LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξερει κανεις πως επιλεγουμε υποτιτλους σε ταινια απο usb stick?

Οταν παιζει η ταινια πατας το settings νομιζω και επιλεγεις "επιλογες βιντεο και ηχου". Εκει βλεπεις τους υποτιτλους και τις επιλογες ηχου( π.χ. αν εχει η ταινια δυο καλαλια ηχου, οπως σε παιδικα, μπορεις να επιλεξεις ελληνικο η αγγλικο ηχο).

gremps, πως βλεπω την ημερομηνια παραγωγης της tv?

Οταν παιζει η ταινια πατας το settings νομιζω και επιλεγεις "επιλογες βιντεο και ηχου". Εκει βλεπεις τους υποτιτλους και τις επιλογες ηχου( π.χ. αν εχει η ταινια δυο καλαλια ηχου, οπως σε παιδικα, μπορεις να επιλεξεις ελληνικο η αγγλικο ηχο).

Θα το δοκιμασω...μηπως ξερεις και τι κανουμε οταν λεει οτι ο "ηχος δεν υποστηριζετε" ???
Θελει καποια μετατροπη?

Θα το δοκιμασω...μηπως ξερεις και τι κανουμε οταν λεει οτι ο "ηχος δεν υποστηριζετε" ???
Θελει καποια μετατροπη?
Δυστυχως δεν κανει τιποτα αυτη η επιλογη.... εχει αριθμητικα να επιλεξεις υποτιτλους αλλα δεν γινετε απολυτως τιποτα.....
Μολις τωρα το δοκιμασα....

ρε παιδια κια γω εχω προβλημα με τους υποτιτλους..δεν τους βλεπει η τηλεοραση.. μηπως χρειαζεται συγκεκριμενο τυπο? σρτ ειναι το αρχειο..

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με LG τηλεόραση και δεν ήξερα πού να ποστάρω τον πόνο μου. Ένα φιλαράκι έχει τρελαθεί επειδή εδώ και 2 εβδομάδες του έχει κλειδώσει το μενού ρύθμισης καναλιών. Όσο και αν το έψαξα, δεν μπόρεσα να βρω λύση. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Είμαι έτοιμος να του τη σπάσω.

ρε παιδια κια γω εχω προβλημα με τους υποτιτλους..δεν τους βλεπει η τηλεοραση.. μηπως χρειαζεται συγκεκριμενο τυπο? σρτ ειναι το αρχειο..

srt μπορει να ειναι το αρχειο αλλα σε τι κωδικοποιηση ειναι??? Ειναι ενσωματωμενοι ή σε ξεχωριστο αρχειο? Αν ειναι σε ξεχωριστο δοκιμασε να τους αλλαξεις κωδικοποιηση σε utf8 με το notepad2

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με LG τηλεόραση και δεν ήξερα πού να ποστάρω τον πόνο μου. Ένα φιλαράκι έχει τρελαθεί επειδή εδώ και 2 εβδομάδες του έχει κλειδώσει το μενού ρύθμισης καναλιών. Όσο και αν το έψαξα, δεν μπόρεσα να βρω λύση. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Είμαι έτοιμος να του τη σπάσω.

επειδή σου γράφω από χώρο που δεν έχω τα απαραίτητα εφόδια μπροστά μου, και να προσπαθήσω να σε βοηθήσω, γιατί δεν καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών,στο 210 48 00 564, 24/24/7, να σε βοηθήσουν; Προφανώς ο φίλος σου ενεργοποίησε κάποιο από τα κλειδώματα στο menu και πρέπει να το βγάλετε.

Ξερει κανεις πως επιλεγουμε υποτιτλους σε ταινια απο usb stick?

αν οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας τους διαβάζει κατευθείαν

αν οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας τους διαβάζει κατευθείαν
Δεν ρωτησα αυτο, αν δεν το καταλαβες.
Σε ενα αρχειο με πολλους υποτιτλους ......(στην περιπτωση μου περιπου 14) πως επιλεγω τα ελληνικα?????
Δεδοδεμου οτι στην επιλογη ΔΕΝ εμφανιζει γλωσσα υποτιτλων....... αλλα αριθμο .

Το πρόβλημα με την σκιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά την αναβάθμιση.

Σε ενα αρχειο με πολλους υποτιτλους ......(στην περιπτωση μου περιπου 14) πως επιλεγω τα ελληνικα?????

Δοκιμασε εναν-εναν υποτιτλο μεχρι να τον βρεις... Ή κοιταξε στο PC τι σειρα εχει ο ελλημικος υποτιτλος και βαλε το αντιστιχο νουμερο. Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...

Το πρόβλημα με την σκιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά την αναβάθμιση.

Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα οτι θα εφτιαχνε. Αυτο η "αναβαθμιση" οδηγων που δεν γινετε απο το ιντερνετ (ή με firmware update) δεν μου φαινοταν και πολυ λογικη. Και μενα η TV μου ειναι τον Απριλιο κατασκευασμενη και βλεπω και εγω την σκια. Αν τα αλλα παιδια απο δω που δεν εχουν δει το προβλημα μας πουν ποτε ειναι κατασκευασμενη η δικη τους TV, ισως εχουμε καποια ενδειξη. Παντως για ξαναπαρε τηλ στο σερβις να δουμε τι θα σου πουν!

Όταν ξεκινήσει η ταινία αν πατa <settings> και μετά το μενού <ρυθμίστε την αναπαραγωγή βίντεο> πάνε εκεί που λέει <σελίδα κώδικα> και βαλε ελληνικά

Να σου πω την αληθεια δεν περιμενα οτι θα εφτιαχνε. Αυτο η "αναβαθμιση" οδηγων που δεν γινετε απο το ιντερνετ (ή με firmware update) δεν μου φαινοταν και πολυ λογικη. Και μενα η TV μου ειναι τον Απριλιο κατασκευασμενη και βλεπω και εγω την σκια. Αν τα αλλα παιδια απο δω που δεν εχουν δει το προβλημα μας πουν ποτε ειναι κατασκευασμενη η δικη τους TV, ισως εχουμε καποια ενδειξη. Παντως για ξαναπαρε τηλ στο σερβις να δουμε τι θα σου πουν!

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ περίμενα ότι θα αλλάξει κάτι(αν υπάρχει και αυτή η αναβάθμιση που μου είπαν) και ήδη επικοινώνησα με την lg και μου είιπαν να περιμένω τηλέφωνό τους.

Οι υπόλοιποι που δεν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα για πείτε μας ημερομηνίες κατασκευής μήπως και το "μυστικό" έχει να κάνει με την παρτίδα.

εχουν ακριβως το ιδιο ονομα αρχειο και υποτιτλοι...??

δεν ξερω αν ειναι στο settings αλλα σιγουρα ειναι στο Q.Menu στο κατω δεξι μερος του κοντρολ. εκει σε αφηνει να διαλεξεις γλωσσα υποτιτλων...

Last edited by a moderator:
Δοκιμασε εναν-εναν υποτιτλο μεχρι να τον βρεις... Ή κοιταξε στο PC τι σειρα εχει ο ελλημικος υποτιτλος και βαλε το αντιστιχο νουμερο. Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...

αναβαθμιση εχω κανει μεχρι την 03.03.56 που νομιζω ειναι και η τελευταια. ρυθμισεις δεν εχω κανει κατι το ιδιαιτερο.... δεν εχω δει την ημερομηνια κατασκευης. επειδη την πηρα Μαιο, φανταζομαι οτι λιγο καιρο πριν, αλλα για σιγουρια θα κοιταξω και θα σας πω... τετοιο προβλημα δεν εχω δει... και ειμαι ασχετος για να πω οτι κατι εχω πειραξει και διορθωσα το προβλημα... αν εχω κανει κατι θα ειναι κατα τυχη... :FSGSFGS4:

Όταν ξεκινήσει η ταινία αν πατa <settings> και μετά το μενού <ρυθμίστε την αναπαραγωγή βίντεο> πάνε εκεί που λέει <σελίδα κώδικα> και βαλε ελληνικά

Αυτο που λες δεν γινετε.... Δεν μπορω να επιλεξω "σελιδα κωδικα" δεν μου δινει αυτην την επιλογη.Μηπως αυτη την δυνατοτητα την εχει καπου αλλου?

Last edited:
για δοκιμασε q.menu ενω παιζει η ταινια. στις ρυθμισεις δεν σου δινει επιλογες να φτιαξεις, χρωμα , μεγεθος, θεση κλπ των υποτιτλων??
μια απο τις επιλογες ειναι και η γλωσσα...

δεν ξερω αν ειναι στο settings αλλα σιγουρα ειναι στο Q.Menu στο κατω δεξι μερος του κοντρολ. εκει σε αφηνει να διαλεξεις γλωσσα υποτιτλων...
Δεν γινετε ουτε απο εκει....
Εχει η ταινια 19 υποτιτλους.... η αριθμηση της tv παει μεχρι 8 , τα ελληνικα ειναι 9ος στη σειρα υποτιτλος........
Πως θα τον βρω????

επισης αν ΔΕΝ ειναι ενσωματωμενοι, απλα σβησε τους υπολοιπους και κρατα τους ελληνικους...