LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η πληρωμή των δικαιωμάτων στην dts, γίνεται ανά κομμάτι που έχει πουληθεί.

Αν η LG κυκλοφορήσει ένα firmware update που να παρέχει dts στα υπάρχοντα μοντέλα, θα πρέπει να πληρώσει στην dts ένα επιπλέον ποσό για κάθε κομμάτι που έχει ήδη πουλήσει, οπότε...

στα υπαρχοντα μοντελα δεν θα μπει DTS θα μπει στα επομενα

Υπαρχει καποιο λινκ που να το επιβεβαιωνει αυτο?Η ελλειψη dts ειναι πραγματικα το μονο πραγμα που με χαλαει σε αυτη την τηλεοραση.

Υπαρχει καποιο λινκ που να το επιβεβαιωνει αυτο?Η ελλειψη dts ειναι πραγματικα το μονο πραγμα που με χαλαει σε αυτη την τηλεοραση.

Το ίδιο πάντως έγινε και στην Samsung. Αν δεις τα περσινά μοντέλα δεν υποστηρίζουν DTS αντίθετα με τα καινούργια.

Όταν την είχα στα χέρια μου την 750, είχα δει πως έκοβε κάδρο από την εικόνα σε όλες τις πλευρές. Ξεχώριζε όταν είχα συνδέσει υπολογιστή, μέσω Scart, μου έκοβε την taskbar.

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και με HDMI?
Υποστηρίζει 1:1 maping?

Ξέρω πως το διορθώνω από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών, αλλά η απορία μου είναι... γιατί το κάνει!
Ακόμη και σε CRT δεν το έχω αυτό το πρόβλημα!

Όταν την είχα στα χέρια μου την 750, είχα δει πως έκοβε κάδρο από την εικόνα σε όλες τις πλευρές. Ξεχώριζε όταν είχα συνδέσει υπολογιστή, μέσω Scart, μου έκοβε την taskbar.
.... Scart= 720χ576 μέγιστη ανάλυση
.....υπολογιστής= 1024χ768 εώς 2560χ1600
..... LG LD750=1920χ1080 ανάλυση πάνελ
πώς περιμένεις απο αναλογική έξοδο χαμηλής ανάλυσης να παίξει καλά η υψηλής ευκρίνειας ψηφιακή τηλεόραση σου;

συνέδεσε με HDMI ή (DVI to HDMI + rca audio)ρύθμισε την εξωτερική ανάλυση απο τον υπολογιστή σε 1920χ1080 και βάλε "just scan" στην 750.

Άρα, δεν υπάρχει θέμα πως η τηλεόραση κόβει κάδρο γενικά, είναι μόνο λόγω ρύθμισης στο παραπάνω, έτσι δεν είναι?
Και με ανάλυση από το PC 1440x900, όλα καλά με HDMI?

...Δεν την έχω πλέον, μου έκαναν αντικατάσταση με άλλο μοντέλο καθώς είχα κάποια προβλήματα.
Το άλλο μοντέλο όμως μου έχει γίνει 3!!! φορές αντικατάσταση και 4η δεν θα υπάρξει!!!!
Το πιθανότερο θα ξαναγυρίσω στην 750.

Last edited:
Σε λαπτοπ που την συνδεσα με dvi to hdmi,με σχετικα παλαια καρτα γραφικων (ατι χ1600Μ),παρολο που την ρυθμιζα για 1920χ1080 μου εκοβε για καποιο αγνωστο λογο στα πλαγια.Το προβλημα διορθωθηκε σχεδον οταν απο το μενου της TV την εβαλα στο ζουμ.Οverscan δεν υπηρχε επιλογη στον catalyst γιαυτο αναφερω την παλαιοτητα της gpu μηπως παιζει καποιο ρολο.

Έχω δεί με LG οτι μπορεί να χρειαστεί είτε να θέσεις τη σύνδεση ώς PC ή bluray για να παίξει σωστά την ανάλυση κ να μή κόβει θέμα.

Παίδες... τι έγινε, καταργήθηκε η 750!
Μίλησα και με την LG αλλά και με καταστήματα και μου είπαν πως ΤΕΛΟΣ!
Mediamarkt, Saturn, Plaisio, Tsampas, Limnaios... δεν υπάρχει!

Την έχει πάρει το μάτι κανενός και με τιμή στα 800?
Δεν γίνεται μια τηλεόραση που την πήρα στα 700 από Κώτσο, να την πάρω τώρα στα 900~1000.

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχω δεί με LG οτι μπορεί να χρειαστεί είτε να θέσεις τη σύνδεση ώς PC ή bluray για να παίξει σωστά την ανάλυση κ να μή κόβει θέμα.

Πρέπει να επιλέξεις just scan και όχι 16:9...και το Overscan στο 0 (σε ati) και πέφτει 1:1
Και να ρωτήσω και κάτι...εχει ένας φίλος την ld750 και έχει συνδέσει επάνω Pc...οταν βάζει ταινία (24καρέ) από vlcplayer και έχει ενεργό το trumotion η κίνηση κάνει σπασίματα...του έβαλα ffdshow σε mpc και έκανα την ταινια στα 25fps και 50hz την ανάλυση και τα σπασίματα εξαφνίστικαν...εχει κάνει κάποιος περισσότερες δοκιμές σε pc (ταινίες sd hd bluray games) να μας πει τη γνώμη του...δυστυχως δεν μπορώ να τη βγαζω στο σπιτι του φίλου να κανω εγώ τις δοκιμές...επίσης και σε xbox360 είδα να έχει σπασίματα με το trumotion...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=63615

Tι να το κανει το trumotion σε κονσολα?

Game mode δεν εχει η τηλεοραση?

Βασικά όσοι ασχολούνται με το gaming ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχουν είναι τα fps...Frame interpolation σημαίνει περισσότερα frames έστω και τεχνητά...αρα ότι καλύτερο σε κονσόλα...εχω διαβάσει οτί πολλά games σε ps και xbox τα κάνουν σε 30fps(λιγότερη επεξεργαστική ισχύ από τα 60fps) οπότε αμα έχεις tv με FI στα διπλασιάζει ώστε να έχεις τα 60 που έιναι πιο αποδεκτά...

To gaming με το σύστημα F.I. ανοιχτό θα υποφέρει όμως από ενοχλητικό lag...
Ξέρω ότι ισχύει γενικά αλλά άν κάποιος έχει δοκιμάσει στη συγκεκριμένη tv ας μας πει τη γνώμη του...

Παιδιά, τελικά ξαναγυρίζω στην LD750 οριστικά.
Αυτό που θέλω κάποιος να μου πει, είναι πόσα εκατοστά ύψος/πλάτος είναι η καθαρή επιφάνεια της οθόνης (το τζάμι), χωρίς να υπολογιστεί το μαύρο πλαίσιο.
Μιλάω για τις 42".

Ευχαριστώ.

Παιδιά, τελικά ξαναγυρίζω στην LD750 οριστικά.
Αυτό που θέλω κάποιος να μου πει, είναι πόσα εκατοστά ύψος/πλάτος είναι η καθαρή επιφάνεια της οθόνης (το τζάμι), χωρίς να υπολογιστεί το μαύρο πλαίσιο.
Μιλάω για τις 42".

Ευχαριστώ.

ελα φιλε ...τωρα το ειδα...

πλατος: 93.5
υψος: 52.7
καθαρη επιφανεια οθονης , χωρις πλαισια κτλ