Δε βλέπω να γλυτώνει τις ομαδικές καταγγελίες η LG.....
Ωραια ιδεα.Αρκει να μαζευτουμε αρκετοι.Σιγουρα ο Chris85 θα εχει μια αποψη μιας και τα ζητηματα επιστροφης τα γνωριζει λιγο καλυτερα.
Δε βλέπω να γλυτώνει τις ομαδικές καταγγελίες η LG.....
Ρε συ neofiz? Παιζει να εχει βελτιωθει η αντιθεση με το 3.22?![]()
Aμα βαλεις truemotion στo high λογικα θα δεις στις σκηνες με γρηγορη κινιση "μαγκωνει"Κ εγω με την 42αρα που πήρα εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμους σε τηλεοπτικό-dvd-blueray και σπασίματα ακόμα δεν έχω δεί... τι στο διάλο...στραβός ειμαι;
Σαν να μου φαινεται οτι βλεπω καλυτερα "μαυρα"....χωρις να ειμαι 100% σιγουροςΠουθενα που να μας αφορα.Απλα ειναι ποιο καινουργιο.
Κ εγω με την 42αρα που πήρα εχω κάνει ένα σωρό συνδιασμους σε τηλεοπτικό-dvd-και σπασίματα ακόμα δεν έχω δεί... τι στο διάλο...στραβός ειμαι;
Περιμένω το service της LG ( ο θεός να το κάνει σέρβις..) να δούμε τι θα πουνε...προβλέπω ταλαιπωρίες...θα ενημερώσω σχετικά...
Βέβαια...όταν άκουσαν για τα 100hz, ήταν σα να μην ήξεραν τπτ ούτε γι αυτό το θέμα (πόσο μάλλον για το επιστημονικό pc mode true motion: ON), αλλά δε πειράζει, θα δούμε...
Σαν να μου φαινεται οτι βλεπω καλυτερα "μαυρα"....χωρις να ειμαι 100% σιγουρος
ρε παιδια-sorry που επεμβαινω-αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας.
μπηκατε σ`αυτο το φορουμ για να μοιραστειτε τις εμπειριες σας με τις συσκευες σας εικονας/ηχου.
συχγρονως ομως,διαβαζετε αποψεις και εμπειριες για καποιες συσκευες που θελετε να αγορασετε.
αυτη η lg,εχει γεμισει εκατονταδες νηματα με προβληματα και δυσλειτουργιες.
πως καταληξατε στην αγορα της?
ειναι κριμα να αγοραζετε μια συσκευη για να διασκεδασετε και αντι αυτου να χαλιεστε τσαμπα.
καλη συνεχεια...
Στραβος δεν εισαι.
Βαλε την ετικετα του HDMI στο PC-MODE
MENU - > ΕΠΙΛΟΓΗ -> ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -> HDMI 1 = PC
Ρυθμισε το bluray σου να βγαζει 24ρ.
Μετα βαλε το trumotion στο χαμηλο η στο υψηλο και το real cinema στο off.
Εκει αρχιζουν τα σπασιματα που δεν θα επρεπε.Τωρα αν δεν τα βλεπεις μπορει να εισαι και τυχερος και εδω μονο για τυχη μιλαμε.
Και γιατι να βαλεις την ετικετα στο pc και οχι στο bluray ?
Αν καταλαβα καλα βαζετε την ετικετα στο pc ενω εχετε συνδεμενο bluray????
Αυτό το 6μηνο, πως σου ήρθε; Υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία εννοώ;
Κρίμα που υπάρχουν τόσοι δυσαρεστημένοι κάτοχοι, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να βρείτε άκρη επειδή κάποια χαρακτηριστικά δεν παίζουν όπως θα όφειλαν.
Για παράδειγμα σχεδόν καμιά τηλεόραση δεν μπορεί να πιάσει την αντίθεση που αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει καταστηματάρχης/αντιπρόσωπος που θα δεχθεί αλλαγή/επιστροφή/αντικατάσταση για αυτό τον λόγο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.