LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μια ερώτηση neo, στην τηλεόρασή σου, ονομάζοντας την υποδοχή PC, μπορείς στο Truemotion να επιλέξεις LOW ή HIGH ή είναι κολημενο στο OFF χωρίς δυνατότητα άλλης επιλογής?
Σε οποιαδηποτε υποδοχη hdmi την ονομασεις pc δεν εχεις προσβαση στο truemotion και το δειχνει οτι ειναι off ενω στην ουσια ειναι ενεργοποιημενο.

Χαιρετώ. Μπορούμε να δούμε την περίπτωση της μαζικής πρόσβασης στην LG για την αντικατάσταση της συσκευής; Το έγγραφο που με αυτό ο φίλος GARRET αντικατέστησε την δική του το συνέταξε ο ίδιος; Μπορούμε να το υιοθετήσουμε όλοι και μαζικά να μιλήσουμε με την LG (φίλε GARRET παρουσίασέ μας τι έγραψες); Και αν η LG το δεχθεί, τι ζητάμε, χρήματα ή νέο μοντέλο (γιατί για το παλιό μάλλον δεν το συζητάμε) και από ποιόν, μαγαζάτορα ή την ίδια την LG; Και μια γενική παρατήρηση, από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας στο δικό μας forum και άλλα ξένα καταλαβαίνω ότι ναι μεν υπάρχουν προβλήματα στην τηλεόραση αλλά διαφορετικά άτομα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Άλλοι σαν έντονα και απαράδεκτα και άλλοι σαν απλά υπαρκτά και ίσως ενοχλητικά. Πως όμως μπορεί ο καθένας μας να παρουσιάσει αυτά τα προβλήματα στο service; Όσοι έκαναν αναβάθμιση firmware απλά το ζήτησαν ή περιέγραψαν το πρόβλημά τους και ο τεχνικός ήλθε; Μπορούμε να ορίσουμε μια ορισμένη διαδικασία με συγκεκριμένη ταινία και συγκεκριμένα settings; Καλός ο νόμος αλλά πρέπει να τον ταιριάξουμε στην περίπτωσή μας. Συγχωρίστε με αν κάποιες ερωτήσεις ίσως να έχουν μισοσπαντηθεί. Μπορούμε να συντονιστούμε όλοι σε μια γενική γραμμή;
Φιλικά,
Γιάννης

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σε οποιαδηποτε υποδοχη hdmi την ονομασεις pc δεν εχεις προσβαση στο truemotion και το δειχνει οτι ειναι off ενω στην ουσια ειναι ενεργοποιημενο.
sry αλλα εγω προσβαση εχω στο truemotion. Αυτο που δεν ξερω στα σιγουρα ειναι οτι αν αλλαξω ρυθμιση "ακουει", παντως με μια προχειρη ματια νομιζω οτι ακουει.

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

sry αλλα εγω προσβαση εχω στο truemotion. Αυτο που δεν ξερω στα σιγουρα ειναι οτι αν αλλαξω ρυθμιση "ακουει", παντως με μια προχειρη ματια νομιζω οτι ακουει.

Για ξαναδες το γιατι και γω ετσι νομιζα....οχι οτι μου διμηουργι προβλημα αλλα ετσι...
Εισοδο hdmi την ονομαζεις pc και πας στις ρυθμισεις εικονας expert και τσεκαρεις.
Αντε κανε ενα κοπο και παλι.

ΥΓ1....Βαζοντας την ετικετα εισαγωγης σε pc αλλαζει και τις ρυθμισεις εικονας.....σε μενα διμιουργει προβλημα κινησης μονο σε αθλια divx που ειναι με 23 καρε.
ΥΓ2....γιατι αλλαξες υπογραφη?????πλακα ειχε-bye-

Last edited:
Χαιρετώ. Μπορούμε να δούμε την περίπτωση της μαζικής πρόσβασης στην LG για την αντικατάσταση της συσκευής; Το έγγραφο που με αυτό ο φίλος GARRET αντικατέστησε την δική του το συνέταξε ο ίδιος; Μπορούμε να το υιοθετήσουμε όλοι και μαζικά να μιλήσουμε με την LG (φίλε GARRET παρουσίασέ μας τι έγραψες); Και αν η LG το δεχθεί, τι ζητάμε, χρήματα ή νέο μοντέλο (γιατί για το παλιό μάλλον δεν το συζητάμε) και από ποιόν, μαγαζάτορα ή την ίδια την LG; Και μια γενική παρατήρηση, από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας στο δικό μας forum και άλλα ξένα καταλαβαίνω ότι ναι μεν υπάρχουν προβλήματα στην τηλεόραση αλλά διαφορετικά άτομα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Άλλοι σαν έντονα και απαράδεκτα και άλλοι σαν απλά υπαρκτά και ίσως ενοχλητικά. Πως όμως μπορεί ο καθένας μας να παρουσιάσει αυτά τα προβλήματα στο service; Όσοι έκαναν αναβάθμιση firmware απλά το ζήτησαν ή περιέγραψαν το πρόβλημά τους και ο τεχνικός ήλθε; Μπορούμε να ορίσουμε μια ορισμένη διαδικασία με συγκεκριμένη ταινία και συγκεκριμένα settings; Καλός ο νόμος αλλά πρέπει να τον ταιριάξουμε στην περίπτωσή μας. Συγχωρίστε με αν κάποιες ερωτήσεις ίσως να έχουν μισοσπαντηθεί. Μπορούμε να συντονιστούμε όλοι σε μια γενική γραμμή;
Φιλικά,
Γιάννης

Φιλε γιαννη οπως ειπες καθενας βλεπει το προβλημα με τα δικα του ματια.Αν δεν ξερεις τη να παρουσιασεις στο σερβις τοτε δεν εχεις προβλημα.Ο GARRET ειχε προβλημα και ο τεχνικος του εδωσε ενα χαρτι το οποιο διαπιστωνη τα προβληματα που εχει η TV και θα περιμενη τηλ. απο το σερβις να του πουνε τη θα γινει και δεν ειναι σιγουρο τιποτα.

Eγω ισως γινομαι κουραστικος, αλλα απο τη στιγμη που το προβλημα ειναι διαπιστωμενο, γιατι επαφίεστε στην καλη θεληση της εκαστοτε εταιριας? Απο τη στιγμη που η τηλεοραση παρουσιαζει προβλημα, ειναι αναγκασμενη να σας την αλλαξει αν ειναι αγορασμενη σε λιγοτερο απο 6 μηνες. Αν ειναι ανω των 6 μηνων η αγορα, τοτε επεισερχεται ο παραγοντας της επιδιορθωσης και του σερβις.

Εμ εδώ σε θέλω! Στη δικιά μου την 47LG7000 αναβαθμισμένη με το 3.22 Που πόσταρε ο neo - έχω συνδέσει το DVD με HDMI στη θύρα HDMI2 , έχω επιλέξει σαν ετικέτα της HDMI2 το PC (από τις έτοιμες επιλογές που μου δίνει η TV) και έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρόσβαση στο Truemotion - εννοώ μπορώ να το θέσω ΟFF, LOW, HIGH κατά τη διάρκεια της ταινίας, από το menu "Picture"
Να πω και το setup μου για να είμαι ακριβής:Βλέπω DivX upscaled στα 1080p από DVD Sony NS708H.
Έχω συνδέσει το DVD με HDMI σον AV Receiver της SOny (820) Και τον AV Receiver Με HDMI στην τηλεόραση (στην υποδοχή HDMI2 - μη με ρωτήσεις γιατί παρέκαμψα την HDMI1 :-) έτσι μου ήρθε).
Στην τηλεόραση τώρα. Η μόνη σύνδεση που χρησιμοποιείται είναι η HDMI2 - ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ούτε κεραία δεν έχω
Έχω ονομάσει την HDMI2 PC από το μενου. Όλες τις άλλες εισόδους τις έχω χωρίς ονομα (τις HDMI εννοω)
Έχω σεταρισμένη την TV στα Αγγλικά Μενου
Βλέπω στη ρύθμιση Expert1 όπως είναι απο τη μαμα της με μόνη αλλαγή λίγο παραπάνω backlight. Δεν εχω πειραματιστεί ακόμα με ρυθμίσεις - η Expert 1 Μου φαίνεται καλούλα στο ματι και δεν έχω εργαλέια Paterns Κλπ για να την ψάξω.

Η παρεμβολή του Receiver στο σήμα δε νομίζω να παίζει ρόλο - απλα´pass through θα κανει. Αυτό που υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει σημασία στο ότι εμένα μου δίνει πρόσβαση στο Truemotion παρότι έχω ονομάσει PC την HDMI2 είναι ότι έχω παρακάμψει την HDMI1 και τις έχω αφήσει χωρίς ονομα και δεν εχω συνδεσει τιποτε επανω τους. Να ναι αυτο? θέλει να δοκιμασει κανεις?

Όπα μολις πρόσεξα ότι και ο Lost2 μπορεί . Μήπως Ζαφείρη φταίει το ότι εσύ εχεις 6000 ενώ εγώ (και νομίζω και ο Lost) 7000?

Last edited:
Κουραστικος δεν γινετε κανενας που εχει σκοπο να ανοιγει τα ματια των αλλον.Ειδη πηρα χθες τηλ. στην lg για να ερθουν και μου ειπαν θα με επερναν σημερα κατι που δεν εγινε και ξαναπηρα να ρωτησω το λογο που δεν πηραν και ο υπαλληλος ειπε οτι θα παρουν αυριο για να κλεισουν ραντεβου για την παραλαβη.

Αντε να δουμε τη θα γινει.

Με ετικέτα σε pc-mode to truemotion μπορώ να το βάλω όπου θέλω...κ όντως στο pc-mode υπάρχει μια ελαφριά βελτίωση της απεικόνησης..
Τώρα με το realcinema off κ το truemotion οτι ναναι σπασίματα είδα ελάχιστα(για να μην πω καθόλου)
Όλα αυτά απο ps3-hdmi..1080p..24hz
Για του λόγου το αληθές τράβηξα κ foto από κινητό..

ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±0010.jpg

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Eγω πηρα αυτη των 52" και δεν εχω καταλαβει να εχει καποιο προβλημα, περα του οτι το ενα σκαρτ παιζει καλυτερα απο το αλλο. Βλεπω απο ΝΟΒΑ ομως και απο media player συνδεδεμενο με RCA. Μηπως απλως δεν εχω παρει χαμπαρι τα προβληματα?

Το ότι το ένα Scart παίζει καλύτερα από το άλλον ειναι φυσιολογικό. Θυμάμαι σε ένα review (Νομιζω το video-review που έχει ποσταριστει εδω) ¨οτι από τα δύο scart μόνο το ένα υποστηρίζει RGB σήμα - και αυτό είναι που παίζει καλύτερα.

Εμ εδώ σε θέλω! Στη δικιά μου την 47LG7000 αναβαθμισμένη με το 3.22 Που πόσταρε ο neo - έχω συνδέσει το DVD με HDMI στη θύρα HDMI2 , έχω επιλέξει σαν ετικέτα της HDMI2 το PC (από τις έτοιμες επιλογές που μου δίνει η TV) και έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρόσβαση στο Truemotion - εννοώ μπορώ να το θέσω ΟFF, LOW, HIGH κατά τη διάρκεια της ταινίας, από το menu "Picture"
Να πω και το setup μου για να είμαι ακριβής:Βλέπω DivX upscaled στα 1080p από DVD Sony NS708H.
Έχω συνδέσει το DVD με HDMI σον AV Receiver της SOny (820) Και τον AV Receiver Με HDMI στην τηλεόραση (στην υποδοχή HDMI2 - μη με ρωτήσεις γιατί παρέκαμψα την HDMI1 :-) έτσι μου ήρθε).
Στην τηλεόραση τώρα. Η μόνη σύνδεση που χρησιμοποιείται είναι η HDMI2 - ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ. ούτε κεραία δεν έχω
Έχω ονομάσει την HDMI2 PC από το μενου. Όλες τις άλλες εισόδους τις έχω χωρίς ονομα (τις HDMI εννοω)
Έχω σεταρισμένη την TV στα Αγγλικά Μενου
Βλέπω στη ρύθμιση Expert1 όπως είναι απο τη μαμα της με μόνη αλλαγή λίγο παραπάνω backlight. Δεν εχω πειραματιστεί ακόμα με ρυθμίσεις - η Expert 1 Μου φαίνεται καλούλα στο ματι και δεν έχω εργαλέια Paterns Κλπ για να την ψάξω.

Η παρεμβολή του Receiver στο σήμα δε νομίζω να παίζει ρόλο - απλα´pass through θα κανει. Αυτό που υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει σημασία στο ότι εμένα μου δίνει πρόσβαση στο Truemotion παρότι έχω ονομάσει PC την HDMI2 είναι ότι έχω παρακάμψει την HDMI1 και τις έχω αφήσει χωρίς ονομα και δεν εχω συνδεσει τιποτε επανω τους. Να ναι αυτο? θέλει να δοκιμασει κανεις?

Όπα μολις πρόσεξα ότι και ο Lost2 μπορεί . Μήπως Ζαφείρη φταίει το ότι εσύ εχεις 6000 ενώ εγώ (και νομίζω και ο Lost) 7000?

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:τωρα το εχασα τελειως......ο neo αναφερει ενα προβλημα με 7000 σε pc mode και ο garet επιβεβαιωνει οτι στην δικη του 7000 συμβαινει το ιδιο οι οποιοι και οι δυο εχουνε firmware 3.22.
Επιβεβαιωνω και εγω με 6000 οτι το true motion σε pc mode σε εισοδο hdmi αν και σε κατασταση off χωρις να μπορω να επεμβω στην ουσια ειναι on......και μου προκαλει προβλημα σε αθλια divx με 23 καρε και μονο ....και κανενα αλλο προβλημα.

Μενει ο tazakos οταν μπορεσει να ασχοληθει να μας πει και αυτος.

Εγω παντως δεν εχω να κινηθω εναντιον της Lg αλλα αν καποιοι εχουνε προβλημα και μπορω να βοηθησω ΕΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα ακολουθησω.

ΤΙΜΚΟ με φωτο δεν βοηθας τραβηξε βιντεο σε pcmode ενω αλλαζεις το truemotion ΜΠΑΣ και βγαλουμε ακρη.

Παιδια σορρυ για το μακροσκελες αλλα οσο παμε το μπερδευουμε περισσοτερο.

ΥΓ....Το ποστ Νο 99.....το ειδε κανεις?????μαζι με τα σχολια?????

Ναι, το είδα το #99 και μπερδεύτηκα:
"...Ενημερωνω οτι τα σπασιματα που εμφανιζονται οφειλονται στην καμερα και οχι στην τηλεοραση".
Τι πάει να πει αυτό; Αφού η τηλεόραση εμφανώς χάνει καρέ! :chinscratch:

Και συνεχίζω λεγοντας οτι δοκιμασα τωρα BLU RAY PLAYER KAI PC με HDMI συνδεση με ετικετα PC MODE σε ολες της θυρες 1,2,3,4 και πουθενα δεν ειχα προσβαση στο Truemotion να το πειραξω.

Τα DVD δεν εχουν της προδιαγραφες για το Truemotion και αναγκαστικα το βαζεις στο OFF αν εχεις προσβαση γιατι θα εχεις σπασιματα που ειναι λογικο (νομιζω το γραφει και το manual) αλλα καμια TV δεν το υποστηριζη.Καθε εταιρια εχει δικια της ονομασια για το Truemotion π.χ Motion Plus 100Hz , Perfect Natural Motion , κ.α

Το οτι παιρνεις σημα 24p δεν σημενη και κατι το τρομακτικο.Το κανουν και TV με τα μισα λεφτα.Αυτο που εχει σημασια ειναι το πως το επεξεργάζεται η καθε μια και η συγκεκριμενη δεν κανει τιποτα.

Δεν ανεφερα ποτε προβλημα με τα DVD.Μονο με BLU RAY και PC μεσο HDMI.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ναι, το είδα το #99 και μπερδεύτηκα:
"...Ενημερωνω οτι τα σπασιματα που εμφανιζονται οφειλονται στην καμερα και οχι στην τηλεοραση".
Τι πάει να πει αυτό; Αφού η τηλεόραση εμφανώς χάνει καρέ! :chinscratch:

Οχι φιλε μου η τηλεοραση παιζει ΧΑΡΤΙ τα καρε χανονται απο την καμερα γιατι μαλλον τα φρειμ της καμερας δεν συγχρονιζονται με την τηλεοραση.....γι'αυτο και απεκαλεσα το εγγλεζο καραγκιοζη.

Αυτη την στιγμη εχω στην κατοχη μου καμερα που μπορει να κανει ληψη 720ρ με 30 καρε .......και πειραματιζομαι.......αναμενετε......

Τα αποτελεσματα συντομα......αν δουλεψει θα δειτε την ιδια τηλεοραση απο τη ιδια πηγη χωρις να χανει καρε.

Το μονο που με απασχολει ειναι οτι 2 λεπτα βιντεο ειναι 250 ΜΒ και πως θα το ανεβασω.

ΠΡΟΣ : ΖΑΦΕΙΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ

ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ναι βρε ΝΕο αλλα αυτο τωρα πως να το παρω??????Τι να σε κανω που εισαι μακρυα να ερθεις να δεις με τα ματια σου.....τι αλλο να πω βρε φιλε?????
Συμφωνα με αυτα που βλεπω και συμφωνα με την εμπειρια μου ο ανθρωπος ειναι για τα μπαζα.....και σορρυ κιολας.
Τον καραγκοζη δεν τον βριζω.....αλλωστε μαζι του μεγαλωσα-bye-

Προτεινω αντι να το κανουμε μπαχαλο....ο καθενας να αναφερει τι προβλημα ακριβως εχει....τα μαζευει ολα καποιος υπευθυνα τα διναι στην lg και βλεπουμε.......ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ομως.

Εγω και ο GARRET Ζαφειρη τα εχουμε αναφερει και εδω αλλα και στην LG και περιμενουμε.Αλλους δεν ειδα.

Εγω και ο GARRET Ζαφειρη τα εχουμε αναφερει και εδω αλλα και στην LG και περιμενουμε.Αλλους δεν ειδα.

Βρε παιδια μηπως οι δικες σας ειναι χαλασμενες?????θα τρελαθω στο τελος:frusty:
Κανε υπομονη να σηκωσω βιντεο με 30 καρε μηπως και εμφανιστει σωστο.

Προτεινω να μου στειλεις με πμ τηλεφωνο msn email η οτι εχεις να τα πουμε γιατι καποιος κανει λαθος η καποιου η τηλεοραση ειναι χαλασμενη......Αντε και θα την παρουμε την πολη που θα παει??????

Last edited: