vasman15
New member
- 2 April 2008
- 36
ειχα ξεχασει την αυτοματη ενημερωση και την εκανε,παντως δεν προσεξα κατι αξιολογο...Περασε κανεις την 04.10.37 εκδοση;;
ειχα ξεχασει την αυτοματη ενημερωση και την εκανε,παντως δεν προσεξα κατι αξιολογο...Περασε κανεις την 04.10.37 εκδοση;;
Ευχαριστώ για την παρατήρηση φίλε czoun. Για να πω την αλήθεια έχω συνηθίσει να γραφω με κεφαλαία γι αυτό το έκανα, χωρίς να διαβάσω τον κανονισμό, παράληψή μου. Και ναι γνωρίζω πως δηλωνουν φώναγμα αλλά δεν το σκέφτηκα έτσι. Και πάλι σόρρι δε θα επαναληφθεί.Φίλε bleck69 καλώς ήρθες στη παρέα μας...
...αν εξαιρέσεις ότι τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζουμε, αν εξαιρέσεις ότι δεν επιτρέπονται από το κανονισμό...
...είναι και δυανάγνωστα, καλή συνέχεια.
ειχα ξεχασει την αυτοματη ενημερωση και την εκανε,παντως δεν προσεξα κατι αξιολογο...
Νομίζω ότι πρέπει να ποστάρω το πρόβλημα και εδώ (και στα αντίστοιχα τόπικ των συσκευών μου, ΜΠΑΣ και κάποιος ξέρει κάτι..)
Το σύστημα
1) *LG 47LM670
2) Pioneeer AV VSX-921
3) vu+ solo2 με BH λειτουργικό
Σύνδεση μεταξύ τους:
Ενα hdmi φεύγει από τον ενισχυτή στην τηλεόραση στην HDMI 1 (ARC)
Ενα hdmi φεύγει από τον vu στην είσοδο HDMI1 του AV ενισχυτή
Ενεργοποιώ το plugin HDMI-CEC που περίμενα πως και πως, μιας και οι άλλες δύο συσκευές είναι ρυθμιζόμενες με αυτό το πρωτόκολλο.
Δυστυχώς,, κάποια στιγμή έβλεπα και άκουγα από την τηλεόραση το σήμα του δορυφορικού δέκτη, ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (εξού και το CEC pass) μετά από κάποιο σκάλισμα κτλ κτλ κτλ ΔΕΝ μπορώ να λειτουργήσω καθόλου τα ηχεία της LG!!! Είναι εντελώς κουφό..
Δοκίμασα διάφορα, και η αλήθεια είανι βέβαια πως προσφέρει αρκετή παραμετροποίηση το plugin του vu+ (σε αντίθεση με τον ενισχυτή που είναι για τα πανηγύρια, γενικώς...)
Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με το hdmi passthrough???
ευχαριστώ
Γεια σας φίλοι του forum.
Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαι κάτοχος μίας 42'' LG LM670S και θα ήθελα να διασταυρώσω αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα...
Εν συντομία, δεν έχω μπορέσει ακόμα να συνδεθώ στο internet μέσω καλωδίου (ethernet).
Αφού εξάντλησα κάθε προφανές fix που μπορώ να φανταστώ (διαφορετικό router & καλώδια, απευθείας ή μέσω powerline, διαφορετικές ρυθμίσεις DHCP, restarts, κλπ.), καταλήγω στο ότι είτε έχει πρόβλημα η κάρτα ethernet της LG, είτε ότι δημιουργεί πρόβλημα το firmware update (που πρόλαβα και έκανα μέσω wifi - το οποίο δουλεύει κανονικά - πριν δοκιμάσω την ενσύρματη σύνδεση)...
Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα, παρακαλώ να μοιραστεί την εμπειρία του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση...
ΥΓ: Να σημειώσω ότι κατά τ' άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος, άλλωστε προέρχομαι από 29'' CRT και η όλη εμπειρία είναι 'χορταστική'
Παιδιά μια ερώτηση ποιο είναι το τελευταίο update για την tv;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.