LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

@xontros: Αυτο που λες για το 3d,δεν φταιει η τηλεοραση αλλα τι αρχειο και τι ταινια εβαλες να παιξει...Αν εβαλες τα 2gb του YIFY σε συγκριση με τα 10gb των πχ publichd δεν σου φταιει η τιβι αλλα η ανυπομονισια σου να δεις ταινια :ρ Επισης,ταινια σε ταινια το 3d διαφερει.Δες piranha 3dd,titanic,tangled,new spiderman,avatar,βρεχει κεφτεδες,up in the air, και μετα ελα πες μας για την ποιοτητα του 3d :)

@tassrem: Εγω φιλε μου θα ετρεμα στην θεση σου...Να σου κανει τετοια νερα πρωτη μερα,μετα και να στρωνει,ποιος σου λεει οτι δεν θα τα ξανακανει?

@iordannis: Εχω δοκιμασει ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι τοσο της ms,οσο και noname και μια χαρα δουλευαν..Καμερα αν και εχω δεν ασχοληθηκα αλλα δεν βρισκω λογο να μη δουλευει..για τα υπολοιπα που λες δεν ξερω..

γεια και χαρα σασ παιδια!!!
πριν μια εβδομαδα πηρα κι εγω με την σειρα μου την LG LM640S.
παρα πολυ καλη δεν λεω αλλα εχω ενα κολληματακι με το θεμα ποντικι - πληκτρολογιο.
εχω δοκιμασει ενσυρματα τιποτα.
ασυρματα τιποτα.
μηπως παισει καμια ρυθμιση μεσα που δεν την ξερω και την οποια δεν την εχω κανει μεχρι τωρα?

παιδια γεια χαρα σε όλους και καλο μηνα. Εχω αγορασει σχεδον εδω και δυο εβδομαδες μια lg 42lm640s και έχω παρατηρήσει το εξής προβλημα, οταν παρακολουθώ καποιο ψηφιακο καναλι στα καλα του καθουμένου ο ηχος δεν συγχρονίζει με την εικονα και ειναι σαν να βλεπεισ μεταγλωτισμενο!το προβλημα αυτο εμφανίζεται παροδικα και δεν το κανει συνεχεια.και ρωτάω λοιπον εχεισ καποιοσ κατοχος τησ εν λογω τηλεορασης το ίδιο προβλημα?

Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια γεια χαρα σε όλους και καλο μηνα. Εχω αγορασει σχεδον εδω και δυο εβδομαδες μια lg 42lm640s και έχω παρατηρήσει το εξής προβλημα, οταν παρακολουθώ καποιο ψηφιακο καναλι στα καλα του καθουμένου ο ηχος δεν συγχρονίζει με την εικονα και ειναι σαν να βλεπεισ μεταγλωτισμενο!το προβλημα αυτο εμφανίζεται παροδικα και δεν το κανει συνεχεια.και ρωτάω λοιπον εχεισ καποιοσ κατοχος τησ εν λογω τηλεορασης το ίδιο προβλημα?

Φίλε μου το ίδιο κάνει και σε εμένα και στις δυο tv που έχω Samsung d8000 και lg lm670s. Πρέπει να είναι καθαρά προβλημα της digea.

Απο τις 27 Μαρτίου είμαι και γω κάτοχος του μοντέλου αυτού.Δεν έχω καταφέρει όμως να συνδεσω υπολογιστη με τηλεοραση για να παιξω τις ταινιες.Καμια βοήθεια.

Re: Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε μου το ίδιο κάνει και σε εμένα και στις δυο tv που έχω Samsung d8000 και lg lm670s. Πρέπει να είναι καθαρά προβλημα της digea.

φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου! γιατι ειχα τρελαθει!

Απο τις 27 Μαρτίου είμαι και γω κάτοχος του μοντέλου αυτού.Δεν έχω καταφέρει όμως να συνδεσω υπολογιστη με τηλεοραση για να παιξω τις ταινιες.Καμια βοήθεια.

Όταν λες "δεν έχω καταφέρει να συνδέσω" τι εννοείς? Τι καλώδιο χρησιμοποιείς (HDMI?) , τι κάρτα γραφικών έχεις? Ποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής?

Γιατί δεν δοκιμάζεις τον ενσωματωμένο media player της τηλεόρασης?

Εννοω οτι δε μπορω να συνδέσω το pc με τη τηλεοραση για να παιξω τις ταινίες.Ποιους υπότιτλους μπορεί να παίξει η τηλεοραση?Ειδα στο εγχειριδιο αλλα παρολο που εχω srt επεκταση δε τους παιζει.hdmi το χω ναι και καρτα τη 5670.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου! γιατι ειχα τρελαθει!

Να είσαι πάντα καλα φίλε μου:a0210:

Παίδες, δείτε προσφορά στο electroworld.gr ....η λευκή 42LM640s με κωδικό 42LM649s...έχει πέσει στα 629 ευρώ προσφορά αυτήν την εβδομάδα! Καλό? ε?

Εννοω οτι δε μπορω να συνδέσω το pc με τη τηλεοραση για να παιξω τις ταινίες.Ποιους υπότιτλους μπορεί να παίξει η τηλεοραση?Ειδα στο εγχειριδιο αλλα παρολο που εχω srt επεκταση δε τους παιζει.hdmi το χω ναι και καρτα τη 5670.

Δες στα μενού της τηλεόρασης αν έχει κάποια επιλογή για κωδικοποίηση χαρακτήρων (UTF-8 πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά). Αν η ταινία είναι για παράδειγμα "movie.mp4" τότε στον ίδιο φάκελο βάλε με τον ίδιο τίτλο και τους υπότιτλους δηλαδή "movie.srt".

Καλησπέρα στην παρέα.
Ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω την LG 42LM640S διότι η Philips 40PFL5507H που πήρα δεν παίζει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους και δεν θέλω έξτρα μηχανήματα.
Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει να μου πεί ποιούς τύπους αρχείων παίζει για να μην την πατήσω πάλι;
Η πλειοψηφία των ταινιών που έχω είναι mp4, mkv, avi, wmv.

Γεια σας ! :)
λοιπον, με ολο το σεβασμο ηθελα να σας πω καποιες αληθειες για την 640 και την 670...

πρωτον, ειναι κωμικα αυτα περι 50 χερτζ τα πανελ τους , πραγματικα απορω οταν διαβαζω τετοια 100 τελεια και παυλα. καποια ψιλοσπασιματα και κανα blur πολυ αραια υφιστανται λογω προβληματος με ΥΛΙΚΟ 50hz .Δηλαδη το γρηγοροτερο πανελ εχει κακη οδηγηση σε χαμηλης συχνοτητας σημα ..Αυτο ναι ειναι software προβληματακι μικρο ομως και εμενα δε με ενοχλησε ποτε. Αν παιρνετε τετοια τβ για να την οδηγησεται χωρις PC με καρτα γραφικων AMD-ATI (ΜΟΝΟ !!!!!) τοτε συγνςμη αλλα... ελατε να δειτε κινηση στην 55' 670 και μου λετε επειτα

η 640 ειναι απιστευτη τηλεοραση την ειχα , μην ακουτε ολα αυτα περι μπαντινγ κλαυντινγ και αλλα κωμικα διοτι υπαρχουν παντου και προσωπικα που ασχολουμαι ετη πλειστα εχω και 2 καλους προτζεκτορες , δε με ενοχλουν ουτε ειδα κατι στις lg .. Η 640 ειχε λιγο μπαντινγκ ουτε που το βλεπεις σε ταινια ουτε ενοχλησε ποτε και οπως ειπα ψιλοπαντου υπαρχει..η 670 εχει ελαχιστο μπακλαιτ μπληντ ελαχιστο σε ενα σημειο αν το ψηρισεις και γενικα ασυληπτη εικονα , χρωματα, καλο μαυρο , κινηση ,3δ ! τα παντα ..

ειναι παρα πολυ καλες και πολυ ομορφες..υποψην μεχρι το 11 εγω επαιρνα samsung philips και δεν ειχα σε υποληψη ιδιαιτερη τις lg.. Οι τελευταιες ομως ειναι πανεμορφες και παρα παρα πολυ καλες σε εικονα ..Αν δειτε σε ΗΔ το τελευταιο game of thrones δε θα πιστευετε τη λεπτομερια και εικονα σε τοσο μεγαλο πανελ..αυτα .. ¨)

Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει στη σελίδα της LG για κατέβασμα αναβάθμιση λογισμικού για το μοντέλο 42LM649S;

Ευχαριστω Yperion επρεπε να το είχα σκεφτεί!Player οπως αυτος του bsplayer ειναι σχεδόν και θέλει να εχει το ιδιο τιτλο για να τους παιξει.Να σε καλα!

Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει στη σελίδα της LG για κατέβασμα αναβάθμιση λογισμικού για το μοντέλο 42LM649S;

Νομίζω ότι λάθος ψάχνεις για -649, επειδή είναι η ίδια η -640 με άλλο κωδικό λόγω διαφορετικού πλαισίου.

Επομένως, θεωρώ ότι σε καλύπτουν όλες οι αναβαθμίσεις της σειράς -640.

Σε 3 τουλάχιστον τηλ. επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση πελατών με διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι έτσι και θα προκληθεί πρόβλημα στην τηλεόραση αν χρησιμοποιήσω την αναβάθμιση της 640. Επίσης είπανε ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση διότι το μοντέλο δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα ως τώρα.
Όλο αυτό βέβαια μου φαίνεται κάπως διότι ΟΛΑ τα μοντέλα έχουν αναβαθμίσεις στο site της LG εκτός από την συγκεκριμένη.
Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για το παραπάνω ας μας το πεί γιατί το σενάριο να κατεβαίνει η αναβάθμιση μόνο μέσω της τηλεόρασης που μου είπε κάποιος το βλέπω πολύ χλωμό.

Γεια σας ! :)
λοιπον, με ολο το σεβασμο ηθελα να σας πω καποιες αληθειες για την 640 και την 670...

πρωτον, ειναι κωμικα αυτα περι 50 χερτζ τα πανελ τους , πραγματικα απορω οταν διαβαζω τετοια 100 τελεια και παυλα. καποια ψιλοσπασιματα και κανα blur πολυ αραια υφιστανται λογω προβληματος με ΥΛΙΚΟ 50hz .Δηλαδη το γρηγοροτερο πανελ εχει κακη οδηγηση σε χαμηλης συχνοτητας σημα ..Αυτο ναι ειναι software προβληματακι μικρο ομως και εμενα δε με ενοχλησε ποτε. Αν παιρνετε τετοια τβ για να την οδηγησεται χωρις PC με καρτα γραφικων AMD-ATI (ΜΟΝΟ !!!!!) τοτε συγνςμη αλλα... ελατε να δειτε κινηση στην 55' 670 και μου λετε επειτα

η 640 ειναι απιστευτη τηλεοραση την ειχα , μην ακουτε ολα αυτα περι μπαντινγ κλαυντινγ και αλλα κωμικα διοτι υπαρχουν παντου και προσωπικα που ασχολουμαι ετη πλειστα εχω και 2 καλους προτζεκτορες , δε με ενοχλουν ουτε ειδα κατι στις lg .. Η 640 ειχε λιγο μπαντινγκ ουτε που το βλεπεις σε ταινια ουτε ενοχλησε ποτε και οπως ειπα ψιλοπαντου υπαρχει..η 670 εχει ελαχιστο μπακλαιτ μπληντ ελαχιστο σε ενα σημειο αν το ψηρισεις και γενικα ασυληπτη εικονα , χρωματα, καλο μαυρο , κινηση ,3δ ! τα παντα ..

ειναι παρα πολυ καλες και πολυ ομορφες..υποψην μεχρι το 11 εγω επαιρνα samsung philips και δεν ειχα σε υποληψη ιδιαιτερη τις lg.. Οι τελευταιες ομως ειναι πανεμορφες και παρα παρα πολυ καλες σε εικονα ..Αν δειτε σε ΗΔ το τελευταιο game of thrones δε θα πιστευετε τη λεπτομερια και εικονα σε τοσο μεγαλο πανελ..αυτα .. ¨)

Καλημερα και σε εσενα,

Με ολο το σεβασμο αν και προκειται για tv με πολυ καλο λογο αποδοσης/ κοστους θα σου συνιστουσα να το ψαξεις λιγο περισσοτερο το θεμα με τα 100hz και να μην μενεις στα διαφημιστικα προσπεκτους της καθε εταιριας.

Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την LG 42LM640S (600e) ξέρει κάποιος να μου πει αν τα 400hz mci που λέει εννοεί το Frame interpolation-trumotion...δηλαδή κάνει το soap opera εφέ?
Επίσης κάπου είδα ότι δεν υποστηρίζει 24p...βασικά ξέρει κάποιος αν σε σύνδεση με pc υπάρχουν οι επιλογές σε 1080p 23(23.976) και 24hz.
Έχω τη 42ld750 που λέει ότι είναι 200Hz και μου αρέσει και το FI που κάνει και το ότι βγάζει 23hz Και βλέπω ταινιες από το pc χωρίς reclock κλπ συγχρονισμους..αξίζει να πάω σε αυτή μόνο για το 3d ή μήπως χάσω στα υπόλοιπα?
ευχαριστω

Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την LG 42LM640S (600e) ξέρει κάποιος να μου πει αν τα 400hz mci που λέει εννοεί το Frame interpolation-trumotion...δηλαδή κάνει το soap opera εφέ?
Επίσης κάπου είδα ότι δεν υποστηρίζει 24p...βασικά ξέρει κάποιος αν σε σύνδεση με pc υπάρχουν οι επιλογές σε 1080p 23(23.976) και 24hz.
Έχω τη 42ld750 που λέει ότι είναι 200Hz και μου αρέσει και το FI που κάνει και το ότι βγάζει 23hz Και βλέπω ταινιες από το pc χωρίς reclock κλπ συγχρονισμους..αξίζει να πάω σε αυτή μόνο για το 3d ή μήπως χάσω στα υπόλοιπα?
ευχαριστω

Η συσκευή υποστηρίζει σωστή αναπαράσταση των 24p, αρκεί να ενεργοποιηθεί η επιλογή Real Cinema στο μενού...

Επίσης, διαθέτει και ένα σύστημα frame interpolation (Trumotion), το οποίο επενεργεί όμως μόνο ως προς την εξομάλυνση της κίνησης των ταινιών (soap opera εφφέ) και όχι ως προς την βελτίωση της καθαρότητας της κίνησης (ανεβάζει τα 24-25-30 καρέ σε 50-60). Σε αυτό το κομμάτι θα είναι χειρότερη από την LD750...

Last edited:
Η 640 ειχε λιγο μπαντινγκ ουτε που το βλεπεις σε ταινια ουτε ενοχλησε ποτε και οπως ειπα ψιλοπαντου υπαρχει..η 670 εχει ελαχιστο μπακλαιτ μπληντ ελαχιστο σε ενα σημειο αν το ψηρισεις και γενικα ασυληπτη εικονα , χρωματα, καλο μαυρο , κινηση ,3δ ! τα παντα ..

Όλα τα άλλα ας τα δεχτώ αλλά τηλεόραση με πάνελ IPS και καλό μαύρο δεν γίνεται.

H εικόνα σε σκοτεινό χώρο θα είναι όπως στην τηλεόραση δεξιά...

panasonic-st60-contraste.jpg

Αν βάλεις καμία ταινία με λεντάκια πίσω από την τηλεόραση (όπως έχει κάνει κάποιο μέλος) ώστε τεχνητά να αυξάνεται η αντίθεση τότε κάπως διορθώνεται η κατάσταση.