LG PB5600 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.

Μπορείτε να μου πείτε αν θέλω να παίξω ταινίες από π.χ. το σκληρό δίσκο του υπολογιστή, ποια έξοδο από το PC και σε ποια θύρα της τηλεόρασης συνδέω (HDMI ή USB) και τι είδους αρχεία αναγνωρίζει η τηλεόραση; Υποθέτω, συνδέω την κάρτα γραφικών;

Έχει εσωτερικό player η τηλεόραση που χειρίζομαι μέσω του τηλεκοντρόλ της για play, stop, next chapter κλπ;

Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος από αυτά και το manual δεν βοηθά καθόλου.

Άκυρο. Τα βρήκα.

Την πήρα και εγώ την 60 άρα ! Επειδή έχει λίγα χρονια να ασχοληθεί με το άθλημα. Κάνουμε στρώσιμο ακόμα στις Πλάσμα η δεν χρειάζεται?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την πήρα και εγώ την 60 άρα ! Επειδή έχει λίγα χρονια να ασχοληθεί με το άθλημα. Κάνουμε στρώσιμο ακόμα στις Πλάσμα η δεν χρειάζεται?

Χρησιμοποίησέ την κανονικά με fullscreen video και απόφυγε Vivid mode. Αν θες να αποφύγεις τα λογότυπα των καναλιών, χρησιμοποίησε το Cinema Zoom :)

Ok Thanks!
Βασικά να την έχω στο eco mode είναι καλύτερα η είναι ok σε όλα εκτος vivid?

Καλορίζικη και καλοθέατη!!!

Εγώ την είχα σε χαμηλό contrast, brightness, color στο isf Expert 1 (ξεκίνησα από 30-35 μέχρι 45 στα ρυθμιστικά) με 16:9 (δηλ full screen) υλικό χωρίς λογότυπα και υπότιτλους. Μετά τις 40-50 ώρες έφτιαξα ένα βιντεάκι break-in με μονοχρωματικές εικόνες διαφόρων χρωμάτων και με αυτό έφτασα στις 120 ώρες περίπου, πάλι σε χαμηλές - μεσαίες ρυθμίσεις.

Έχω πλέον 130 ώρες και παρατηρώ ότι πολύ δύσκολα παραμένει σκιά των μενού ενώ αρχικά τα μενού άφηναν σκιά που ήθελε λίγη ώρα να σβήσει με κανονική εικόνα οπότε θεωρώ πλέον ότι έχουν ισσοροπήσει κάπως σε λειτουργία οι φώσφοροι. Πάντως χθες που είδα το Daylight σε HD-DVD είδαμε μετά την ταινία τα έξτρα που ήταν σε 4:3. Στο τέλος έμεινε σκιά από τις κάθετες μπάρες δεξιά και αριστερά, αλλά έφυγε με λίγη ώρα θέασης υλικού 16:9 της ίδιας ταινίας.

Τώρα που έχω δει 1-2 HD ταινίες με σκοτεινές σκηνές (Van Helsing και Daylight) και με κανονικές ρυθμίσεις, δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί η απόδοση του μαύρου. Όταν δείχνει φωτεινή σκηνή ότι μαύρο υπάρχει σε αυτή αποδίδεται πολύ καλά. Μόλις δείξει σκοτεινή σκηνή το ABL χαλάει το μαύρο και φαίνεται ξεπλυμένο. Δηλ σαν να ρίχνεις π.χ. σε λίγη μαύρη μπογιά ένα κύπελο διαλυτικό, κάτι τέτοιο.
Κρίμα που στα σκοτεινά η απόδοσή της πέφτει αρκετά (είμαι συνηθισμένος και από τη 32άρα CTR μου που έχει φανταστικό μαύρο, αλλά και χωρίς αυτό θεωρώ ότι η συγκεκριμένη plasma είναι μέτρια στο μαύρο)

(Στις φωτεινές σκηνές είναι εξαιρετική η τηλεόραση)

Εγώ πάντως μέχρι στιγμής είναι παρα πολύ ευχαριστημένος μην πω ενθουσιασμένος για μια TV στα 570 είναι αστέρι. Κρίμα που φαίνεται να είναι η τελευταία Πλάσμα στην ιστορία.....

Άντε, να τη καταχαρείς!

Όντως η τελευταία των Μοϊκανών. Συλλεκτική!

Με γεια, με γεια! Πολύ θετικό ότι έμεινες ευχαριστημένος!

Καλησπερα και απο εμενα. Απο χθες ειμαι κατοχος της lg60"PB5600 και ειμαι σε διαδικασια στρωσιματος :).
Τα settings που εχω ειναι:
Energy sav: medium
Pic mode: expert1
Panel l: 45
Contrast:65
Brightness:50
H,V sharpness:10
Colour:53
Βεβαια για να πω την αληθεια τα μαυρα της ακομα δεν με ενθουσιαζουν, ισως φταιει που εχει μονο 30 ώρες λειτουργίας. Ελπιζω να βελτιωθουν με τον καιρο. Ισως να εχω και λαθος ρυθμισεις.

Καλορίζικη!
Θα σου έλεγα για τις πρώτες 100-120 ώρες να κατεβάσεις περίπου στο 40 - 45 και όχι πιο πάνω τις τιμές στα settings. Με λίγη υπομονή περνάνε γρήγορα αυτές οι ώρες. Μετά μπορείς να ανεβάζεις σταδιακά.

Σε δοκιμή που έκανα χθες το μαύρο στα σκοτεινά βελτιώνεται αρκετά αν υπάρχει φως πίσω από το επίπεδο της τηλεόρασης. Είχα αναμμένο ένα φωτιστικό στη γωνία του σαλονιού και τα μαύρα στις σκοτεινές σκηνές ήταν πολύ καλύτερα. Όταν το έσβηνα η εικόνα ξεπλενόταν.
Επαληθεύονται λοιπόν οι συστάσεις των παιδιών για backlight. Από την άλλη μου αρέσει να βλέπω ταινίες στα σκοτεινά και το οποιοδήποτε φως μου χαλάει την ατμόσφαιρα.

Απάντηση: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια, οταν λετε στρωσιμο, τι εννοειτε, οι led χρειαζονται και αυτες στρωσιμο;

Τελικα το βρηκα εδω, οι led ομως χρειαζονται και αυτες στρωσιμο; (επειδη περιμενω καποια)

Re: Απάντηση: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδια, οταν λετε στρωσιμο, τι εννοειτε, οι led χρειαζονται και αυτες στρωσιμο;

Τελικα το βρηκα εδω, οι led ομως χρειαζονται και αυτες στρωσιμο; (επειδη περιμενω καποια)
Όχι οι Led δε χρειάζονται στρώσιμο.

Έχουμε ρυθμίσεις-settings μετά το στρώσιμο?:operator:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι διαφορετικές οι προτεινόμενες ρυθμίσεις... τρέξε το Picture Wizard για ένα γρήγορο setup.

Απάντηση: LG PB5600 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα τελικα παρηγγηλα το Kinivo 301BN Premium 3 port απο Ebay ,θα χρειαστω 3 θυρες hdmi ,λογο που εχω ήδη το media player (neo 550 netgear) και την Μ.Τριτη παραλαμβάνω και το Smart blue Ray Player της lg το PB735 εχει τα ιδια τεχν. χαρακ. με το PB740 απλα δεν συνοδευετε απο το Magic Remote.

θα γραψω περισοτερα με την παραλαβη....

Υπάρχει τρόπος any δω πόσες ορος <έγραψε> η TV? Από service menu η κάτι?

Δυστυχώς όχι. Κάπου είχα διαβάσει ότι απαιτείται ένα ειδικό τηλεχειριστήριο που το έχουν μόνο οι τεχνικοί της LG.

Βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα με την TV. Με σήμα HD είναι αστέρι όχι ότι υστερεί στα υπόλοιπα.
Τελικά αναρωτιέσαι αν αξίζει να δίνεις πολλαπλάσια λεφτά σε άλλες TV..... πολύ λίγα έχει να ζηλέψει.... μην πω για μένα τίποτα.