Σιγά το μπλέξιμο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί η LCD δουλεύει και έχει καλή εικόνα. Όμως πιο πριν είχα γυρίσει 2 Philips 7403 που είχαν πρόβλημα στο HDMI πριν τελικά καταλήξω στην 7000. Οπότε δεν είχα όρεξη να γυρίσω και 3η LCD. Άμα όμως η LG παραδέχεται ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα και μου το δώσει υπογεγραμμένο σε χαρτί, τότε πολύ ευχαρίστως να ζητήσω αλλαγή από το Media Markt. Εξάλλου εκείνοι την παίρνουν με φορτηγό. Πριν δεν είχα το κουράγιο για άλλη αλλαγή. Και ούτε γούσταρα από την στιγμή που έχει καλή εικόνα. Όμως τώρα που υπάρχουν νέα μοντέλα LG με mpeg-4 έχω κάθε λόγο να ζητάω αλλαγή. Στην τελική η LCD έχει bugs. Οπότε με βάση νόμου αν θυμάμαι καλά έχω δικαίωμα μέσα σε 6 μήνες να την γυρίσω. Αν το παραδέχεται και η LG τότε το κάνω. Αλλιώς δεν έχω όρεξη να τρέχω να βρω το δίκιο μου. Γιατί πολύ απλά δεν θα το βρω. Η Philips πάντως αρνιόταν να μου στείλει άλλη LCD παρόλο που από ότι φαίνετε η παρτίδα από την οποία πήρα είχε πρόβλημα (2 LCD με το ίδιο πρόβλημα). Αν η LG δίνει τέτοιο χαρτί, τότε LG forever.

Το after sales είναι σημαντικό.