LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ζαφείρη, ευχαριστώ για τη βοήθεια σου...έχω ένα άλλο demo της Philips, δείτε αυτό για να καταλάβετε τι εννοούμε με τα σπασίματα ( αν και στο ντέμο επειδή φαίνονται συνεχόμενα μπορεί να σας ξενίσει λίγο, αλλά θα πάρετε 1 ιδέα τι εννοούμε)

http://uploading.com/files/YDC5ZF3Y/Philips Trimension (DNM) Demo.zip.html

Δεν υπάρχει θέμα για το αν έχει το πρόβλημα με το true motion η σειρά 7000. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι το έχει, μη σκαλίζουμε τα ίδια και τα ίδια.
αυτο ειναι προγραμματακι για υπολογιστη και μπορει ο τεχνικος να κανει τον κινεζο.
Τωρα που το ειδα στο laptop φαινεται οτι ειμαι οκ αλλα με το αλλο ζαλιζεσαι.(αυτο που ανεβασα)
Αυτο που ανεβασα ειναι σε μορφη vob εξαφωγη απο dvd και ασυμπιεστο και δεν μπορει να σου πει τιποτα.....αν με αυτο το βιντεο κανει σπασιματα τοτε υπαρχει 100% προβλημα.

Καψτε το σε ενα αδειο dvd δοκιμαστε και πειτε μου.

Ζαφείρη....δε συνενοούμαστε...

Ο τεχνικός ΗΡΘΕ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ και δεν υπήρξε θέμα με το αν κάνει σπασίματα ή οχι....

Ζαφείρη....δε συνενοούμαστε...

Ο τεχνικός ΗΡΘΕ, ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ και δεν υπήρξε θέμα με το αν κάνει σπασίματα ή οχι....
γιατι βρε δεν συνενοουμαστε?????ειπα οτι μπορει να κανει τον κινεζο γιατι ειναι υλικο για pc.......που το προβλημα???
Σε σενα το δεχτηκε σε καποιον αλλο???

Αλλα ετσι για να σκασεις το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σου:fahne90:

(πλακα κανω)

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Δεν υπάρχει θέμα γιατί όταν ήρθε εδώ του έδειξα ταινίες...και γιατί ό,τι βίντεο και να βάλεις να παίξει θα φαίνεται το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα... στο βίντεο σου...θα συμφωνήσω ότι είναι κατάλληλο για τεστ γιατί κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ αυτό που έλεγα, γυρίζει δηλ την κάμερα αριστερά-δεξιά όλη την ώρα.

με true motion on (χαμηλό) ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ...

με true motion off, τα πάει πολύ καλύτερα αλλά πάλι δεν είναι τόσο ομαλή η κίνηση ( τρεμοπαίζει στα γυρίσματα της κάμερας, δε κάνει όμως σπασίματα)

Δεν υπάρχει θέμα γιατί όταν ήρθε εδώ του έδειξα ταινίες...και γιατί ό,τι βίντεο και να βάλεις να παίξει θα φαίνεται το πρόβλημα.

Συγκεκριμένα... στο βίντεο σου...θα συμφωνήσω ότι είναι κατάλληλο για τεστ γιατί κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ αυτό που έλεγα, γυρίζει δηλ την κάμερα αριστερά-δεξιά όλη την ώρα.

με true motion on (χαμηλό) ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ...

με true motion off, τα πάει πολύ καλύτερα αλλά πάλι δεν είναι τόσο ομαλή η κίνηση ( τρεμοπαίζει στα γυρίσματα της κάμερας, δε κάνει όμως σπασίματα)

Πιο καλα θα το καταλαβεις-ετε στο δευτερο βιντεακι απο το 30 δευτερολεπτο ως το 1 λεπτο στα πλακακια στο εδαφος.

Εκει δεν πρεπει να κανει το παραμικρο σπασιμο μια τηλεοραση που υποστηριζει 100 ΗΖ ....η αν θα σπασει λιγο στιγμιαια στην αρχη.....(αρκετες το κανουν αλλα για μισο δευτερολεπτο)ενα παραπανω με αυτο το βιντεο που ειναι 25 καρε.

Με το true motion κλειστο δεν ζαλιζεσαι???εγω δεν μπορω να κοιταξω παντως.

Σε μενα υποψιν μονο με το truemotion στο υψηλο παιζει τελεια.

Τι διαφορά έχει το απλό χαρτί του τεχνικού από το rma??? Το rma μόνο αν σου πάρουν την LCD δεν στο δίνουν???

Τι διαφορά έχει το απλό χαρτί του τεχνικού από το rma??? Το rma μόνο αν σου πάρουν την LCD δεν στο δίνουν???
Το απλο χαρτι απλα πιστοποιει οτι η συσκευη εχει καποιο προβλημα χωρις ομως να γινει προσπαθεια επιδιορθωσης του προβληματος....αρα στην ουσια δεν μας βοηθαει ιδιαιτερα παρα μονο ΙΣΩΣ αν κινηθουμε νομικα.
Στην δευτερη περιπτωση rma δινεται αφου ανοιχθει η συσκευη και η αποκατασταση της βλαβης ειναι ασυμφορη για την εταιρια.....οπως και να εχει παντως πρεπει η συσκευη να παει στον παγκο εκτος και αν ο τεχνικος ειναι <καλο παιδι>

Πιο καλα θα το καταλαβεις-ετε στο δευτερο βιντεακι απο το 30 δευτερολεπτο ως το 1 λεπτο στα πλακακια στο εδαφος.

Εκει δεν πρεπει να κανει το παραμικρο σπασιμο μια τηλεοραση που υποστηριζει 100 ΗΖ ....η αν θα σπασει λιγο στιγμιαια στην αρχη.....(αρκετες το κανουν αλλα για μισο δευτερολεπτο)ενα παραπανω με αυτο το βιντεο που ειναι 25 καρε.

Με το true motion κλειστο δεν ζαλιζεσαι???εγω δεν μπορω να κοιταξω παντως.

Σε μενα υποψιν μονο με το truemotion στο υψηλο παιζει τελεια.

Εσύ έχεις άλλη τηλεόραση και άλλο firmware, οπότε σου ξαναλέω...μη παίρνεις ως δεδομένο το τι κάνει η δική σου ^^

Λοιπόν, στο εν λόγω βίντεο:

Είτε με true motion low, είτε high, τα σπασίματα / κολλήματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

Όταν βγάζω το true motion δε κάνει σπασίματα αλλά σε κάποιες σκηνές ( ειδικά εκεί στα πλακάκια που λες ) τρεμοπαίζει λόγω έλλειψης 100hz όπως λες κι εσύ.

Καλά η σκηνή με τα πλακάκια είναι τραγική με το true motion στο ΟΝ. Αυτό να του δείξουμε μας δίνει το χαρτί.
Εμένα η Phlips ένα απλό χαρτί μου έδωσε και πήγα στο κατάστημα και πήρα την 7000. RMA δεν δίνουν (εκτός αν έχει μέσον :p).

Εσύ έχεις άλλη τηλεόραση και άλλο firmware, οπότε σου ξαναλέω...μη παίρνεις ως δεδομένο το τι κάνει η δική σου ^^

Λοιπόν, στο εν λόγω βίντεο:

Είτε με true motion low, είτε high, τα σπασίματα / κολλήματα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ.

Όταν βγάζω το true motion δε κάνει σπασίματα αλλά σε κάποιες σκηνές ( ειδικά εκεί στα πλακάκια που λες ) τρεμοπαίζει λόγω έλλειψης 100hz όπως λες κι εσύ.

Σε καμια περιπτωση δεν παιρνω σαν δεδομενο τι κανει η δικη μου .....το ανεφερα και πιο πισω.
Να βοηθησω οσο μπορω προσπαθω...απλα αναφερω τι παιζει και με την 6000 ετσι για την ιστορια.
Μην το παιρνετε οτι και καλα αφου παιζει η δικη μου πρεπει να παιζουν ολες.....ΟΧΙ.
Και εφοσον και οι υπολοιποι εχουνε προβλημα κινησης στο συγκεκριμενο βιντεο αρα τι το συζηταμε????
Επισης αν εχετε 2η τηλεοραση που δεν ειναι 100ΗΖ βαλτε και εκει το βιντεακι για συγκριση.

Καλά η σκηνή με τα πλακάκια είναι τραγική με το true motion στο ΟΝ. Αυτό να του δείξουμε μας δίνει το χαρτί.
Εμένα η Phlips ένα απλό χαρτί μου έδωσε και πήγα στο κατάστημα και πήρα την 7000. RMA δεν δίνουν (εκτός αν έχει μέσον :p).
Γιατι στο οφ βλεπεται???δεν σε ζαλιζει???

Το θέμα με τα κωλόχαρτα είναι ότι οι μαμάκες της LG, ενώ βλέπουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, θέλουν να πάρουν την τηλεόραση στο σέρβις τους.

Δώστε μας γαμώ το μπελά μου ένα ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΣΗΜΑ LG κλπ πάνω να γράφει ότι θα αντικαταστήσετε τη συσκευή να πάρουμε άμεσα τα λεφτά μας πίσω. Σέρβις, 8 εργάσιμες και κοροϊδίες....

Γιατι στο οφ βλεπεται???δεν σε ζαλιζει???

Όχι, δε με ζαλίζει αν και κάνει τρεμόπαιγμα σε κάποιες σκηνές (καλά το "ζάλισμα" είναι και θέμα ματιών / κούρασης κλπ) αλλά στο ON με ζαλίζει ( μου ρθε να ξεράσω με το true motion on )

Στο off βλέπεται φυσικά. Αν δεν βλεπόταν θα την είχα γυρίσει με το που την έπαιρνα.

Δλδ δεν σου δίνουν χαρτί??? Από ότι ξέρω αν έχει πρόβλημα πρέπει να στο γράψουν σε ένα χαρτί και να στο δώσουν. Στην συνέχεια εσύ αποφασίζεις αν γουστάρεις και πότε να στην πάρουν.

Στο off βλέπεται φυσικά. Αν δεν βλεπόταν θα την είχα γυρίσει με το που την έπαιρνα.

Δλδ δεν σου δίνουν χαρτί??? Από ότι ξέρω αν έχει πρόβλημα πρέπει να στο γράψουν σε ένα χαρτί και να στο δώσουν. Στην συνέχεια εσύ αποφασίζεις αν γουστάρεις και πότε να στην πάρουν.

Όχι Μάνο, όταν του ζήτησα χαρτί, μόνο χειρόγραφο μπόρεσε να μου δώσει ( υπογεγραμμένο και αναγράφει τα προβλήματα που είδα, σειριακό αριθμό της τηλεόρασης, τηλέφωνα σέρβις και το ονοματεπώνυμο του φυσικά)

Αλλά όταν οι καραγκιόζηδες του Public πήραν τηλέφωνο στο σέρβις τους είπαν λένε ότι δεν είναι υποχρεωμένη η LG να κάνει αντικατάσταση, μπορεί να κάνει επισκευή αν γουστάρει και εμένα ούτε λεφτά μου δίνει το Public, ούτε πιστωτικό, τπτ.

Σύμφωνα με τον νόμο όμως Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, εκεί είναι που τρελαίνομαι.

Κατ επιλογή μου, λέει ο νόμος, μπορώ

1. Να ζητήσω επιδιόρθωση ή αντικατάσταση

2. Να ζητήσω να μειωθεί το τίμημα

3. Να υπαναχωρήσω από την σύμβαση ( τα λεφτά μου πίσω)

Πέρα απο το γεγονός ότι εδώ ουσιαστικά πρόκεται περι παραπλάνησης του αγοραστή, αφού διαφημίζουν πράγματα που δε δουλεύουν καν ( 100 hz, 24p)

Τέλοσπαντων, πάω να αράξω λίγο γιατί είμαι πολύ φορτωμένος με το θέμα...

Όχι, δε με ζαλίζει αν και κάνει τρεμόπαιγμα σε κάποιες σκηνές (καλά το "ζάλισμα" είναι και θέμα ματιών / κούρασης κλπ) αλλά στο ON με ζαλίζει ( μου ρθε να ξεράσω με το true motion on )
Αυτό είναι φυσικό να υπάρχει σε όλες τις LCD. Αν δεν υπήρχε, ποιος ο λόγος να πάρεις LCD με 100 ή 200 Hz. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί. Είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Last edited:
Όχι Μάνο, όταν του ζήτησα χαρτί, μόνο χειρόγραφο μπόρεσε να μου δώσει ( υπογεγραμμένο και αναγράφει τα προβλήματα που είδα, σειριακό αριθμό της τηλεόρασης, τηλέφωνα σέρβις και το ονοματεπώνυμο του φυσικά)

Αλλά όταν οι καραγκιόζηδες του Public πήραν τηλέφωνο στο σέρβις τους είπαν λένε ότι δεν είναι υποχρεωμένη η LG να κάνει αντικατάσταση, μπορεί να κάνει επισκευή αν γουστάρει και εμένα ούτε λεφτά μου δίνει το Public, ούτε πιστωτικό, τπτ.
Τι όχι??? Αφού το ίδιο λέμε.
Η LG δεν θα σου κάνει αντικατάσταση, εφόσον επιδιορθώσει το πρόβλημα. Αν δεν μπορεί να το διορθώσει σου κάνει αντικατάσταση.
Άσε τι λέει ο νόμος... ο νόμος λέει ότι γουστάρει και μόνο σε δικάστηκες αίθουσες ή υπό την πίεση του ΙΝΚΑ εφαρμόζετε... και αν...

Σε όλα αυτά που διάβασα είμαι μέσα για καταγγελία στο ΙΝΚΑ και LG!!!
Πριν ενα μήνα την αγόρασα και διαπιστώνω και γω αυτά που εσείς γράφετε.....
Καλά να πάθω!!! Αλλά θα πάθει και η LG αν δεν μου την αντικαταστήσει.
Αύριο της στέλω εξώδικο καθώς επίσης γνωστοποιώ το πρόβλημα και τον πωλητή στην Λάρισα - Electronet!!! Ίσως επισυνάψω στην εξώδική μου πρόσκληση και τις καταγγελίες που είναι εδώ γραμμένες.....Για να δούμε....πως θα απαντήσουν ουσιαστικά???????

Dikemon - Εγώ θα πάρω τηλέφωνο την LG αύριο να συνενοηθώ γιατί μου τα χουν κάνει μπαλόνια. Αν αρνηθούν να με εξυπηρετήσουν θα προβώ σε καταγγελίες.

Αντιγράφω από τον Κανονισμό του φόρουμ, 2.4.δ´:
"Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους."

Θα πρέπει να ερωτηθούν για να συμπεριληφθεί σε μία εξώδικη δήλωση η άποψη/καταγγελία τους.