Γραφω για πρώτη φορά στο εξαιρετικό forum του avclub, που ανακάλυψα πρόσφατα, χαιρετώ μέλη και συντελεστές, συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά
ως λάτρης της ψηφιακης τεχνολογίας εδω και πάρα πολλά χρόνια , θα τιμήσω το forum δεοντως.
γραφω τον χαιρετισμό με την ευκαιρία της απόκτησης μου απο plaisio της ld750 42''
είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, την αγόρασα στα τυφλα oσων αφορά τις δυνατότητές της, με κριτήριο την τιμη και τα 200 hz
τα χασα οταν συνειδητοποίησα οτι καταργώ το home theater pc (ειχα ενα λαπτοπ γι αυτη την δουλεια) εφ οσων παιζει τα mkv απ ευθειας και διαβάζει τους υποτιτλους καθως και άλλα φορματ
και μάλιστα τα παίζει εντυπωσιακά
ειχα κι εγω τα προβληματα με την αναπαραγωγή καποιων mkv λογω του dts αλλα καθοτι εξοικιωμένος με τους υπολογιστές , καταφερα να κανω μετατροπές στον ήχο , οπως και χρησιμοποιησα το badabooom για ταχυτητα για καποιες μετατροπες χρησιμοποιώντας το cuda της nvidia για να μην λιωνει ο επεξεργαστής και να περιμενω πολυ για τις μετατροπες μου και ολα καλα
οσων αφορα την τεχνικη 200hz διαβασα καποια πραγματα στο forum για την ανωτερωτητα αλλων κατασκευαστων σε σχεση με την lg, τεχνικα με πείθει αλλα στην πραξη και επειδη εχω δει σε τηλεοράσεις φιλων με αναλογες προδιαγραφές, μπορω να πω οτι το αποτέλεσμα του trumotion το ζείς εξισου
προσωπικα η κινηση στα παιχνιδια του mοuntial ειναι φοβερή , στις ταινιες τα χάνεις και μάλιστα εχει συνηθισει τοσο το μάτι μου που σε αλλες τηλεορασεις 50hz η και στo lg μονιτορ του pc που βλέπω μου φαινονται ολα διακεκκομενα
χαρακτηριστικο παραδειγμα για να καταλαβει καποιος την ποιότητα του trumotion ειναι να βαλει το quantum of solace σε hd mkv η kai bluray και να δει τις πρωτες σκηνες με το αυτοκινητο στην ιταλια με το trumotion ενεργοποιημενο και μετα απενεργοποιημένο. Εκει βλεπεις ξεκαθαρα την διαφορα και νοιωθεις περηφανος για την τηλεοραση κυριως για τα λεφτα που εδωσες
Ο ηχος στα ηχεία της δεν με τρελλαινει αλλα ουτε και με ενοχλει , πηγα δε και πηρα ενα LG home cinema 2.1 με bluray το 354bS γιατι λεω , δεν μπορει ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο την TV και να μην εχω εστω ενα αξιοπρεπες ηχοσυνολο για ψηφιακο ηχο
δεν αντιμετωπισα προβλημα με συνδεσεις και την ψηφιακη εξοδο και μαλιστα το homecinema με την τηλεοραση συνεργαζονται σε λειτουργιες αψογα
επισης ειναι πρακτικο το οτι διαβαζει ακομα και τον 500αρη μου σκληρο με απιστευτη ταχυτητα προσπελασης και οντως δειχνει ωραια οπως ειπωθηκε τις φωτογραφιες
εχω παραγγειλει και το wi fi stick για να την δικτυωσω αν και δεν μπορω να φανταστω ποσο λειτουργικο θα ειναι να μπαινω στο youtube με το control
το απολυτο θα ηταν να δεχοταν πληκτρολογιο και ποντικι και να ειχε κανα λειτουργικο μεσα με browser, εκει θα προσκυνουσα, παρεπιπτοντως αν γινεται τιποτα με αυτο γιατι ειμαι και πισω στα θεματα AV , γιατι μπορει να με κουφανετε και να μου πειτε οτι μπορω να κατεβαζω προγραμματα και να τα ριχνω μεσα,
για το firmware δεν βρηκα τιποτα στο site της lg κι εγω, οπως διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα για να ριχνεις εφαρμογες αλλα δεν ειδα πουθενα πως η απο πού.
εγω ειμαι ευχαριστημένος πάντως και μαλιστα μου αρεσε κι εμενα οτι εχει την επιλογη ενεργειας καθοτι στο σπιτι ειμαστε ολιγο οικολογοι με την γυναικα μου, οπως ολοι θα γινουν τωρα με τις επερχομενες αυξησεις. πραγματικα αμα το βαζω στην μεση επιλογη και ωραια δειχνει και δεν καταναλωνει αμα χαζευεις απλα η ακους.
μου αρεσε το ευχρηστο menu που οδηγει στις λειτουργιες και τα πολυμέσα καθως και οτι κραταει τον κερσορα εκει που τον ειχες και επισης κραταει το τελευταιο σημειο της ταινιας το player.
εγραψα λιγο σεντονι αλλα με συγχωρειτε , ο ενθουσιασμος που γραφω στο φορουμ και οτι οπψς ειπα ημουν πισω στις τηλεοράσεις, για πολλους οι λειτουργιες μπορει να ειναι δεδομενες αλλα για εμενα πρωτοφανείς
αμα την ξαναγόραζα, παλι την ιδια θα επαιρνα lol