LG UB850v Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εκεί που έχει τα download στο ρώσικο έχει και το Software_Upgrade_Guide(English).pdf

Τεσπα.. κάνεις τα εξής...

κατεβάζεις τα Software_File(Version_03.13.33).7z.001 μέχρι 007 και κάνεις διπλό κλικ στο 001 και σου αποσυμπιέζει και τα 7 σε ένα αρχείο 400-500MB από ότι θυμάμαι

Μετά παίρνεις ένα stick φορμαρισμένο σε FAT32 και μέσα κάνεις ένα φάκελο LG_DTV όπου μέσα βάζεις το αρχείο το μεγάλο του update που αποσυμπιέστηκε.

Το κουμπώνεις στην TV και σε ρωτάει αν θες να κάνεις update.. λες ναι και μόλις τελειώσει σου λέει πως το update θα παίξει από την επόμενη επανεκκίνηση.
Την κλείνεις από το τηλεκοντρόλ... και μετά από λίγα δευτερόλεπτα την ανοίγεις πάλι και τρως ένα μήνυμα πως η TV έχει γίνει suscessfull update.

Αυτα.

είναι στα ρωσικα και δεν καταλαβαινω τιποτα. και δεν βλεπω αυτό που μου λες

οκ το βρηκα

Last edited by a moderator:
τα κατεβασα. θελει καποιο συγκεκριμενο προγραμα να τα ξεζιπαρη?γιατι εχω το winrar αλλα δεν μου λεει να τα ξεζιπαρει αυτό αλλα αναζητηση προγραματος

Δεν είμαι σπίτι αλλά στο αυτόματο update μέσα από την TV σας εμφανίστηκε κάτι? γιατί μάλλον βγήκε update για το netflix αλλά δεν ξέρω αν είναι όλο το firmware ή μόνο το netflix app

και τα κανω σπλιτ ένα ένα??

exw to update 3:13:30

kati de kanw kala to split molis toy balw ENA kanei mou bgazei kamia 20aria oikonidiakia

και τα κανω σπλιτ ένα ένα??

εγώ έκανα διπλό κλικ στο 001 αρχείο και αυτό αποσυμπιέστηκε σε ένα μεγάλο αρχείο 500mb παίρνοντας στην αποσυμπίεση και τα 002 έως 006

Λοιπόν είχα εγκατεστημένο στο PC το Universal Extractor για αυτό έγινε αυτόματα.

:( g@m@t@ den mou kanei tipota.molis ta katevazo den mou deixnei kapio programa gia aposumpiesi.mono simpiesi mou leei

na rwtiso gia na mou fugei h aporia kai min pedevome tsampa. deixnw eikona mesw nova me HDMI tha exei diafora an tou balw to udate?

Το είπα οταν το εκανα.. το update έκανε μάλλον τα Επίγεια καλύτερα.. δεν είδα κάποια άλλη διαφορά... για τη NOVA δεν νομίζω να έχεις καμία διαφορά.
Όσο για την αποσυμπίεση απλά εγκατέστησα το Universal extractor και αυτόματα το εικονίδιο του 1ου αρχείου άλλαξε .. κάνοντάς το 2πλό κλικ μου αποσυμπιέστηκε.

Re: - LG TV Line-up 2014-

Τι να πω, αν θεωρεις future proof τα 4 χρονια, παω πασο. Διευκρίνιση, το σχολιο μου για το 4Κ δεν αφορουσε βεβαια μονο την LG αλλα ηταν γενικοτερο για ολες της εταιρειες.

Παιδιά η τηλεόραση έβγαλε γραμμή στο δεξί μέρος από πάνω μέχρι κάτω... :( την έβγαλα από το ρεύμα για κανα μισάωρο... αλλά συνεχίζει... είναι διακεκομένα pixel .... υπάρχει κάνα κόλπο να την ισιώσω? μου φαίνεται απίθανο να έκαψε τόσα pixel ένα παρα ένα από πάνω μέχρι κάτω.. κάτι άλλο πρέπει να είναι... το κάνει και παντού.. ανεξαιρέτως input ή βλέποντας απλή TV...

Παίρνω την LG το πρωί?

0(*)(*$)(#* γρουσουζιά.gr....

Παιδιά η τηλεόραση έβγαλε γραμμή στο δεξί μέρος από πάνω μέχρι κάτω... :( την έβγαλα από το ρεύμα για κανα μισάωρο... αλλά συνεχίζει... είναι διακεκομένα pixel .... υπάρχει κάνα κόλπο να την ισιώσω? μου φαίνεται απίθανο να έκαψε τόσα pixel ένα παρα ένα από πάνω μέχρι κάτω.. κάτι άλλο πρέπει να είναι... το κάνει και παντού.. ανεξαιρέτως input ή βλέποντας απλή TV...

Παίρνω την LG το πρωί?

0(*)(*$)(#* γρουσουζιά.gr....
προβλημα οδηγοι πανελ η πανελ...πας για σερβις...

προβλημα οδηγοι πανελ η πανελ...πας για σερβις...

Οχι και σερβις.. 10 μερες την έχει δεν την έχει..
Αντικατάσταση.. θα το απαιτήσεις..
Τόσο χρήμα έσκασες...
Αν και επειδή είναι πολύ καλό το σερβις τους, λογικά θα προτείνουν αντικατάσταση.. Η και πίστωση, ωστε να αλλάξεις και τηλεόραση.. Εχεις επιλογές.

Οχι και σερβις.. 10 μερες την έχει δεν την έχει..
Αντικατάσταση.. θα το απαιτήσεις..
Τόσο χρήμα έσκασες...
Αν και επειδή είναι πολύ καλό το σερβις τους, λογικά θα προτείνουν αντικατάσταση.. Η και πίστωση, ωστε να αλλάξεις και τηλεόραση.. Εχεις επιλογές.

με την lg εχεις να κανεις...δεν εχει λογικη