LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά από τη LG δεν με πήραν τηλ..
Παρ' όλα αυτά αποδείχτηκε πως έφταιγε τόσο το πρώτο καλώδιο HDMI που είχα,
όσο και το δεύτερο με εκδοση HDMI 1.3 που πήγα και αγόρασα όπως ήθελε το manual της Τηλεόρασης. Μού έδωσε ένας φίλος να δοκιμάσω ένα πιο ακριβό με ταχύτητα 14,9 Mbps και όλα δουλέψαν άψογα.

λες να κανω κατι αντιστοιχω? αν και δεν αντεχω τωρα να ξαναδωσω λεφτα για hdmi cable.Την LG δεν την πηρα τελικα ακομα. εχει παραμεινει το θεμα ως εχεί. βοηθεια παιδειά!!!!

Για να είμαι δίκαιος να αναφέρω πως τελικά με πήραν τηλ από το service της LG.
Τους είπα πως το ''πρόβλημα'' διορθώθηκε και όλα καλά. Επίσης ρώτησα αν υπάρχει καποιο update στο firmware και μου απαντησαν πως το μοντέλο είναι καινουργιο και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο.
Παιδιά, κάπως καθυστερημένα αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον.
Κλείνωντας να πώ πως σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τηλεόραση. Δεν το κρύβω πως κάποιες στιγμές αμφέβαλα για την επιλογή μου (κάποιες παραμορφώσεις μερικές φορές σε αντικείμενα που κινούνταν με ταχύτητα σε πολύχρωμο περιβάλον με έκαναν να μετανιώνω). Με ψάξιμο όμως και με συνεχείς πειραματισμούς στις ρυθμίσεις (που είναι πολλές) μπορώ πλέον να πώ οτι τελικά για τα χρήματα που έδωσα (840 ευρώ) απολαμβάνω πολύ καλή εικόνα (ψηφιακά κανάλια, DVD, Blue Ray), πολύ καλή κίνηση (μετά από ρυθμίσεις που χρειάστηκε να κάνω στο ''true motion'') και καλό εξοπλισμό. Αυτά σε γενικές γραμμές για την LG μου.

yannisb μπορεις να μας πεις ποιες ρυθμισεις εχεις κανει για blue ray και ψηφιακα καναλια? δωσε μας μια φορμα να δοκιμασουμε και εμεις.by the way,ακομα δεν καταφερα να βγαλω ΗΧΟ απο το hdmi cable..

Γραφω για πρώτη φορά στο εξαιρετικό forum του avclub, που ανακάλυψα πρόσφατα, χαιρετώ μέλη και συντελεστές, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά

ως λάτρης της ψηφιακης τεχνολογίας εδω και πάρα πολλά χρόνια , θα τιμήσω το forum δεοντως.

γραφω τον χαιρετισμό με την ευκαιρία της απόκτησης μου απο plaisio της ld750 42''

είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, την αγόρασα στα τυφλα oσων αφορά τις δυνατότητές της, με κριτήριο την τιμη και τα 200 hz

τα χασα οταν συνειδητοποίησα οτι καταργώ το home theater pc (ειχα ενα λαπτοπ γι αυτη την δουλεια) εφ οσων παιζει τα mkv απ ευθειας και διαβάζει τους υποτιτλους καθως και άλλα φορματ

και μάλιστα τα παίζει εντυπωσιακά

ειχα κι εγω τα προβληματα με την αναπαραγωγή καποιων mkv λογω του dts αλλα καθοτι εξοικιωμένος με τους υπολογιστές , καταφερα να κανω μετατροπές στον ήχο , οπως και χρησιμοποιησα το badabooom για ταχυτητα για καποιες μετατροπες χρησιμοποιώντας το cuda της nvidia για να μην λιωνει ο επεξεργαστής και να περιμενω πολυ για τις μετατροπες μου και ολα καλα

οσων αφορα την τεχνικη 200hz διαβασα καποια πραγματα στο forum για την ανωτερωτητα αλλων κατασκευαστων σε σχεση με την lg, τεχνικα με πείθει αλλα στην πραξη και επειδη εχω δει σε τηλεοράσεις φιλων με αναλογες προδιαγραφές, μπορω να πω οτι το αποτέλεσμα του trumotion το ζείς εξισου

προσωπικα η κινηση στα παιχνιδια του mοuntial ειναι φοβερή , στις ταινιες τα χάνεις και μάλιστα εχει συνηθισει τοσο το μάτι μου που σε αλλες τηλεορασεις 50hz η και στo lg μονιτορ του pc που βλέπω μου φαινονται ολα διακεκκομενα

χαρακτηριστικο παραδειγμα για να καταλαβει καποιος την ποιότητα του trumotion ειναι να βαλει το quantum of solace σε hd mkv η kai bluray και να δει τις πρωτες σκηνες με το αυτοκινητο στην ιταλια με το trumotion ενεργοποιημενο και μετα απενεργοποιημένο. Εκει βλεπεις ξεκαθαρα την διαφορα και νοιωθεις περηφανος για την τηλεοραση κυριως για τα λεφτα που εδωσες

Ο ηχος στα ηχεία της δεν με τρελλαινει αλλα ουτε και με ενοχλει , πηγα δε και πηρα ενα LG home cinema 2.1 με bluray το 354bS γιατι λεω , δεν μπορει ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την TV και να μην εχω εστω ενα αξιοπρεπες ηχοσυνολο για ψηφιακο ηχο

δεν αντιμετωπισα προβλημα με συνδεσεις και την ψηφιακη εξοδο και μαλιστα το homecinema με την τηλεοραση συνεργαζονται σε λειτουργιες αψογα

επισης ειναι πρακτικο το οτι διαβαζει ακομα και τον 500αρη μου σκληρο με απιστευτη ταχυτητα προσπελασης και οντως δειχνει ωραια οπως ειπωθηκε τις φωτογραφιες

εχω παραγγειλει και το wi fi stick για να την δικτυωσω αν και δεν μπορω να φανταστω ποσο λειτουργικο θα ειναι να μπαινω στο youtube με το control

το απολυτο θα ηταν να δεχοταν πληκτρολογιο και ποντικι και να ειχε κανα λειτουργικο μεσα με browser, εκει θα προσκυνουσα, παρεπιπτοντως αν γινεται τιποτα με αυτο γιατι ειμαι και πισω στα θεματα AV , γιατι μπορει να με κουφανετε και να μου πειτε οτι μπορω να κατεβαζω προγραμματα και να τα ριχνω μεσα,

για το firmware δεν βρηκα τιποτα στο site της lg κι εγω, οπως διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα για να ριχνεις εφαρμογες αλλα δεν ειδα πουθενα πως η απο πού.

εγω ειμαι ευχαριστημένος πάντως και μαλιστα μου αρεσε κι εμενα οτι εχει την επιλογη ενεργειας καθοτι στο σπιτι ειμαστε ολιγο οικολογοι με την γυναικα μου, οπως ολοι θα γινουν τωρα με τις επερχομενες αυξησεις. πραγματικα αμα το βαζω στην μεση επιλογη και ωραια δειχνει και δεν καταναλωνει αμα χαζευεις απλα η ακους.

μου αρεσε το ευχρηστο menu που οδηγει στις λειτουργιες και τα πολυμέσα καθως και οτι κραταει τον κερσορα εκει που τον ειχες και επισης κραταει το τελευταιο σημειο της ταινιας το player.

εγραψα λιγο σεντονι αλλα με συγχωρειτε , ο ενθουσιασμος που γραφω στο φορουμ και οτι οπψς ειπα ημουν πισω στις τηλεοράσεις, για πολλους οι λειτουργιες μπορει να ειναι δεδομενες αλλα για εμενα πρωτοφανείς

αμα την ξαναγόραζα, παλι την ιδια θα επαιρνα lol

.. είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, την αγόρασα στα τυφλα oσων αφορά τις δυνατότητές της, με κριτήριο την τιμη και τα 200 hz

....

Βεβαια...

Επισης επειδη βλεπω οτι αναφερεις τα "200 Hz" της LG ριξε και μια ματια εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629

...θα δεις οτι ουσιαστικα μιλαμε για 100 Ηz πραγματικη ανανεωση...τα αλλα 100 Ηz αφορουν το αναβοσβησμα του φωτισμου και κανονικα δεν θα επρεπε να προστίθενται (αλλο πορτοκαλια και αλλο μηλα)...

Ειναι κολπο του μαρκετινγκ...οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο βεβαια...

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγραψα λιγο σεντονι αλλα με συγχωρειτε..

Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για την παρουσίαση...:2thumb22sup:

Γραφω για πρώτη φορά στο εξαιρετικό forum του avclub,....

.... αμα την ξαναγόραζα, παλι την ιδια θα επαιρνα lol

Καλορίζικη η TV και ελπίζω να την χαίρεσαι οπως και εγω δίχως να ψαχνεις το απύθμενο μαυρο :P. Εχοντας και εγω την 47αρα καμμια 20 μέρες τώρα μονο καλα λόγια εχω να πω εκτος απο το θεματάκι του μαύρου που ειλικρινα το ξεχνω γιατι Overall η είκονα ειναι πολυ καλή (με TV rip 720p που εχω δει περισσότερο αυτο τον καιρό η εικόνα ειναι αψεγάδιαστη και η κίνηση παρα πολυ καλή δίχως ίχνη artifact!!!)

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Μακάρι να ειχα και το απυθμενο μαυρο , και oled και 3d, αλλα δυστυχώς η τσέπη μας αναγκάζει να περιοριζομσστε στην τιμή και στην απόδοση και προσπαθούμε να βγάλουμε και απ την μυγα ξυγκι

σημερα ανακάλυψα και ένα θεματάκι, οτι δεν παιζει τους embedded subtitles απο αρχεια βιντεο, αυτο ειναι προβληματάκι

θα πρέπει να γινουν extract σε καποια μορφη οπως .sub και srt για να τους δει

ισως το διορθώσουν αργοτερα με κάποιο firmware,

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Μακάρι να ειχα και το απυθμενο μαυρο , και oled και 3d, αλλα δυστυχώς η τσέπη μας αναγκάζει να περιοριζομσστε στην τιμή και στην απόδοση και προσπαθούμε να βγάλουμε και απ την μυγα ξυγκι

σημερα ανακάλυψα και ένα θεματάκι, οτι δεν παιζει τους embedded subtitles απο αρχεια βιντεο, αυτο ειναι προβληματάκι

θα πρέπει να γινουν extract σε καποια μορφη οπως .sub και srt για να τους δει

ισως το διορθώσουν αργοτερα με κάποιο firmware,

Ενταξει ευκολη δουλεια ειναι παντως το "θεματάκι" αυτο.
Παντως για σοβαρο media player ισως πρεπει να σκεφτεις καποιο εξωτερικο που να παιζει τα πάντα. Η ελλειψη DTS ειναι το μεγαλυτερο θέμα που παρατηρω εγω παρολο που και αυτο μπορεις να το μετατρεψεις με καποια βαβούρα όμως.

Re: Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ενταξει ευκολη δουλεια ειναι παντως το "θεματάκι" αυτο.
Παντως για σοβαρο media player ισως πρεπει να σκεφτεις καποιο εξωτερικο που να παιζει τα πάντα. Η ελλειψη DTS ειναι το μεγαλυτερο θέμα που παρατηρω εγω παρολο που και αυτο μπορεις να το μετατρεψεις με καποια βαβούρα όμως.

το dts να το κανω ac3 δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερα , με την βοήθεια του xvid4psp , ωραιο προγραμμα , στα mkv μου κάνει την μετατροπη με τις απαραίτητες ρυθμισεις σε λιγα λεπτά με την βοήθεια του phenom II 965 που έχω

μαλιστα με το badaboom μπορω να το μετατρέψω με την βοηθεια της υπολογιστικης ισχυς της κάρτας γραφικων και σε mp4 με οσο bitrate θελω σε λιγο χρόνο

για player ειναι καλη λυση αλλα προς το παρον θα κανω τις μετατροπές, ηδη εκανα αυτα που ηθελα στις ταινιες της συλλογής μου.

εχθες δοκιμασα να δω τα βιντεο που εχω τραβήξει απο μια hd camera που εχω και τραβαει 1080p 30fps. το truemotion κανει υπέροχη δουλεια, τα video ειναι κρυσταλλινα και η κίνηση εξωπραγματική

μαλιστα τα δοκιμασα σε μια samsung 100hz 32 και η διαφορά στην lg φαινεται ξεκάθαρα , στα 200hz η κινηση ειναι καλύτερη.

παντως χαζομάρα τους για το dts και για τους subs.

Περιμενω να μου ερθει το wifi stick και θα γραψω και απο αυτο τις εντυπώσεις μου. για να δουμε και το youtube..........

για το DTS υπάρχει καμια περίπτωση να το διορθώσουνε με κάποιο firmware update ή είναι καθαρά θέμα hardware; την σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για την LG μια και είναι μια τίμια λύση για τα λεφτά της.
Ποιο πολύ μεταξύ αυτής είμαι και της samsung C650 και δεν ξέρω τι να διαλέξω..

για το DTS υπάρχει καμια περίπτωση να το διορθώσουνε με κάποιο firmware update ή είναι καθαρά θέμα hardware; την σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για την LG μια και είναι μια τίμια λύση για τα λεφτά της.
Ποιο πολύ μεταξύ αυτής είμαι και της samsung C650 και δεν ξέρω τι να διαλέξω..

μηπως παιζει κανα θέμα δικαιωμάτων για το dts γι αυτό και δεν υποστηριζεται.

οπως το sony vegas που δεν εχει τα δικαιώματα του ΑAC ηχου και δεν τον τρέχει.

οσο για τις samsung. η προηγουμενη που ειχα samsung jasmine ηταν και ημουν ευχαριστημένος απο αυτη την μαρκα, δεν εχω παραπονο

ειδα την τηλεοραση απο κοντα να παιζει σε 2 μαγαζια,πιστευω ειναι το value for money της χρονιας.εκλαψα με την εικονα.προβαινω σε αγορα 46αρας...

ειδα την τηλεοραση απο κοντα να παιζει σε 2 μαγαζια,πιστευω ειναι το value for money της χρονιας.εκλαψα με την εικονα.προβαινω σε αγορα 46αρας...

Αφου σου άρεσε μη το σκέφτεσαι και πολύ.
Η εικονα της οπως εχω ηδη πει ειναι παρα πολυ καλή, εαν ειχε και το αντιστοίχο μαυρο θα ειχαμε μεγάλο θεμα πιστεύω. Το μαυρο -μετα απο ενα μηνα θέασης- δε με επηρρεάζει πια, απλά απολαμβάνω την είκονα overall και βλέπω επιτέλους ταινίες...

την πηρα,αυτο το true motion το γουσταρω τρελα.εδω skai εβλεπα που επαιζε το csi και καθομουν και χαζευα!η κινηση των ηθοποιων ειναι τελειως διαφορετικη με true motion.