Διαβασε και εδω...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63615
Τις πρωτες σελιδες γιατι μετα ξεφευγει το θεμα.![]()
Φυγε απο την lg και παρε αλλη μαρκα τα lg προιοντα ολο και καποιο ελλατωμα εχουνε
Έχει Youtube, Picasa, Weather-κάτι. Το Youtube μια χαρά ήταν, εικόνα full screen, φόρτωνε αμέσως τα βίντεο, κάνεις και login με τον λογαριασμό Youtube που ήδη έχεις, έχει και αναζήτηση. Αν κατάλαβα καλά, δεν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής των βίντεο που υπάρχουν με υψηλή ανάλυση.Απο internet tv τη λεει? Ακομα τη γινετε με τα hertz χρειαζοντε τελικα ?
Artifacts σε καναλια οσο την εχω δεν εχω δει.
Κοιτα,σε οποιαδηποτε οθονη εχω δει εικονα απο Σε 4:3 τα πραγματα ειναι εμφανως καλυτερα αλλα και παλι δεν φτανουν την εικονα της αναλογικης τηλεορασης.
1) Εγώ που έχω πολύ καλή λήψη από Υμηττό, δεν είδα κανένα πρόβλημα ούτε με artifacts ούτε με οτιδήποτε άλλο.Μιας και την έχω πρώτη επιλογή για αγορά:
1. Ζήτημα με artifacts στα αναλογικά κανάλια υπάρχει;
2. Τι κάνει ως προς format, 4:3 και 16:9? τα στριμώχνει όλα σε 16:9 ή τα δείχνει ως έχουν, με μαύρες μπάρες κατά περίπτωση; Αν παίξω avi σε 21:9;
ευχαριστώ
Κοιτα,σε οποιαδηποτε οθονη εχω δει εικονα απο αναλογικο σημα η εικονα ειναι κατω του μετριου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.