Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...
αυτο ειναι σωστό...αλλα σε μενα δεν γεμιζει όλο το καδρο της TV έτσι...ειναι σαν αν εχω την οθονη του pc μεσα στην ιδια την οθονη αλλα οχι σε full καδρο..Υπαρχει καποιος τρόπος να παιζει απο HTPC και να δειχνει full καδρο?Θελω να πω με λιγα λογια οτι πραγματικα ειναι σαν βλέπεις σε 40" οθονη και οχι σε full 47 ιντσες..καμια βοήθεια?
Το φτιαξα !!! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ !!!! Είχες δίκιο ρε Tromb1 αλλά ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΕΕΣ για την ρύθμιση αυτή ;; Στην έβλεπε αυτόματα εσένα ;;;;
Κουφή ΡΥΘΜΙΣΗ στο μενού της LG !! .... Πήγαινε στις - Επιλογές - Ετικέτα Εισαγωγής και ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, διάλεξε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "PC" στην θύρα ΗDMI που έχεις το Pc συνδεδεμένο !! Και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!
Να ναι καλά τα παλικάρια εδώ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ LG, O,TI NA NAI !!...
http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/892954-lg-32lg7000-any-good-pc-monitor.html
Image did look alittle ghosted at first, but after naming the input as PC is perfect.
Έχω κουφαθεί !! Ρύθμιση που δεν αναφέρεται πουθενά, που είναι σε κουφό μενού !! Μιλάμε είναι ΤΡΕΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!
![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι σωστό...αλλα σε μενα δεν γεμιζει όλο το καδρο της TV έτσι...ειναι σαν αν εχω την οθονη του pc μεσα στην ιδια την οθονη αλλα οχι σε full καδρο..Υπαρχει καποιος τρόπος να παιζει απο HTPC και να δειχνει full καδρο?Θελω να πω με λιγα λογια οτι πραγματικα ειναι σαν βλέπεις σε 40" οθονη και οχι σε full 47 ιντσες..καμια βοήθεια?