LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Γεια σας!!!
Μόλις την έφερα στο σπίτι μου... 37LG7000. Αγορά 700 Ευρώ. Ακριβή;;;;
Θα την δοκιμάσω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου... Δεν περιμένω και πολλά βέβαια για μια τηλεόραση της κρεββατοκάμαρας!!!! Από την Kuro ´ξέπεσα προς το παρόν στην LG...... Τα μαύρα μου τα χάλια....

Την έβλεπα στα Madia Mark.. 899 και κάποιοι μου είπαν για ένα κατάστημα electronet.... Πήγα και την πήρα με κάρτα μετρητοίς!!!

Ξέρει κανένας σας, τίποτα ρυθμίσεις σε εικόνα, εκτός απ' αυτές τις στάνταρ της TV????
Κανένα site για update firm...??????

LG 60PS8000, 50PS7000, 50PS3000 & 50PQ3000

Αξιολόγηση Χρήστη: / 1
ΧείριστοΆριστο
Plasma TV
Οι μεγαλύτερες τηλεοράσεις από τις τέσσερις βασικές σειρές Plasma

Tελικά το Κορεάτικο ντουέτο (LG & Samsung) έχει πάρει την σκυτάλη και οι άλλοι τρέχουν να τους πιάσουν. Αυτή την φορά σειρά έχει η LG που ανακοίνωσε τιμές που ξεκινούν από τα 699 ευρώ για μία 42άρα και φθάνουν μόλις τα 2999 ευρώ για μία 60άρα !

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τέσσερις θα είναι οι βασικές σειρές τηλεοράσεων Plasma που θα λανσάρει η LG το 2009.

Η κορυφαία ‛PS8000' που θα περιλαμβάνει τηλεοράσεις στις 60 (60PS8000) & 50 (50PS8000) ίντσες με τιμές στα 2999 & 1499 ευρώ αντίστοιχα.

Η σειρά ‛PS7000' η 50άρα της οποίας (50PS7000) θα κοστίζει 1399 ευρώ.

Η πιο οικονομική των σειρών ‛PS', η PS3000 η 50άρα της οποίας (50PS3000) θα τιμάται μόλις στα 1199 ευρώ και τέλος η entry level, οικονομική, σειρά ‛PQ3000' με δύο τηλεοράσεις στις 50 & 42 ίντσες και κωδικούς 50PQ3000 & 42PQ3000, με τιμές στα 999 και 699 ευρώ αντίστοιχα.

Ομολογουμένως τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δοθείσης της κρίσης, πως θα μας βγάλει το τρέχων έτος.

Την έβλεπα στα Madia Mark.. 899 και κάποιοι μου είπαν για ένα κατάστημα electronet.... Πήγα και την πήρα με κάρτα μετρητοίς!!!

τι ακριβώς εννοείς όταν λες "με κάρτα μετρητοίς";;;

Ξέρει κανένας σας, τίποτα ρυθμίσεις σε εικόνα, εκτός απ' αυτές τις στάνταρ της TV????
Κανένα site για update firm...??????

Αν θελετε σας δινω ρυθμισεις απο την 47LG6000 που ειμαι πολυ ικανοποιημενος.......λογικα πρεπει να παιξουν.

Αν θελετε σας δινω ρυθμισεις απο την 47LG6000 που ειμαι πολυ ικανοποιημενος.......λογικα πρεπει να παιξουν.
για δωστες ρε ζαφειρη μπασ και δει ο κουμπαροσ ασπρη μερα που εχει 42 6000:argue::argue:

Ναί Θέλω και σ' ευχαριστώ!!!
Θα τις δοκιμάσω και θα σας πω! Περιμένω τώρα αν είσαι on line

Αρπαχτε τις.....σορυ για την καθυστερηση δεν ειχε μπαταρια η ψηφιακη:slapface::slapface:

Αν παρατηρησετε καλα με την δικη μου υπαρχει θεμα με τα πρασινα!!!!
Να τονισω οτι οι ρυθμισεις ειναι απο 47LG6000 για θυρα hdmi και παιζει με media player western digital hdtv

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    61.4 KB · Views: 79
  • 2.jpg
    2.jpg
    62.2 KB · Views: 73
  • 3.jpg
    3.jpg
    53.7 KB · Views: 68
  • 4.jpg
    4.jpg
    61.9 KB · Views: 70
Last edited:

Αρπαχτε τις.....σορυ για την καθυστερηση δεν ειχε μπαταρια η ψηφιακη:slapface::slapface:

Να τονισω οτι οι ρυθμισεις ειναι απο 47LG6000 για θυρα hdmi και παιζει με media player western digital hdtv
Αυτές είναι δικές σου ρυθμίσεις για την TV σου ή τις βρήκες κάπου στο internet????

Αυτές είναι δικές σου ρυθμίσεις για την TV σου ή τις βρήκες κάπου στο internet????
Δικες μου ειναι και τις εχω βγαλει με pattern.

Μολις τωρα εβγαλα τις φωτο.....καμια σχεση με ιντερνετ.....απλα οσοι δοκιμασετε πειτε μου αν γινεται κατι.

Δικες μου ειναι και τις εχω βγαλει με pattern.

Μολις τωρα εβγαλα τις φωτο.....καμια σχεση με ιντερνετ.....απλα οσοι δοκιμασετε πειτε μου αν γινεται κατι.
Τις δοκιμάζω τώρα, και σε κάθε περίπτωση σ' ευχαριστώ!!!!!

thanks

προς τους κατόχους της 47lg7000: παιδιά σε 2 - 3 μέρες θα την πάρουμε με το power buy, κάποιοι άρχισαν να ρίχνουν πολύ πολύ αρνητικά σχόλια...οι υπόλοιποι τι λέτε? Είναι φόλα η τηλεόραση? Νιώθω σαν πρόβατο που πάει για σφαγή και του λένε αν πας εκεί θα σε σφάξουν και συνεχίζω και πηγαίνω!
:slapface::bigcry::nounder::chinscratch::hanged:

Σαν ηδη κατοχος, λεω οτι ειναι BEST BUY........

προς τους κατόχους της 47lg7000: παιδιά σε 2 - 3 μέρες θα την πάρουμε με το power buy, κάποιοι άρχισαν να ρίχνουν πολύ πολύ αρνητικά σχόλια...οι υπόλοιποι τι λέτε? Είναι φόλα η τηλεόραση? Νιώθω σαν πρόβατο που πάει για σφαγή και του λένε αν πας εκεί θα σε σφάξουν και συνεχίζω και πηγαίνω!
:slapface::bigcry::nounder::chinscratch::hanged:

Ταζακο κουλαρε δεν πας σε καμια σφαγη

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Εντέλει δεν βρήκαμε πουθενά το νέο firmware ώστε να το κατεβάσουμε και να της κάνουμε μόνοι μας μια αναβάθμιση λογισμικού έτσι?

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Εντέλει δεν βρήκαμε πουθενά το νέο firmware ώστε να το κατεβάσουμε και να της κάνουμε μόνοι μας μια αναβάθμιση λογισμικού έτσι?

Το νεο firmware δεν λυνει το πρόβλημα με τα 24p