LG UB850v Series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: - LG TV Line-up 2014-

Με βάση το φίλο μου στο μαγαζί που την πήρα (τοπικό μαγαζί στη γειτονιά μου που τον ξέρω 30 χρόνια) ένας από τους λόγους που πήγα σε LG ήταν το service σε σχέση με sammy κλπ... για αντικατάσταση θα πάει εκτός με κάνα πονηρό reset από το service menu πάρει τα ίσα της και είναι soft το πρόβλημα να κόλλησε το καρτάκι της συγκεκριμένης ζώνης γιατί είναι περίεργο είναι 1 pixel OK ένα pixel καμένο από πάνω μέχρι κάτω...

ΤΩΡΑ 55UB850v απλά δεν υπάρχουν στην LG άλλες... ένας θεός ξέρει πότε θα έρθουν και επειδή με σκάσατε σε όλο το νήμα :) κοίταξα λίγο μήπως και μπορώ να την αλλάξω με κάποια άλλη... από LG μεριά υπάρχει για μένα μόνο η 950v με κάποια διαφορά χρημάτων (με κέρδος καλύτερο ήχο και 3 επιπλέον HDMI-2.0) ... η 980 δεν πλησιάζετε σε τιμή ... τώρα λίγο χλωμό να πιέσω το φίλο για αλλαγή σε τηλεόραση άλλης μάρκας.. δεν είναι Plaisio ή Media Markt... τεσπα...
Σας επισυνάπτω μια φωτό από μακρυά που τράβηξα χτες την ώρα ακριβώς που έγινε η γραμμή και μία από κοντά.. αν κάνει κάποιος ζοομ θα δει αυτό που λέω 1 pixel ok 1 pixel λαθος.

LG 55UB850v ProblemLine.jpgLG 55UB850v ProblemLine2.jpg

Last edited:

Με βάση το φίλο μου στο μαγαζί που την πήρα (τοπικό μαγαζί στη γειτονιά μου που τον ξέρω 30 χρόνια) ένας από τους λόγους που πήγα σε LG ήταν το service σε σχέση με sammy κλπ... για αντικατάσταση θα πάει εκτός με κάνα πονηρό reset από το service menu πάρει τα ίσα της και είναι soft το πρόβλημα να κόλλησε το καρτάκι της συγκεκριμένης ζώνης γιατί είναι περίεργο είναι 1 pixel OK ένα pixel καμένο από πάνω μέχρι κάτω...

ΤΩΡΑ 55UB850v απλά δεν υπάρχουν στην LG άλλες... ένας θεός ξέρει πότε θα έρθουν και επειδή με σκάσατε σε όλο το νήμα :) κοίταξα λίγο μήπως και μπορώ να την αλλάξω με κάποια άλλη... από LG μεριά υπάρχει για μένα μόνο η 950v με κάποια διαφορά χρημάτων (με κέρδος καλύτερο ήχο και 3 επιπλέον HDMI-2.0) ... η 980 δεν πλησιάζετε σε τιμή ... τώρα λίγο χλωμό να πιέσω το φίλο για αλλαγή σε τηλεόραση άλλης μάρκας.. δεν είναι Plaisio ή Media Markt... τεσπα...
Σας επισυνάπτω μια φωτό από μακρυά που τράβηξα χτες την ώρα ακριβώς που έγινε η γραμμή και μία από κοντά.. αν κάνει κάποιος ζοομ θα δει αυτό που λέω 1 pixel ok 1 pixel λαθος.

View attachment 104868View attachment 104867

η εισαι ατυχος η η σειρα ειναι ευαισθητη σε προβληματα

ήμουν τυχερός σε όλα τα άλλα μέχρι τώρα.. προβλήματα που διαβάζω στο εγγλέζικο φόρουμ του στυλ θολούρες κλπ και εγώ πανηγύριζα πως εμένα ήταν οκ... ο μόνος φόβος μου πλέον είναι αν την αλλάξουν μην φάω κάνα ελαττωματικό ...

Ο συγκεκριμένος παίχτης στην εικόνα με το που έγινε η γραμμή έπεσε κάτω κλαίγοντας.. μάλλον την είδε :)

Αυτό που έχεις είναι βλάβη σε πάνελ, φίλος με την 55Α860 έπαθε το ίδιο. Η LG σε 3 μέρες του έφερε νέα τηλεόραση ητου κουτιού. Πάρε τους τηλέφωνο και οπωσδήποτε δώσε τους τις φωτογραφίες.

Δυστυχώς όποιοι βιάστηκαν να πάνε σε 4K θα γίνουν και beta testers των εταιρειών. Είναι ευκαιρία από την άλλη να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να πας σε κάποια καλύτερη τηλεόραση.

Δυστυχώς θέλω 4k... έχω πλέον και τα 2 android με 4Κ output από τα οποία θα κρατήσω το minix x8h και χτες youtube video και netflix σε 4k ήταν κλάμα... είμαι σε δοκιμαστικό μήνα με το netflix αλλά μάλλον θα το πληρώνω από Σεπτέμβρη που θα βγάλει πολύ περισσότερο υλικό. Σε 4κ οι περισσότερες είναι πολύ ποιο ακριβές και έχουν και Active 3D που δεν το θέλω με τπτ.... δεν παίρνω και όρκο... το σκέφτομαι... να πω την αλήθεια... αλλά τη ριμάδα τη είχα ευχαριστηθεί και για τους λόγους που έχω προαναφέρει με κάλυπτε........

Οκ παιδιά επίσημα δεν έχω ξαναδεί ποιο απίστευτο support...

Το mail που τους έστειλα το μεσημέρι και τους έλεγα το πρόβλημα με πήραν τηλέφωνο και με πολύ ευγενικό τρόπο χωρίς να τσακωθώ ή κάτι μου είπαν πως αύριο θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να έρθουν να την παραλάβουν για να την δουν και στο service... θα μου φέρουν μια άλλη για να βλέπω όταν πάρουν αυτήν και θα γίνει αντικατάσταση..

Ευχαριστώ το φίλο μου από το μαγαζί λοιπόν βασικά που μου είχε πει πως το support της LG είναι το καλύτερο...

Θα ενημερώσω γενικά με το τι έγινε...

Bluechris ή συχωρεμένη η μάνα μου σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιούσε ποτήρι - νερό & λάδι για ξεμάτιασμα ....
Λύσσαξε ο Yperion να πάρει ίδια ...και την μάτιασε !!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:
(Φιλικά Υπερίωνα ...μην παρεξηγηθούμε κιόλας)

να μας κρατάς ενήμερους Blue...

Πολύ φοβάμαι ότι μόνος του τη μάτιασε. Μου θύμισε κάτι σαν και αυτό << στο καθρέπτη σου κοιτιέσαι και από μόνη σου αγαπιέσαι >>.......

Σου είπα ότι το σερβις της lg είναι κορυφαίο..
Θα παρουσιάσω στοιχεία σε λίγο καιρό..
ασχετο εάν τελικά λόγω ποιότητας θα παώ στην samsung..

φιλε bluchris ευχομαι να πανε όλα καλα και επισεις να πανε καλα σε εμενα γιατι εχω τετοιο ανγχος με την τηλεωραση που με τρελενει την μια λεω ενταξει πολύ καλη επιλογή και κατι άλλες φορες λεω σκ@τ@ την πατησα. διαβαζοντας και όλα αυτά ανχωνομε ακομα ποιο πολύ γιατι εχω πεταξει το κουτι της συσκευασίας.

Last edited by a moderator:
Για μένα μην αγχώνεσαι... είναι μια καλή οικονομική επιλογή με καλή ποιότητα εικόνας με κάποιες αδυναμίες... ή τις δεχόμαστε από την αρχή ή πάμε σε κάτι άλλο υποδεέστερο σε δυνατότητες αλλά με καλύτερη εικόνα (πλυν 3D που η συγκεκριμένη TV σκοτώνει).
Εγώ θα επιμείνω στην επιλογή μου γιατί 2 εβδομάδες τώρα δεν είχα παράπονο πουθενά και βρήκα λύσεις να λύσω τα όποια προβλήματα είχα.. τα οποία ήταν κυρίως η αντανάκλαση του τζαμιού της και το όχι πολύ καλό μαύρο.

εγω αγωνες θελω να βλεπω στο μαγαζι αντε και καμοια ταινια αργοτερα στο σπιτι. ετσι κιαλιως σε καποια χρονια λογο του μαγαζιου θα την αλλαξω και θα την παρω σπιτι μου για παρτυ μου. αλλα αν με καποιες αναβαθμυσης γινετε καλυτερη θα την κρατησο οσο το δυνατον ποιο πολύ.

για πες μας για το update.......

Last edited by a moderator:
εγω αγωνες θελω να βλεπω στο μαγαζι αντε και καμοια ταινια αργοτερα στο σπιτι. ετσι κιαλιως σε καποια χρονια λογο του μαγαζιου θα την αλλαξω και θα την παρω σπιτι μου για παρτυ μου. αλλα αν με καποιες αναβαθμυσης γινετε καλυτερη θα την κρατησο οσο το δυνατον ποιο πολύ.
Για αγώνες είναι τζετ φίλε αν και παραπάνω από ότι χρειάζεσαι για το μαγαζί.

Λοιπόν παιδιά γύρισα σπίτι από τη δουλειά για να περιμένω να έρθουν από την LG και άνοιξα την TV και η γραμμή είχε φύγει!!!!.... κινέζος τι να πω.. είχα φανταστεί πως κάποια κάρτα στο πάνελ μπορεί να κόλλησε και τελικά αυτό ήταν. Μίλησα μαζί τους και τους είπα να μην έρθουν απλά να μείνει αναμονή η βλάβη να δούμε πως θα πάει. Έχουμε 2 χρόνια 0 pizel εγγύηση οπότε δεν αγχώνομαι. Επίσης δεν ήθελα άλλη ίδια γιατί θεωρώ πως με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί η δικιά μου ήταν μια χαρά... οπότε τέλος καλό όλα καλά.

Φίλε για το update που λες ποια έκδοση είναι? εγώ έχω την 3.13.33 που την είχα περάσει με το χέρι από το ρώσσικο LG site.