LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα το δοκιμασω αυτο με το rename φιλε μου.Το προγραμμα PLEX αν μπορεις πες μου καποιες πληροφοριες παραπανω για αυτο και που το βρισκω.Ευχαριστω για τις πληροφοριες:-)

Το πρόγραμμα υπάρχει στην σελίδα υποστήριξης της LG για την τηλεόραση. Είναι αυτό που λέει: SmartShare PC SW(MediaLink)

καλησπερα, πηρα κ εγω αυτην την τηλεοραση αλλα εκτος του game mode βλεπω ενα input lag σε οτι παιζω στο ps3 σε ολα σχεδον τα παιχνιδι ειναι playable στο pro ομως οταν γινεται μπουγιο χανει frames και τελικα βαζω game mode. Η ποιοτητα εικονας δεν κατεβαινει σχεδον καθολου για μενα αλλα κατεβαινει γενικα,εσεις εχετε δοκιμασει να παιξετε στην lg χωρις game mode και επαιζε κομπλε?

ακυρο,εβαλα label το hdmi ως pc και τελικα παιζω ακομα καλυτερα πλεον και σε αποδοση εικονας αλλα και σε input lag

Αν εννοείς ότι σύνδεσες το ps3 στην hdmi που είναι για pc(η 4 αν θυμάμαι καλά), εκεί είναι που τρώει τα τρελά κολλήματα!

input κοκκινο κουμπι και μετα διαλεγεις pc σε οτι θυρα και να το βαλεις.Ρε μαγκες να βαλω το τελευταιο firmware εχω μεινει με το 41 νομιζω.

ΥΓ. Οταν το βαλεις στο PC μετα θελει ψαξιμο στα χρωματα γιατι απενεργοποιει ολους τους μηχανισμους,πλεον ξαναγυρισα σε game mode που ειναι αρκετα καλο και σιγουρα καλυτερο απο την παλια LCD

ρε παιδες πηρα εναν σκληρο εξωτερικο 500gb και κολλαει στην αρχη καθε βιντεο δλδ freezαρει για δεκατα του δευτερολεπτου για κανα 5λεπτο υπαρχει λυση? με fw .46 ειμαι μηπως φταιει αυτο?

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδες πηρα εναν σκληρο εξωτερικο 500gb και κολλαει στην αρχη καθε βιντεο δλδ freezαρει για δεκατα του δευτερολεπτου για κανα 5λεπτο υπαρχει λυση? με fw .46 ειμαι μηπως φταιει αυτο?

τελικα εβαλα 4.10.37 και επιτελους το μεγεθος των υποτιτλων μενει παντα μεγαλο που το θελω. Τελικα το κολλημα το κανει σε καποια βιντεο τυχαια και ηταν ολα R5 λογικα καποια κωδικοποιηση βιντεο θα ηταν αυτο που δεν την τρεχει καλα.

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τελικα εβαλα 4.10.37 και επιτελους το μεγεθος των υποτιτλων μενει παντα μεγαλο που το θελω. Τελικα το κολλημα το κανει σε καποια βιντεο τυχαια και ηταν ολα R5 λογικα καποια κωδικοποιηση βιντεο θα ηταν αυτο που δεν την τρεχει καλα.

μέσω ethernet έβαλες την 4.10.37; γιατί στην σελίδα την lg έχει ακόμα την 4.10.23

με την μαυρη σκιά τι γίνεται με το νέο firmware;

Μέσω ethernet την έβαλα κι εγώ..παρατήρησα καλύτερη απόκριση στη σύνδεση HDD, η περιήγηση γενικά είναι πιο γρήγορη και σαν player διαβάζει πολύ πιο γρήγορα τα αρχεία.Για τη σκιά δυστυχώς μια από τα ίδια...παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα έφτιαξαν λίγο...
Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι συνforumites;Θέλω να πάρω ασύρματο πληκτρολόγια και ποντίκι, τι προτείνετε;

Εβαλα και εγω το καινουργιο firmware. Οντως η αποκριση εγινε turbo! Τα καναλια αλλαζουν πιο γρηγορα και οτι λεει ο φιλος chrisk82 ισχυει! Και το youtube στον browser παιζει τωρα full screen!
Οσον αφορα τωρα το ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι, εγω πηρα ενα air mouse με πληρτολογιο , το MELE F10, γυρω στα 28 ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

οσοι εχουν βαλει το νεο firmware μπορουν να ανοιξουν την εφαρμογη του youtube στο καναλι του vevo να μας πουν εαν παιζουν τα official videos???

Φίλε sstavross ωραίο φαίνεται!..είναι μόνο αγγλικό πληκτρολόγιο..??

Ναι... Δες εδω πολυ καλες φωτογραφιες και review. Διαβασε και ολο το νημα αυτο, εχει και αλλα πληκτρολογια, ειναι πολυ ενδιαφερον.

@jonakisss. Φίλε μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

@sstavross. Σ´ευχαριστώ για την απάντηση...μου έλυσε τα χέρια όμως η εφαρμογή για το ipad..δε χρειάζεται remote!!!!

Για τη σκιά δυστυχώς μια από τα ίδια...παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα έφτιαξαν λίγο...

Μια από τα ίδια σαν το 04.01.68 στο οποίο είχε αναφερθεί μικρή βελτίωση στο ghosting ή μια από ίδια όπως στα παλαιότερα(και στο προηγούμενο 4.10.23) firmware που έβλεπες σκιά ακόμα και σε μπάλα του μπάσκετ;

στο μπασκετ να πω την αληθεια δεν εχω δει ghosting στην μπαλα φαινεται αλλα μιλαε για λεπτομερειες παιδια,εγω την εχω καταευχαριστηθει την τηλεοραση.
Ξερετε η οπτικη γωνια τι ρολο παιζει στο 3d? εγω πχ που εχω την τηλεοραση απο τα αριστερα μου βαζω +3 πχ γιατι απο οτι εχω δει μεχρι τωρα ειτε αριστερα εχω βαλει την τηλεοραση ειτε δεξια απο εμενα το -3 με βολευει

Μετά το update δεν βλέπει καθόλου υπότιτλους απο τον σκληρο δίσκο.Στα settings για τους υπότιλους έχω βάλει Ελληνικά ,αλλά και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα ? στο μενού δεν υπάρχει καθόλου η Ελλάδα σαν επιλογή αν και το μενου είναι στα Ελληνικά(αυτό συμβαίνει από την πρώτη μέρα που την πήρα).
Εχω βάλει στα settings στην επιλογή χώρας τις παύλες----.