LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δε βλέπω να γλυτώνει τις ομαδικές καταγγελίες η LG.....

Ωραια ιδεα.Αρκει να μαζευτουμε αρκετοι.Σιγουρα ο Chris85 θα εχει μια αποψη μιας και τα ζητηματα επιστροφης τα γνωριζει λιγο καλυτερα.

Περιμένω το service της LG ( ο θεός να το κάνει σέρβις..) να δούμε τι θα πουνε...προβλέπω ταλαιπωρίες...θα ενημερώσω σχετικά...

Βέβαια...όταν άκουσαν για τα 100hz, ήταν σα να μην ήξεραν τπτ ούτε γι αυτό το θέμα (πόσο μάλλον για το επιστημονικό pc mode true motion: ON), αλλά δε πειράζει, θα δούμε...

Eγω πηρα αυτη των 52" και δεν εχω καταλαβει να εχει καποιο προβλημα, περα του οτι το ενα σκαρτ παιζει καλυτερα απο το αλλο. Βλεπω απο ΝΟΒΑ ομως και απο media player συνδεδεμενο με RCA. Μηπως απλως δεν εχω παρει χαμπαρι τα προβληματα?

Κ εγω με την 42αρα που πήρα εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμους σε τηλεοπτικό-dvd-blueray και σπασίματα ακόμα δεν έχω δεί... τι στο διάλο...στραβός ειμαι;

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Κ εγω με την 42αρα που πήρα εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμους σε τηλεοπτικό-dvd-blueray και σπασίματα ακόμα δεν έχω δεί... τι στο διάλο...στραβός ειμαι;
Aμα βαλεις truemotion στo high λογικα θα δεις στις σκηνες με γρηγορη κινιση "μαγκωνει"

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πουθενα που να μας αφορα.Απλα ειναι ποιο καινουργιο.
Σαν να μου φαινεται οτι βλεπω καλυτερα "μαυρα"....χωρις να ειμαι 100% σιγουρος

Κ εγω με την 42αρα που πήρα εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμους σε τηλεοπτικό-dvd-και σπασίματα ακόμα δεν έχω δεί... τι στο διάλο...στραβός ειμαι;

Στραβος δεν εισαι.

Βαλε την ετικετα του HDMI στο PC-MODE

MENU - > ΕΠΙΛΟΓΗ -> ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -> HDMI 1 = PC

Ρυθμισε το bluray σου να βγαζει 24ρ.

Μετα βαλε το trumotion στο χαμηλο η στο υψηλο και το real cinema στο off.

Εκει αρχιζουν τα σπασιματα που δεν θα επρεπε.Τωρα αν δεν τα βλεπεις μπορει να εισαι και τυχερος και εδω μονο για τυχη μιλαμε.

Περιμένω το service της LG ( ο θεός να το κάνει σέρβις..) να δούμε τι θα πουνε...προβλέπω ταλαιπωρίες...θα ενημερώσω σχετικά...

Βέβαια...όταν άκουσαν για τα 100hz, ήταν σα να μην ήξεραν τπτ ούτε γι αυτό το θέμα (πόσο μάλλον για το επιστημονικό pc mode true motion: ON), αλλά δε πειράζει, θα δούμε...

Εχω καλες εντυπωσης απο το service.Μια ποιο παλια που ειχα εκαναν 5 εργασιμες να μου τη φτιαξουν και ηρθαν και την πηραν και την εφεραν χωρις πολα λογια.

Για τα bugs τα αρνούνται στο LG.UK θα τα παραδεκτουν εδω?

Ευχομαι να πανε ολα καλα.Περιμενω νεα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σαν να μου φαινεται οτι βλεπω καλυτερα "μαυρα"....χωρις να ειμαι 100% σιγουρος

Δεν ξερω για αυτο που λες δεν το ειχα προσεξει.

Το μαυρο χαλι της LG βλεπω καλυτερα.

LG=Life Sucks

ρε παιδια-sorry που επεμβαινω-αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας.
μπηκατε σ`αυτο το φορουμ για να μοιραστειτε τις εμπειριες σας με τις συσκευες σας εικονας/ηχου.
συχγρονως ομως,διαβαζετε αποψεις και εμπειριες για καποιες συσκευες που θελετε να αγορασετε.
αυτη η lg,εχει γεμισει εκατονταδες νηματα με προβληματα και δυσλειτουργιες.
πως καταληξατε στην αγορα της?

ειναι κριμα να αγοραζετε μια συσκευη για να διασκεδασετε και αντι αυτου να χαλιεστε τσαμπα.

καλη συνεχεια...

ρε παιδια-sorry που επεμβαινω-αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας.
μπηκατε σ`αυτο το φορουμ για να μοιραστειτε τις εμπειριες σας με τις συσκευες σας εικονας/ηχου.
συχγρονως ομως,διαβαζετε αποψεις και εμπειριες για καποιες συσκευες που θελετε να αγορασετε.
αυτη η lg,εχει γεμισει εκατονταδες νηματα με προβληματα και δυσλειτουργιες.
πως καταληξατε στην αγορα της?

ειναι κριμα να αγοραζετε μια συσκευη για να διασκεδασετε και αντι αυτου να χαλιεστε τσαμπα.

καλη συνεχεια...

Φιλε μου μπηκαμε σε αυτο το φορουμ οχι μονο για την εμπειρια αλλα και να λυσουμε καποια προβληματα και να τα πουμε σε οσους ενδιαφερονται να την αγορασουν μιας και καποιοι απο εμας την εχουμε αρκετο καιρο.

Λογικο δεν ειναι να παρω και ενα bluray η ενα ps3 μιας και υποτίθεται οτι πηρα μια full hdtv και να πω οτι δεν παιζει?

Το πως πως καταληξατε στην αγορα της?
Αυτο να το πεις στους καινουργιους αγοραστες και οχι στους παλιους.

Στραβος δεν εισαι.

Βαλε την ετικετα του HDMI στο PC-MODE

MENU - > ΕΠΙΛΟΓΗ -> ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -> HDMI 1 = PC

Ρυθμισε το bluray σου να βγαζει 24ρ.

Μετα βαλε το trumotion στο χαμηλο η στο υψηλο και το real cinema στο off.

Εκει αρχιζουν τα σπασιματα που δεν θα επρεπε.Τωρα αν δεν τα βλεπεις μπορει να εισαι και τυχερος και εδω μονο για τυχη μιλαμε.

Και γιατι να βαλεις την ετικετα στο pc και οχι στο bluray ?

Αν καταλαβα καλα βαζετε την ετικετα στο pc ενω εχετε συνδεμενο bluray????

Και γιατι να βαλεις την ετικετα στο pc και οχι στο bluray ?

Αν καταλαβα καλα βαζετε την ετικετα στο pc ενω εχετε συνδεμενο bluray????

Ναι καλα καταλαβες.Το βαζουμε γιατι παιζει καλυτερα.

Αν δεις και το video review θα καταλαβεις τη λεω.

Σε εμένα από HTPC μέσω HDMI 1080p 60hz παίζει χειρότερα (σπασίματα) σε PC Mode. Οπότε δεν το χρησιμοποιώ.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει η 7000. Αλλά δεν χρησιμοποιώ τα 100Hz, 24p και τα άλλα φρου φρου.
Το μόνο που με χαλάει είναι το 2ρο πρόβλημα που αναφέρθηκε στο video (που διορθώνετε με το PC mode :p). Αν το ήξερα θα αγόραζα την 5000 αντί για την 7000.
Τέλος αν διαβάσετε τα σχόλια στο video, υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να την αγοράσουν και ας έχει αυτά τα προβλήματα.

Last edited:
Μπηκες στο πνευμα ειδικα με το HTPC μέσω HDMI που ανεφερες φιλε ΜΑΝΟ.Γνωμη μου ειναι οτι HDTV και HTPC ειναι αδερφια που δεν πρεπει να χωριζονται.Εσυ δεν το χρησιμοποιεις αλλα σου παραθετω μια μελοντικη συνδεση που ισως χρειαστείς και δεν θα μπορεις να κανεις λογο του προβληματος.

Αν αγορασεις ενα AV RECEIVER (εχω τον YAMAHA RX-V3900) και θες HD AUDIO και βαλεις το HTPC μέσω HDMI (αναγκαστικα, δεν συνδέεται αλλιως) δεν μπορεις.

Γιατι να μην αγορασεις την 5000 και ενα ps3 η κατι αλλο?

Εχουν αναφερθει και εδω ατομα που δεν τους ενδιαφερει καθολου αν εχει προβλημα η οχι την αγορασαν και ειναι ευχαριστιμενη

Απλα μην βγαζουν εμας τρελους για το αντιθετο(οτι και καλα δεν κανενα προβλημα)

Κρίμα που υπάρχουν τόσοι δυσαρεστημένοι κάτοχοι, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βρείτε άκρη επειδή κάποια χαρακτηριστικά δεν παίζουν όπως θα όφειλαν.

''Ελλειψη συνομολογημενων ιδιοτητων''.

Για παράδειγμα σχεδόν καμιά τηλεόραση δεν μπορεί να πιάσει την αντίθεση που αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει καταστηματάρχης/αντιπρόσωπος που θα δεχθεί αλλαγή/επιστροφή/αντικατάσταση για αυτό τον λόγο.

Δεν νομιζω οτι ειναι στο χερι του...

btw οποιος πηρε την ΤV και την εχει λιγοτερο απο 14 μερες στην κατοχη του μπορει να την επιστρεψει χωρις να πρεπει να δωσει καμια εξηγηση