LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και απο εμενα σαν νεος.
Ειμαι ετοιμος μετα απο μια μικρη ερευνα να αγορασω και εγω αυτο το μοντελο της LG.
Διαβασα ολα τα θεματα και θελω να κανω με την σειρα μου καποιες ερωτησεις.

1. Διαβασα σε καποιο σχολιο οτι μπορεις να κανεις χρηση του pvr, αλλα στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι δεν υποστηριζει pvr. Τι γινετε και τι ισχυει τελικα

2. Στα χαρακτηριστηκα αλλα και ο πωλητης που ειχα ρωτηση μου ειπε οτι υποστηριζει skype, αλλα ποιο πανω βλεπω οτι καποιο παιδι αναφερει οτι δεν υποστηριζει. Τι ισχυει παλι και γιαυτο το θεμα? Μπορει να προστεθει σαν εχτρα? Απο ολες τις εφαρμογες αυτο με ενδιαφερει ποιο πολυ και μετα ο browser.

3. Υποστηριζει ολους του τυπους βιντεο? Αν οχι τοτε ποιους υποστηριζει?
4. Τι τυπους υποτιτλων υποστηριζει, αναφερομαι για εξωτερικους εννοειται

Ευχαριστω και αναμενω απαντησεις.[/QUOT

λοιπον εχουμε και λεμε.

1 Ισχυει μονο στην εισοδο DTV.Το θεμα ομως ειναι οτι εφοσον τον σκληρο δισκο τον κανεις format μεσω της tv που αναγκαστικα θα τον κανεις δεν τον βλεπουν τα windows αρα χανεις καθε δυνατοτητα να μεταφερεις αυτο που εγραψες στο PC δηλαδη οτι γραφεις το βλεπεις αποκλειστικα στην TV.

2 Αν θα μπεις στο site του skype θα καταλαβεις οτι για να εχεις skype πρεπει να παρεις webcam απο το site το οποιο περιεχει και την εφαρμογη.Η 620s δεν εχει skype μεσα στης εφαρμογες αλλα και ουτε να την βρεις μπορεις μονο με αγορα webcam απο το skype.

3 και 4 δεν νομιζω να αντιμετωπισης κανενα προβλημα παιζει τα παντα και απο video και απο υποτιτλους.

Last edited:
λοιπον εχουμε και λεμε.

1 Ισχυει μονο στην εισοδο DTV.Το θεμα ομως ειναι οτι εφοσον τον σκληρο δισκο τον κανεις format μεσω της tv που αναγκαστικα θα τον κανεις δεν τον βλεπουν τα windows αρα χανεις καθε δυνατοτητα να μεταφερεις αυτο που εγραψες στο PC δηλαδη οτι γραφεις το βλεπεις αποκλειστικα στην TV.

2 Αν θα μπεις στο site του skype θα καταλαβεις οτι για να εχεις skype πρεπει να παρεις webcam απο το site το οποιο περιεχει και την εφαρμογη.Η 620s δεν εχει skype μεσα στης εφαρμογες αλλα και ουτε να την βρεις μπορεις μονο με αγορα webcam απο το skype.

3 και 4 δεν νομιζω να αντιμετωπισης κανενα προβλημα παιζει τα παντα και απο video και απο υποτιτλους.

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.
Οποτε το θεμα skype ειναι απατη και δεν εξιζει μαλλον.
Θελω αν μπορεις να μου πεις και κατι ακομα.
Τι εννοεις DTV και για να κανω την χρηση του pvr μπορω να χρησιμοποιησω και καποιο στικακι για παραδειγμα ή πρεπει να ειναι σκληρος δισκος?
Πρεπει να εχει καποιο σιγκεκριμενο μεγεθος τουλαχιστον?
Ρωταω γιατι αν ειναι να κανω διαμορφωση στο αποθυκευτικο μεσω θα το εχω μονο για αποκλειστικη χρηση στην τηλεοραση οποτε δεν αξιζει να γινει καποιος σκληρος δισκος αν μπορει να γινει και καποιο στικακι πχ 8 gb ή 16 gb.

Φίλε lalos!
διάβασε τί συμβαίνει σε κάποιους χρήστες με την ποιότητα της εικόνας-κίνησης...στη θέση σου θα ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός....θα κοίταζα και την αντίστοιχη παθητική 3D της Panasonic & Philips...που είναι και φθηνότερες!

θελει πανω απο 40gb αρα παμε σε σκληρο δισκο.
dtv ειναι digital tv δηλαδη θα γραφει οτι βλεπεις απο ψηφιακη.
εγω εχω την 47LM620S και δεν μου εχει παρουσιαση κατι απο οσα ακουγονται στο forum για μαυρες γραμμες η κουκκιδες.
τελικα μηπως την ψαχνουμε πολυ.Μια τηλεοραση ειναι βρε παιδια σε λιγο καιρο θα την βαρεθειτε ηδη εγω σταματησα να ασχολουμαι την εχω 2 μηνες.Τα παιδια μου βλεπουν 24 ωρες την ημερα μηπως προλαβαινω να δω.Μονο αργα το βραδυ καμια ταινια.Μου βγηκε καλη παντως δεν μπορω να πω κατι.

Last edited:
off the record να σας πω οτι η επισημη θεση της LG για το PVR ειναι οτι η τηλεοραση δεν εχει PVR η οτι για την Ελλαδα δεν υποστηριζεται λογο copyright.

Φίλε lalos!
διάβασε τί συμβαίνει σε κάποιους χρήστες με την ποιότητα της εικόνας-κίνησης...στη θέση σου θα ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός....θα κοίταζα και την αντίστοιχη παθητική 3D της Panasonic & Philips...που είναι και φθηνότερες!

Φιλε μου εχω διαβασει ολα τα σχολια (και τις 28 σελιδες) και δεν μπορω να πω οτι ειναι ενθαρρυντικα γιατι ειναι λιγοτερα τα ατομα που εχουν προβλημα. Αρκετοι απο αυτους το ελυσαν το προβλημα γιατι απο οτι φαινεται ηταν θεμα ρυθμισεις και οσοι εξακολουθουν να εχουν οντως ακομα προβλημα για μενα δεν ειναι προβλημα, δηλαδη δεν ειναι τιποτα σημαντικο πιστευω αν εξαιρεσεις την σκια που αναφερει ενα παιδι για την μπαλα αλλα και αυτο παλι ειναι σχετικο.
Τωρα οσο αναφορα για αλλα μοντελα εχω δει και δεν νομιζω πως ειναι ποιο φτηνα εκτος και αν βλεπω αλλα μοντελα, οπως επισης απο οσο ξερω μονο η LG κανει αναβαθμισης σε σχεση με την Panasonic που ειχα στο μυαλο μου σαν δευτερη επιλογη. Η δευτερη επιλογη που εχω στο μυαλο μου ειναι η Panasonic TX-L42ET5E.
Οποιος αλλος εχει να προτεινει καποιο αλλο μοντελο και μαρκα καλοδεχουμενη η προταση.
Ευχαριστω παντως για την συμβουλη.

θελει πανω απο 40gb αρα παμε σε σκληρο δισκο.
dtv ειναι digital tv δηλαδη θα γραφει οτι βλεπεις απο ψηφιακη.
εγω εχω την 47LM620S και δεν μου εχει παρουσιαση κατι απο οσα ακουγονται στο forum για μαυρες γραμμες η κουκκιδες.
τελικα μηπως την ψαχνουμε πολυ.Μια τηλεοραση ειναι βρε παιδια σε λιγο καιρο θα την βαρεθειτε ηδη εγω σταματησα να ασχολουμαι την εχω 2 μηνες.Τα παιδια μου βλεπουν 24 ωρες την ημερα μηπως προλαβαινω να δω.Μονο αργα το βραδυ καμια ταινια.Μου βγηκε καλη παντως δεν μπορω να πω κατι.

Και εγω δεν νομιζω πως θα ειμαι συνεχεια μπροστα στην τηλεοραση.
Δεν πιστευω να εχω τοσο χρονο ωστε να κοιταω συνεχεια τηλεοραση, αλλα ουτε το εκαν ποτε.
Θελω μια τηλεοραση που να προσφερει καποια πραγματα οπως μεγεθος εως 42" 3D, αναβαθμισημη και αν υπαρχη και επιπλεον λειτουργια ιντερνετ καλο ειναι.
Η χρηση θα ειναι για καμια ταινια οποτε τυχαινει και κανενα παιχνιδι με το xbox360.
Σε ευχαριστω και παλι να εισαι καλα.

Last edited:
Αλλη μια ερωτηση.
Αν κοιταξω για Panasonic ειναι καλυτερα να δω Plasma ή LED?
Νομιζω πως εχει καλυτερη εικονα η Plasma σε 2D, αλλα σε 3D δεν ξερω.
Επισης δεν ξερω αν ειναι καλυτερο το συστημα passive 3D σε Plasma ή LED?

ρε παιδιά γυαλιά για το dual play έχει μέσα ή είναι έξτρα;

Απο οσο εχω δει και εχω ψαξει ειναι ξεχωριστα τα γυαλια για dual play γιατι ειναι ρυθμισμενα να βλεπει διαφορετικη εικονα ο καθε παιχττης αναλογα το ζευγαρι γυαλιων.
Η τιμη αν δεν κανω λαθος ειναι 20 με 30 ευρω το ζευγαρι.

Αν ειναι πατατα αυτο που λεω ας το διορθωση.

Last edited:
Αν θα μπορούσα να συγκρίνω την LM620s θα έλεγα ότι μοιάζει περισσότερο με την Panasonic E5, η ET5 μοιάζει τεχνικά με την LM670s, όπως και με την Philips PFL6007 σειρά....(που θα δούμε σύντομα).

Πάντως, η LM620s είναι προκλητική για την τιμή της (612 ευρώ στο electroworld.gr με κουπόνι σήμερα). Αλλά αν μου βγάζει σκιές και άλλα περίεργα, τότε θα το σκεφτώ για τις άλλες δύο...

Αργότερα θα κυκλοφορήσει και η Toshiba την σειρά VL963 στα κυβικά της ET5....για να δούμε...

Tα γυαλιά δεν τα έχει μέσα(τουλάχιστον η 32άρα που έχω) και είναι τα παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/2156514/LG-AG-F310DP.html?from=autocomplete

*όποιος θέλει να τα πάρει το elecroworld με κουπόνι τα βγάζει στα 13,93

Εγώ τα έχω αγοράσει αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα για να σας πω εντυπώσεις.

Last edited:
Ξ 42αρα μου απο πλαίσιο εχει 4.
Να ρωτήσω το dual play ειναι σαν το ενεργητικό 3d που ο καθένας βλέπει αλλη εικόνα; Ποια μοντέλα είναι στο skroutz;

Ξ 42αρα μου απο πλαίσιο εχει 4.
Να ρωτήσω το dual play ειναι σαν το ενεργητικό 3d που ο καθένας βλέπει αλλη εικόνα; Ποια μοντέλα είναι στο skroutz;

Kαι η 32άρα 4 έχει αλλά αυτά είναι μόνο για 3D, για το dual play πρέπει να αγοράσουμε αυτά που έβαλα στο skroutz(τα AG-F310DP).

Μήπως δοκίμασες το βίντεο;

Μήπως δοκίμασες το βίντεο;

Μόλις τωρα με τερμα truemotion και κλειστό αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.Ειπες στην αντιπροσωπεία οτι το truemotion δεν λειτουργεί ή κατι που υπόσχονται απο official specs με βαση το παράδειγμα σου...;Μπας και το καταλαβουν;

Μόλις τωρα με τερμα truemotion και κλειστό αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.Ειπες στην αντιπροσωπεία οτι το truemotion δεν λειτουργεί ή κατι που υπόσχονται απο official specs με βαση το παράδειγμα σου...;Μπας και το καταλαβουν;

Απόψε πήγα σε μεγάλο πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών, φώναξα το παιδί της lg που υπάρχει μόνιμα στο κατάστημα και δοκιμάσαμε το βίντεο σε διάφορες τηλεοράσεις. Στην 32lm620s(αυτή έχω κι εγώ) φαινόταν η μαύρη σκιά και η τηλεόραση ήταν κατασκευασμένη Μάιο 2012, στην 42lm615s που είναι χειρότερο μοντέλο δεν φαινόταν καμία σκιά! Επίσης στην 32lm611s φαινόταν ελάχιστα. Τέλος δοκιμάσαμε και σε μια 32άρα philips και δεν υπήρχε καμία σκιά. Το παιδί της lg μου είπε πως πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα κανένας επεξεργαστής της τηλεόρασης σε κάποιες παρτίδες και ότι αν την είχα αγοράσει από το κατάστημα στο οποίο είναι, θα μεσολαβούσε και ο ίδιος για να μου την αλλάξουν. Θα πάω και σε άλλα καταστήματα και αν βρω lm620s χωρίς σκιές, παίρνω την lg και αν μου πουν καμιά χαζομάρα πάλι, έφυγα για το service με φλασάκι και τηλεόραση.

η 620s μπορεί να αναπαράγει αρχεία που έχω στον υπολογιστή μου μέσω του LAN;

αν ναι μπορεί να αναπαράγει και 3D αρχεία;

Σε αυτή την περίπτωση το render το κάνει ο υπολογιστής ή η τηλεόραση;

Η μετατροπή 2d σε 3d λέει τίποτα ή παραμένει μούφα όπως στα προηγούμενα μοντέλα;

Last edited:
@the_blade

NAI (Plex Media Server στο PC και MediaLink στην TV)
NAI (Αν και όχι όλα -δεν ξέρω ακόμα γιατί- ίσως το DTS σε συνδυασμό με PMS... απευθείας από USB αντίθετα παίζουν όλα)
το PC
To 2D σε 3D δεν λέει και πολλά (υποκειμενική άποψη)

Last edited:
Sorry που γραφω στο thread της 620 αλλα δεν βρηκα καποιο ενεργο για την lm615s, την οποια αγορασα χθες. Προσπαθησα να παιξω 3d περιεχομενο (μεσω usb) και εμφανιζει δυο εικονες τη μια διπλα στην αλλη. Πατησα το 3d στο τηλεκοντρολ παλι το ιδιο. Πηρα τηλ στην lg και μου ειπαν οτι δεν μπορει να το επεξεργαστει η τηλεοραση και χρειαζομαι blu-ray player η pc. Ισχυει κατι τετοιο? Στην 620 παιζει κανονικα απο usb θυρα 3d? Φανταζομαι οτι δεν μπορω να την αλλαξω και να παρω την 620 ε?