LG RH-D298H.ερωτηση για εγγραφη.

Εχω το 188HS αλλα ειδα οτι το manual και οι βασικες λειτουργιες ειναι ιδιες.

Μηπως το DVD που βαζεις ειναι ολοκληρωμενο? Αν ειναι ετσι δεν μπορει να ξαναγραψει σ' αυτο.

Δοκιμασε με το πληκτρο ΗΟΜΕ ή εγγραφη με προγραμματισμο.

οκ θα το δω και θα σας πω.
Εκτος και αν το δισκακι πρεπει να ειναι κατι αλλο εκτος απο dvd-r για να λειτουργήσει.
Στο ιδιο δισκακι που ειχα μεσα αμεσως μετα εγραψα απο τον σκληρο χωρις κανενα προβλημα.

Απάντηση: Re: LG RH-D298H.ερωτηση για εγγραφη.

Εκτος και αν το δισκακι πρεπει να ειναι κατι αλλο εκτος απο dvd-r για να λειτουργήσει.

Γραφει σε ολα τα δισκακια DVD-R/RW, DVD+R/RW/DL, DVD-RAM

Αρα καποιο αλλο ειναι το προβλημα που δεν μπορω να φανταστω.

Δοκιμασε την εγγραφη με προγραμματισμο επιλεγοντας DVD (και οχι HDD) Θυμισου ομως να εχεις το μηχανημα σε standby (αλλιως δεν ξεκιναει η εγγραφη)

Δημητρη τωρα μπηκα στο site της LG και διαβασα το μανιουαλ.
Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode.

Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι.
Το δοκιμαζω και σας ενημερώνω!!!

Παντως ευχαριστω ολους σας που σπαταλατε τον πολυτιμο χρονο σας για νa με βοηθησετε!!!

Αvclub rules!!!!!:grinning-smiley-043-bye-

To rec mode ειναι για να αλλαζεις την ποιοτητα εγγραφης XP, SP, LP, EP κ.λ.π.

Καλη μερα σας,
Χθες το βραδυ εκανα οτι μπορουσα για να γραψω σε δισκακι και ηταν αδυνατον.
Στην εγγραφη με χρονοδιακοπτη ουτε καν δινει την δυνατοτητα επιλογης σε σκληρο ή σε δισκακι.
Σημερα περιμενω τηλ απο την LG να μου πει τι συμβαινει.
Μαλλον αυτο το μοντελο ειναι ετσι!!!!
Οταν μαθω σιγουρα θα σας ενημερωσω.

Δημήτρη & Μιχάλη,
Μη χολοσκάτε άλλο, ρε παιδιά! Στη σελίδα 42 του manual (R.T.F.M.) τρίτη παρατήρηση απ' το τέλος δεξιά κάτω:
"....This unit can record TV program to HDD only...." καί συνεχίζει ότι και αν ακόμα επιλέξεις το DVD θα γυρίσει από μόνο του στο σκληρό!
Γι' αυτό ζήτησα απ' το Μιχάλη να ψάξει το service menu (το κρυφό), μπορεί εκεί να βρεθεί τρόπος ν' αλλάξει αυτή η παράλειψη της LG!

Λοιπον για να ξερουν οι φιλοι τι συμβαινει.
Μαλλον ειναι προβλημα s/w και θα πρεπει να το παω στην αντιπροσωπεια οπου και ΜΑΛΛΟΝ θα διορθωθει.
Ομολογω παντως οτι δεν διαβασα το εγγλεζικο κειμενο παρα μονο το ελληνικο.Δεν αποκλειεται βεβαι να το γραφει και εκει και να μην το προσεξα!!
Με τον τροπο που μου ειπες φιλε μου spageo δεν ανοιγει σε αυτο το διαολο το κρυφο μενου.
Αναμεινατε νεα μου μετα την επισκεψη στο service.

Kαινουργιο μηχανημα και θα του βαλουν χερι!!!!!
Ωραια πραγματα λεμεεεεεεε!!!!

Απάντηση: Re: LG RH-D298H.ερωτηση για εγγραφη.

Δημήτρη & Μιχάλη,
Μη χολοσκάτε άλλο, ρε παιδιά! Στη σελίδα 42 του manual (R.T.F.M.) τρίτη παρατήρηση απ' το τέλος δεξιά κάτω:
"....This unit can record TV program to HDD only...." καί συνεχίζει ότι και αν ακόμα επιλέξεις το DVD θα γυρίσει από μόνο του στο σκληρό!

Εισαι σωστος. Τωρα το ειδα και εγω.
Αυτο και αν ειναι κουφο !!!!!!!!
Μπραβο στην LG :slapface: Αντι να προσθετει δυνατοτητες σε καθε νεο μοντελο, αφαιρει κιολας. Και να ελεγες οτι ειναι φθηνοτερο μοντελο σε σχεση με τα προηγουμενα :violent-smiley-030:

Και βεβαια νομιζω οτι επρεπε σαφως καπου να το αναφερει αυτο.
Παντως αν δεν το γραφει το ελληνικο μανιουαλ θα τους κανω ιστορια.

Καλη σας εβδομαδα,
Διαβαστε να δειτε τι ωραια πραγματα συμβαίνουν.
Επειδη ένοιωσα πολυ βλακας με αυτην την ιστορια εκατσα και διαβασα το μανιουαλ παλι στην σελιδα 42 οπου σαφως πρεπει να το εγραφε αυτο (στα αγγλικα ηταν εντελως ξεκαθαρο) και να τι διαπιστωσα .
Ενω σε ολο το ελληνικο μεταφραζει την λεξη record σαν εγγραφη οπου χρειαζεται ,στη συγκεκριμενη παραφραφο το γραφει σαν ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ.
Οπου σαφως και το ειχα διαβασει αλλα δεν με ειχε απασχολησει το γεγονος γιατι σιγα μην με ενδιέφερε αν δεν μπορουσε να κανει ηχογραφηση απο την τηλεοραση στον σκληρο!!!!!

Και πεστε μου εμενα τωρα αν αυτο δεν ειναι παραπλανηση ή οχι??????

Καλή σου εβδομάδα και σένα Μιχάλη,
καλά το πρόβλημα το έχει το Ελληνικό Ινστιτούτο της Κορέας! Σάμπως το dubbing (αντιγραφή ή ντουμπλάρισμα που λέμε) δεν το γράφουν μίξη!!!!
Τώρα γιά το κρυφό μενού που λέγαμε αν δεν ανοίγει με ταυτόχρονο πάτημα και κράτημα για 5-6 δλπτα των πλήκτρων PROG UP & PROG DOWN στο μηχάνημα και όχι στο τηλεχειριστήριο δοκίμασε με το συνδυασμό CLEAR στο τηλεχειριστήριο και PROG DOWN (αυτό με το βελάκι κάτω) στο μηχάνημα, επίσης για 5-6 δλ. Αν όλα πάνε καλά θα βγούν 8 έως 10 παράμετροι OP1, OP2, κλπ. Σημείωσε τους και βγάλ' τους στη φόρα μήπως μπορεί να προκύψει καμμιά βελτίωση!

Καλη μερα σας
λοιπον τελικα πηρα απαντηση απο την Lg και φυσικα ηταν η αναμενομενη.
Τα καινουργια μηχανηματα τους ΔΕΝ γραφουν απευθειας σε δισκακι για να μην γινεται ασκοπη σπαταλη σε υλικο!!!!
Μαλλον τους εβαλε χερι η Greenpeace φαίνεται!!!!!!
Ας μην το σχολιασουμε καλυτερα!!!

Στο κρυφο μενου με κανενα απο τους τροπους που μου ειπες φιλε μου spageo δεν μπορω να μπω.
Ισως να επενεβει και εκει η Greenpeace για να μην καταναλωνουμε ασκοπα ρευμα!!!

Να σας πω και κατι αλλο που συμβαινει.
Οταν γραφεις σε λειτουργια fast τοτε το δισκακι σε αλλα dvd player παιζει και σε αλλα παιζει εικονα αλλα δεν εχει ηχο!!!!!!
Δηλ. στο ακριβο jvc 77 δεν εχει ηχο , ενω στο φτηνοτερο που υπαρχει και το εχω στο δωματιο της κορης μου παιζει κανονικα.
Στο Cambridge που εχω σαν universal player ολα καλα!!!

Οποτε προσεχτε τις εγγραφες σας.

Στην ταχυτητα sp ολα καλα...αλλα σου παιρνει 10 τερμινα να το μεταφερεις σε δισκακι!!!

Καλη μερα σας
λοιπον τελικα πηρα απαντηση απο την Lg και φυσικα ηταν η αναμενομενη.
Τα καινουργια μηχανηματα τους ΔΕΝ γραφουν απευθειας σε δισκακι για να μην γινεται ασκοπη σπαταλη σε υλικο!!!!
!

Aπιστευτο μου φαινεται αυτο βρε παιδια. Ακου να μην γραφουν δισκακια.
Και τι γραφουν δλδ? Κασετες? Εχω δει ανωμαλες εταιριες, αλλα η LG ξεπερασε τα ορια.

...........
Οταν γραφεις σε λειτουργια fast τοτε το δισκακι σε αλλα dvd player παιζει και σε αλλα παιζει εικονα αλλα δεν εχει ηχο!!!!!!
Δηλ. στο ακριβο jvc 77 δεν εχει ηχο , ενω στο φτηνοτερο που υπαρχει και το εχω στο δωματιο της κορης μου παιζει κανονικα.
Στο Cambridge που εχω σαν universal player ολα καλα!!!

Οποτε προσεχτε τις εγγραφες σας.
.....

Τέτοια συμβαίνουν, λίγο πολύ, Μιχάλη, στα περισσότερα μηχανήματα, και στις καλές οικογένειες, που λέμε!!
Αλήθεια, τι τύπο σε δισκάκια χρησιμοποιείς; Δεν εννοώ μάρκα, αλλά +-R/RW
κλπ.
Το άλλο, που λέγαμε με το κρυφό μενού, αν δεν τα κατάφερες με τα τρίκ που είπαμε και σε ενδιαφέρει, ένας τρόπος υπάρχει με το τηλεχειριστήριο της OFA (OneForAll). Αν θέλεις έχω λεπτομέρειες!

Δημητρη τωρα μπηκα στο site της LG και διαβασα το μανιουαλ.
Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode.
Αvclub rules!!!!!:grinning-smiley-043-bye-

Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode;;;;;;;;
Που ρε συ Μιχάλη;; Γιατί κι εγώ έχω το ίδιο αλλά τέτοιο κουμπί δε βλέπω..

Καλή σου εβδομάδα και σένα Μιχάλη,
καλά το πρόβλημα το έχει το Ελληνικό Ινστιτούτο της Κορέας! Σάμπως το dubbing (αντιγραφή ή ντουμπλάρισμα που λέμε) δεν το γράφουν μίξη!!!!
Τώρα γιά το κρυφό μενού που λέγαμε αν δεν ανοίγει με ταυτόχρονο πάτημα και κράτημα για 5-6 δλπτα των πλήκτρων PROG UP & PROG DOWN στο μηχάνημα και όχι στο τηλεχειριστήριο δοκίμασε με το συνδυασμό CLEAR στο τηλεχειριστήριο και PROG DOWN (αυτό με το βελάκι κάτω) στο μηχάνημα, επίσης για 5-6 δλ. Αν όλα πάνε καλά θα βγούν 8 έως 10 παράμετροι OP1, OP2, κλπ. Σημείωσε τους και βγάλ' τους στη φόρα μήπως μπορεί να προκύψει καμμιά βελτίωση!

Λοιπόν δοκίμασα στο δικό μου και δουλεύει, αλλά όταν είδα το κρυφό μενού με τα ακαταλαβίστικα έφαγα φρίκη και το έκλεισα. Φοβήθηκα μην κάνω καμία μ@λ@κία και κλαίω τα 400 και βάλε ευρουλάκια !!!
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για αναβάθμιση του firmware? Πάντως μετά από κάποιες ώρες που έφαγα ψάχνοντας στο διαδίκτυο απελπίστηκα και τα παρτάτησα.

Εχει διπλα στο κουμπι rec ενα αλλο που λεει rec mode;;;;;;;;
Που ρε συ Μιχάλη;; Γιατί κι εγώ έχω το ίδιο αλλά τέτοιο κουμπί δε βλέπω..

Γιαννη μην το ψαχνεις φιλε αυτο το κουμπι ,γιατι απλα δεν υπαρχει!!!!!
Ηταν οι πρωτες μερες που το ειχα και εβλεπα απο το μανιουαλ το τηλεχειριστηριο και αυτο που εβλεπα(και μαλλον ηταν αλλο μοντελο) το ειχε.
Οταν πηγα σπτιτι και γω εψαχνα να το βρω:furious3: ο κοπανος.

Με ποιον τροπο μπηκες στο κρυφο μενου ρε φιλε??????
Τι διαολο κανω και δεν μπορω να μπω (ή μαλλον τι δεν κανω!!!)