LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από την φωτογραφία δεν μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα.
Αυτό που είναι πολύ ενοχλητικό είναι η θολούρα που υπάρχει στην εικόνα.
Στα δικά μου ματια και της γυναικας μου η διαφορα στην εικόνα με το Standard και στις 2 TV είναι πολύ μεγάλη υπέρ της Samsung. Περιμένω με αγωνια να περάσουν η πρώτες 200 ώρες έτσι ώστε να παίξω με τις ρυθμίσεις. Να προσθέσω ότι σε HD η κατάσταση είναι καλύτερη χωρίς όμως να φτάνει την εικόνα της Samsung.
Για το eco mode το έχω βγάλει και έχω δοκιμάσει όλα τα Picture modes αλλα δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η TV δεν έχει παίξει πάνω από 20 ώρες, ελπίζω να αλλάξει κατάσταση μετά από τις 100-200 ώρες.

img_3973.jpg

Ίσως στην φωτογραφία να μην φαίνονται πολλά αλλα μπορείτε να διακρίνεται την θολούρα στην LG.

Μόλις έχω παρατηρήσει ότι στην πάνω δεξιά πλευρά αυτό το κόκκινο με οριζόντιες γραμμές δεν φαίνεται στην LG.:chinscratch::hmmmm2:

Μόλις έχω παρατηρήσει ότι στην πάνω δεξιά πλευρά αυτό το κόκκινο με οριζόντιες γραμμές δεν φαίνεται στην LG.:chinscratch::hmmmm2:

Τι σήμα έχεις δώσει στην είσοδο;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αυτή η χαοτική διαφορά στην λεπτομέρεια που βλέπω στην φωτογραφία σου είναι άσχετη από το στρώσιμο.

Το σήμα είναι από Scart Spliter και στις 2 το ίδιο ισχύει και στο RF.
Αυτό φοβάμαι και εγώ. Η διαφορα στην ποιότητα εικόνας είναι τεραστια που πολύ δύσκολο το βλέπω να γίνει τίποτα με το στρώσιμο-ρυθμίσεις.
Αχ είπα και εγώ μια φορα να πάρω TV δίχως να την δω μονο από τα reviews και από τις προτροπές του forum και την πάτησα.-bye-

Εγω βλεπω να υπαρχει διαφορα στην φωτεινοτητα η το gamma μεταξυ των δυο τηλεορασεων...εκτος και αν ειναι διαφορα λογω ανακλασεων (η PK εχει περισσοτερες)...

Διαφορα στην λεπτομερεια δεν βλεπω γιατι ειναι μικρη η εικονα και δεν εχω ικανοτητες Superman...:p

Σε καθε περιπτωση συνιστω υπομονη μεχρι να στρωσει η "νεα" και ψαξιμο των ρυθμισεων...

Γιάννη τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω και με τις ρυθμίσεις που μου έδωσες σε HD. Θα βάλω και φωτογραφίες με ψιλή ανάλυση για να μπορούμε να βγάλουμε καλύτερα συμπέρασμα.
Δεν ξέρω ίσως αν δεν είχα διπλα την Samsung να ήμουν ευχαριστημένος.

Οι ρυθμίσεις για εικόνα είναι απο αμερικάνικο site και δε δίνουν καλό αποτέλεσμα. Η διαφορά στη λεπτομέρεια πάντως φαίνεται. Αλλά απο σήμα τηλεοπτικό με splitter πως να βασιστείς? Ρυθμίζεις τα βασικά αλλά έχει τόσο πολλές ρυθμίσεις η LG που δύσκολα βγάζεις άκρη πως αλλάζουν την εικόνα και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Ακολούθα και τον αυτοματοποιημένο οδηγό εικόνας για ένα ξεκίνημα...

φωτογραφία με φλάς δέν είναι ότι καλύτερο για να συγκρίνεις ποιότητα εικόνας.
Το φλάς χτύπησε το πλάισιο της δεξιάς αλλά τις ακτίνες και τα είδωλα τα "έφαγε" η αριστερή στο σημείο που δέ φαίνεται το κόκκινο στις κουρτίνες.

Απο περιέργεια, μπορείς να βγάλεις μια φώτο με τη ρύθμιση "παιχνίδι", που είναι όλα ποιό έντονα, στην LG να δούμε πάλι σύγκριση...

Εγω βλεπω να υπαρχει διαφορα στην φωτεινοτητα η το gamma μεταξυ των δυο τηλεορασεων...εκτος και αν ειναι διαφορα λογω ανακλασεων (η PK εχει περισσοτερες)...

Διαφορα στην λεπτομερεια δεν βλεπω γιατι ειναι μικρη η εικονα και δεν εχω ικανοτητες Superman...:p

Σε καθε περιπτωση συνιστω υπομονη μεχρι να στρωσει η "νεα" και ψαξιμο των ρυθμισεων...

Οι διαφορές είναι ξεκάθαρες. Απέχουν πολύ σε λεπτομέρεια οι 2 τηλεοράσεις.
Και είναι εμφανές ακόμα και από αυτή την φωτογραφία. Από κοντά, η εντύπωση θα είναι εντελώς απογοητευτική.

Το σήμα είναι από Scart Spliter και στις 2 το ίδιο ισχύει και στο RF.
Αυτό φοβάμαι και εγώ. Η διαφορα στην ποιότητα εικόνας είναι τεραστια που πολύ δύσκολο το βλέπω να γίνει τίποτα με το στρώσιμο-ρυθμίσεις.
Αχ είπα και εγώ μια φορα να πάρω TV δίχως να την δω μονο από τα reviews και από τις προτροπές του forum και την πάτησα.-bye-

Δεν με κατάλαβες...
Εννοώ τί είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Τηλεοπτικό (αναλογικό/ντιτζέα); Δορυφορικό, μέσω scart/HDMI;

Τώρα για την LG, εγώ δεν είμαι φαν της επεξεργασίας και κίνησής της, οπότε δεν θα εκφέρω άποψη καθόλου.

Το σήμα ήταν δορυφορικό μέσο Nova-Scart.
Αλλα το αποτέλεσμα και με τα επίγεια ήταν το ίδιο απογοητευτικό.
Απόψε θα δοκιμάσω και με το Game Mode.

Re: Απάντηση: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δοκίμασες ν αντιστρέψεις τα scart δηλαδή να βάλεις αυτό που πάει στη LG στη samsung και το αντίστροφο μπας και παίζει κάτι με το spliter σου?

Δεν το σκέφτηκα αυτό γιατί η διαφορα υπήρχε και σε RF και σε Scart αλλα και σε HDMI. Θα το δοκιμάσω και αυτό.

οταν βγαζεις στη φορα φωτογραφιες για να πεισεις οτι μια τηλεοραση ειναι κακη να εισαι ετοιμος να δεχτεις και να κανεις αυτα που θα σου πουνε

για βαλε λοιπον την LG σε

normal mode
αντιθεση 90
φωτεινοτητα 50
οξυτητα 90
χρωμα 65
eco mode off

και μετα παρε φωτο να δουμε αλλα την καμερα δε θα τη γυρισεις προς την lg ε