LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυγε απο την lg και παρε αλλη μαρκα τα lg προιοντα ολο και καποιο ελλατωμα εχουνε

Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τετοιες απολυτες γνωμες καλο θα ηταν να αποφευγονται. επειδη ο φιλος αντιμετωπιζει καποιο προβλημα δε θα βγαλουμε σκαρτα κ οτι βγαζει η lg.. κ εγω την την ιδια tv εχω κ απροβληματιστα απολαμβανω πολυ καλη εικονα overall....

Διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63615

Τις πρωτες σελιδες γιατι μετα ξεφευγει το θεμα.-bye-

Ευχαριστω για την απαντηση :a0210:

Δηλαδη αν καταλαβα καλα επιτηδες απενεργοποιειται το truemotion για να μην εχω σπασιματα.Το θεμα ειναι ομως οτι το λαπτοπ το εχω συνδεσει με την TV για να δω οποια ταινια δεν υποστηρίζει ο ενσωματομενος player(που ειναι πολλες) και εκει ειναι που εχω αναγκη το truemotion,εννοείται πως δεν το εχω αναγκη οταν θα θελω π.χ να παιξω ενα παιχνιδι.

Φυγε απο την lg και παρε αλλη μαρκα τα lg προιοντα ολο και καποιο ελλατωμα εχουνε

....με ολο το σεβασμο στην αποψη σου , φιλε , .....
διαφωνω απολυτως με το σκεπτικο σου..
εχω εδω και χρονια μηχανηματα LG και ειναι και φθηνα και αξιοπιστα.

δεν λεω πως δεν υπαρχουν καλυτερα , ειναι ομως απο τις καλες επιλογες τα προϊοντα LG.

Μόλις με ενημέρωσαν πως διαπιστώθηκαν και οι δύο βλάβες που ανέφερα, μετά από ώρες χρήσης/δοκιμών
και πως θα ενημερωθεί ο Κωτσόβολος από την LG για πιστωτικό στο όνομά μου.

Πρέπει οι συγκεκριμένες TV από τα εγκαίνια να είχαν πρόβλημα!
Κρίμα γιατί είχαν ικανοποιητικότατη εικόνα

Εγώ την πήγα πίσω.
Ζήτησα και πήρα τα χρήματα μου χωρίς να αγοράσω κάτι άλλο.

Μέχρι την Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της "επιστροφής" της LD750.
Αν θέλετε, ας μείνει το όνομά μου στην λίστα των κατόχων και ας υπάρχει δίπλα και ένα "Επιστροφή της TV λόγω ασυμβατότητας" ή ότι άλλο νομίζετε.
Αν δεν είχα το πρόβλημα της αστάθειας της εικόνας με το DV-Video, θα την κρατούσα την TV.

Ήδη έχω παραγγείλει την 47LH7030, μακάρι να πάνε όλα τώρα.

Προσθέτω και τον εξοπλισμό που στην τηλεόραση είχε πρόβλημα.

Δορ. Δέκτης Edision Argus Mini 2in1 IP.
Πρόβλημα με το Interlace της TV σε 576i, σε Scart RGB, Scart Composite και σε Video RCA. Κανένα πρόβλημα σε HDMI.

DV Video Tape Player/Recorder Panasonic AG-DV 2700.
Πρόβλημα αστάθειας εικόνας σε Scart Composite και σε Video RCA (η συσκευή δεν έχει Scart RGB. Η τηλεόραση δεν δέχεται S-Video).

Απο internet tv τη λεει? Ακομα τη γινετε με τα hertz χρειαζοντε τελικα ?
Έχει Youtube, Picasa, Weather-κάτι. Το Youtube μια χαρά ήταν, εικόνα full screen, φόρτωνε αμέσως τα βίντεο, κάνεις και login με τον λογαριασμό Youtube που ήδη έχεις, έχει και αναζήτηση. Αν κατάλαβα καλά, δεν έχει δυνατότητα αναπαραγωγής των βίντεο που υπάρχουν με υψηλή ανάλυση.

Για τα hertz μάλλος εννοείς τα 200..? Τι να σου πω, εγώ την δούλεψα με SD ανάλυση και η εικόνα και η κίνησή της με άφησαν ικανοποιημένο. -bye-

Μιας και την έχω πρώτη επιλογή για αγορά:

1. Ζήτημα με artifacts στα αναλογικά κανάλια υπάρχει;

2. Τι κάνει ως προς format, 4:3 και 16:9? τα στριμώχνει όλα σε 16:9 ή τα δείχνει ως έχουν, με μαύρες μπάρες κατά περίπτωση; Αν παίξω avi σε 21:9;

ευχαριστώ

Artifacts σε καναλια οσο την εχω δεν εχω δει.Τωρα ως προς το φορματ μπορεις να το ρυθμισεις οπως θες.Απο default θα τα δειχνει ολα σε 16:9 και με το πατημα 2 κουμπιων το κανεις 4:3 με τις αναλογες μαυρες μπαρες δεξια αριστερα.Αν βαλεις ταινια με 21:9 θα εχεις πανω κατω μαυρες γραμμες οπως θα ειχες και σε οποιαδηποτε αλλη full hd τηλεοραση.

Artifacts σε καναλια οσο την εχω δεν εχω δει.

δηλαδή το upscaling δεν εμφανίζει ανωμαλίες; η εικόνα είναι "στρωτή", χωρίς pixelation, από τα 3μ ας πούμε;

Κοιτα,σε οποιαδηποτε οθονη εχω δει εικονα απο αναλογικο σημα η εικονα ειναι κατω του μετριου, για καποιον βεβαια που εχει κολλημα με την ποιοτητα εικονας,αλλα οχι σε βαθμο τετοιο στο να μην μπορεις να παρατηρησεις λεπτομεριες.Απλα ειναι λιγο πιξελιασμενα αλλα η τηλεθεαση ειναι ανετοτατη.Σε 4:3 τα πραγματα ειναι εμφανως καλυτερα αλλα και παλι δεν φτανουν την εικονα της αναλογικης τηλεορασης.Βασικα αυτο το προβλημα νομιζω το εχουν ολες οι ψηφιακες τηλεορασεις.Ολα αυτα θα φτιαξουν με τον ερχομο της digea,αν μενεις βεβαια Αθηνα η θεσ/νικη δεν θα εχεις τετοιο προβλημα.

Κοιτα,σε οποιαδηποτε οθονη εχω δει εικονα απο Σε 4:3 τα πραγματα ειναι εμφανως καλυτερα αλλα και παλι δεν φτανουν την εικονα της αναλογικης τηλεορασης.

εννοείς ότι το pixelation χειροτερεύει όταν - στα αναλογικά πάντα κανάλια - η τηλεόραση πάει να "τεντώσει" το 4:3 για να το κάνει 16:9;

Nαι χειροτευρευει,και λογικο ειναι αφου τεντωνει την εικονα σε 16:9, αλλα μπορεις να παρακολουθησεις ανετα το προγραμμα.Απο τη στιγμη που τα αναλογικα καναλια εκπεμπουν σε 4:3 νομιζω και σε μια hi-end τηλεοραση το ιδιο προβλημα θα υπαρχει(αν λεω βλακιες ας με διορθωσει καποιος :hmmmm2:).Μην κοιτας που οταν πας στα καταστηματα σου βαζουν τα blu-ray για να τσιμπησεις με την εικονα.

Μιας και την έχω πρώτη επιλογή για αγορά:

1. Ζήτημα με artifacts στα αναλογικά κανάλια υπάρχει;

2. Τι κάνει ως προς format, 4:3 και 16:9? τα στριμώχνει όλα σε 16:9 ή τα δείχνει ως έχουν, με μαύρες μπάρες κατά περίπτωση; Αν παίξω avi σε 21:9;

ευχαριστώ
1) Εγώ που έχω πολύ καλή λήψη από Υμηττό, δεν είδα κανένα πρόβλημα ούτε με artifacts ούτε με οτιδήποτε άλλο.

2-1) Έχεις την επιλογή να τα δεις όπως θες εσύ. Το 16:9 μπορείς να το δεις σαν 4:3 με μπάρες αριστερά/δεξιά, και το 4:3 σαν 16:9 σε πλήρη οθόνη.
Φυσικά και βλέπεις το 4:3 σαν 4:3 και το 16:9 σαν 16:9.

2-2) AVI δεν δοκίμασα, σε MPEG2 όμως μέσω δικτύου δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να δω κάποια βίντεο 4:3 σε πλήρη οθόνη. Πάντα είχα μπάρες αριστερά/δεξιά.

Να ενημερώσω πως έλαβα το πιστωτικό μου από την επιστροφή της LD750.

Επίσης χθες έλαβα την LG 47" 47LH7030 που είχα παραγγείλει και τελικά έχει και αυτή πρόβλημα!
Αυτό είναι στα αναλογικά κανάλια τα οποία τα δείχνει ΟΛΑ με παρεμβολής και παράσιτα!!!!!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1307198&postcount=7

Κοιτα,σε οποιαδηποτε οθονη εχω δει εικονα απο αναλογικο σημα η εικονα ειναι κατω του μετριου.

Αυτο συγνωμη αλλα ειναι υπερβολη.

Υπαρχουν πχ. πλασμα LG με τιμη 500 ευρω και αριστη εικονα σε τηλεοπτικο σημα. Μπορεις να διαβασεις τα νηματα των PJ350/550.

Και οχι μονο βεβαια. Σε δικη μου δοκιμη με πλασμα Panasonic 42U10 στο σπιτι του πεθερου μου δειχνει καλυτερα απο την Philips 29" CRT που αντικατεστησε.

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
Απο προχθές ειμαι και εγω κάτοχος της ανωτέρω σε 42''.
Η ερώτηση μου ειναι η εξής:
Το dvd-receiver που εχω ειναι ενα εξαετιας pionner dv303 5.1.
Οι εξοδοι εικονας που εχει ειναι μονο δυο:s-vhs και rca(video).Το s-vhs συνδέοντας το με ενα ανταπτοράκι στην tv μου δίνει ασπρόμαυρη εικόνα και σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου το επιβεβαίωσαν...κλαψ...
Με την αλλη (rca)οκ παίζει αλλα καποιες φορες βλέπω κόκκους...
Αξίζει να δώσω λεφτα για να αγορασω ενα ακριβο καλώδιο SCART απο την μία,και 4 ξεχωριστά καλωδια RCA(video in,video out,audio in,audio out) απο την άλλη,οπου θα συνδέσω μονο το video, ή θα εχω την ιδια εικόνα με αυτην που εχω τωρα με το γνωστο κιτρινο rca σε ανταπτοράκι scart στην tv;;
Ευχαριστω για τον χρόνο σας....