LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φτανω στις 75 ωρες σερι και ειναι κυριολεκτικα σχεδον κρυα.... Σε αντιθεση με την lcd που εχω στο δωματιο μου η οποια καιει τωρα και ειναι σε λειτουργεια εδω και μιαμιση ωρα......... Απλα μου κανε εντυπωση οταν ειχα διαβασει οτι μπορεις να φτιαξεις και αυγα πανω της και πριν την αγορασω πηγαινα στο καταστημα που την παρατηρουσα και εβαζα χερι αλλα και παλι δεν αισθανομουνα ζεστη.Τωρα που παιζει σπιτι μου για μερες σερι παλι τα ιδια.Ειναι καλο οτι γραφεται εδω μεσα να ειναι τεκμηριωμενο γιατι τις εντυπωσεις μας τις γραφουμε οχι για παρτι μας αλλα για πολλους που θελουν να δωσουν χρηματα και να αγορασουν.Επισης βγαζει εντονο ir συνηθως στο μαυρο φοντο και με τις στατικες απο τα μενου αλλα φευγουν αμεσως..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

'Οταν πατάω το κουμπί INFO στο τηλεχειρηστήριο της LG στα κανάλια της DIGEA η περιγραφή του προγράμματος είναι στα αγγλικά ενώ στα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, CINE + κλπ) είναι στα ελληνικά. Μπορεί να αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις της LG ώστε να είναι παντού στα ελληνικά;

Κάνω την ερώτηση γιατί σε γνωστό που πήρε πρόσφατα αποκωδικοποιητή, μου είπε οτι η περιγραφή είναι σε όλα τα κανάλια στα ελληνικά.

Ευχαριστώ

Επειδη την ''φλερταρα'' απο τον Σεπτεβριο η τιμη της αλλαζε ασταματητα σε βαθμο που μου δωσε να διαπιστωσω ποσο πολυ μας δουλευουν.Η ανωτερα τιμη ηταν στα 1150 ευρω και η πιο χαμηλη στα 749.Θεωρισα οτι τα 749 ηταν καλη τιμη και την πηρα πριν απο λιγες μερες.Προχτες την ειδα στα 900 περιπου (στα ιδια μαγαζια....)

Και 'γω έχω που τη φλερτάρω από τον Αύγουστο και λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα είδα την προσφορά του πλαισίου (749) στο skroutz. Προπαραγγελία την Τρίτη (παρ'ότι ο υπάλληλος στο τηλέφωνο κάθε άλλο παρά καθησυχαστικός ήταν για το πότε θα του στείλουν κομμάτια), την Τετάρτη ήρθαν τεμάχια (άμα έχεις φάρδος...) και την Πέμπτη ήταν σπίτι μου. Κοιτάζω σήμερα το skroutz και η τηλεόραση έχει κάνει φτερά απ´το πλαίσιο. Φαντάζομαι και ο titna ήταν απ'τους λίγους τυχερούς που την τσίμπισαν :ernaehrung004: Καλορίζικη

Α, και καλώς σας βρήκα:firstprize:

Δυστηχως το πλαισιο ολο την εφερνε εδω και δυο μηνες αλλα ποτε δεν ερχοταν...αναγκάστικα και εδωσα ευρω σε Γερμανους... που την ειχαν επισης 749 και ετοιμοπαραδοτη.Και παντα οι τιμες κατα περιεργο τροπο.......αλλαζουν μαζι σε ολα τα καταστηματα.....

Kαλησπέρα και χρονια πολλα παιδια!!
Μια εβδομαδα τωρα εχω την 50pk350 και την στρωνω στο zoom και αντιθεση,φωτεινοτειτα κλπ τα εχω ολα στο 41.
Σήμερα κατεβασα το PAL DVD break-in για να το βαλω το βραδυ να παιζει,θελω να σας ρωτησω οταν παιζει το dvd θελει τις ιδιες ρυθμισεις ή π.χ στο cinema??
Eυχαριστω!

μετα απο λιγες μερες ακομη συμβιωσης και σε συναθροιση με αυτα που ειπα προηγουμενως

1)η εικονα φτιαχνει μερα με τη μερα. Η ΤΗΧ που τη πρωτη μερα ηταν... ΚΙΤΡΙΝΗ ! τωρα εχει γινει πιο ουσιαστικη και πιο φυσιολογικη.

2)Ελαφρυ lag και ΦΟΒΕΡΟ phosphor trail στο ps3.

κατα τα αλλα... ηδη σκεφτομαι μη[ως επρεπε να παρω προτζεκτορα
η τηλεοραση ειναι καλη και στα 1450 που εδωσα , θεωρω οτι ητανε
καταπληκτικη αγορα

Με τους υπότιτλους σε MKV μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να μεγαλώσει το μέγεθος της γραμματοσειράς;

Δυστηχως το πλαισιο ολο την εφερνε εδω και δυο μηνες αλλα ποτε δεν ερχοταν...αναγκάστικα και εδωσα ευρω σε Γερμανους... που την ειχαν επισης 749 και ετοιμοπαραδοτη.Και παντα οι τιμες κατα περιεργο τροπο.......αλλαζουν μαζι σε ολα τα καταστηματα.....

Στο πλαίσιο Τσιμισκής στην θεσσαλονίκη πήγα πριν 2 μέρες κ μου είπαν οτι θα έχουν κομμάτια στις 10 του μηνός περίπου κ μου είπε το παιδί εκεί αν θέλω να παραγγείλω και άφησα τηλέφωνο κ όνομα...Θα με πάρει άραγε? Ίδωμεν.
739 είπε...

Στο πλαίσιο Τσιμισκής στην θεσσαλονίκη πήγα πριν 2 μέρες κ μου είπαν οτι θα έχουν κομμάτια στις 10 του μηνός περίπου κ μου είπε το παιδί εκεί αν θέλω να παραγγείλω και άφησα τηλέφωνο κ όνομα...Θα με πάρει άραγε? Ίδωμεν.
739 είπε...
Κι εμένα για τις 10 του μήνα μου είπαν έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία
Η 50" 31/12 στο site είχε 749€,απο 1η Ιανουαρίου ανέβηκε 918,99€:chinscratch:,σε σένα είπαν προχθές 739€.....!!!!
Ότι να'ναι.....:flipout:

ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό και γιαυτό πήγα στο κατάστημα...είπε το παλικάρι θα με πάρει τηλ. Αν με πάρει θα τούς ρωτήσω πόσα ακόμα κομμάτια έφεραν και θα το πω στις προσφορές αν ενδιαφέρεσαι...Γιαυτό όποιος θέλει καλό θα ήταν να παίρνει ένα τηλ στο κατάστημα.. Αυτός μου είπε οτι αλλάζει η τιμή ανάλογα το κατάστημα γιατί σε άλλα καταστήματα έχουν υψηλότερα ενοίκια κτλ..

Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλους,

έχω την τηλεόραση LGPK550 με οπτική έξοδο για ήχο και το home cinema Samsung HT-C350.

Τα 2 συνδέονται με οπτικό καλώδιο toslink.

Το θέμα/πρόβλημα που έχω είναι το εξής.
Όταν γίνεται η αναπαραγωγή μιας ταινίας με ήχο 5.1 από το Home Cinema απευθείας (βάζω το usb στη θύρα) ο ήχος είναι πολύ καλός.

Αντίθετα, όταν δοκιμάζω να παίξω το ίδιο αρχείο από την τηλεόραση (έχει usb θύρα και Player) η αναπαραγωγή του ήχου που ακούγεται από τα ηχεία του Home Cinema είναι πολύ φτωχή (πιο σιγά χωρίς ακουστική διαύγεια) που είναι αντιληπτό από τα αυτιά (δεν μιλάω για λεπτομέρειες.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος το λόγο ή αν κάνω κάτι λάθος;

Δες μια ματιά στα μενού. Δοκίμασε να κλείσεις τα ηχεία της ΤV και παίξε με τις ρυθμίσεις κι ας φαίνονται ασύνδετες. Ίσως με PCM έξοδο να είναι καλύτερα...

ναι έχω ήδη δοκιμάσει να κλείσω τα ηχεία της τηλεόρασης και να παίξω με τις ρυθμίσεις για την ψηφιακή έξοδο του ήχου αλλά χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Παιδια και μενα μου ειχαν πει στο πλαισιο οτι θα την φερουν στις 10 του μηνα.Αυτο μου το ειπαν τη τελευταια φορα που πηγα πριν την αγορασω τελικα απο αυτους που δε θελουν να ειμαστε κοροιδα......... Αλλα ειχα ξαναπαει στο πλαισιο αν θυμαμαι καλα 4 με 5 φορες και την ζητουσα.Παντα μου λεγανε οτι δεν υπαρχει και οτι θα ερθει στις ταδε του μηνα κ παντα πηγαινα την μερα που και καλα θα ερχοταν και παντα δεν ερχοταν.Συνεχως οι ημερομηνιες διναν και περναν.Και οταν την ειδα 749 ειπα την παιρνω τωρα οπου και αν την βρω.Και νομιζω εκανα καλα γιατι τωρα εχει 950.... Και δεν εχει καμια σχεση με τα νοικια που ειπε ο @!$#!$ πωλητης στον φιλο.Γιατι εδω και ενα εξαμηνο που την παρακολουθω πλαισιο και media και saturn την εχουν παντα στην ιδια τιμη.Οποτε αλλαζει ο ενας το αλλαζει και ο αλλος.Για να μη πω ειναι συνενοημενοι... Μονο ο Κοτσοβολος την εχει παντα ακριβα.

...... Αυτός μου είπε οτι αλλάζει η τιμή ανάλογα το κατάστημα γιατί σε άλλα καταστήματα έχουν υψηλότερα ενοίκια κτλ........
Υποπτεύομαι ότι ο υπάλληλος είναι master στο μπουρδόlogy ή στο παραμυθόlogy (έχω ακούσει αρκετά και στο Πλαίσιο) ! Εάν όμως ισχύει κάτι τέτοιο,τότε θα είναι ανήκουστο και παγκόσμια πρωτοτυπία :flipout:

Kαλησπέρα και χρονια πολλα παιδια!!
Μια εβδομαδα τωρα εχω την 50pk350 και την στρωνω στο zoom και αντιθεση,φωτεινοτειτα κλπ τα εχω ολα στο 41.
Σήμερα κατεβασα το PAL DVD break-in για να το βαλω το βραδυ να παιζει,θελω να σας ρωτησω οταν παιζει το dvd θελει τις ιδιες ρυθμισεις ή π.χ στο cinema??
Eυχαριστω!

Παίδες κανεις?

jimmy007 εγω την αφηνω να παιζει 48ωρα συνεχωμενα και την εχω να δειχνει σαν ξεθωριασμενη και ζοομαρισμενη.Εχω συνεχως καναλι (με ζουμ ομως χωρις να φαινεται λογοτυπο).Μετα τις 48ωρες την κλεινω.Την ανοιγω ξανα μετα απο κανα 5ωρο και ξανα τα ιδια μεχρι να συμπληρωσω εναν αξιολογο αριθμο ωρων.Υποθετω οτι πρεπει να κανεις την τηλεοραση να δειχνει ετσι οπως την κανω και εγω και οχι στο cinema.Τωρα αν ειμαι λαθος ας μας πει κανεις που ειναι πιο εμπειρος.