LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βαλτε με και μενα στη λιστα -bye-
σε 47 ''
την ειδα σε ενα φιλο να παιζει μπλουρεη απο ps3, αλλά και (καλο) τηλεοπτικο σε μαγαζι
για τα λεφτα της ειναι μια χαρα. ειδικα σε HD υλικο!

ισως χρειαστει λιγο ρυθμιση η κεραια καθως ο δεκτης της μου φαινεται λιγο "λαιτ" σε σχεση με την παλια καλη crt 9416 και γενικα σε σχεση με τις παλιες crt απο ο,τι ειδα και στον φιλο
την περιμενω παρασκευη ή σαββατο

πηγαινα για samy c650 αλλά η συγκεκριμενη ηταν περιπου 150 ευρω φτηνοτερη και (βασικο) 0 pixel εγγυηση:award:
απο εβδομαδα θα ανακαλυψω και εγω αν τελικα ηταν καλη επιλογη ή "πατατα"

EΡΩΤΗΣΗ!βλεπω ταινιες απο blue ray pioneer bdp 120,γυρω απο τα προσωπα των ηθοποιων μου κανει καποια σπασιματακια κι ας μην ειναι ιδιαιτερα γρηγορες οι σκηνες.απλο hdmi καλωδιο με κανα 10ευρω.λετε να ειναι αυτο?οσο κι αν επαιζα με τις ρυθμισεις δεν αλλαζε!

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...πηγαινα για samy c650 αλλά η συγκεκριμενη ηταν περιπου 150 ευρω φτηνοτερη και (βασικο) 0 pixel εγγυηση:award:
απο εβδομαδα θα ανακαλυψω και εγω αν τελικα ηταν καλη επιλογη ή "πατατα"
Και εγώ μεταξύ αυτών των δύο είμαι, LD750 και C650
και προς το παρόν βλέπω πως πηγαίνω περισσότερο προς την C650 αν και θα ήθελα την LG.

Θα δούμε... θα περιμένουμε την αναφορά σου!

παιδια, ακυρη η αγορα της 47ld750
παρακαλω να με βγαλετε απο τη λιστα

ηταν να αγοραστει με δοσεις (24) μαζι με μερικα άλλα πραγματα αλλα οι τραπεζες δεν δινουν πια πιστωσεις.
με εγγυητη πολυ ευκαταστατο επειδη εχει δανειο ισχυρο, αν και με δικο μου καλο εισοδημα, δεν δινουν για την ωρα πιστωσεις.

οπότε η αγορα αναβαλεται προσωρινα

για το θέμα του blu ray, στο κάνει σε όλα τα blu ray που δοκίμασες ή σε συγκεκριμένο

δες τις ρυθμίσεις επίσης του player

σε κάποιες ταινίες ίσως χρειάζεται να χαμηλώσεις το trumotion να το βάλεις στο χαμηλό δηλαδή, μου ειχε τύχη σε ενα παλαιότερο .mkv που ειχα,

γι αυτο και εχουν την επιλογή.

αμα στο κάνει συνέχεια και σε όλα, υπάρχει πρόβλημα

οσο για το wifi, παρέλαβα τον adaptora και τον δοκίμασα

συνδέεται σε μία απο τις δύο θυρες usb της τηλεόρασης, και αναγνωρίζεται αυτόματα

ακολούθως μπαίνεις στο μενου δικτυο και κανεις τις απαραίτητες wlan ρυθμισεις , βλεποντας την λιστα δικτυου , επιλέγεις το δικό σου, βαζεις κλειδι κλπ και μετα ολα καλά

μπήκα στο youtube , πραγματικά ειναι εξυπνος ο τρόπος πλοήγησης , εχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου, στα αγαπημένα σου, δεν μπορεσα να μπώ στα βιντεο που εχω ανεβάσει εγώ,

το streaming γινεται κανονικά, απλά με στεναχώρησε το γεγονός οτι δεν μπορεις να προβάλεις hd video, μπορείς να εχεις μονο ορισμένες αναλύσεις, το εψαξα και δεν νομίζω να κάνω λάθος, δεν υπάρχει επιλογή πουθενά

κακο αυτο γιατι ειναι που ειναι HD η τηλεοραση , γιατι να μην δεχεται το streaming απο το youtube σε HD?

δεν ξερω αν υπαρξει κανα update, η τηλεοραση εψαξε για updates οταν εβαλα για πρωτη φορα το wifi stick αλλα δεν βρηκε τιποτα

μονο στο youtube, στο accuweather και στο picasa μπορεις να μπείς

παντως και ετσι δεν ειναι ασχημα, να βλέπεις το youtube χωρις να χρειάζεται να ανοιξεις υπολογιστή , εχει χαβαλε

παιδια, ακυρη η αγορα της 47ld750
παρακαλω να με βγαλετε απο τη λιστα

ηταν να αγοραστει με δοσεις (24) μαζι με μερικα άλλα πραγματα αλλα οι τραπεζες δεν δινουν πια πιστωσεις.
με εγγυητη πολυ ευκαταστατο επειδη εχει δανειο ισχυρο, αν και με δικο μου καλο εισοδημα, δεν δινουν για την ωρα πιστωσεις.

οπότε η αγορα αναβαλεται προσωρινα

παιδια σας εχω ζαλισει με το μεσα-εξω :damnyou:
τελικα η tv αγοραστηκε με καρτα
οποτε βαλτε με και μενα στη λιστα

πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες σε θεματα χρωματων, φωτισμου κλπ
πολυ θετικη εντυπωση, ακριβως επειδη το σαλονι ειναι απο παντου ηλιολουστο, παρα ταυτα εδειχνε εξαιρετικα σε αντιθεση με την παλιοτερη 32αρα lcd της σονυ

μικρη ενσταση για την ποιοτητα απεικονισης του τηλεοπτικου σηματος.
στην περιοχη του σπιτιου μου το σημα δεν ειναι αριστο και ερχεται με μικρο θορυβο.
ισως επειδη οι ιντσες ειναι πολλες (πρωτη φορα στις 47 βλεπετε), ή ισως επειδη ειχα κακομαθει με την crt 9416 και την 32'αρα σονυ, στην συγκερκιμενη 47αρα, οι ατελειες του τηλεοπτικου σηματος μεγεθυνονται

αλλη μικρη ενσταση, οτι σε dvd δεν μου εδωσε αυτο το κρεμασμα του σαγονιου με το toshiba xde600 που μου εδινε στην sony 32 kld4000 (hd ready)

ισως στις ιντσες αυτες η υπαρξη blue-ray να ειναι εκ των ουκ ανευ
σαν ευκολια χειρισμου πολυ πιο καλη και ευκολη απο την sony

περισσοτερα δεν προλαβα να ψαξω-bye-

...μετα απο πολυ ψαξιμο και γνωμες....(και γκρινια) επιτελους !!!!
LG 42LD750
αφου αλλαξαμε ολα μας τα σχεδια (πηγαινα για 32'' μονο) τελικα ακουστηκε η κουβεντα
που οταν την ακους απο γυναικα ...δεν πιστευεις στ' αυτια σου ...'' δεν πιστευω να παρεις 32αρα ?...:argue: μια 42'' θελω...''
ε ....τωρα ...ειναι να μην της κανεις το χατηρι...?

παρακαλω απο σημερα βαλτε κι εμενα στο group.

Βάλτε με και εμένα στο club! Την αγόρασα σήμερα από Κωτσόβολο.
LG 47 LD750 στα 699 ευρώ από Κωτσόβολο στην Κηφισίας. Τιμή λόγω εγκαινίων... θα την έχω την τρίτη! :award:

Καλησπέρες και απο μένα.Είμαι και εγώ πλέον ένας ευτυχής κάτοχος της 42LD750!Στο ζουμί τωρα,η ποιότητα εικόνας είναι πολύ κάλη(τρελαθηκα οταν ειδα 1080p ταινια),το μενού εύχρηστο,παίζει ανετότατα 1080p ,το usb ταχυτατο,η οθονη μπορει να "στριψει" και τελος είναι και ομορφούλα.Τα αρνητικα στοιχεία που πρόλαβα να εντοπίσω είναι οτι δεν υποστηρίζει dts ηχο και πρεπει να τρεχω για μετατροπες ,η ταξινομιση των καναλιων ηταν λιγο εφιαλτης, και δεν υπαρχει δυνατοτητα ονομασιας των καναλιων.Επισης οταν κανω ζαπινγκ πανω αριστερα το πινακακι πληροφοριων του καναλιου δεν ειναι διαφανες και αργει να εξαφανιστει με αποτελεσμα να μην μπορω να δω ποιο καναλι εχω βαλει για λιγα δευτερολεπτα.Σαν τελικη αποψη μπορω να πω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...και δεν υπαρχει δυνατοτητα ονομασιας των καναλιων...

Καλοροίζικη, καλές θεάσεις!!!

Οσο για την ονομασία καναλιών έχει. Ψάξτο λιγο καλύτερα... :award:

Βάλτε με και εμένα στο club! Την αγόρασα σήμερα από Κωτσόβολο.
LG 47 LD750 στα 699 ευρώ από Κωτσόβολο στην Κηφισίας. Τιμή λόγω εγκαινίων... θα την έχω την τρίτη! :award:

....επιτελους φιλε !!! :SFGSFGSF:
καλοριζικη .....και super τιμη....καλες θεασεις...και συνδεσεις -bye-

....επιτελους φιλε !!! :SFGSFGSF:
καλοριζικη .....και super τιμη....καλες θεασεις...και συνδεσεις -bye-
Ευχαριστώ Βαγγέλη!!! :grinning-smiley-043

Ναι με τις συνδέσεις έχω ένα θέμα όπως ξέρεις, αλλά θα την βρω την άκρη! -bye-

Ενα επιπλεον θετικο ειναι η υποστηριξη DNLA.Πραγματικα μου ελυσε τα χερια,πλεον δεν χρειαζεται να μπαινωβγαζω τον εξωτερικο δισκο usb οταν θελω να δω ταινια,απλα φτιαχνω εναν κοινοχρηστο φακελο στο πισι και μεσω ethernet παιζω απευθειας τις ταινιες που θελω.

Καλώς σας βρήκα! :ernaehrung004:

Κάτοχος κι εγώ της LG 47LD750 με πολύ καλές εντυπώσεις για αρχή αλλά...

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα κανάλια της συχνότητας 46 (ALPHA -ALTER-ANT1)
Τα σπασίματα είναι έντονα και πολύ ενοχλητικά.
Το πρόβλημα δεν είναι της DIGEA γιατί από την ίδια εγκατάσταση βλέπω χωρίς προβλήματα σε άλλη τηλεόραση.

Δοκίμασα να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω το Ενισχυτής (Booster) μήπως επηρεάζεται το σήμα πηγαίνοντας Μενού -ρύθμιση- ενισχυτής αλλά τίποτα!

Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα ή είναι βλάβη του αποκωδικοποιητή;

Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την τηλεόραση και το πάνελ που φοράει!

Δοκιμάζεις απευθείας καλώδιο κεραίας στην τηελεόραση ή μήπως περνάει το καλώδιο από άλλη συσκευή και μετά καταλήγει στην TV?

Για παίξε με τον τρόπο σύνδεσης, μπορεί σχετικά εύκολα να βρεις άκρη.

Τελικά όλα καλά!

Ήταν θέμα κεραίας.
Άλλαξα θέση, ενισχύθηκε το σήμα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Η τηλεόραση όσο την ψάχνω και κάνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις δείχνει καταπληκτική!

Ήμουν έτοιμος μετά από αρκετό ψάξιμο για την SAMSUNG LE46C650 αλλά βλέποντας και τις δυο δίπλα – δίπλα, είδα πως η εικόνα στα μάτια μου ήταν σχεδόν η ίδια.

Βέβαια το μαύρο της samsung λόγο του glossy panel ήταν πιο βαθύ, αλλά κοιτάζοντας τώρα την LG με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, πιστεύω πως έχω πάρα πολύ καλό μαύρο και με καλύτερη λεπτομέρεια από αυτό της samsung!

Τα χρώματα και η λεπτομέρεια στην LG είναι άψογα!
Άλλωστε το πάνελ της LG αν δεν κάνω λάθος είναι 10μπιτο IPS και με local dimming!!!

Επίσης, έχω την εντύπωση πως τελικά το TruMotion της LG είναι ποιο φυσικό.

Το μόνο αρνητικό είναι η έλλειψη dts στον ήχο και το ότι δεν έχει νομίζω picture in picture (PIP)

Ένα άλλο θέμα είναι αυτό της αντανάκλασης.
Προσωπικά είμαι λάτρης των glossy panels.
Βλέποντας όμως αυτή τη μεγάλη οθόνη της LG στο χώρο μου -την οποία θεωρώ ημί- glossy- καταλαβαίνω ότι θα είχα μεγάλο πρόβλημα με το glossy της samsung.
Άλλο glossy σε μικρή οθόνη που μου αρέσει πολύ, και άλλο glossy σε 47'' που λειτουργεί σαν ''καθρέπτης'' στις μαύρες σκηνές.

Τέλος, η μεγάλη διαφορά τιμής από τα 700 ευρώ που έδωσα, μέχρι τα 1050 + της samsung με αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο!

sakis.kom σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά όπως έγραψα παραπάνω όλα καλά τελικά!
Ήταν θέμα κατεύθυνσης κεραίας!

Είδα ότι και εσύ ήσουν για την samsung!
Παίξε με τις ρυθμίσεις της LG και θα δεις ότι έχει πολλά περιθώρια να φέρεις την εικόνα στα μέτρα σου όταν σου έρθει!

Η LG 42" LD750 είναι στα χέρια μου από την Τρίτη το απόγευμα! :grinning-smiley-043

Το manual ανοίχτηκε μόνο για να δω πως μπαίνει η βάση και μετά το πέταξα σε μια άκρη. Ούτε μια ματιά δεν χρειάστηκε να του ρίξω.
Έκανα αυτόματη αναζήτηση καναλιών, αλλά επειδή δεν με βόλευε τα έσβησα όλα τα κανάλια και τα έβαλα ένα ένα χειροκίνητα και τους πρόσθεσα και τα ονόματα.
Έπιασα και τα 12 ψηφιακά πανεύκολα και 31 αναλογικά που πιάνουμε στην Αθήνα. Όλα τα κανάλια λαμβάνονται τζαμάτα και ιδιαίτερα τα ψηφιακά. Λίγες είναι οι εξαιρέσεις.
Η διαφορά εικόνας των ψηφιακών με των καλών αναλογικών είναι σχετικά μικρή.
Η μόνη διαφορά σε λήψη καναλιού σε σχέση με την παλιά μου (πλέον) CRT, είναι στο CNN που κάνει πηδήματα από τις παρεμβολές, ενώ στην CRT δεν το έκανε αυτό.

Στην ρύθμιση εικόνας χρησιμοποίησα δύο φορές τον wizard που έχει η τηλεόραση για βήμα βήμα ρυθμίσεις,
αλλά και εδώ δεν βολεύτηκα τον αυτοματισμό και έκανα reset τις ρυθμίσεις εικόνας και την ρύθμισα την TV με τον κλασικό τρόπο.
Την έφερα στα νερά μου πολύ εύκολα. Η εικόνα της και η κίνηση μου αρέσουν και δεν έχω κανένα παράπονο.
Συσκευές που συνδέονται με RGB, αν συνδεθούν με Composite δεν έχουν και τόση μεγάλη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν.
Τα φίλτρα που έχει η τηλεόραση κάνουν καλή δουλειά σε αυτό.
Το μαύρο της δεν είναι τέλειο αλλά δεν είναι και κακό. Δεν με ενοχλεί, ήδη το συνήθισα.

Για το HD τι να πω... σύνδεσα τον Edision Argus Mini 2in1 με HDMI και έβαλα ASTRA, κυρίως το ARTE HD που έχει διάφορα ντοκιμαντέρ.
Η εικόνα έξοχη ειδικά στο 1080i που δίνει ο δέκτης, αλλά και σε 720p μια χαρά όλα.
Τον ήχο θα τον ήθελα με καλύτερο μπάσο αλλά εντάξει... που να χωρέσει η τηλεόραση καλύτερα ηχεία ή κανένα woofer. Γενικά έχει καλό ήχο.

Δοκιμάστηκε φυσικά το YouTube και σύνδεση της TV με το PC μου για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.
Αυτό που δεν γίνεται, είναι πως τα αρχεία του PC δεν μπορούν να παίξουν σε full screen με καμία ρύθμιση.
Πάντα το aspect ratio είναι το ίδιο με το πρωτότυπο αρχείο και δεν αλλάζει.
Αυτό πρέπει να οπωσδήποτε να διορθωθεί στο μέλλον με νέο Firmware.
Τα αρχεία MPG που έχω και έπρεπε να τα παίξει, τα έπαιξε μια χαρά.
Αρχεία HD, MKV δεν έχω και δεν δοκίμασα. Δεν με απασχολούν οι ταινίες και γι' αυτό δεν έχω κανένα.

Αν ήθελα να έχει κάτι παραπάνω η τηλεόραση, αυτό θα ήταν... :idea:
1 επιπλέον Scart.
Υποστήριξη S-Video IN ή από το Scart ή με ξεχωριστό φις.
Έξοδο αναλογικού ήχου L/R.
Αναπαραγωγή των αρχείων που παίζουν μέσω LAN, σε full screen.
Ε, αν γινόταν... και λίγο πιο βαθύ μαύρο καλό θα ήταν.

Επειδή δεν μπορούν να είναι και όλα ρόδινα, έχω ένα θέμα με τον Edision Argus Mini 2in1 και με την σύνδεση Scart/RCA με RGB και Composite.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα σας πω. Πιστεύω να βρω λύση. Με όλες τις άλλες συσκευές μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. :rifle:

Κατά τα άλλα... η τηλεόραση είναι super και για τα λεφτά της είναι μια άριστη αγορά για κάποιον που θέλει τηλεόραση LCD! :award:

Last edited: