Καλησπερα και απο εμενα σαν νεος.
Ειμαι ετοιμος μετα απο μια μικρη ερευνα να αγορασω και εγω αυτο το μοντελο της LG.
Διαβασα ολα τα θεματα και θελω να κανω με την σειρα μου καποιες ερωτησεις.
1. Διαβασα σε καποιο σχολιο οτι μπορεις να κανεις χρηση του pvr, αλλα στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι δεν υποστηριζει pvr. Τι γινετε και τι ισχυει τελικα
2. Στα χαρακτηριστηκα αλλα και ο πωλητης που ειχα ρωτηση μου ειπε οτι υποστηριζει skype, αλλα ποιο πανω βλεπω οτι καποιο παιδι αναφερει οτι δεν υποστηριζει. Τι ισχυει παλι και γιαυτο το θεμα? Μπορει να προστεθει σαν εχτρα? Απο ολες τις εφαρμογες αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ και μετα ο browser.
3. Υποστηριζει ολους του τυπους βιντεο? Αν οχι τοτε ποιους υποστηριζει?
4. Τι τυπους υποτιτλων υποστηριζει, αναφερομαι για εξωτερικους εννοειται
Ευχαριστω και αναμενω απαντησεις.[/QUOT
λοιπον εχουμε και λεμε.
1 Ισχυει μονο στην εισοδο DTV.Το θεμα ομως ειναι οτι εφοσον τον σκληρο δισκο τον κανεις format μεσω της tv που αναγκαστικα θα τον κανεις δεν τον βλεπουν τα windows αρα χανεις καθε δυνατοτητα να μεταφερεις αυτο που εγραψες στο PC δηλαδη οτι γραφεις το βλεπεις αποκλειστικα στην TV.
2 Αν θα μπεις στο site του skype θα καταλαβεις οτι για να εχεις skype πρεπει να παρεις webcam απο το site το οποιο περιεχει και την εφαρμογη.Η 620s δεν εχει skype μεσα στης εφαρμογες αλλα και ουτε να την βρεις μπορεις μονο με αγορα webcam απο το skype.
3 και 4 δεν νομιζω να αντιμετωπισης κανενα προβλημα παιζει τα παντα και απο video και απο υποτιτλους.
Last edited: