Εκτος και αν το δισκακι πρεπει να ειναι κατι αλλο εκτος απο dvd-r για να λειτουργήσει.
Δημήτρη & Μιχάλη,
Μη χολοσκάτε άλλο, ρε παιδιά! Στη σελίδα 42 του manual (R.T.F.M.) τρίτη παρατήρηση απ' το τέλος δεξιά κάτω:
"....This unit can record TV program to HDD only...." καί συνεχίζει ότι και αν ακόμα επιλέξεις το DVD θα γυρίσει από μόνο του στο σκληρό!
Καλη μερα σας
λοιπον τελικα πηρα απαντηση απο την Lg και φυσικα ηταν η αναμενομενη.
Τα καινουργια μηχανηματα τους ΔΕΝ γραφουν απευθειας σε δισκακι για να μην γινεται ασκοπη σπαταλη σε υλικο!!!!
!
...........
Οταν γραφεις σε λειτουργια fast τοτε το δισκακι σε αλλα dvd player παιζει και σε αλλα παιζει εικονα αλλα δεν εχει ηχο!!!!!!
Δηλ. στο ακριβο jvc 77 δεν εχει ηχο , ενω στο φτηνοτερο που υπαρχει και το εχω στο δωματιο της κορης μου παιζει κανονικα.
Στο Cambridge που εχω σαν universal player ολα καλα!!!
Οποτε προσεχτε τις εγγραφες σας.
.....
Δημητρη τωρα μπηκα στο site της LG και διαβασα το μανιουαλ.
Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode.
Αvclub rules!!!!!![]()
Καλή σου εβδομάδα και σένα Μιχάλη,
καλά το πρόβλημα το έχει το Ελληνικό Ινστιτούτο της Κορέας! Σάμπως το dubbing (αντιγραφή ή ντουμπλάρισμα που λέμε) δεν το γράφουν μίξη!!!!
Τώρα γιά το κρυφό μενού που λέγαμε αν δεν ανοίγει με ταυτόχρονο πάτημα και κράτημα για 5-6 δλπτα των πλήκτρων PROG UP & PROG DOWN στο μηχάνημα και όχι στο τηλεχειριστήριο δοκίμασε με το συνδυασμό CLEAR στο τηλεχειριστήριο και PROG DOWN (αυτό με το βελάκι κάτω) στο μηχάνημα, επίσης για 5-6 δλ. Αν όλα πάνε καλά θα βγούν 8 έως 10 παράμετροι OP1, OP2, κλπ. Σημείωσε τους και βγάλ' τους στη φόρα μήπως μπορεί να προκύψει καμμιά βελτίωση!
Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode;;;;;;;;
Που ρε συ Μιχάλη;; Γιατί κι εγώ έχω το ίδιο αλλά τέτοιο κουμπί δε βλέπω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.