- LG TV Line-up 2010 -

Είδα ότι το hitech είχε παρουσίαση μιας νέας πλάσμα της LG. Ήρθαν κιόλας;

Τις δινουν νωριτερα για δοκιμη , τα περιοδικα/site τις παρουσιαζουν ως "αποκλειστικοτητες" ("τσιμπανε" και οι πωλησεις) γραφουν και ορισμενα καλα λογια και ολοι ειναι ευχαριστημενοι...

Ειναι στα πλαισια των "δημοσιων σχεσεων" , και αλλες εταιρειες το κανουν...

Πάντως από ότι κατάλαβα η Κ350 υπολείπεται σε μαύρο την πλάσμα Β850 (δεν το γράφουν καθαρά)...

Έχω μπερδευτεί... :D

Από πότε το βάθος χρώματος του επεξεργαστή εικόνας επηρεάζει τη στάθμη του μαύρου ενός πάνελ πλάσματος; :flipout: :flipout: :flipout:

Από πότε το βάθος χρώματος του επεξεργαστή εικόνας επηρεάζει τη στάθμη του μαύρου ενός πάνελ πλάσματος; :flipout: :flipout: :flipout:

Aπο την στιγμη που αυτος που γραφει την δοκιμη εχει χασει τα αυγα και τα πασχάλια...

Έχω μπερδευτεί... :D

Α, εσύ το διάβασες με προσοχή... :flipout:

lg2010table-1l.jpg

http://www.flatpanelshd.com/article.php?subaction=showfull&id=1265715027

---------LG 60PK550 Preview -------

PK550_1.jpg

Εάν αυτή η μεσαίας κατηγορίας τηλεόραση plasma της LG, αποδίδει τέτοια εικόνα,
τότε θα πρέπει η απανταχού λάτρεις της τεχνολογίας πλάσμα να τρίβουν τα χέρια τους.

Στάθμη μαύρου κοντά στα 0,03 nits, απίστευτη φωτεινότητα που ξεπερνά τα 120 nits, λόγος αντίθεσης που στην χειρότερη περίπτωση δεν πέφτει κάτω από το 3500:1 και ένας συντελεστής gamma στο 2,07 και με άψογο διάγραμμα.

UNTITLED.jpg

Η κεντρική ιδέα της νέας «ιστορίας» που ονομάζεται τηλεοράσεις plasma του 2010 φαίνεται να είναι « εξαιρετική διαχείριση της κλίμακας του γκρι, άψογα χρώματα και απεξάρτηση του πάνελ από τον περιβάλλοντα φωτισμό»

cie.jpg

lum.jpg

gamma.jpg

temp.jpg

rgbde.jpg

+
* Στάθμη Μαύρου & Λευκού
* Αντίθεση
* Aπόδοση κλίμακας γκρι
* Χρώματα
* Ρυθμίσεις Εικόνας ISF
* Πιστοποίηση ΤΗΧ
* Multimedia δυνατότητες
* Βluetooth
* Τιμή προς απόδοση

-
* Οριζόντια ανάλυση σε κίνηση
* Τρεις θύρες HDMI
* Μη δυνατότητα δικτύωσης

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/3359-lg-60pk550-preview.html

Aν αυτή η τηλεόραση έχει 12bit πάνελ με μόνο 12 υποπεδία διαβάθμισης, θα υποφέρει από τρελό Dynamic False Contouring, οπότε...

Κατά τ' άλλα, επιδόσεις περισυνών Panasonic στo μαύρο και τιμή περί τα 2000 ευρώ για την 60άρα, μπορούν να σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: Σλουρπ !!! :D

Στο μαύρο μπορεί, αλλά στα υπόλοιπα σαν να υστερεί σημαντικά. Μένει να δούμε αν διατηρεί το μαύρο υπό φως...

Ο Γιώργος έβαλε τα διαγράμματα, εγώ γίνομαι κακός;; :flipout:

Χρώματα κουκουρούκου, RGB tracking 3 λαλούν και 2 χορεύουν, θερμοκρασία από 5000-6000, ΔΕ 20... Κελεπούρι... :flipout:

Η πιστοποίηση ISF σημαίνει ότι θες 200% ISF calibrator μπας και την φέρει;;; :flipout:

Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2010 -

Στο μαύρο μπορεί, αλλά στα υπόλοιπα σαν να υστερεί σημαντικά. Μένει να δούμε αν διατηρεί το μαύρο υπό φως...

......πράγμα που τονίζεται ιδιαίτερα, στην διαφημιστική καμπάνια των εταιρειών,ότι έχει ελαχιστοποιηθεί σχεδόν στο μηδέν......

Υπομονή και θα δούμε.

Πάντως από σχέση μεγέθους-τιμής......:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2010 -

Ο Γιώργος έβαλε τα διαγράμματα, εγώ γίνομαι κακός;; :flipout:

Χρώματα κουκουρούκου, RGB tracking 3 λαλούν και 2 χορεύουν, θερμοκρασία από 5000-6000, ΔΕ 20... Κελεπούρι... :flipout:

Η πιστοποίηση ISF σημαίνει ότι θες 200% ISF calibrator μπας και την φέρει;;; :flipout:

Από Gamma όμως gamm;i.....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Μια χαρά μου φαίνεται η LG, κομψή ευκολορύθμιστη και με μαύρο.

Όταν δε υπάρξει LCD 60άρα με αυτές τις επιδόσεις και αυτήν την τιμή, ή έστω άλλη πλάσμα, (περιμένουμε τις Σάμμυ) το συζητάμε....

Re: Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2010 -

To αλλο με τον Τοτο το ξερετε?:D

Και στο 0.03 που ειχαν οι Panasonic του 2009 να παει και παλι για δραματικη βελτιωση μιλαμε....

Τελικα παλι μεσα επεσα...:BDGBGDB55:

YΓ. Ευτυχως που αγορασαν νεα οργανα στο FullHD.gr , περυσι οτιδηποτε κατω απο 0.10 δεν μπορουσαν να το μετρησουν και εβαζαν μηδεν...

YΓ. Ευτυχως που αγορασαν νεα οργανα στο FullHD.gr , περυσι οτιδηποτε κατω απο 0.10 δεν μπορουσαν να το μετρησουν και εβαζαν μηδεν...

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Που το διάβασες;
Ποιον αισθητήρα είχαν; (Όλοι κατεβαίνουν χαμηλότερα...)

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Που το διάβασες;
Ποιον αισθητήρα είχαν; (Όλοι κατεβαίνουν χαμηλότερα...)

Γιωργο εσυ μας ειχες πει περυσι ποιον αισθητηρα εχουν γιατι ειχες τον ιδιο...το ξεχασες?

Επισης εσυ ειχες πει οτι δεν "κατεβαινει" πολυ χαμηλα γι'αυτο σε ολες τις πλασμα εβαζαν μαυρο σχεδον μηδεν...:worshippy:

Γιωργο εσυ μας ειχες πει περυσι ποιον αισθητηρα εχουν γιατι ειχες τον ιδιο...το ξεχασες?

Επισης εσυ ειχες πει οτι δεν "κατεβαινει" πολυ χαμηλα γι'αυτο σε ολες τις πλασμα εβαζαν μαυρο σχεδον μηδεν...:worshippy:

Αυτό που είχα πει είναι ότι στο fullhd.gr έχουν spyder 2, ενώ εγώ έχω ι1 display 2. Το δικό μου κατεβαίνει μέχρι τα 0.05 cd/m2. Το spyder 2 δεν θυμάμαι, και λόγω ότι πάλιωσε (υπάρχει το spyder 3 εδώ και καιρό, το όποιο είχε εγκαινιάσει ο Γιώργος στην G10 του Χρήστου :a0210:) δεν μπορώ να βρω δεδομένα (και φυσικά δεν θυμάμαι τα specs που δίνει ο κατασκευαστής).

Το ότι χρησιμοποιούν spyder 2, προέκυψε επειδή είδα φωτογραφία του σε κάποιο review (πάνω σε τηλεόραση). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και άλλο...