Εμ εδώ σε θέλω! Στη δικιά μου την 47LG7000 αναβαθμισμένη με το 3.22 Που πόσταρε ο neo - έχω συνδέσει το DVD με HDMI στη θύρα HDMI2 , έχω επιλέξει σαν ετικέτα της HDMI2 το PC (από τις έτοιμες επιλογές που μου δίνει η TV)
και έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρόσβαση στο Truemotion - εννοώ μπορώ να το θέσω ΟFF, LOW, HIGH κατά τη διάρκεια της ταινίας, από το menu "Picture"
Να πω και το setup μου για να είμαι ακριβής:Βλέπω DivX upscaled στα 1080p από DVD Sony NS708H.
Έχω συνδέσει το DVD με HDMI σον AV Receiver της SOny (820) Και τον AV Receiver Με HDMI στην τηλεόραση (στην υποδοχή HDMI2 - μη με ρωτήσεις γιατί παρέκαμψα την HDMI1

έτσι μου ήρθε).
Στην τηλεόραση τώρα. Η μόνη σύνδεση που χρησιμοποιείται είναι η HDMI2 - ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ούτε κεραία δεν έχω
Έχω ονομάσει την HDMI2 PC από το μενου. Όλες τις άλλες εισόδους τις έχω χωρίς ονομα (τις HDMI εννοω)
Έχω σεταρισμένη την TV στα Αγγλικά Μενου
Βλέπω στη ρύθμιση Expert1 όπως είναι απο τη μαμα της με μόνη αλλαγή λίγο παραπάνω backlight. Δεν εχω πειραματιστεί ακόμα με ρυθμίσεις - η Expert 1 Μου φαίνεται καλούλα στο ματι και δεν έχω εργαλέια Paterns Κλπ για να την ψάξω.
Η παρεμβολή του Receiver στο σήμα δε νομίζω να παίζει ρόλο - απλα´pass through θα κανει. Αυτό που υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει σημασία στο ότι εμένα μου δίνει πρόσβαση στο Truemotion παρότι έχω ονομάσει PC την HDMI2 είναι ότι έχω παρακάμψει την HDMI1 και τις έχω αφήσει χωρίς ονομα και δεν εχω συνδεσει τιποτε επανω τους. Να ναι αυτο? θέλει να δοκιμασει κανεις?
Όπα μολις πρόσεξα ότι και ο Lost2 μπορεί . Μήπως Ζαφείρη φταίει το ότι εσύ εχεις 6000 ενώ εγώ (και νομίζω και ο Lost) 7000?