Καλημερα σε ολους!
Αγορασα αυτην την TV πριν κανα μηνα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχω ομως 2 θεματακια κ θα ηθελα καποιες διευκρινίσεις!
1ον. Εχω στο PC oy 5+1 hxeia, και για αυτο θελω να βλεπω mkv αρχεια (blue ray) απο το PC στην TV. Ετσι πηρα ενα DVI to HDMI καλωδιο της ClickTronic (μαρκα δλδ, οχι κινεζικο) το οποιο ομως ειναι 5μετρα αφου εχει αρκετη αποσταστη ο υπολογιστης απο την τηλεοραση. Στην κινηση εχω δυστυχως καποια κολληματα, μπορω να κανω τπτ για να γλυτωσω απο αυτα. Διαβαζοντας καταλαβα οτι φταει το 5μετρο καλωδιο, αλλα ακομα και αυτο που πηρα και ειναι μαρκας, δεν μπορει να λυσει το προβλημα;
2ον Διαβασα απο καποια παιδια πιο πριν οτι χρησιμοποιουν το xvid4psp για να μετατρεψουν τον ηχο απο dts σε ac3 ή να το προσθεσουν. Πως γινεται αυτο ρε παιδες και σας παιρνει μονο 5 λεπτα; Εγω που πηγα να κανω ενα encoding μου πηρε παρα πολυ ωρα ενω το PC μου φυσαει!![]()
δλδ, τι απ'όλα σε εξεπληξε εσενα ?αθανατη LG!χθες συνδεσα το κινητο μου(samsung omnia pro)μεσω USB.σαν αποθηκευτικο χωρο δεν το ειδε,μαλιστα κολλαει η tv,αλλα φορτιζει ναι κυριες και κυριοι ακομα και με κλειστη την tv μπορειτε να φορτισετε τις συσκευες σας.
Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση!
Δεν καταλαβα ομως αρκετα πραγματα!
Καταρχην, προτεινεις δλδ να απενεργοποιησω το TrueMotion? Γιατι ως τωρα το εχω full.
Παρακατω, εχω δει τα περισσοτερα video που θελω να παιξω ειναι 24 fps, αρα κατι πρεπει να κανω!
Πως γινεται να το αλλαξω με το ffdshow (το εχω ηδη εγκατεστημενο) και το MPC? (το εχω και αυτο!)
Το reclock τι ειναι;
Πως γινεται να κανω την τηλεοραση να παει 50hz ??
Μόνο τα 50hz δε θα δεις διαφορα...θελει λιγο περισσοτερο διαβασμα...διαβασε και τις επόμενες...τι να πω...αλλιως βαλε τις ταινιες σε φλασακι και δες τες απο το usb της tv...το κακο είναι οτι δεν κανεις zoom και θα έχεις μαύρες μπάρες σε κάποιες ταινιες που δεν ειναι 16/9 και υπαρχει και προβλημα με dts ηχο...Φιλε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δυστυχως δεν εβγαλα ακρη με το να αλλαξω τα frame rates! Την tv την κατεβασα στο 50 hz αλλα δεν ειδα βελτιωση!
Με δυσκολεψε πολυ ο τροπος, εκανα οτι λεει στις δυο πρωτες σελιδες, με το script κλπ αλλα και παλι δεν δουλεψε!
Μπράβο ρε φίλεΥπάρχει νέο FW για την LD650 με version 03.20.14 Το βρήκε μόνο όταν άλλαξα χώρα, βγάζοντας την Ελλάδα και έβαλα Γερμανία.:ernaehrung004:
Επίσης... μετά από αυτό "έπαιξα" με όλες τις χώρες. Ανάλογα την χώρα που βάζουμε, έχουμε και 1-2-3 apps παραπάνω... ή και λιγότερα!
Το έβαλα (και το άφησα) στην Ολλανδία και έχω επιπλέον Google Map, Videoland (pay per view για Oλλανδία),
και ένα app RTL με πάρα πολλές εκπομπές των Ολλανδικών RTL4, RTL5, RTL7, RTL8 με λίστα 7 ημερών! Η εικόνα τους είναι πολύ καλή.:2thumb22sup:
Το δε καλύτερο... αν κάποιος βάλει σαν χώρα UK και καταφέρει να ξεπεράσει τον περιορισμό που η TV αναγνωρίζει πως είμαστε από Ελλάδα.........
θα γa-μπιμπ στο να βλέπει HD εκπομπές όλων των καναλιών του BBC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:award::music-smiley-005::fahne90::worshippy::Banane0:
ΥΓ1. Λογικά όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την LD750.
ΥΓ2. Με το που αλλάξουμε χώρα, διαγράφονται αυτόματα όλα τα κανάλια και οι ρυθμίσεις εικόνας για επίγεια και αναλογική λήψη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.