LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

παντως η 4000 μιλαει για twin XD engine. Λετε να αξιζει τον κοπο να κινηθουμε? Αντε για να κανουμε κανα ντου:violent-smiley-030:
Twin XD engine έχει και η LG7000.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Mην ξεχνατε και αυτο που ο chris85 μας βρηκε. Μηπως να οργανωθουμε?

Πλακα κανεις ετσι?

Ειδες πολλους να εκφραζουν τη δισαρεσκια τους για την LG7000?

Το 99% απο το ΡΒ ειναι απολυτα ικανοποιημένη και αυτοι που δεν εχουν την παραλαβει ακομα ανυπομονουν.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αν μου δίνει χαρτί η LG και μπορώ να πάω στο Media Markt να τους το δείξω και να πάρω νέα LCD πολύ ευχαρίστως. Θα ήθελα την LH9000 με το LED. Ή έστω αν δεν έχει βγει η 9000 σε μερικές εβδομάδες, την LH3000. Έτσι θα έχω και mpeg-4. Εγώ είμαι μέσα στην αλλαγή. Εξάλλου δεν φαίνετε να θέλουν να διορθώσουν το bug. Οπότε μια νέα bug-free LG είναι ότι καλύτερο. Και έχω κάνει και επέκταση εγγύησης στο Media Markt. :p Στο χαρτί λέει για αντικατάσταση με νέα LCD ή επιστροφή χρημάτων. Αν η LG παραδέχεται ότι η 7000 έχει γενικό πρόβλημα, τότε άνετα μου δίνουν μια καινούργια LG. Τι ακριβώς λέει το χαρτί???

Last edited:
Αυτο που λες ειναι φασαρια και μπλεξιμο.Αφου δεν εχεις προβλημα και εισαι ευχαριστημενος γιατι να μπεις σε τετοια διαδικασια?

Σιγά το μπλέξιμο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί η LCD δουλεύει και έχει καλή εικόνα. Όμως πιο πριν είχα γυρίσει 2 Philips 7403 που είχαν πρόβλημα στο HDMI πριν τελικά καταλήξω στην 7000. Οπότε δεν είχα όρεξη να γυρίσω και 3η LCD. Άμα όμως η LG παραδέχεται ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα και μου το δώσει υπογεγραμμένο σε χαρτί, τότε πολύ ευχαρίστως να ζητήσω αλλαγή από το Media Markt. Εξάλλου εκείνοι την παίρνουν με φορτηγό. Πριν δεν είχα το κουράγιο για άλλη αλλαγή. Και ούτε γούσταρα από την στιγμή που έχει καλή εικόνα. Όμως τώρα που υπάρχουν νέα μοντέλα LG με mpeg-4 έχω κάθε λόγο να ζητάω αλλαγή. Στην τελική η LCD έχει bugs. Οπότε με βάση νόμου αν θυμάμαι καλά έχω δικαίωμα μέσα σε 6 μήνες να την γυρίσω. Αν το παραδέχεται και η LG τότε το κάνω. Αλλιώς δεν έχω όρεξη να τρέχω να βρω το δίκιο μου. Γιατί πολύ απλά δεν θα το βρω. Η Philips πάντως αρνιόταν να μου στείλει άλλη LCD παρόλο που από ότι φαίνετε η παρτίδα από την οποία πήρα είχε πρόβλημα (2 LCD με το ίδιο πρόβλημα). Αν η LG δίνει τέτοιο χαρτί, τότε LG forever. :p Το after sales είναι σημαντικό.

Last edited:
Κάτσε να μάθουμε τι λέει το χαρτί. Γιατί αν γράφει απλώς ότι έχει πρόβλημα, τότε μπορεί να μου πουν να μου δώσει νέα η LG ή να μου δώσουν την ίδια ξανά. Δεν έχω όρεξη να ξαναπαίξω το ίδιο παιχνίδι που έπαιξα με την Philips. Αν στο χαρτί λέει γενικό πρόβλημα σειράς, αντικατάσταση με άλλη LCD, τότε με 1000 να μπω στην διαδικασία για να πάρω νέα LCD πριν το πάσχα που θα φτιάξω και το νέο HTPC. Αλλιώς θα πρέπει να πάρω ξανά την ίδια, να ξαναφωνάξω τεχνικό και τότε να ελπίζω ότι θα μου δώσουν καινούργια. Αλλιώς θα παίζουμε το παιχνίδι της αγοράς-επιστροφής μέχρι να μου δώσουν καινούργια LCD. :p

Αλλιώς θα παίζουμε το παιχνίδι της αγοράς-επιστροφής μέχρι να μου δώσουν καινούργια LCD. :p

Το ιδιο φοβαμαι και'γω.

Υπαρχουν οντος πολλα σεναρια π.χ να σου την φερουν οπως ειναι και να σου πουνε τη φτιαξαμε, να σου φερουν καμια αλλη χειροτερη και καλα σου εκαναν αντικατασταση οπου τρελαίνεσαι και αυτο που ειπες να σου δωσουν καινουργιο μοντελο και αλλα βεβαια συν τον χρονο που δεν θα εχεις TV..

λοιπόν.. Από ps3 το die hard 4 sta 1080p και 24π. έκανα όλα αυτά με hdmi-ετικέτα εισαγωγής-pc.
καταρχήν δεν είδα καμιά τρελή διαφορά στην εικόνα.. ίσως λίγο καλύτερα χώρίς να είμαι σίγουρος..
Σπασίματα με truemotion sto low είτε στο high k to realcinema στο off δεν μου έκανε καθόλου. με το realcinema στο ον μου έκανε μερικά που κ που...
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε.. Ας γράψει όμως κ κανένας άλλος με τις καινούργιες απο το powerbuy τί γίνεται.. μήπως εμέις που πήραμε τις τελευταίες είμασταν τυχεροί...

GARRET όταν λές στο pc-mode to truemotion είναι κολήμένο στο ON τί εννοείς?.. Οτι η επιλογή truemotion είναι ανενεργή?

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σιγά το μπλέξιμο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί η LCD δουλεύει και έχει καλή εικόνα. Όμως πιο πριν είχα γυρίσει 2 Philips 7403 που είχαν πρόβλημα στο HDMI πριν τελικά καταλήξω στην 7000. Οπότε δεν είχα όρεξη να γυρίσω και 3η LCD. Άμα όμως η LG παραδέχεται ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα και μου το δώσει υπογεγραμμένο σε χαρτί, τότε πολύ ευχαρίστως να ζητήσω αλλαγή από το Media Markt. Εξάλλου εκείνοι την παίρνουν με φορτηγό. Πριν δεν είχα το κουράγιο για άλλη αλλαγή. Και ούτε γούσταρα από την στιγμή που έχει καλή εικόνα. Όμως τώρα που υπάρχουν νέα μοντέλα LG με mpeg-4 έχω κάθε λόγο να ζητάω αλλαγή. Στην τελική η LCD έχει bugs. Οπότε με βάση νόμου αν θυμάμαι καλά έχω δικαίωμα μέσα σε 6 μήνες να την γυρίσω. Αν το παραδέχεται και η LG τότε το κάνω. Αλλιώς δεν έχω όρεξη να τρέχω να βρω το δίκιο μου. Γιατί πολύ απλά δεν θα το βρω. Η Philips πάντως αρνιόταν να μου στείλει άλλη LCD παρόλο που από ότι φαίνετε η παρτίδα από την οποία πήρα είχε πρόβλημα (2 LCD με το ίδιο πρόβλημα). Αν η LG δίνει τέτοιο χαρτί, τότε LG forever. :p Το after sales είναι σημαντικό.

τι ειναι τα bugs ;;;

Εχω αρχίσει και υποψιάζομαι οτι τα σπασίματα είναι πολύ πιο έντονα κ συχνα σε mkv αρχεία απο οτι σε blue ray disk.
Δυστυχώς το pc μου είναι μπρίκι κ δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση..

GARRET όταν λές στο pc-mode to truemotion είναι κολήμένο στο ON τί εννοείς?.. Οτι η επιλογή truemotion είναι ανενεργή?

Οχι ειναι κολλημενο ΟΝ ενω λεει ΟFF και δεν μπορεις να το πειραξεις.

Μαλλον δεν φταιει το pc σου για τα σπασιματα δεν χρειαζεται κατι ιδιαίτερο για MKV-HD

ΠΡΟΣ : tazako

Φιλε μου τη λες για ολα αυτα?

Δεν ειδα καπου να εχεις εκφραση καποια αποψη για την TV?

Εισαι ευχαριστιμενος?

ΠΡΟΣ : tazako

Φιλε μου τη λες για ολα αυτα?

Δεν ειδα καπου να εχεις εκφραση καποια αποψη για την TV?

Εισαι ευχαριστιμενος?

δεν έχω μείνει ακόμη μόνος να κάνω δοκιμές, έχω δει μόνο τηλεοπτικό σήμα και έχω παίξει ps3 prologue για την ώρα...σε αυτά τα συγκεκριμένα και με το ψιλοκαλιμπράρισμα του Ζαφείρη είμαι πολύ ευχαριστημένος...τώρα στην πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω λίγο τον πήχη να βρω που θα κολώσει!-bye-

Για τετοιου ειδους σπασιματα μιλαμε?
Επειδη δοκιμασα με 3 διαφορετικες καμερες και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Ενημερωνω οτι τα σπασιματα που εμφανιζονται οφειλονται στην καμερα και οχι στην τηλεοραση.
Η καλυτερη ληψη ηταν με το κινητο γι αυτο και ανεβαζω αυτη.
Και πριν πω οτι το βιντεακι που ανεβασε ο εγγλεζος ειναι μουφα και οτι ο ιδιος ειναι καραγκιοζης θα δοκιμασω και με αλλες καμερες σημερα μπας και γινει κανονικη ληψη..

Υπομονη.

Οχι ειναι κολλημενο ΟΝ ενω λεει ΟFF και δεν μπορεις να το πειραξεις.

Μια ερώτηση neo, στην τηλεόρασή σου, ονομάζοντας την υποδοχή PC, μπορείς στο Truemotion να επιλέξεις LOW ή HIGH ή είναι κολημενο στο OFF χωρίς δυνατότητα άλλης επιλογής?