LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - WARNING

ΣΕ ΛΙΓΟ:

Ανεβαζω demo που θα σας φυγει η καλτσα το παπουτσι μαζι και η φτερνα + το βιντεο του ζαφειρη.

Μεινετε Συντονισμενη.

Έλα βρε φίλε, εσένα περιμένουμε να το πάρεις από το Ζαφείρη...
Έχω πάρει τα φάρμακά μου και περιμένω...μην αργείς.
LOL

Πως το είδες?
Ζαλίζει ή...

Το βιντεάκι του Ζαφείρη παίζει 1 χαρά στο pc μου ( την έχω δώσει την LG ) σε οθόνη 19" 4:3 τριών ετών.

Core 2 duo 6600, 8800 gt, 2gm ram, xp sp3

:laugh: @ Neo

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Έλα βρε φίλε, εσένα περιμένουμε να το πάρεις από το Ζαφείρη...
Έχω πάρει τα φάρμακά μου και περιμένω...μην αργείς.
LOL

Πως το είδες?
Ζαλίζει ή...

Θα αργηση λιγο.

Του Ζαφειρη ειναι της πλακας http://rapidshare.com/files/211122139/CrowdCross_1_.40000.mp4 μπροστα σε αυτο που ανεβαζω.

1080i 40Mbps + PCM 7.1 Channels

We want more...
Αρχίζει να μου αρεσει...

Αυτό είναι που ανέβασε ο Ζαφείρης πριν ή άλλο?
Μοιάζει να έχει το ίδιο όνομα...

Παίρνεις τα βίντεο και τα μετατρέπεις ρε απατεώνα;; Clopyright?

Το ίδιο ακριβώς παίζει κι αυτο, δεν έχουν διαφορά (εκτός από την ανάλυση ). Τι ήχο 7.1 λες, αφου δεν έχει ήχο :laugh:

Στην οθόνη του pc πάντως, ελαφρύ motion blur βλέπω όταν γυρίζει η κάμερα στο πλήθος από αριστερά προς τα δεξιά. ( tn panel 3 ετών :p ). Κατα τα άλλα όλα φαίνονται οκ.

Καμία σχέση με την - δε μπορώ να αναφέρω το όνομα της - πάντως. Η ακατονόμαστη θα χτυπιέται σαν σέικερ με αυτά λογικά. :laugh:

Last edited:
Παίρνεις τα βίντεο και τα μετατρέπεις ρε απατεώνα;; Clopyright?

Το ίδιο ακριβώς παίζει κι αυτο, δεν έχουν διαφορά (εκτός από την ανάλυση ). Τι ήχο 7.1 λες, αφου δεν έχει ήχο :laugh:

Στην οθόνη του pc πάντως, ελαφρύ motion blur βλέπω όταν γυρίζει η κάμερα στο πλήθος από αριστερά προς τα δεξιά. ( tn panel 3 ετών :p ). Κατα τα άλλα όλα φαίνονται οκ.

Καμία σχέση με την - δε μπορώ να αναφέρω το όνομα της - πάντως. Η ακατονόμαστη θα χτυπιέται σαν σέικερ με αυτά λογικά. :laugh:

Καινουργιο ειναι και τωρα το ανεβαζω.Ειναι 1GB.

This demo present music video in 1080i/40Mbps & PCM 7.1 channels for sound (WAVE_FORMAT_EXTENSIBLE 48000Hz 8ch 6144Kbps)

EPXETAI

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

@neo..
Γεμιζεις πόντους το rapidshare σου η μου φαίνεται?(κακία..)

Πρεπει να εχεις τουλαχιστον καμια 100GB απο καυτα θεματα και να τα κατεβαζουνε FULL για να πεις οτι παιρνεις κατι.

Με 1GB καλυτερα μη σου πω τη παιρνεις.

εγω που ημουν στο powerbuy,δεν εχω κανει τοσες δοκιμες οσες εσεις βεβαια,καθοτι ειναι στο 2ο σπιτι η tv..
αλλα εχει το firmwire 3.22..
το θεμα εμενα ειναι οτι οταν παταω το κουμπι tv/radio δεν ανταποκρινεται.
Δεν θα επρεπε να με μεταφερει στο ραδιο?
Sorry αν ειναι κατι απλο αλλα δεν την εχω πολυψαξει την tv..

Αφού δεν εκπέμπει ακόμα ψηφιακό ράδιο, λογικό μου φαίνεται.
Να ήταν το μόνο πρόβλημα της τηλεόρασης...

:laugh: Κύριε Σκορτσέζε, μόλις μπήκα σπίτι και βλέπω το 1 βίντεο μετά το άλλο να ανεβάζετε ^^

Μη παιδεύεστε ρε παιδιά, το έχουν πάρει όλοι πλέον το μήνυμα ^^

Άσε τα παιδία GARET, ας έχουμε μια βιβλιοθήκη με δύσκολα Demo video. Χρήσιμα θα φανούν για μελλοντικές αγορές. χα χα θα γίνουμε ο φόβος και ο τρόμος καθε καταστήματος. Θα τρίζουν πάνελ στο πέρασμά μας.

Μη μου τρως το 2ο "R" Κε Spalam. "GARRET" :p

Άμα θες να γίνεις πραγματικά ο φόβος κι ο τρόμος βάζεις μία μάσκα και μαθαίνεις να φτιάχνεις κοκτείλ μολότοφ :laugh:

Καληνύχτααα παίδεςςς!

Το ταπεινο IDO της altec δεν ανταπεξήλθε στο βιντεάκι του Ζαφείρη όπως αναμενόταν. Αλλα ρε παιδιά δεν ξέρω τι νόημα έχει το βίντεο είναι σε Bit rate 40 Mbps ενω οι καλές κωδικοποιήσεις ταινιών σπανίως ξεπερνάνε τα 13 Mbps αλήθεια τα blu ray τι Bit rate έχουν; δέν νομίζω πάνω από 20 - 25 Mbps.
Γενικά πως μπορούμε να καταλάβουμε ποιά συσκευη έχει το πρόβλημα, το HTPC ή η τηλεόραση αν δεν έχουμε 3-4 HTPC και αντίστοιχες τηλεοράσεις;

Πάντως το θέμα είναι ενδιαφέρον και του αξίζει ιδιαίτερο νήμα όπου θα αναφέρονται βιντεάκια ή και σκηνές από ταινίες που ζορίζουν πολύ τα μηχανάκια μας και κάνουν κάποια να ξεχωρίζουν