Αλήθεια, τι τύπο σε δισκάκια χρησιμοποιείς; Δεν εννοώ μάρκα, αλλά +-R/RW
κλπ.
!
Χρησιμοποιω Tayo yuden -r
Καλα δεν ειναι????
Αν χρησιμοποιησω +r θα τα παιζει το dvdplayer ή μονο στο lg θα παιζουν????
Αλήθεια, τι τύπο σε δισκάκια χρησιμοποιείς; Δεν εννοώ μάρκα, αλλά +-R/RW
κλπ.
!
Γειά σου και σένα Γιάννη,Λοιπόν δοκίμασα στο δικό μου και δουλεύει, αλλά όταν είδα το κρυφό μενού με τα ακαταλαβίστικα έφαγα φρίκη και το έκλεισα. Φοβήθηκα μην κάνω καμία μ@λ@κία και κλαίω τα 400 και βάλε ευρουλάκια !!!
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για αναβάθμιση του firmware? Πάντως μετά από κάποιες ώρες που έφαγα ψάχνοντας στο διαδίκτυο απελπίστηκα και τα παρτάτησα.
Μιχάλη έκανα αυτό ακριβώς που είπε ο spageo δηλ. ταυτόχρονα το κουμπί CLEAR στο τηλεχειριστήριο και PROG DOWN στο μηχάνημα 5-6 δευτερόλεπτα. Πρόσεξε για να πετύχει θέλει ταυτόχρονα. Τότε θα δείς στην οθόνη της τηλεόρασης το εν λόγω μενού, το οποίο όμως δεν σε πολυενθαρύνει για να το σκαλίσεις.Γιαννη μην το ψαχνεις φιλε αυτο το κουμπι ,γιατι απλα δεν υπαρχει!!!!!
Ηταν οι πρωτες μερες που το ειχα και εβλεπα απο το μανιουαλ το τηλεχειριστηριο και αυτο που εβλεπα(και μαλλον ηταν αλλο μοντελο) το ειχε.
Οταν πηγα σπτιτι και γω εψαχνα να το βρω:furious3: ο κοπανος.
Με ποιον τροπο μπηκες στο κρυφο μενου ρε φιλε??????
Τι διαολο κανω και δεν μπορω να μπω (ή μαλλον τι δεν κανω!!!)
Οκ φίλε θα το δώ πιό βράδυ γιατί τώρα έχω δουλειά και θα φύγω από το σπίτι. Μετά με ησυχία (όταν θα έχουν κοιμηθεί και τα παιδιά) θα ανεβάσω τα στοιχεία του μενού και τα λέμε πάλι.Γειά σου και σένα Γιάννη,
Έχεις το ίδιο μηχάνημα με το Μιχάλη; Αν ναι ξαναμπές στο κρυφό μενού, μην πειράξεις τίποτα, σημείωσε μόνο τις παραμέτρους OP1,OP2,κλπ. και ότι άλλο βλέπεις στην οθόνη και βγάλτα στον "αέρα" να τα δούμε! Απ' το κρυφό μενού βγαίνεις πατώντας MENU/LIST στο τηλεχειριστήριο, το μηχάνημα σβήνει, χωρίς να πάθει τίποτα! Μην πατήσεις τα πάνω ή κάτω βελάκι, γιατί μ' αυτά αλλάζουν οι τιμές των OP's!
Το μηχάνημα φαίνεται καινούργιο, γιά να έχει από τώρα αναβάθμιση του Fw, αν πάντως κυκλοφορήσει μάλλον στο Πολωνικό site της LG πρέπει να το περιμένεις! (pl.lgservice.com).
Οχι φίλε, δεν το έχω πειράξει, σίγουρα ήταν ca. Εξάλλου αν κάνεις αλλαγή δεν κλείνει με το κουμπί menu/list, αλλά θα πρέπει πρώτα να πατήσεις το ok για να σώσει τις αλλαγές πράγμα που εγώ σίγουρα δεν έχω κάνει.Γειά σου Μιχάλη,
@GiannisX :
Γιάννη,
Είσαι σίγουρος ότι στο OP1 αντιστοιχεί η τιμή ca ή μήπως ήταν c8 και την πείραξες κατά λάθος ανοίγοντας το κρυφό μενού;
Παιδιά τα λέμε!
Γιώργος.
Οχι φίλε, δεν το έχω πειράξει, σίγουρα ήταν ca. Εξάλλου αν κάνεις αλλαγή δεν κλείνει με το κουμπί menu/list, αλλά θα πρέπει πρώτα να πατήσεις το ok για να σώσει τις αλλαγές πράγμα που εγώ σίγουρα δεν έχω κάνει.
Να ρωτησω και κατι αλλο ρε φιλαρες????
Ποιο απο τα δισκακια μπορει να παιζει χωρις finalize????
Γιωργο γιατι οταν βαζω δισκακι +r μου ζηταει στη αρχη να το φορμαρει ???Ετσι γινεται παντα σε αυτα τα δισκακια????
Αληθεια ποσο χρονων εισαι? 11 που γραφει το profile σου?
Όχι, τίποτα από τα δύο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αντιγραφή αρχείων από USB στον σκληρό... :ADFAD2:Μήπως ξέρει κάποιος αν το LG RH-D298H μπορεί να γράφει μια τηλεοπτική εκπομπή κατευθείαν στο USB ή επίσης αν μπορεί να αντιγράφει από το σκληρό δίσκο στο USB για να μπορώ έτσι να παίρνω το αρχείο και να το πηγαίνω στον Υπολογιστή για να το επεξεργαστώ αργότερα;
Πάνος
Η λύση όπως πάντα σε αυτό είναι είναι η εγγραφή του προγράμματος σε ένα DVD-RW και η μεταφορά του με αυτόν τον τρόπο στον υπολογιστή.Μήπως ξέρει κάποιος αν το LG RH-D298H μπορεί να γράφει μια τηλεοπτική εκπομπή κατευθείαν στο USB ή επίσης αν μπορεί να αντιγράφει από το σκληρό δίσκο στο USB για να μπορώ έτσι να παίρνω το αρχείο και να το πηγαίνω στον Υπολογιστή για να το επεξεργαστώ αργότερα;
Πάνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.