Κάποιος φίλος είπε ότι για τα χρήματα που έδωσε μπορεί να ανεχτεί τις ατέλειές της. Δηλαδή αν σε μια ταβέρνα μετά το φτηνό φαγητό κατασκηνώσει στην τουαλέτα για 2-3 μέρες θα πει ότι πλήρωσε φτηνά οπότε δεν πειράζει; Και καλά, μετά θα του περάσει και ίσως το ξεχάσει, εδώ όμως θα την τρώμε στην μάπα μέχρι να πάρουμε την επόμενη! Πως θα του φαίνονταν αν ζούσε στην τουαλέτα για τα επόμενα δύο χρόνια από ένα φτηνό και χαλασμένο γεύμα;
Από το να μη σου αρέσει το φαγητό μέχρι το να πάθεις δηλητηρίαση είναι κάποια απόσταση. Δηλητηρίαση θα θεωρούσα το να χαλάει πχ. η μια τηλεόραση μετά την άλλη (κάτι που αν θυμάμαι καλά από το παρόν forum συνέβαινε σε αγοραστές ενός παλαιότερου και ακριβού μοντέλου εταιρίας που κινείται στο high end της αγοράς με πανάκριβες υλοποιήσεις).
Εδώ νομίζω πήγαμε όλοι σε μια φθηνή ταβέρνα άλλοι κρατώντας μικρό καλάθι (έχετε ακούσει την LG να διακρίνεται για τις επιδόσεις? Εγώ ποτέ - μόνο για design έχω ακούσει να βραβέβευται) και άλλοι ελπίζοντας ότι θα φάνε γκουρμέ σε τιμές ταβέρνας - ε, δεν έκατσε.
Τέλος πάντων , δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίζεται η συζήτηση σε τέτοιο επίπεδο , ούτως ή άλλως τα πράγματα φαίνεται να πέρνουν το δρόμο τους. Χάρη στην επιμονή των Neo , Garet κλπ φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για αυτούς που επιθυμούν να αλλάξουν την τηλεόρασή τους.
Πρόσεχε μόνο στην επόμενη αγορά γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο:
http://nasose.wordpress.com/2009/03/09/fuck-duck-restaurant-is-over/