LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πριν λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο του Public και είπε πως δεν έχει πρόβλημα να μου κάνει αλλαγή με Sony w4000 ....περιμένω επιβεβαίωση τώρα να πάω στο κατάστημα να τελειώνω μ αυτή την ιστορία.

Θα σας κρατάω ενήμερους να δούμε τι θα γίνει.

Sagona - Μένεις Αθήνα; Μέ σένα που την πήρες τόσο φτηνά, μάλλον υπάρχει πρόβλημα, ζήτα τα λεφτά πίσω καλύτερα γιατί αποκλείεται να βρεις κάτι καλό σε αντίστοιχα λεφτά.

Αθήνα μένω. Το θέμα είναι πες ότι και ο δικός μου, μου την αλλάζει και εμένα πχ. με την w4000, που δεν είναι 100Hz. Θα είναι αρκετά χειρότερη η εικόνα ή το 100Hz ενεργοποιείται μόνο στο trumotion, οπότε αφού το έχουμε στο off (λόγω του γνωστού προβλήματος) θα είναι το ίδιο και οπότε αξιζει? garret ξέρεις πόσο την έχει την w4000 το public γιατί στο site τους δεν την έχουν.

Την έχει 1399 αλλά στο eshop την δίνουν με 1299 και το Public λέει ότι αν εντός 10 ημερών από την αγορά βρει ο αγοραστής κάπου αλλού πιο φτηνά το προϊόν, σου επιστρέφουν τη διαφορά. Θέλω να πιστεύω πως θα την πάρω με 1299.

Χειρότερη εικόνα;

Τα 100hz είναι πιο πολύ marketing trick παρά ουσία. Τα παιδιά εδώ μέσα που έχουν την w 4000 λένε καλά λόγια, οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Εγώ την είδα απο κοντά αλλά εννοείται πως δεν έχω τσεκάρει xbox 360, pc κλπ που έχω τσεκαρισμένα με την LG...

Ναι, τα 100hz ενεργοποιούνται μόνο με true motion ON. Γι αυτό σου λέω ότι ούτως άλλως off τα έχουμε ήδη... και η w4500 της Sony έχει μεγάλη διαφορά τιμής, οπότε δεν αξίζει μόνο για τα 100hz....

Τι να πω ρε παιδιά... μπάχαλο.. αλλα κάνει η μία κ άλλα η άλλη. Το απόγευμα θα δοκιμάσω κ ματρόσκες..
Πάντως δεν έχω λόγο να σας λέω ψέματα και σας λέω μέχρι στιγμής σε blueray k dvd δεν έχω σπασίματα.. Εχω φέρει κ 2 φίλους να δουν γιατι λεω μήπως δεν τα πέρνω χαμπάρι κ αυτοί το ίδιο.. σπασίματα δεν είδαν..
Τώρα σκέφτομαι... μήπως η δική μου δεν ''ακούει'' το τρουμοσιον καθόλου..
δηλαδή ενώ μπορώ να το βάζω όπου θέλω στην ουσία να είναι πάντα οφφ..
Γιατί εδώ που τα λέμε σε οπαιδήποτε μεταβολή της κατάστασης του τρουμοσιον δεν κατάλαβαίνω κ καμία διαφορά.. μήπως θα έπρεπε? τί λέτε?

Οπωσδηποτε πρεπει να μας ανεβασεις 1 βιντεο να δουμε την αλλαγη ετικετας σε PC και BLU RAY οταν εχεις καποιο απ'τα δυο συνδεμενα και οτι μπορεις να αλλαξεις το TRUMOTION.

DVD δεν μας ενδιαφερουν γιατι δεν εχουν προβλημα.

Μονο PC και BLU RAY με την ετικετα σε PC-MODE.

Αν κάποιος καινούριος χρήστης διαβάσει το νήμα απ'την αρχή, θα νομίσει ότι η LG7000 είναι η χειρότερη τηλεόραση ever. Ειδικά στις πρώτες σελίδες που γράφουν ΜΟΝΟ 3-4 άτομα, "η εικόνα δε βλέπεται", "ελ-τζι σακς", "έχει το μαύρο της το χάλι", "κάνει σπασίματα", δεν καρφώνει, δε μπορεί να κάνει μπάσιμο, όλο βήματα, offside, κτλ.

Ας γράψετε στον τίτλο για "Προβλήματα 6000/7000 με σύνδεση Blue Ray και PC", γιατί διάβασα ΟΛΟ το θέμα και μόνο σε αυτά τα 2 αναφέρεστε όσοι γράφετε. Επακόλουθο είναι να παραπλανείτε τους άλλους ή αυτούς που δεν ξέρουν.

Υπάρχουν και άτομα, σαν εμένα, που την τηλεόραση την θέλουν ΜΟΝΟ για τηλεοπτικό σήμα, NOVA και dvd. Ε, σε αυτά η τηλεόραση* είναι ΑΠΑΙΚΤΗ (κίνηση, χρώματα, μαύρο, ήχος** και τούμπανο εμφάνιση).

*έχω την 42LG7000
** σε μερικά κανάλια ανεβάζω πολύ τον ήχο, ίσως είναι θέμα κεραίας (αλλά έχω AV με 3.1 και είμαι κομπλέ)

Αν κάποιος καινούριος χρήστης διαβάσει το νήμα απ'την αρχή, θα νομίσει ότι η LG7000 είναι η χειρότερη τηλεόραση ever. Ειδικά στις πρώτες σελίδες που γράφουν ΜΟΝΟ 3-4 άτομα, "η εικόνα δε βλέπεται", "ελ-τζι σακς", "έχει το μαύρο της το χάλι", "κάνει σπασίματα", δεν καρφώνει, δε μπορεί να κάνει μπάσιμο, όλο βήματα, offside, κτλ.

Ας γράψετε στον τίτλο για "Προβλήματα 6000/7000 με σύνδεση Blue Ray και PC", γιατί διάβασα ΟΛΟ το θέμα και μόνο σε αυτά τα 2 αναφέρεστε όσοι γράφετε. Επακόλουθο είναι να παραπλανείτε τους άλλους ή αυτούς που δεν ξέρουν.

Υπάρχουν και άτομα, σαν εμένα, που την τηλεόραση την θέλουν ΜΟΝΟ για τηλεοπτικό σήμα, NOVA και dvd. Ε, σε αυτά η τηλεόραση* είναι ΑΠΑΙΚΤΗ (κίνηση, χρώματα, μαύρο, ήχος** και τούμπανο εμφάνιση).

*έχω την 42LG7000
** σε μερικά κανάλια ανεβάζω πολύ τον ήχο, ίσως είναι θέμα κεραίας (αλλά έχω AV με 3.1 και είμαι κομπλέ)

Αφου οπως λες οτι διαβασες ολο το νημα θα δεις οτι κανενας δεν ανεφερε προβλημα με τηλεοπτικο σημα και NOVA παρα με HD σημα μιας και η LG7000 αυτο δηλωνη.

Ο τιτλος ειναι σωστος.Και τη εγινε δηλαδη που δεν βαλαμε τον τιτλο Προβλήματα 6000/7000 με σύνδεση Blue Ray και PC οποιος διαβασει θα καταλαβη για τη πραμα μιλαμε.

Το ξερουμε οτι υπαρχουν και ατομα σαν εσενα που την θέλουν ΜΟΝΟ για τηλεοπτικό σήμα, NOVA και dvd αλλα θα μπορουσατε να παρετε ποιο φθηνες που παιζουν τουμπανο και ειναι είναι ΑΠΑΙΚΤΕΣ (κίνηση, χρώματα, μαύρο, ήχος εμφάνιση).

Εμεις τα ΜΟΝΟ 3-4 άτομα που τη δοκιμασαμε σε High Definition σημα γιατι αυτο μας ενδιαφερει μονο αυτα τα ασχημα μπορουμε να πουμε.

Μηπως πρεπει να τη δοκιμασεις και'συ να μας πεις την αποψη σου?

Την έχει 1399 αλλά στο eshop την δίνουν με 1299 και το Public λέει ότι αν εντός 10 ημερών από την αγορά βρει ο αγοραστής κάπου αλλού πιο φτηνά το προϊόν, σου επιστρέφουν τη διαφορά. Θέλω να πιστεύω πως θα την πάρω με 1299.

Χειρότερη εικόνα;

Τα 100hz είναι πιο πολύ marketing trick παρά ουσία. Τα παιδιά εδώ μέσα που έχουν την w 4000 λένε καλά λόγια, οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Εγώ την είδα απο κοντά αλλά εννοείται πως δεν έχω τσεκάρει xbox 360, pc κλπ που έχω τσεκαρισμένα με την LG...

Ναι, τα 100hz ενεργοποιούνται μόνο με true motion ON. Γι αυτό σου λέω ότι ούτως άλλως off τα έχουμε ήδη... και η w4500 της Sony έχει μεγάλη διαφορά τιμής, οπότε δεν αξίζει μόνο για τα 100hz....

Συμφωνώ μαζί σου, στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, αλλα από τα 790 μέχρι τα 1300 είναι μεγάλη διαφορά για να τα δώσω. Αν έχεις να προτείνεις καμία όχι 100 Hz αλλά Full HD γύρω στα 790 θα το σκεφτώ σοβαρά να την αλάξω. Οστόσο θα κοιτάω και τα Post που κάνουν τα παιδιά εδώ σε σχέση με την LG μήπως και κάνω κι εγώ κάτι.

Αφου οπως λες οτι διαβασες ολο το νημα θα δεις οτι κανενας δεν ανεφερε προβλημα με τηλεοπτικο σημα και NOVA παρα με HD σημα μιας και η LG7000 αυτο δηλωνη.

Ο τιτλος ειναι σωστος.Και τη εγινε δηλαδη που δεν βαλαμε τον τιτλο Προβλήματα 6000/7000 με σύνδεση Blue Ray και PC οποιος διαβασει θα καταλαβη για τη πραμα μιλαμε.

Το ξερουμε οτι υπαρχουν και ατομα σαν εσενα που την θέλουν ΜΟΝΟ για τηλεοπτικό σήμα, NOVA και dvd αλλα θα μπορουσατε να παρετε ποιο φθηνες που παιζουν τουμπανο και ειναι είναι ΑΠΑΙΚΤΕΣ (κίνηση, χρώματα, μαύρο, ήχος εμφάνιση).

Εμεις τα ΜΟΝΟ 3-4 άτομα που τη δοκιμασαμε σε High Definition σημα γιατι αυτο μας ενδιαφερει μονο αυτα τα ασχημα μπορουμε να πουμε.

Μηπως πρεπει να τη δοκιμασεις και'συ να μας πεις την αποψη σου?

Όχι, δε θα τη δοκιμάσω γιατί δεν με ενδιαφέρει. Ελπίζω να βρείτε λύση στο πρόβλημα σας...

Οστόσο θα κοιτάω και τα Post που κάνουν τα παιδιά εδώ σε σχέση με την LG μήπως και κάνω κι εγώ κάτι.

Και πολυ καλα θα κανεις.Κατσε να δουμε τη θα πουν απ'το σερβις και ηστερα πραξε αναλογα με οτι σε βολευει.

Χθες την πηρανε μεχρι 8 εργασιμες μου ειπε θα παρει.

τα video είναι απο φωτογραφική... Τράβηξα κ απο βιντεοκάμερα αλλά είναι χάλια κ φαίνονται σπασίματα χωρίς να υπάρχουν..
Μάλλον έχει δίκιο ο ζαφείρης για τον άγγλο-καραγκιόζη

τα video είναι απο φωτογραφική... Τράβηξα κ απο βιντεοκάμερα αλλά είναι χάλια κ φαίνονται σπασίματα χωρίς να υπάρχουν..
Μάλλον έχει δίκιο ο ζαφείρης για τον άγγλο-καραγκιόζη

:worshippy:Ευχαριστω ΦιΛΛΛαρακ'........Γι αυτο τον :grandpa::grandpa::grandpa: να τον ακουτε αλλη φορα....:rofl::rofl::rofl:

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καραγκιόζης. Αφού ισχύουν αυτά που είπε.