- LG TV Line-up 2010 -

LG-55LE8500-front.jpg

LG 55LE8500 LED LCD HDTV First Impressions

Επιτέλους καλό μαύρο από την LG!

Απομένει να δούμε αν διατηρείται η ίδια επίδοση και στις 750-550.
Αξιοπρεπές το THX mode, μια χαρά. Πάμε για μονόδρομο στις 60 ίντσες μου φαίνεται.

Ναι, φαίνεται να βελτιώθηκε το μαύρο. Όμως μου έμεινε μια απορία:
Η LG δεν είναι που βάζει το 10-σημείων ρυθμιστικό θερμοκρασίας λευκού;
Δεν το έχουν οι πλάσμα, ή δεν κατάφερε να το ρυθμίσει ο reviewer;
Γιατί αναφέρει ότι μπορείς να ρυθμίσεις πολλά (ακόμα και το χρώμα), αλλά βλέπω ΔΕ 6 και παράπονα για το γάμμα.

Ξέρει κανείς τι ρυθμιστικά έχουν οι LG;

Οι παραμετροι εικονας μιας τηλεορασης ειναι αλληλενδετοι οποτε φτιαχνοντας κατι στις ρυθμισεις μπορει ταυτοχρονα να χαλαμε κατι αλλο...πχ. αλλαζοντας το gamma αλλαζει και ο κορεσμος των χρωματων...

Το τελικο αποτελεσμα του καλιμπραρισματος ειναι μια μεση λυση με τις παραμετρους οσο το δυνατον πιο κοντα στα οποια προτυπα...

Ναι, το ξέρω, αλλά σαν πλάσμα περίμενα να έρθει καλύτερα.
Στην SL8000 είχαν ΔΕ 5 και γάμμα 2.2...

SL8000:
lgsl8000-efter-2l.jpg

PK950:
lgpk950-efter-3l.jpg

Από την άλλη, παραπονιέται για το γάμμα της PK950, αλλά στο διάγραμμα πάλι 2.2 γράφει. Μάλλον βγάζει συμπέρασμα από άλλες μετρήσεις, που δεν έχει στο site. (Δυστυχώς, βάζει πολύ λίγα αυτό το site)...

Η διαφορα στις πλασμα δεν ειναι στην χρωματικη ακριβεια αλλα στον χρωματικο κορεσμο που δεν φαινεται στο διαγραμμα...

Και εγω μεχρι προσφατα δεν το ηξερα για να πω την αληθεια...ειναι ο λογος που τα χρωματα ειναι πιο φυσικα και κοντα στην πραγματικοτητα...

Mάλλον θα εννοείς την φωτεινότητα χρώματος, γιατί ο κορεσμός είναι το ένα από τα δύο πράγματα που βλέπουμε σε ένα χρωματικό διάγραμμα... :p -bye-

Ναι, άλλα το ΔΕ μετράει και την φωτεινότητα (ή λαμπρότητα; - το L) (όπως έμαθα και εγώ πρόσφατα :flipout:)...