.. είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, την αγόρασα στα τυφλα oσων αφορά τις δυνατότητές της, με κριτήριο την τιμη και τα 200 hz
Βεβαια...
Επισης επειδη βλεπω οτι αναφερεις τα "200 Hz" της LG ριξε και μια ματια εδω...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44629
...θα δεις οτι ουσιαστικα μιλαμε για 100 Ηz πραγματικη ανανεωση...τα αλλα 100 Ηz αφορουν το αναβοσβησμα του φωτισμου και κανονικα δεν θα επρεπε να προστίθενται (αλλο πορτοκαλια και αλλο μηλα)...
εγραψα λιγο σεντονι αλλα με συγχωρειτε..
Γραφω για πρώτη φορά στο εξαιρετικό forum του avclub,....
.... αμα την ξαναγόραζα, παλι την ιδια θα επαιρνα lol
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Μακάρι να ειχα και το απυθμενο μαυρο , και oled και 3d, αλλα δυστυχώς η τσέπη μας αναγκάζει να περιοριζομσστε στην τιμή και στην απόδοση και προσπαθούμε να βγάλουμε και απ την μυγα ξυγκι
σημερα ανακάλυψα και ένα θεματάκι, οτι δεν παιζει τους embedded subtitles απο αρχεια βιντεο, αυτο ειναι προβληματάκι
θα πρέπει να γινουν extract σε καποια μορφη οπως .sub και srt για να τους δει
ισως το διορθώσουν αργοτερα με κάποιο firmware,
Ενταξει ευκολη δουλεια ειναι παντως το "θεματάκι" αυτο.
Παντως για σοβαρο media player ισως πρεπει να σκεφτεις καποιο εξωτερικο που να παιζει τα πάντα. Η ελλειψη DTS ειναι το μεγαλυτερο θέμα που παρατηρω εγω παρολο που και αυτο μπορεις να το μετατρεψεις με καποια βαβούρα όμως.
για το DTS υπάρχει καμια περίπτωση να το διορθώσουνε με κάποιο firmware update ή είναι καθαρά θέμα hardware; την σκέφτομαι κι εγώ σοβαρά για την LG μια και είναι μια τίμια λύση για τα λεφτά της.
Ποιο πολύ μεταξύ αυτής είμαι και της samsung C650 και δεν ξέρω τι να διαλέξω..
ειδα την τηλεοραση απο κοντα να παιζει σε 2 μαγαζια,πιστευω ειναι το value for money της χρονιας.εκλαψα με την εικονα.προβαινω σε αγορα 46αρας...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.