LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Το φτιαξα !!! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ !!!! Είχες δίκιο ρε Tromb1 αλλά ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΕΕΣ για την ρύθμιση αυτή ;; Στην έβλεπε αυτόματα εσένα ;;;;

Κουφή ΡΥΘΜΙΣΗ στο μενού της LG !! .... Πήγαινε στις - Επιλογές - Ετικέτα Εισαγωγής και ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, διάλεξε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "PC" στην θύρα ΗDMI που έχεις το Pc συνδεδεμένο !! Και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!

Να ναι καλά τα παλικάρια εδώ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ LG, O,TI NA NAI !!...

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/892954-lg-32lg7000-any-good-pc-monitor.html

Image did look alittle ghosted at first, but after naming the input as PC is perfect.

Έχω κουφαθεί !! Ρύθμιση που δεν αναφέρεται πουθενά, που είναι σε κουφό μενού !! Μιλάμε είναι ΤΡΕΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

:D :D :D

αυτο ειναι σωστό...αλλα σε μενα δεν γεμιζει όλο το καδρο της TV έτσι...ειναι σαν αν εχω την οθονη του pc μεσα στην ιδια την οθονη αλλα οχι σε full καδρο..Υπαρχει καποιος τρόπος να παιζει απο HTPC και να δειχνει full καδρο?Θελω να πω με λιγα λογια οτι πραγματικα ειναι σαν βλέπεις σε 40" οθονη και οχι σε full 47 ιντσες..καμια βοήθεια?

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ρε παιδιά εγώ έχω την 32lg7000 και δεν βλέπω πουθενά επιλογή true motion. μήπως το μοντέλο των 32 ιντσών δεν το έχει?
Τέλος πως μπαίνει στο κρυφό μενού και που μπορούμε αυτή το γαμ... firmware?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Για το φιλο sakissa
μερικα ερωτηματα.
1.χωρα κατασκευης της T.V
2.εκδοση firmware
3. πως ενεργοποιειται το κρυφο μενου και αν σαυτο υπαρχει η ενδειξη για τις ωρες λειτουργιας.
4.το προβλημα με το 24p και true motion υπαρχει και στις 37 ιντζες?(αν ξερεις)

1. poland
2. v03.07.00
3. Δέν το δοκίμασα άλλα νομίζω πατώντας menu από το τηλεκοντρόλ και ταυτόχρονα menu από την tv
4. Δεν ξέρω

Ρε παιδιά εγώ έχω την 32lg7000 και δεν βλέπω πουθενά επιλογή true motion. μήπως το μοντέλο των 32 ιντσών δεν το έχει?
Τέλος πως μπαίνει στο κρυφό μενού και που μπορούμε αυτή το γαμ... firmware?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Φίλε μου η 32αρα δεν είναι 100ΗΖ γι´αυτό δεν έχει true motion

Ξέρει κανένας παιδία πόσα ηχεία έχει η tv.
Πάιρνω ήχο από το pc με κάλώδιο jack σε jack και το ερώτημα μου είναι αν θα επιλέγω 4ch ηχεία ή 2ch ηχεία από τις ρυθμίσεις του pc.

Καμοια απάντηση ρε παιδία ......

παιδια ξανα ρωτω μηπως και μπορει καποιος να με φωτισει...Οταν δυνδεουμε ενα pc η htpc πανω στην TV μας τοτε αυτην παιζει σε όλο το καδρο?η στα pc περιοριζεται?

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

παιδια ξανα ρωτω μηπως και μπορει καποιος να με φωτισει...Οταν δυνδεουμε ενα pc η htpc πανω στην TV μας τοτε αυτην παιζει σε όλο το καδρο?η στα pc περιοριζεται?
Φίλε μου θα πρέπει να σου παίζει σε όλη την tv.
Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις της ανάλυσης βάλε 1920*1080
Σύνδεσε το pc στην hdmi1 και όρίσε την ως θέση pc

Να και μια φωτογραφια για να καταλάβετε...ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...γιατι μου κανει τετοια κόλπα στα καλα καθούμενα δεν έχω καταλάβει....

Attachments

• photo.jpg
    photo.jpg
    109.8 KB · Views: 58

και ανάλυση 1920 X 1080 έβαλα στην 4850 ATI με τους νέους drivers στο HTPC και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έκανα στην TV και πάλι τα ίδια...Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Μηχανάκια του διαβόλου! :P

έκανα αυτο με την ρυθμιση στην HDMI και με το PC αλλα στην καρτελα με τις διαθέσιμες φορμες..μου αφηνει ενεργοποιημένες μόνο την 16:9 και την 4:3 ενω κανονικα θα επρεπε να παιζουν και τα άλλα..πχ πριν γινει ολο αυτο το κουλο μπερδεμα επαιζε μια χαρα με την λειτουργια"μονο σκαναρισμα"

ΕΛΕΟΣ HELP

Attachments

• photo(2).jpg
    photo(2).jpg
    98.3 KB · Views: 41

Παιδια καντε ενα κοπο και διαβαστε τι λεει στις οδηγιες χρησης και συγκεκριμενα στις σελιδες 82 και 84 περι true motion και real cinema και θα σας λυθουνε πολλες αποριες.

Τα ιδια επαθα και εγω με την 6000 μεχρι που εκανα R.T.F.M. και ησυχασα.

Φιλε μου Ζαφειρη εκει βρηκες καποια λυση για το προβλημα η απλα σου εξηγει γιατι παιζει ετσι?Συγνωμη φιλε για την ερωτηση αλλα επειδη δεν την εχω την τηλεοραση δεν εχω το manual...Απλα ενδιαφερεται πολυ ενας φιλος και θελω να δω τι παιζει...Σ ευχαριστω πολυ!

Φιλε μου Ζαφειρη εκει βρηκες καποια λυση για το προβλημα η απλα σου εξηγει γιατι παιζει ετσι?Συγνωμη φιλε για την ερωτηση αλλα επειδη δεν την εχω την τηλεοραση δεν εχω το manual...Απλα ενδιαφερεται πολυ ενας φιλος και θελω να δω τι παιζει...Σ ευχαριστω πολυ!

Λυση δεν βρηκα .....αναφερομαι στο οτι καποιοι παιζουν με τις παραπανω ρυθμισεις και βλεπουν και διαφορες.
Διαβαστε λιγακι που ενεργει το καθενα .

Λοιπον εχω νεα οσο αφορα την κινηση και οτι εχει σχεση με τα 100ΗΖ.

Πριν λιγο εκανα καποιες δοκιμες με ενα demo της philips το οποιο ονομαζει digital natural motion demo και εβγαλα τελικως τα συμπερασματα μου.

Ολες οι τηλεορασεις 100ΗΖ που εχω στημενες στην δουλεια το συγκεκριμενο βιντεακι το παιζουν αψογα χωρις το παραμικρο σπασιμο ΠΛΗΝ ΤΗΣ LG και σειρα 60** και σειρα 70**
Στις LG ξεκιναει με σπασιματα οπως ολες οι συμβατικες και ξαφνικα μετα απο 10 περιπου sec η εικονα γινεται τελεια οπως ολες οι 100αρες.

Δινει την εντυπωση οτι (θα το πω μπακαλικα) τα 100ΗΖ ειναι απενεργοποιημενα και αφου δει οριζοντια κινηση τοτε τα ενεργοποιει αλλα με αρκετη καθυστερηση.

Εχω απομονωσει το βιντεακι αυτο και αν θελετε να δειτε τι ακριβως ενοω στην διαθεση σας ακομη και να το ανεβασω καπου για να το παρετε.....δεν ξερω και δεν το εχω ψαξει αν υπαρχει ηδη καπου.

Παντως παιδια και οι 2 σειρες της lg 6&7 που υποστηριζουνε 100ΗΖ οντως ειναι αλλα αργουν να το καταλαβουνε.....πιο απλα δεν μπορω να το πω.

Φανταστειτε τι επαθα οταν αναμεσα σε τοσες τηλεορασεις και ενω ολες οι 100αρες παιζαν αψογα οι δικες μας να ξεκινανε με σπασιματα.

Φυσικα με οποιαδηποτε ρυθμιση και απο οποιαδηποτε πηγη τα αποτελεσματα δεν αλλαξανε.....μεχρι και σε modulator φορτωσα το σημα να δω τι κανει μεσω tuner αλλα τα ιδια.

Για οτιδηποτε στην διαθεση σας.

Attachments

• 84.jpg
    84.jpg
    95.6 KB · Views: 72
  • 86.jpg
    86.jpg
    94 KB · Views: 49

Λυση δεν βρηκα .....αναφερομαι στο οτι καποιοι παιζουν με τις παραπανω ρυθμισεις και βλεπουν και διαφορες.
Διαβαστε λιγακι που ενεργει το καθενα .

Λοιπον εχω νεα οσο αφορα την κινηση και οτι εχει σχεση με τα 100ΗΖ.

Πριν λιγο εκανα καποιες δοκιμες με ενα demo της philips το οποιο ονομαζει digital natural motion demo και εβγαλα τελικως τα συμπερασματα μου.

Ολες οι τηλεορασεις 100ΗΖ που εχω στημενες στην δουλεια το συγκεκριμενο βιντεακι το παιζουν αψογα χωρις το παραμικρο σπασιμο ΠΛΗΝ ΤΗΣ LG και σειρα 60** και σειρα 70**
Στις LG ξεκιναει με σπασιματα οπως ολες οι συμβατικες και ξαφνικα μετα απο 10 περιπου sec η εικονα γινεται τελεια οπως ολες οι 100αρες.

Δινει την εντυπωση οτι (θα το πω μπακαλικα) τα 100ΗΖ ειναι απενεργοποιημενα και αφου δει οριζοντια κινηση τοτε τα ενεργοποιει αλλα με αρκετη καθυστερηση.

Εχω απομονωσει το βιντεακι αυτο και αν θελετε να δειτε τι ακριβως ενοω στην διαθεση σας ακομη και να το ανεβασω καπου για να το παρετε.....δεν ξερω και δεν το εχω ψαξει αν υπαρχει ηδη καπου.

Παντως παιδια και οι 2 σειρες της lg 6&7 που υποστηριζουνε 100ΗΖ οντως ειναι αλλα αργουν να το καταλαβουνε.....πιο απλα δεν μπορω να το πω.

Φανταστειτε τι επαθα οταν αναμεσα σε τοσες τηλεορασεις και ενω ολες οι 100αρες παιζαν αψογα οι δικες μας να ξεκινανε με σπασιματα.

Φυσικα με οποιαδηποτε ρυθμιση και απο οποιαδηποτε πηγη τα αποτελεσματα δεν αλλαξανε.....μεχρι και σε modulator φορτωσα το σημα να δω τι κανει μεσω tuner αλλα τα ιδια.

Για οτιδηποτε στην διαθεση σας.

Γεια σου φιλε και παλι...καταρχην στην πρωτη εικονα που παραθετεις οσο αφορα το cinematic εντος της παρενθεσεως αναφερει καποιες αναλυσεις αλλα παει μεχρι 1080ι... δηλαδη τι?Δεν χειριζεται το 1080p?
Επισης αυτο που λες μπακαλιστικα ξεμπακαλιστικα ειναι αυτο που φαινεται να κανει η τηλεοραση ...το χω διαβασει και σ αλλο thread ...απλα φαινεται μαλλον ο επεξεργαστης της για καποιον λογο ή να καθυστερει να ανιχνευσει το σημα ή ν αδυνατει να επεξεργαστει την ροη των δεδομενων σ ωστε να παραγει αρκετα γρηγορα τα επιπλεον καρε που χρειαζεται για να κανει το 5:5 pull down.Συμφωνα παντα με το τι λετε παιδια...
Απλα να ρωτησω...το φαινομενο ας πουμε σε μια blue ray ταινια ειναι αισθητο μονο στα πρωτα δεκα δευτερα ή συνεχιζει και γινεται αισθητο και κατα την διαρκεια?
Γιατι αν ειναι να θυσιασεις μονο 10 δευτερα για μια σωστη προβολη ΒR τοτε το κακο ειναι ελαχιστο!Αρκετες για να μην πω ολες οι τηλεορασεις σ αυτη την κατηγορια τιμης εχουν τα προβληματακια τους...αλλες halo...αλλες 3:2 pull down...αλλα αν ειναι συνεχεια τοτε ειναι ενοχλητικο...

Γεια σου φιλε και παλι...καταρχην στην πρωτη εικονα που παραθετεις οσο αφορα το cinematic εντος της παρενθεσεως αναφερει καποιες αναλυσεις αλλα παει μεχρι 1080ι... δηλαδη τι?Δεν χειριζεται το 1080p?
Επισης αυτο που λες μπακαλιστικα ξεμπακαλιστικα ειναι αυτο που φαινεται να κανει η τηλεοραση ...το χω διαβασει και σ αλλο thread ...απλα φαινεται μαλλον ο επεξεργαστης της για καποιον λογο ή να καθυστερει να ανιχνευσει το σημα ή ν αδυνατει να επεξεργαστει την ροη των δεδομενων σ ωστε να παραγει αρκετα γρηγορα τα επιπλεον καρε που χρειαζεται για να κανει το 5:5 pull down.Συμφωνα παντα με το τι λετε παιδια...
Απλα να ρωτησω...το φαινομενο ας πουμε σε μια blue ray ταινια ειναι αισθητο μονο στα πρωτα δεκα δευτερα ή συνεχιζει και γινεται αισθητο και κατα την διαρκεια?
Γιατι αν ειναι να θυσιασεις μονο 10 δευτερα για μια σωστη προβολη ΒR τοτε το κακο ειναι ελαχιστο!Αρκετες για να μην πω ολες οι τηλεορασεις σ αυτη την κατηγορια τιμης εχουν τα προβληματακια τους...αλλες halo...αλλες 3:2 pull down...αλλα αν ειναι συνεχεια τοτε ειναι ενοχλητικο...

1)Αν καταλαβα καλα δεν ειναι οτι δεν χειριζεται 1080p ΔΕΝ δουλευει καν μεσω HDMI......και στις αναλυσεις που δουλευει ειναι μεσω tv av component-bye-
2)χαρηκα που καταλαβες την ανωτατη μπακαλικη μου:fahne90:......και σε blu-ray το κανει σε καθε αλλαγη σκηνης...δεν ειναι θεμα 10 δευτερολεπτων....

Παντως αν αποροφηθεις στην ταινια ειναι ολα μια χαρα.
Και φυσικα δεν το μετανοιωνω γιατι με τα φραγκα αυτα δεν παιρνεις τιποτα καλυτερο:D:D:D

πολυ ασχημα νεα Ζαφειρη,απορω πως ,τοσους μηνες που ολοι γραφανε διθυραμβους για την εν λογω τηλεοραση, τους ξεφυγανε τοσο τρανταχτα μειονεκτηματα.Αρχιζω και αμφιβαλλω για την αξιοπιστια και την
καλοπροαιρετη διαθεση καποιων.....

πολυ ασχημα νεα Ζαφειρη,απορω πως ,τοσους μηνες που ολοι γραφανε διθυραμβους για την εν λογω τηλεοραση τους ξεφυγανε τοσο τρανταχτα μειονεκτηματα.Αρχιζω και αμφιβαλλω για την αξιοπιστια και την
καλοπροαιρετη διαθεση καποιων.....

Μην αμφιβαλεις.Εδω αυτα τα τρανταχτα μειονεκτηματα ξεφυγανε σε μενα και τα ανακαλυψα με το που την εβαλα στο σπιτι(47lg6000)....και λεω σε μενα γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου....να μην παρεξηγηθω.και εχω ολο τον χρονο και υλικο για δοκιμες και ομως φιλε μου μου ξεφυγε......
Τελικα η καποιο bug sto firmware φταιει η ειναι καθαρα λαθος σχεδιαση ηλεκτρονικων.

Προτεινω να μαζευτουμε και να απευθυνθουμε στην lg να μας δωσει μια απαντηση για το τι φταιει και αν διορθωνεται.....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ oμως.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Προτεινω να μαζευτουμε και να απευθυνθουμε στην lg να μας δωσει μια απαντηση για το τι φταιει και αν διορθωνεται.....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ oμως.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Είμαι μαζί σου, αλλά πως μπορούμε να μαζευτούμε και τι θα μπορέσουμε άραγε να κάνουμε; Αυτό είναι παγκόσμιο πρόβλημα και προφανώς δεν έχουν καταφέρει τίποτα σε χώρες με νόμους και αρχές. Εδώ στην Ελλαδίτσα..... Μακάρι να καταφέρουμε κάτι. Ας μαζευτούμε όλοι όσοι έχουμε τις αντίστοιχες σειρές (6*** και 7***) και αφού δούμε πόσοι είμαστε, ας αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε να τις παραλάβουν και οι φίλοι από το διπλανό power buy (αν και διαβάζοντας το νήμα μας μπορεί και να ακυρώσουν την αγορά!!!).
Εγώ, διαβάζοντας μόνο καλά σχόλια στο forum, πήρα μία 42LG7000 για μένα και μία για έναν ξάδελφό μου (με εμπιστεύτηκε και την πάτησε). Από την πρώτη στιγμή ανακάλυψα τα συγκεκριμένα προβλήματα (ειδικά με το truemotion). Ίσως έχει ψιλοδίκιο ο xorxhs.