Δε νομιζω οτι εχει σχεση η τιμη. Το θεμα του σερβις ειναι περισσοτερο θεμα σεβασμου στον πελατη. Και δεν μπορει μια εταιρια να εχει διαφορετικη φιλοσοφια σ αυτο το ζητημα, αναλογα το προιον. Να επιμεινετε για τις τηλεορασεις και θα πετυχετε αντικατασταση. Τριξτε τους και λιγο τα δοντια, μη μασατε. Μονο μη δεχτειτε με τιποτα πισω την τηλεοραση
Πηρα που λες χθες φιλε Ζαφειρη τηλ στο σερβις που υποτιθεται θα μ'επαιρνε ο υπευθυνος να με (μας) ενημερωση για το τη θα γινει και αν του ειχε απαντηση η LG στο σχετικο εγραφο που ειχε κανει για τα προβληματα μας (ειπε οτι εστειλε και βιντεο που δειχνει τα σπασιματα).
Σαν πρωτη φαση για την αλλαγη της ετικετας το θεωρησαν στην LG φυσιολογικο και οτι δεν αναφερει καπου στο μανουαλ οτι δεν πρεπει να το κανει.
Μετα μου ειπε το καλωδιο που του πηγα το HDMI για της δοκιμες δεν ηταν 1.3 version και οτι μετα που το δοκιμασε αυτος (ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΑ) με δικο του καλωδιο και blu ray επαιζε μια χαρα.(το δικο μου καλωδιο ειναι 1.3b support up to 1600p και εχει 150 ευρω ετσι για την ιστορια το λεω).
Τελειωνοντας την κουβεντα του ειπα αν χρειαζεται να ξαναπαω με τον εξοπλισμο μου μαζι για να το δουμε ξανα κατι που αρνηθηκε λεγοντας μου οτι δεν χρειαζεται και υποσχεθηκε οτι θα δωσει λυση σε μενα και στον GARRET.
Τωρα απο δευτερα και ευτυχως Ζαφειρη που το σερβις ειναι σχετικα κοντα και απο το σπιτι μου αλλα και απο τη δουλεια μου.
Αυτα για την ωρα.
Καλά ξεμπερδέματα...
Δηλαδή Νέο, αυτοί σου λένε στην ουσία ότι φταίει το καλώδιο HDMI; Μακάρι να είναι αυτό δηλαδή! Θα δοκιμάσω στη δικιά μου να παίξω το βίντεο με την κοπέλα το απόγευμα από pc με σύνδεση vga & audio in. Στο pc τρέχει άψογα, ενώ το firmware που φοράει η tv είναι το 3.22. Για να δούμε... Μπερδεύτηκα κι εγώ! Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Δυστυχώς δεν έχω σύνδεση hdmi στο laptop, οπότε η δοκιμή θα γίνει αναγκαστικά με vga. Αλλάζει τίποτα αυτό;
Μαλιστα!!!!!!
Αν εξαιρεσουμε το 1 το οποιο ευθυνεται και ο δεκτης κατα καποιο τροπο....για τα υπολοιπα ουδεν σχολιο.
Σωστος ο Κοζανιτης:a0210:
LOL! Στην Κοζάνη μ' έβγαλε ο δρόμος (βλ. γάμος)... εξ Αθήνας ορμώμενος...
εξ ου και το avatar (χα, χα) :BDGBGDB55: ΟΚ, Σούρδος τώρα (αλλά η Πανάθα, Πανάθα, γαμώ τη μου)!
Ορίστε λοιπόν οι απόψεις μου με βάση τις δικές μου δοκιμές:
1) Το τηλεοπτικό σήμα είναι μέτριο (επιεικώς) σε NOVA και απαράδεκτο σε ορισμένα FTA κανάλια.
2) Το βίντεο με την κοπέλα τρέχει τζάμι.
3) Το προγραμματάκι της Philips (το Trimension) είναι κι αυτό ΟΚ.
4) Έτρεξα και ένα mkv, όλα ρολόι κι εκεί.
5) Ένα απλό DVD δούλεψε άψογα, με μια λέξη.
6) Έπαιξα τέλεια Medal of Honor – Pacific Assault σε ανάλυση μέχρι 1024χ768 @60hz. Κάποια πειράματα που έκανα σε ψηλότερες αναλύσεις δεν έδωσαν σήμα στην tv (υποθέτω λόγω αδύναμης κάρτας γραφικών).
Από όλα αυτά, μικρά έως ανύπαρκτα σπασίματα είδα στην αρχή του βίντεο με την κοπέλα και στο trimension, αλλά ανεπαίσθητα μπορώ να πω, ίσα για να λες ότι βλέπεις HD σήμα.
Τις δοκιμές έκανα με σύνδεση RGB και audio jack από laptop HP (Vista, Core duo στα 2,16 Ghz, onboard chipset Intel & 4 Gb RAM). Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά το πρότυπο χρώματος από τις προηγμένες ρυθμίσεις εικόνας στην τηλεόραση είναι μόνιμα στη θέση “SD”. Το firmware είναι το 3.22. Επέμβαση στο truemotion και στο realcinema δεν μπορούσα να κάνω (η ετικέτα είναι στο pc).
Αν θέλετε, πείτε μου να κάνω ευχαρίστως κι άλλες δοκιμές. Δεν έχω όμως br player, ούτε παιχνιδομηχανή.
Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι η τηλεόραση είναι μια χαρά! Δουλεύει τόσο καλά που το τηλεοπτικό σήμα δείχνει ακόμα πιο χάλια απ’ ό,τι είναι. Τι να σου κάνει ο scaler, πόσο να δουλέψει ο φουκαράς, να κάνει τις 1080 γραμμές δια 3 και βάλε για να προσαρμοστεί στις τριτοκοσμικές συνθήκες της ψωροκώσταινας…
Ειρωνεία, την ώρα που τέσταρα σήμερα το απόγευμα το τηλεοπτικό στο novasports (έπαιζε η Liverpool με την Aston Villa), στο Anfield έτρεχε παράλληλα με τη γραμμή του πλάγιου άουτ η διαφήμιση “Sky Sports HD – now for everyone”!
Κατά τη γνώμη μου, αυτό ενδιαφέρει τον πολύ κόσμο: το τηλεοπτικό σήμα. Ο μέσος αγοραστής της LG7000 βλέπει απλά κανάλια και δουλεύει αραιά και πού DVD, άντε και καμιά NOVA. Η ακριβής απεικόνιση βίντεο σε 24 καρέ/δευτ. είναι θέμα εξειδικευμένο και δεν αφορά το μέσο αγοραστή.
Και θα σας πω γιατί: Αν ήταν τόσο σοβαρό το θέμα με τα 24p, το thread θα είχε πάρει φωτιά, δεν συμφωνείτε; Αλλά στην πράξη μείνατε δυο – τρεις σκληροπυρηνικοί να ψειρίζετε σε εξειδικευμένες συνθήκες (λέγε με truemotion), πράγματα που στην πράξη συμβαίνουν τα ίδια και – αρκετά έως πολύ – χειρότερα σε άλλες τηλεοράσεις κατά πολύ ακριβότερες!
Πού είναι π.χ. όλοι αυτοί του power buy; Γιατί δεν εμφανίζεται κανείς να συνηγορήσει σ’ αυτά που λέτε για επιστροφές κλπ; Μήπως είναι ευχαριστημένοι με την αγορά τους;
Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι best buy & value for money & recommended! Δεν το λέω εγώ, αλλά άλλοι, περισσότερο ειδικοί από μένα: http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/31/LG-47LG7000-47in-LCD-TV/p1.![]()
Και σου ξαναλεω δεν εχει προβλημα μεσo VGA η συνδεση με το PC ουτε η αλλαγη της ετικετας επιρεαζεται.Ετσι επρεπε να παιζει και μεσω HDMI αλλα δεν παιζει.
Αν νομιζεις οτι κατι εκανες με 1024χ768 σου λεω οτι εισαι 3-4 χρονια πισω.
Εχεις αρκετο δρομο μπροστα σου για 1920χ1080 και για HDMI συνδεσεις.
Εχω το SONY Vaio VGN-FW31J
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...1E9A2ED6ED664C574DABF0BB534E55CA54BC992AD4D43
αυτο που τους πηγα στo σερβις και δεν επαιζε μεσο HDMI το δοκιμασε εκει ενας ξενος που ειχανε σε 4 διαφορετικες και σε ολες κολαγε.
Αν στο μελλον σου πεσουν τιποτα λεφτακια και παρεις κανα PS3 η XBOX 360 η κατι αλλο με HDMI μολις τα συνδεσεις και τα δεις πως παιζουν τοτε ελα να μου πεις για best buy & value for money.
Βρε Παναγιωτη πες μας τωρα οτι παιζεις Medal of Honor που ανεφερε ο ανθρωπος παραπανω σε 1920 Χ 1080 με το vaio και τι στον κοσμο.
Η αναλυση που ανεφερε πιο πανω νομιζω οτι ητανε για το παιχνιδι......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.