίποταΓιάννη....???
Πολύ εξυπηρετικοί .... θα το ψαξουν και θα με πάρουν τηλ.. για να δούμεSorry my mistake... το έχεις γράψει και πριν και δεν το είδα..:2thumb22sup:
Αφού δεν υπήρχε πρόβλημα με την προηγούμενη TV, άλλαξες καλώδιο, έκανες επαναφορά, δοκίμασες σε όλες τις θύρες κ.λ.π., εσύ έκανες αυτά που μπορούσες, σε καμία περίπτωση δεν είναι φυσιολογική η ρύθμιση 1080i, για να μην τρεμοπαίζει η εικόνα στα 1080ρ...
...δεν παίρνεις κι ένα τηλέφωνο στο service για να δεις τι θα σου πουν???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.