LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δεδομένου ότι η SONY W4500 στις 46" κοστίζει τουλάχιστον 1500 Ευρώ από ένα γρήγορο ψάξιμο, προσωπικά προτιμώ να ζήσω με τα προβληματάκια της 47LG7000 (την οποία αγόρασα 1080 Ευρω) για 1, 2 το πολύ χρόνια και να δώσω άλλα 1000 μετά απο 2 χρόνια με τα οποία πιστεύω τότε θα αγοράζεις LED και λεπτή και με 100Hz, 24p άψογα και ίσως και 3D απεικόνιση!.
Εννοείται ότι σέβομαι απόλυτα την επιλογή κάποιου να ζητά να βλέπει τέλεια εικόνα εδώ και τώρα (πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα) όπως ακριβώς σέβομαι και τις επιλογές αυτών που ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για High End Συστηματα. Απλά είμαι από αυτούς που προτιμούν να περιμένουν να γίνει μια τεχνολογία mainstream και επομένως φθηνή προτού αγοράσουν. Κι απότι φαίνεται τα 100Hz και τα 24p αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου Mainstream (σορυ για το Αγγλικό αλλά η αντίστοιχη Ελληνική έκφραση "κοινός τόπος" ή "τετριμένο" δε μου κάθεται καλα) και πιστεύω οι υλοποιήσεις κάθε κατασκευαστή (σε λογικό κόστος πάντα) θα έχουν τα αδύνατα σημεία τους (απλά φαίνεται ττο truemotion της LG έχει πολλά αδύνατα σημεία - σε καλή τιμή τουλάχιστον)

Last edited:
Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Δεδομένου ότι η SONY W4500 στις 46" κοστίζει τουλάχιστον 1500 Ευρώ από ένα γρήγορο ψάξιμο, προσωπικά προτιμώ να ζήσω με τα προβληματάκια της 47LG7000 (την οποία αγόρασα 1080 Ευρω) για 1, 2 το πολύ χρόνια και να δώσω άλλα 1000 μετά απο 2 χρόνια με τα οποία πιστεύω τότε θα αγοράζεις LED και λεπτή και με 100Hz, 24p άψογα και ίσως και 3D απεικόνιση!.
Εννοείται ότι σέβομαι απόλυτα την επιλογή κάποιου να ζητά να βλέπει τέλεια εικόνα εδώ και τώρα (πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα) όπως ακριβώς σέβομαι και τις επιλογές αυτών που ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για High End Συστηματα. Απλά είμαι από αυτούς που προτιμούν να περιμένουν να γίνει μια τεχνολογία mainstream και επομένως φθηνή προτού αγοράσουν. Κι απότι φαίνεται τα 100Hz και τα 24p αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου Mainstream (σορυ για το Αγγλικό αλλά η αντίστοιχη Ελληνική έκφραση "κοινός τόπος" ή "τετριμένο" δε μου κάθεται καλα) και πιστεύω οι υλοποιήσεις κάθε κατασκευαστή (σε λογικό κόστος πάντα) θα έχουν τα αδύνατα σημεία τους (απλά φαίνεται ττο truemotion της LG έχει πολλά αδύνατα σημεία - σε καλή τιμή τουλάχιστον)
+1:SFGSFGSF:

ΠΡΟΣ spalam - lost2
Αντιπρόσωποι της LG είστε ? (........πλάκα κάνω)
ΟΚ παιδία η δικία σας TV δεν έχει πρόβλημα (ή έχει και δεν σας ενοχλεί).
η δικιά μας όμως έχει και μας ενοχλεί και η τιμή δεν έχει κάμια σχέση μ´αυτό.
Αγόρασα TV 100ΗΖ 24P και δεν μου τα παρέχει.
Αν έσεις είστε ευχαριστημένοι μεγιά σας και χαρά σας και καλές θεάσεις.
Εμείς όμως νοιώθουμε "εξαπατημένοι" και εκτός αυτού δεν έχουμε και καλές θεάσεις.......

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣ spalam - lost2
ΟΚ παιδία η δικία σας TV δεν έχει πρόβλημα (ή έχει και δεν σας ενοχλεί).
η δικιά μας όμως έχει και μας ενοχλεί και η τιμή δεν έχει κάμια σχέση μ´αυτό.
Αγόρασα TV 100ΗΖ 24P και δεν μου τα παρέχει.
Αν έσεις είστε ευχαριστημένοι μεγιά σας και χαρά σας και καλές θεάσεις.
Εμείς όμως νοιώθουμε "εξαπατημένοι" και εκτός αυτού δεν έχουμε και καλές θεάσεις.......

+1 :SFGSFGSF:

Sry αλλα δεν νομιζω οτι η τιμη δεν εχει σημασια. Αν δεν ειχε σημασια εγω θα επαιρνα μια Kuro. Απλα πηγαμε να "τσιμπισουμε" ολη την cutting edge τεχνολογια με 1100 παλιοευρα, να τους πιασουμε "κωτσους", εμεις οι πονηρογατοι. Ε δεν ειναι ετσι φιλε saki, εγω πχ αν δεν ηταν η 7000 δεν θα ειχα 47αρι εργαλειο στο ταπεινο μου σαλονακι. Οποτε...βαζω το truemotion στο low, το real cinema on και χαμογελαω. Τωρα παλι αν καποιοι, για συγκεκριμενη χρηση εχουν καποια προβληματα extra τοτε συμπασχω και γω.
Εννωειται οτι διαβαζωντας αρθρα για τα 100hz, καταλαβα οτι οι περισσοτεροι ειδικοι, τα θεωρουν κατι extra, δεν ειναι ετοιμη τεχνολογια για να κριθει τοσο αυστηρα.
Πιστευω να μην σας κουρασα.

Απλα πηγαμε να "τσιμπισουμε" ολη την cutting edge τεχνολογια με 1100 παλιοευρα, να τους πιασουμε "κωτσους", εμεις οι πονηρογατοι.

+1 :SFGSFGSF:

Αλλα αν ηξερα οτι εχει τετοια προβληματα δεν υπηρχε περιπτωση να την παρω.

Καλησπέρα,

Προβλήματα ανάλογα με αυτά που αναφέρονται εδώ για την LG7000 εμφανίζονται και στη δική μου 42LG6100. Συγκεκριμένα, με χρήση htpc και την έξοδο hdmi της ATI HD4350 κάρτας γραφικών συνδεμένη στη θύρα hdmi1 της τηλεόρασης σε ανάλυση 1920 Χ 1080 παρατηρώ τα εξής:

1. Με ρύθμιση του htpc στα 24p ή 50p:

α. Υπάρχει το φαινόμενο του ghosting στα αντικείμενα με υψηλή αντίθεση (π.χ. δείκτης του ποντικιού, περιγράμματα παραθύρων). Η προσωπική μου εκτίμηση; Αν δεν επέμεναν οι GARRET και neof1z τόσο :smile:, δεν θα το είχα προσέξει. Και τώρα που γνωρίζω τι να κοιτάξω δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, γιατί πολύ απλά πρέπει να πλησιάσω την οθόνη και να επικεντρωθώ στις λεπτομέρειες των αντικειμένων για να το διακρίνω. Δε βλέπω και τέλεια, εδώ που τα λέμε. Ούτε οι υπόλοιποι στο σπίτι πάντως το διακρίνουν από τη θέση θέασης (κάτι λιγότερο από 3 μέτρα από την τηλεόραση).

β. Η αλλαγή της ετικέτας στη θύρα hdmi1 από ή σε PC δεν μαυρίζει στιγμιαία την οθόνη και δεν αλλάζει προς το καλύτερο ή χειρότερο την απεικόνιση. Το ghosting παραμένει, η εικόνα που παίρνω δε βελτιώνεται ως προς τα χρώματα κ.λπ. Η εικόνα δε μου φαίνεται κακή, αρκεί να επιλέξω «Σκανάρισμα μόνο» (Just Scan) στον τύπο οθόνης. Αν επιλέξω 16/9 έχω overscan και πρέπει να ρυθμίσω την κάρτα γραφικών για να πάρω το σωστό μέγεθος οθόνης, αλλά η απεικόνιση στα αντικείμενα είναι κακή.

γ. Έχω πρόσβαση στο Truemotion, το οποίο δουλεύει, δηλαδή βλέπω διαφορά σε βίντεο με κύλιση (ή panning, αλλιώς) όταν αλλάζω από Off σε Χαμηλό σε Υψηλό. Με το Truemotion στο Υψηλό σε σκηνές με κύλιση το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά όχι τέλειο: κάποια σπασίματα τα κάνει, αλλά είναι μικρά και αραιά. Στο Χαμηλό αυξάνονται, στο Off δε βλέπεται σχεδόν. Στο γνωστό demo που χρησιμοποιείται για την 7000, η συμπεριφορά είναι όμοια με αυτή που περιγράφει ο The^L0sT2: «Στη φαση με τα πλακακια(στο πολυ γρηγορο περασμα) μασαει φυσιολογικα και αμεσως καθαριζει δειχνωντας "κρυσταλινα" το δαπεδο. Επαναλαμβανω , με το truemotion στο off, τα πλακακια χωροπηδανε, ακομα και στα αργα περασματα.».

2. Με ρύθμιση του htpc στα 59 ή 60p:

α. Υπάρχει το φαινόμενο του ghosting στα αντικείμενα με υψηλή αντίθεση, μέχρι να αλλάξω την ετικέτα στη θύρα hdmi1 σε PC: μαυρίζει στιγμιαία η οθόνη και αλλάζει προς το καλύτερο η απεικόνιση. Το ghosting εξαφανίζεται, η εικόνα που παίρνω βελτιώνεται ως προς τα χρώματα κ.λπ. Δεν μπορώ να επιλέξω «Σκανάρισμα μόνο» (Just Scan) στον τύπο οθόνης, μόνο 16/9 και 4/3.

β. Δεν έχω πρόσβαση στο Truemotion, το οποίο φαίνεται να είναι Off. Δεν μπορώ να πω αν στην πραγματικότητα δουλεύει ή όχι, αν και νομίζω πως ναι: σε SD 30fps τουλάχιστον η συμπεριφορά με τα σπασίματα είναι παρόμοια του συνδυασμού 24p με 24fps υλικού.

3. Με ρύθμιση του htpc στα 30i ή 25i:

Τρελά κόλπα! Ghosting του κερατά, τα κινούμενα αντικείμενα αφήνουν ίχνη πίσω τους, tearing κ.λπ. Το άλλαξα γρήγορα-γρήγορα.

4. Αναλογικές είσοδοι

Ο GARRET νομίζω ήταν που ανέφερε ότι παντού κάνει σπασίματα, ακόμα και στο τηλεοπτικό σήμα. Μπορώ να το επιβεβαιώσω και για τη δική μου όσον αφορά το RGB σήμα, απλά με το Truemotion στο Υψηλό είναι πολύ περιορισμένο (στα τεστ που έκανα τουλάχιστον). Για τηλεοπτικό σήμα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος: είδα ένα-δυο σπασίματα σε ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά επειδή το τηλεοπτικό σήμα στο νησί φτάνει στους τοπικούς αναμεταδότες μέσω Νόβα, η εικόνα κάνει που και που στιγμιαία σπασίματα έτσι κι αλλιώς. Άσε που στην περιοχή μου τα επίγεια έχουν χάλια σήμα.

Γενικά μιλώντας και για τα γούστα μου, με ρύθμιση στο σωστό framerate για το εκάστοτε υλικό προβολής και το Truemotion στο Υψηλό, η τηλεόραση αντέχεται σε συνδυασμό με το htpc. Στα αναλογικά σήματα μάλλον είναι ΟΚ, πάντα για τα γούστα τα δικά μου και της οικογένειάς μου.

Απλα πηγαμε να "τσιμπισουμε" ολη την cutting edge τεχνολογια με 1100 παλιοευρα, να τους πιασουμε "κωτσους", εμεις οι πονηρογατοι.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Ακόμα και για τα αρκετά λιγότερα (και σε κάθε περίπτωση καλοδουλεμένα και όχι πλεονάζοντα) ευρώ που πλήρωσα εγώ, αυτοί είναι οι πονηρόγατοι και αυτοί πήγαν να μας πιάσουν "κώτσους". Δεν τους ζήτησα την τεχνολογία αυτή για λιγότερο απ' όσο αξίζει, αυτοί την προσφέρανε στην τιμή αυτή. Στο κατάστημα αγοράς ούτε παζάρια έκανα, ούτε όρισα την τιμή εγώ, ούτε ζήτησα ευκολίες πληρωμής. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρη περίπτωση εξαπάτησης, από τη στιγμή που έβγαλαν στην αγορά προϊόν με χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει στην πραγματικότητα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πρέπει να τιμωρηθούν. Αν επρόκειτο για αυτοκίνητο με διαφημιζόμενο ABS και το σύστημα δεν δούλευε, ακόμα και χάρισμα να ήταν μάλλον δεν θα του ερχόταν κανενός καλά και θα απαιτούσε την επισκευή ή αντικατάστασή του δωρεάν. Άσε που η εταιρία θα ανακαλούσε το μοντέλο μόλις διαπίστωνε το πρόβλημα, καλού-κακού.

Εννωειται οτι διαβαζωντας αρθρα για τα 100hz, καταλαβα οτι οι περισσοτεροι ειδικοι, τα θεωρουν κατι extra, δεν ειναι ετοιμη τεχνολογια για να κριθει τοσο αυστηρα.

Τι αυστηρά; Άμα εγώ δεν τους πλήρωνα, θα μπορούσα να επικαλεστώ την άποψη χιλιάδων οικονομολόγων και 10 εκατομμυρίων Ελλήνων ότι υπάρχει οικονομική κρίση για να μην κριθώ αυστηρά από το δικαστήριο; Να πω "Κύριοι, δεν ήμουν έτοιμος να δώσω τα λεφτά για την τηλεόραση λόγω της οικονομικής κρίσης. Σας παρακαλώ μη με κρίνετε αυστηρά. Α, και αφήστε μου την τηλεόραση, τι αξία έχει μια extra τηλεόραση για την LG...".

Αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι, με την ευκαιρία της αγοράς της τηλεόρασης έβαλα και bluray drive στο htpc (φθηνό μεν, μόνο λόγω δήθεν υποστήριξης του 24p από την τηλεόραση δε), έβλεπα τα σπασίματα στις ταινίες και νόμιζα ότι κάτι δε δούλευε σωστά στο htpc. Πάλι καλά που δεν είχα χρόνο να το ψάξω, ποιος ξέρει πόσο χρόνο θα έχανα για να φτιάξω κάτι που δεν ήταν χαλασμένο :smile:

Πέτρος

Καλωσήρθες και συ στο κλαμπ φίλε pkapoula, μιλάμε έχουμε γίνει πολλοί πλέον...προσωπικά με όσα έχω δει με αυτή τη τηλεόραση και την ιστορία που περνάμε για να πάρουμε 1 άλλη, δε θέλω ούτε πυρετό να έχω από δω και στο εξής με την LG.

Και ανεξαρτήτως του τι θα γίνει (αν τελικά μας δώσουν πιστωτικά ή χρήματα ) θα πρέπει να καταγγείλουμε την σειρά 7000 ( ίσως και 6000) ως προβληματικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά και παραπλανούν τον κοσμάκη...

Πραγματικά μιλάμε για σκηνικά απείρου κάλλους...δεν είχε άδικο ο οδηγός της LG που χαρακτήρισε 2-3ς φορές καταραμένη την τηλεόραση :lol:

Πήγε να τους πέσει στο δρόμο καθώς την μετέφεραν στο φορτηγάκι και τους κουβαλούσε κάτι χαρτιά 1ς φίλος μου... μιλάμε έσκασα στα γέλια που την έλεγε ξανά και ξανά καταραμένη.. :lol:

Να ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου τον Neo γιατί αν δεν επέμενε τόσο δε θα είχα προσέξει ότι δεν είχε σωστή απεικόνιση όταν έβγαζα την ετικέτα PC. Μου (μας) άνοιξε τα μάτια το παλικάρι, νόμιζα ότι μόνο με το true motion είχα πρόβλημα.

Πετρο συμφωνω απολυτα με τις αποψεις σου περι LG. Ετσι σκεφτονται οι ευσυνειδητοι καταναλωτες.

Αυτό που προσωπικά με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι, με την ευκαιρία της αγοράς της τηλεόρασης έβαλα και bluray drive στο htpc (φθηνό μεν, μόνο λόγω δήθεν υποστήριξης του 24p από την τηλεόραση δε), έβλεπα τα σπασίματα στις ταινίες και νόμιζα ότι κάτι δε δούλευε σωστά στο htpc. Πάλι καλά που δεν είχα χρόνο να το ψάξω, ποιος ξέρει πόσο χρόνο θα έχανα για να φτιάξω κάτι που δεν ήταν χαλασμένο :smile:

Πέτρος

Εισαι τυχερος που δεν το εψαξες.

Δεν θελεις να ξερεις ποσο χρονο εφαγα για να καταληξω σε αυτα τα συμπερασματα.

καλημερα παιδεσ.εγω χθες πηρα την 6100 μετα απο πολυ ταλαιπωρια.οι πρωτεσ εντυπωσεισ θετικεσ.κυριωσ δεν κανει τισ μμαμακιεσ της καταραμενης kdl40v.απο την αλλη ο ηχος ειναι μειον.επισησ σπασιματακια σε τηλεοπτικο πολυ αραια.εγω εχασα 400 ευρω χωρισ να περισευουν και εκατσα 2 μηνες να την περιμενω και μου βγηκε 700 που ηταν το υπολοιπο συν αλλα 100 ευρω.ειλικρινα ξερετε να προτεινετε καποια που ειναι καλυτερη σαυτα τα λεφτα?γιατι παλι μπορω να την αλλαξω.μην μου πειτε μονο καμια σονυ γιατι εκει σε μαμανε εκ πειρασ.παλι εκ πειρασ μπορω να πω τα εξεισ¨´1.η 6000 που ειναι 200 ευρω ακριβοτερη εχει μονο καλυτερο ηχο 2.η 756 που ειναι 350 ακριβοτερη εχει στικακι για ταινιες και εικονα οχι τοσ καλυτερη για τα λεφτα της 3.οι σονυ 40v 40w ειναι κλασεις κατωτερες.Φιλικα σας λεω σας καταλαβαινω γιατι οταν ετρεχα για την σονυ οι απαντησεις ηταν ετσι δειχνουν ολες

αυτά τα προβλήματα είναι για την LCD ή (και) την PLASMA?

H w4000 είναι κλάσεις κατώτερη από την LG 6000 ;;;

Τι προβλήματα είχες και το λες αυτό;;

Νεώτερα: Μόλις μίλησα με το Service της LG, και ετοιμάζουν και σε μένα έγγραφο να στείλουν στην LG.

Κύριε Neo, όπως φαίνεται μάλλον θα έχουμε θετικά νέα ^^.

Αύριο θα στείλουν το χαρτί στα κεντρικά της LG και ελπίζω σύντομα να έχουμε τις εγκρίσεις.

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

SONY BRAVIA KDL-40W4500

SONY BRAVIA KDL-40W5500 ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Παντα με καθε επυφιλαξει.

Γεια σου Neo ,αυτο το test παιζει μονο σε τηλεορασεις που υποστηριζουν 100ΗΖ ? Γιατι μου το εδωσε ο L0st2 να το δοκιμασω στην w4000 και το BD P-1500 δεν μου το τρεχει "this disc cannot be played" και μου το πεταει εξω το δισκακι

ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!
Λοιπόν, εχθές το βράδυ το ξενύχτησα να και δεν το άξιζε αλλά είπα να καταλήξω στο τι συμβαίνει τελικά (αν κατέληξα...)
1. Περιγραφή εξοπλισμού: HTPC Laptop Acer με κάρτα οθόνης Nvidia 9600 GT 512 MB memory dedicated, BlueRay player Sony PS3, DVD player SD DENON 3910 με δυνατότητα upscale στα 1080p. LG Firmware 3.07
2. Αποτελέσματα δοκιμών:

• Σήμα SD σύνδεση στο AV1. Καμιά διαφορά άν η ετικέτα είναι PC ή οτιδήποτε άλλο. ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του Truemotion αν η ετικέτα είναι PC. Καμιά βελτίωση με την ενεργοποίηση του truemotion. Δεν λειτουργεί.
    Σήμα HD από PC. Σύνδεση με HDMI. Όταν η χρήση της τηλεόρασης είναι monitor υπολογιστή και αυτό ορίζεται από το control panel της κάρτας γραφικών (τουλάχιστο στο δικό μου laptop) τότε ότι ετικέτα και να έβαλα η επιλογή truemotion ήταν απενεργοποιημένη. Η ένδειξη στην πληροφορία επάνω αριστερά έδειχνε την ορισμένη ανάλυση από την κάρτα οθόνης (πχ. 1280x1024) Όταν από το laptop όρισα ότι η χρήση της τηλεόρασης είναι σαν HD television τότε ανεξάρτητα της ετικέτας η επιλογή truemotion ήταν πάντα ενεργή! Εδώ ίσως είναι και το λεπτό σημείο που πρέπει να κοιτάξουν όσοι λένε ότι μπορούν να το αλλάξουν με ετικέτα PC. Το τρελό, στην επαναφορά στην προηγούμε κατάσταση με χρήση monitor τότε η ένδειξη ανάλυσης χάθηκε! Έδειχνε "καμιά πληροφορία"!
  • Σε καμιά περίπτωση δεν μου μαύριζε η οθόνη σε αλλαγή ετικέτας. Σε καμιά περίπτωση δεν είχα διαφορά στην εικόνα ακόμα και αν έβαζα ετικέτα PC. Σε ρύθμιση monitor PC η εικόνα ήταν χάλια ειδικά στην σκηνή με τα πλακάκια. ΔΕΝ διορθώνονταν με το truemotion. ΔΕΝ διορθώνονταν με την ετικέτα PC. Σε ρύθμιση HD television τα πράγματα βελτιώνονταν λίγο αλλά έχανε frames και τελικά έδειχνε τις αδυναμίες που πιθανώς έχει στην επεξεργασία. ΔΕΝ διόρθώνονταν με την αλλαγή ετικέτας σε PC.
Διστυχώς, για μια ακόμα φορά διαπιστώνω αυτό που διαπίστωσα την πρώτη φορά που της έβαλα ταινία από BD και που τότε (Νοέμβριος 2008) με είχε προβληματίσει η κίνησή της και με είχε κάνει να αμφιβάλω για την οπτική μου οξύτητα (!) Και επειδή ειπώθηκαν πολλά σχετικά με την τιμή της και την ανοχή μας σαν αγοραστές να πω αυτό, δεν πρέπει για κανένα λόγο να φερθούμε ελαστικοί! Τι πάει να πει δεν την πληρώσαμε ακριβά. Εγώ την πλήρωσα 1300 ευρώ γιατί τόσο έκανε τότε. Κάποιος φίλος είπε ότι για τα χρήματα που έδωσε μπορεί να ανεχτεί τις ατέλειές της. Δηλαδή αν σε μια ταβέρνα μετά το φτηνό φαγητό κατασκηνώσει στην τουαλέτα για 2-3 μέρες θα πει ότι πλήρωσε φτηνά οπότε δεν πειράζει; Και καλά, μετά θα του περάσει και ίσως το ξεχάσει, εδώ όμως θα την τρώμε στην μάπα μέχρι να πάρουμε την επόμενη! Πως θα του φαίνονταν αν ζούσε στην τουαλέτα για τα επόμενα δύο χρόνια από ένα φτηνό και χαλασμένο γεύμα;

Σήμερα θα έπερνα τηλέφωνο στο service αλλά θα το αναβάλω μέχρι την επόμενη εβδομάδα λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό.
Πάντως επιμένω στην ομαδική κίνηση επιστροφής. Μόνο τότε θα πανικοβληθεί η LG σε επίπεδο μαμάς και θα προσπαθήσει να δώσει λύση. Και να πω και κάτι τελευταίο, δεν έχω πρόβλημα αν με κάποια αναβάθμιση software ή hardware δώσουν λύση. Δεν έχω πρόβλημα να κρατήσω την δική μου τηλεόραση. Ας αλλάξουν ότι θέλουν φτάνει να την διορθώσουν και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ας μου δώσουν μια νέα LH7000 στην ίδια διάσταση. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ!!!
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Στο menu υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης της επέμβασης του truemotion, Truemotion DEMO, με μοίρασμα της οθόνης στην μέση και στο αριστερό κομμάτι το truemotion ON και στο δεξιό το truemotion OFF. Μάλιστα για την απόδειξη τρέχουν και υπότιτλοι κάτω. Η οθόνη όμως εξακολουθεί να δίχνει ότι έδειχνε. Και εκεί φαίνεται ότι το το αριστερό κομμάτι με το δεξιό δεν έχουν καμιά διαφορά, ειδικά στο demo της Philips με τα πλακάκια! Το truemotion δεν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

Last edited:

Γεια σου Neo ,αυτο το test παιζει μονο σε τηλεορασεις που υποστηριζουν 100ΗΖ ? Γιατι μου το εδωσε ο L0st2 να το δοκιμασω στην w4000 και το BD P-1500 δεν μου το τρεχει "this disc cannot be played" και μου το πεταει εξω το δισκακι

Σε ολες της TV παιζει.

Μιλας για το samsung BD P-1500.

Δοκιμασε να κανεις αναβαθμισει στο BD P-1500.Εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο με τα AVCHD.

Αν εχεις κανει αναβαθμισει πες μου να το κοιταξω.

Last edited:

Σε ολες της TV παιζει.

Μιλας για το samsung BD P-1500.

Δοκιμασε να κανεις αναβαθμισει στο BD P-1500.Εχει καποιο θεμα το συγκεκριμενο με τα AVCHD.

Αν εχεις κανει αναβαθμισει πες μου να το κοιταξω.
Εκανα με το τελευταιο που δινει το site αλλα και παλι παιρνω το ιδιο μυνημα

Νεώτερα: Μόλις μίλησα με το Service της LG, και ετοιμάζουν και σε μένα έγγραφο να στείλουν στην LG.

Κύριε Neo, όπως φαίνεται μάλλον θα έχουμε θετικά νέα ^^.

Αύριο θα στείλουν το χαρτί στα κεντρικά της LG και ελπίζω σύντομα να έχουμε τις εγκρίσεις.

Τωρα μιλησα και εγω και μου ειπε ο υπευθυνος μεχρι αυριο το μεσημερι θα εχουμε απαντηση.