LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Για κοίτα λίγο καλύτερα... :)

Είναι και το λέει. (βλέπε στο design, την 1η οθόνη της παρουσιάσης )

Συμφωνώ οτι εκει λέει 100 Hz. Αλλά αν κοιτάξουμε στα specifications λέει οτι δεν είναι. Επίσης η ελληνική αντιπροσωπεία δεν το αναφέρει πουθενά για την 32άρα.Το αναφέρει απο 37άρα και πάνω. Τι ισχύει τελικά?? Ρωτάω γιατί θέλω να παραγγείλω μια 32άρα απο net γιατί για μας τους επαρχιώτες δεν υπάρχει η δυνατότητα να την δούμε live!!!

Last edited:
Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Κι όμως έχεις δίκιο φίλε Μπομπιράκο.

Παραπλανητική η 1η παρουσίαση, είναι γενική προφανώς.

Στην αναλυτική περιγραφή λέει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ποια η γνώμη σας για την 32άρα η οποία δεν είναι 100Hz.? Αξίζει να την πάρω?

Άτυχος ο φίλος... Εγώ να πω την αλήθεια το περίμενα. Θα έδιναν ένα σχετικά "ελατωματικό" κομμάτι και αν πέρναγε πέρναγε. Εξαρτάται από το πόσο δυνατές είναι οι φωνές του άτυχου πελάτη. Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση με την Philips, μόλις έστειλα γράμμα στην μαμά στην Ολλανδία, μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου μέχρι το τελευταίο ευρώ! Για την περίπτωση εδώ μην νομίζετε ότι την τηλεόραση την πήραν από την αποθήκη "παρθένα"...Πάντως η συνέχεια θα είναι καλή αφού θα την ξαναλλάξουν και αυτή την φορά θα την προσέξουν.
Φιλικά,
Γιάννης

Καλήσπέρα κι από μένα παίδες και κορασίδες.. Η 42LG7000 είναι ήδη στο σαλόνι μου, απλά την τοποθέτησα και βρήκε τα κανάλια. Δεν έχω κάνω ακόμα ΚΑΜΙΑ ρύθμιση, θα αργήσω λόγω δουλειάς. Αλλά χθες βράδυ που είδα λίγη μπαλίτσα και μια ταινία, ήταν ΑΨΟΓΗ.

Δεν είμαι ειδήμονας στο θέμα εικόνα και ήχος, ούτε πολυψάχνω το κάθε τι, αλλά επειδή βλέπω καλά μπορω να πω πως η συγκεκριμένη LCD δεν έχει πρόβλημα στη θέαση ποδοσφαίρου. Περισσότερα μετά τις γιορτές (και φωτό).

Last edited:

Καλημερα σε ολους και Καλα Χριστουγεννα.

Ειμαι κι εγω ενας νεος κατοχος της LG7000 47".

Εχω καποιες αποριες τις οποιες παραθετω:

1) Οταν βαζω να δω ταινια βλεποντας πληροφοριες λεει 1080p 50 Hz.
Αυτο δεν επρεπε να ειναι 100 Ηz? Εαν ναι, πως το ρυθμιζουμε? Θα πρεπει να ειναι 100 Ηz και οταν εχω τηλεοπτικο σημα?

2) Τα καναλια δεν ονομαζονται? Εαν ναι πως?

3) Θελω να αγορασω βαση για τον τοιχο. Εχετε να προτεινετε κατι που εχετε δοκιμασει?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Καλημερα σε ολους και Καλα Χριστουγεννα.

Ειμαι κι εγω ενας νεος κατοχος της LG7000 47".

Εχω καποιες αποριες τις οποιες παραθετω:

1) Οταν βαζω να δω ταινια βλεποντας πληροφοριες λεει 1080p 50 Hz.
Αυτο δεν επρεπε να ειναι 100 Ηz? Εαν ναι, πως το ρυθμιζουμε? Θα πρεπει να ειναι 100 Ηz και οταν εχω τηλεοπτικο σημα?

2) Τα καναλια δεν ονομαζονται? Εαν ναι πως?

3) Θελω να αγορασω βαση για τον τοιχο. Εχετε να προτεινετε κατι που εχετε δοκιμασει?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Το (2) ΒΡΕΘΗΚΕ.

Όσον αφορά το [1], υποθέτω πως αναφέρεσαι σε σήμα από κάποιο DVD player που κάνει upscaling. Η ένδειξη είναι το σήμα που δέχεται η τηλεόραση στην είσοδο, δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι η τηλεόραση θα το αναπαράγει στα 100Hz. Απλά παίξε με τις ρυθμίσεις του Trumotion μέχρι να καταλήξεις σε ποια ρύθμιση σου αρέσει καλύτερα το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το [1], υποθέτω πως αναφέρεσαι σε σήμα από κάποιο DVD player που κάνει upscaling. Η ένδειξη είναι το σήμα που δέχεται η τηλεόραση στην είσοδο, δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι η τηλεόραση θα το αναπαράγει στα 100Hz. Απλά παίξε με τις ρυθμίσεις του Trumotion μέχρι να καταλήξεις σε ποια ρύθμιση σου αρέσει καλύτερα το αποτέλεσμα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Κανενας που εχει παιξειμε τις ρυθμισεις μπορει να προτινει κατι? Με το Trumotion που το εχετε ρυθμισει?

Φίλε konchrist, πόσταρε αν μπορείς εντυπώσεις από χρήση ως PC Monitor, Pc + Console gaming και ό,τι άλλο νομίζεις ότι είναι σημαντικό :)

Xρόνια πολλά κι από μένα!

Ένα μικρό και ασήμαντο προβληματάκι αντιμετωπίζω.Ήρθε και σε μένα με τη βάση περασμένη όπως είπαν και άλλοι προηγουμένως και δεν περιστρέφεται κατά 20 μοίρες όπως προβλέπεται.Χρειάζεται να χαλαρώσω καμιά βίδα ή έχει πρόβλημα;

Πήρα την 2η πλέον 47άρα τους και όπως σας είπα είχε dead pixel (μαύρο)...
Σύνδεσα υπολοογιστή και άφησα σχετικό πρόγραμμα διόρθωσης να τρέχει και πλέον το pixel είναι κόκκινο σε ανοιχτά χρώμματα και μπλέ σε σκούρα...
Σε ερώτησή μου προς το service & την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν κάνουν αλλαγή σε καμία περίπτωση ΜΟΝΟ σε monitor από 19 ιντσών και κάτω...
ΤΕΛΕΙΑ!
Τέσπα...το ξεχνάω...και προσέχω πλέον που θα καταλήξω την επόμενηξ φορά...
Έχω συνδέσει πλέον και htpc επάνω και παίζει μια χαρά ΜΟΝΟ που μου έκανε (ΝΑΙ ΝΑΙ μαντέψτε) πρόβλημα πάλι...Με το που γύρισα το σήμα από RGB σε Κεράια κράτησε μια περίεργη ανάλυση και φαινόταν σαν μεγένθυση το τηλεοπτικό κανάλι...Πήγα στις ρυθμίσεις μήπως έκανε κάποιο zoom αλλά τίποτα...ΈΚλεισα την τηλεόραση και την ξανα άνοιξα και διορθώθηκε...
+Το ότι αυτό το panel έχει πεντακάθαρο backlight bleed και από τις 4 γωνίες σε μαύρες εικόνες...
Από την γενική μου εμπειρία καταλήγω στο ότι η προηγούμενη 47άρα που μου δώσαν είχε πολύ καλύτερο panel αλλά προβληματικά hardware κομμάτια και αυτή το αντίστροφο...(ελπίζω μόνο)

Δεν ξέρω ρε παιδιά...τι να πω...τόσο άτυχος στις τηλεοράσεις πιά???
Προτείνω αλλαγή του ψευδόνυμου από "TheStig" σε "Κατσικοπόδαρος"
Καλές θεάσεις σε όλους (όχι δεν είμαι Μητσοτάκης)...

Μήπως να στείλεις mailaki στα κεντρικά Ευρωπαϊκά γραφεία της LG και να του εξηγήσεις την ταλαιπωρία σου μπας και στην αλλάξουν;

Υ.Γ Μπορείς να τραβήξεις 1 φώτο που να φαίνεται το πρόβλημα να το δούμε και εμείς;

Χρόνια Πολλά και καλά. Συμφωνώ, ένα γράμμα στα κεντρικά νομίζω θα βοηθήσει αλλά όχι για το καμμένο pixel μιας και αυτό δεν το καλύπτει η εγγύηση. Για τα άλλα προβλήματα όμως μπορεί να βγάλεις κάτι. Τελικά τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει. Α ρε, CRT και πάλι CRT!
Φιλικά

Χρόνια πολλά και από εμένα. Μία ερώτηση που έγινε και πριν αλλά δεν απαντήθηκε. Έχει PIP ή TV ή όχι (έστω και χωρίς 2ο tuner, αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν καταργήσει αυτό)

Ευχαριστώ

Φίλε konchrist, πόσταρε αν μπορείς εντυπώσεις από χρήση ως PC Monitor, Pc + Console gaming και ό,τι άλλο νομίζεις ότι είναι σημαντικό :)

Φιλε GARRET δυστυχως λογω χρονου δεν εχω προλαβει να τα κοιταξω.

Μολις θα εχω κατι νεοτερο θα γραψω

Πάω για καινούρια αγορά αύριο-μεθαύριο και θα θελα τη γνώμη σας για το πια είναι η πιο συμφαίρουσα αγορά... Είδα στο skroutz ότι η 42άρα είναι στο 1000άρικο κοντά και η 47άρα στα 1100-1200...

Μήπως δεν αξίζει η αγορά της 42άρας για τόσο μικρή διαφορά???

Από ποιότητα θα με βγάλει ασπροπρόσωπο?

33% τηλεοπτικό - 33% PS3 - 33% DVD /.mkv