LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ολη η σειρα 620s εχει θεμα με τη σκια? η υπαρχει ελατωματικη παρτιδα?
ενα video - link που μπορω να δοκιμασω σε στικακι στο μαγαζι και θα μου δειξει αν υπαρχει η σκια?

Δεν ξέρω αν είναι ελαττωματική παρτίδα αλλά μου φαίνεται απίθανο γιατί όλες όσες δοκίμασα το έκαναν και ήταν κατασκευασμένες από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο.
Φυσικά και ένα στικάκι θα σου δείξει αν υπάρχει σκιά αρκεί να έχεις καταλάβει ποια είναι η σκιά.

Εγώ σε 4ις LG που έχω δει ακόμα και του 2011 μοντέλο αυτο με τη σκιά το έχω παρατηρήσει όχι απαραίτητα σε κίνηση από μπαλάκι άλλα κ σε γρήγορα πλάνα εκτός αν έχω πέσει κ εγώ σε ελαττωματικές παρτίδες ..
Αν το τεστ 2 του JL_? είχε λευκό φόντο πίσω και μαύρη γραμματοσειρά όπως κινείται θα φαινόταν για πλάκα το είδωλο που σχηματίζεται από τη σκιά

dimos222 λογικό είναι να υπάρχει η σκιά σε όλα τα γρήγορα πλάνα, απλά στα αθλητικά φαίνεται πολύ πιο εύκολα και είναι ενοχλητικό γιατί το φόντο πίσω από την/το μπάλα/μπαλάκι είναι μονόχρωμο(δηλαδή το γήπεδο που είναι πράσινο ή κάτι σαν πορτοκαλί στο τέννις) με αποτέλεσμα η μαύρη σκιά να βγάζει μάτια! Πάντως από μοντέλo του 2011 δοκίμασα μία 42lw5500 και δεν έχει καμία σκιά!

Για τα γράμματα που λες φαίνεται το πρόβλημα και σε μία διαφήμιση με κόκκινο φόντο(νομίζω της vodafone) που περνάνε κάτι μεγάλα γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης.

Last edited:
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Εχω αγοράσει εδώ και 2 βδομάδες μια 32LM620S και είμαι στη διάθεση όλων για να πω τις εντυπώσεις μου.Να προσθέσω ότι ειναι συνδεδεμένη με pc, ethernet, media player prodigy extreamer black k 2 tb hdd ston extreamer. Εχω ήδη κατεβάσει πάρα πολλά 3d και έχω δει ελάχιστα λόγω χρόνου.
Η firmware που έχει βγει είναι η 04.01.36. Από ρυθμισεις δεν γνωρίζω πολλά πραγματα αλλά αυτο που είδα ειναι ότι με το media player στο 3d οταν βαζω 24p έχει ένα θεματάκι.Κανει λίγα νερά σε γρηγορες κινήσεις.ομως ότι 3d έχω βάλει είναι rip mkv και όχι full 3d iso. Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.Οτι μπορω όμως να βοηθησω είμαι εδω.To 3d του πάντως μου αρέσει πολυ.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Εχω αγοράσει εδώ και 2 βδομάδες μια 32LM620S και είμαι στη διάθεση όλων για να πω τις εντυπώσεις μου.Να προσθέσω ότι ειναι συνδεδεμένη με pc, ethernet, media player prodigy extreamer black k 2 tb hdd ston extreamer. Εχω ήδη κατεβάσει πάρα πολλά 3d και έχω δει ελάχιστα λόγω χρόνου.
Η firmware που έχει βγει είναι η 04.01.36. Από ρυθμισεις δεν γνωρίζω πολλά πραγματα αλλά αυτο που είδα ειναι ότι με το media player στο 3d οταν βαζω 24p έχει ένα θεματάκι.Κανει λίγα νερά σε γρηγορες κινήσεις.ομως ότι 3d έχω βάλει είναι rip mkv και όχι full 3d iso. Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.Οτι μπορω όμως να βοηθησω είμαι εδω.To 3d του πάντως μου αρέσει πολυ.
φιλε μου να σε ρωτησω κατι ξεκαρφωτο;εχω κατεβασει ενα 3d iso.το παιζει η tv κατευθειαν;αν οχι υπαρχει προγραμμα να το αναπαραγει η ο μονος τροπος ειναι να το γραψω σε blu-ray;επειδη δεν εχω blu writer γιαυτο ρωταω.

Οχι, δυστυχως, δεν παιζει 3d καθόλου απο μόνη της.το προσπαθησα και εγω αυτο.ο πιο καλος τροπος ειναι να παρεις 3d media player που να υποστηριζει 3d.Πιστεύω καλυτερα απο το να παρεις αντιγραφικο.

Οχι, δυστυχως, δεν παιζει 3d καθόλου απο μόνη της.το προσπαθησα και εγω αυτο.ο πιο καλος τροπος ειναι να παρεις 3d media player που να υποστηριζει 3d.Πιστεύω καλυτερα απο το να παρεις αντιγραφικο.
3d mkv παιζει,το iso to αρχειο πως το αναπαραγεις;με ποιο προγραμμα;

παιζει αλλα καμια φορα τρωει λιγο σκαλωμα.σπανια αλλα το παθαινει.iso δε νομιζω να παιζει.οπως επισης εχω βαλει την εξοδο των ακουστικων στο line in του pc και ακουω σε 5.1.

Εγω είμαι σε 4.01.36 μου ειρθε απο αυτόματο έλεγχο, δεν εχω δει διαφορα αλλα θα δείξει... Σχετικά με τα hz ειχα 100 hz lcd tv samsung με επιλογη καθαρής εθκονας ή γρήγορης κίνησης,η lm620s δεν έχει όντως την επιλογή για καθαρη εικόνα αλλα με τερμα το Truemotion ειναι σαφώς ανώτερη σε κίνηση απο την παλιά μου ακομα και οταν παίζει 3d.

Επίσης ένα ακόμα αρνητικό της τηλεόραση είναι ότι κάθε φορά που κάνει firmware update ή έλεγχο για νέο firmware update, χάνει κάποια κανάλια μαζί με τον αριθμό τους. Δηλαδή εμένα μετά το τελευταίο update μου έχει εξαφανίσει τα κανάλια που έχω αποθηκεύσει στους αριθμούς 10, 14, 21, 22 και 24 με αποτέλεσμα κάθε φορά να πρέπει να κάνω από την αρχή αναζήτηση και ταξινόμηση των καναλιών. Και κάνει εκ νέου την διαδικασία και για τα δορυφορικά κανάλια είτε τα επιλέξω είτε όχι!(δεν έχω κοιτάξει αν εξαφανίζει κανάλια και στην δορυφορική μετά από κάθε update ή έλεγχο για update)

Τέλος να πω ότι όταν είναι κλειστή η τηλεόραση, αν πατήσω κάποιο νούμερο στο τηλεχειριστήριο, δεν θα ενεργοποιηθεί η τηλεόραση στο κανάλι που πάτησα αυτό αλλά σε κάποιο άλλο!

Last edited:
θα πω την αμαρτια μου
με 556,26 ευρω τελικη τιμη
για την 42lm620s
με 12 ατοκες δοσεις
τη παιρνεις και δε βγαζεις κιχ για σκιες, για hz και δε ξερω γω για τι αλλο
η διαφορα τιμης ειναι τεραστιαααααααα απ οτιδηποτε αλλο και το μοντελακι ειναι υπερεξοπλισμενο
οταν τη παρω θα τη ξεψαχνισω, Τεταρτη ερχεται.
Μη με ρωτησετε απο που. τωρα την εχει 650 ευρω.

αυτο που με χολοσκαει ειναι η αναπαραγωγη 3d μεσω του pc μεσω dvi απο μια ati 4850
θα χω παρατραγουδα η θα παιζουν οπως περιμενω?

Last edited:
h 47 κανει 710 (10:54) μετα μπορει να αλλαξει τα κανει αυτα ο κοτσοβολος
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10103529&cmicc=skroutz
δηλαδη φθηνοτερα απο τη Panasonic TX-L42ET5E (τη 42αρα)
ο κοτσοβολος ή h lg η και οι 2 χτυπανε πολυ δυνατα τον ανταγωνισμο σε τιμες που σε κανουν να αμαρτήσεις και να παραβλεψεις σκιες - Hz
εγω παντως τα 555ευρω που πετυχα για τη 42lm620s τα θεωρω κελεπουρι και νομιζω θα συμφωνησετε σε αυτη τη τιμη ειναι beeeeeeeest buy
αντε να ερθειιιι

Last edited:
Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και τωρα το skroutz τη βγαζει 760. δεν ενημερωνεται παντα οποτε καλυτερα να ακολουθειτε τα λινκς για να δειτε τη τελικη τιμη στα σιγουρα.

akaloith εσύ την πήρες "τζάμπα"! εγώ σχεδόν στα ίδια χρήματα αγορασα την 32άρα! Αλλά επειδή εσύ ήσουν τυχερός και την πήρες σε φοβερή τιμή(κατα πασα πιθανότητα και κάτω του κόστους) δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε παράπονο από την απόδοση της τηλεόρασης. Εγώ αγόρασα την 32lm620s η οποία είναι το κορυφαίο μοντέλο της lg στις 32 ίντσες και από την στιγμή που αγόρασα ένα high end μοντέλο με ενοχλούν και οι σκιές και κάθε τι στραβό που μπορεί να έχει! Αν είναι να κάνω τα στραβά μάτια, είτε θα έμενα με την παλιά samsung(με την οποία δεν είχα κανένα πρόβλημα και είχε απίστευτη εικόνα), είτε θα έπαιρνα την πιο φθηνή 32άρα. Από την στιγμή όμως που αγοράζω ένα κορυφαίο μοντέλο σημαίνει ότι έχω και ανάλογες απαιτήσεις! Και το θέμα της σκιάς όχι μόνο δεν το θεωρώ απαίτηση αλλά θεωρώ ότι είναι και εκτός προδιαγραφών για κάθε τηλεόραση ανεξαρτήτως κόστους!

Εμένα δεν έχασε καμιά ρύθμιση και κανάλι.Τώρα αν πατήσεις αριθμό καναλιού εμένα μου ανοίγει αλλά στο κανάλι που την έκλεισα ανεξάρτητα πιο κουμπί θα πατήσω.Για κοίτα το μην έχει κανένα πρόβλημα.Τώρα όσο για τη σκια που λένε έχω βάλει να δω μπάλα και δεν παρατήρησα κάτι...το μόνο λίγο αρνητικό είναι ότι έχει χαμηλό φωτισμό.

lovelife βάλτο στο εντονο και διορθωσε το στα σημεία που θες. Να ρωτήσω τι είναι καλύτερο Truemotion full και real cinema για καθαρη εικόνα;

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

... σε τιμες που σε κανουν να αμαρτήσεις και να παραβλεψεις σκιες - Hz...

όπως το είπες... αμάρτησα και εγώ τελικά. :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

jote έντονο το έχω...trumotion sto 7 k real cinema και μου δείχνει πολύ καλά!