LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Θα δοκιμάσω κι εγώ με RGB καλώδιο να δώ ακριβώς τις ίδιες ταινίες που είδα και με το HDMI και θα σου πώ αν υπάρχουν διαφορές κάθε είδους.

Ναι, κι εγώ θα κάνω το αντίστροφο με σένα :a0210:

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Για να δω μέσω HDMI θα δανειστώ μια συσκευή (φορητό ή παιχνιδομηχανή) να το επιβεβαιώσω κι εγώ.

Τωρα μαλιστα.Αφου τσεκαρεις τα BUGS που εχουμε αναφερει περιμενω τα αποτελεσματα σου.

Όταν είχα βάλει το vga καλώδιο και έβαλα την οθόνη στα 1920x1080...είχε ΤΕΤΟΙΟ τρεμόπαιγμα ( flickering) που τα παιξα. Τα χρωμάτα επίσης ήταν ΧΑΛΙΑ....

HDMI και ετικέτα pc = ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ αλλά φρόντισε και γι αυτό η LG και έφτιαξε 1 bug ακόμα για να μας παιδεύει κολλώντας το true motion ON :laugh:

Το καλύτερο απ όλα είναι η ονομασία της τεχνολογίας τους:

True motion... άμα αυτό είναι true, δε θα θελα να δω πως θα είναι το unnatural-unrealistic κλπ...

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η ανάλυση ανέβηκε αδιαμαρτύρητα στα 1920χ1080 @60hz στο demo του Ζαφείρη.
Το μπέρδεμα sagona είναι με το παιχνίδι, όπου εκεί είναι πρώτα θέμα κάρτας γραφικών και μετά ικανότητας tv. Υποθέτω ότι αν τρέξω ένα λιγότερο απαιτητικό παιχνίδι για την κάρτα θα ανέβει κι αυτό HD στην τηλεόραση.

Αρα???
Δηλαδη απο την αναλογικη ρε παιδια παιζει πιο καλα απ'οτι με ψηφιακη?

Θα κανω μια δοκιμη και την δικη μου σημερα με vga να δω θα εχει καμια διαφορα?
Και αν ναι τι διαφορες θα εχει.

Σιγά βρε παιδιά, θα τον φάτε τον άνθρωπο. Καλό κάνουν οι παρατηρήσεις του, όχι κακό (αν εξαιρέσει κανείς τα νεύρα του Garret και του neof1z :) ). Εγώ π.χ., λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως (και γιατί η σύζυγος εκνευρίζεται όταν με βλέπει να σκαλίζω καινούργια τηλεόραση για να βρω πότε δεν παίζει σωστά), δε δοκίμασα τη vga σύνδεση για να δω τι παίζει, αλλά χάρη στον κ. vragia ξέρω τι να περιμένω. Κι εκεί υποψιάζομαι ότι θα έχει κάποια προβλήματα, απλά μπορεί να είναι τόσο περιορισμένα που οι περισσότεροι δεν τα προσέχουν, αλλά δεν έχω προσωπικά κάποια δεδομένα για να στηρίξω αυτή την άποψη. Αφού και στα επίγεια κανάλια κάνει σπασίματα, τι λέμε τώρα (πολύ εμφανές ήταν πριν μερικές ημέρες στο star, κατά την προβολή του Terminal με τον Χανκς, ειδικά στις λήψεις που εμφανιζόταν κυλιόμενα μυνήματα στους πίνακες του αεροδρομίου, τόσο στο επίγειο, όσο και μέσω nova). Και προφανώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην 47lg7000, και η δικιά μου 42lg6100 τα ίδια προβλήματα έχει. Σε άλλο φόρουμ κάποιος αναφέρει ότι είναι η ίδια τηλεόραση με την 7000 και έχει επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία γι' αυτό, οπότε...

Μια ερώτηση: καλά δεν έχω καταλάβει ότι σήμα 1080p μπορείς να πάρεις μόνο από hdmi ή dvi; Το component φτάνει μέχρι 1080i, όπως και η rgb σύνδεση με το καλώδιο vga, σωστά; Θα δοκιμάσω και σε χαμηλότερες αναλύσεις, να δω τι γίνεται. Βέβαια τότε πάει το 1:1 pixel mapping...

Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι ότι κακώς ξεκόλλησα και πέταξα τα αυτοκόλλητα από μπροστά από την τηλεόραση, αφού:
α/ Μόνο με αυτά θα μπορούσα να πείσω κάποιον ότι η τηλεόραση είναι 100 Hz, 1080p24 και hdmi X 4. Άμα τη βάλω μπρος να το δει στην εικόνα, σωθήκαμε.
β/ Τα λεφτά που πλήρωσα για να πάρω τηλεόραση με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, στην ουσία τα πλήρωσα για τα αυτοκόλλητα.

Πέτρος

Τι σχέση έχουν τα αυτοκόλλητα....όλα αυτά τα γράφει και στο εγχειρίδιο... και τα hdmi τα βλέπεις και πίσω και στο πλάι...^^

Παρεμπιπτόντως, μια και τις επόμενες ημέρες έχω χρόνο, είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την ιστορία αυτή και πήρα στην LG τηλέφωνο για τα προβλήματα της δικής μου τηλεόρασης. Με παρέπεμψαν στο τοπικό εξουσιοδοτημένο service τους, οι οποίοι με τη σειρά τους είπαν ότι θα έρθουν να την πάρουν σήμερα. Άντε τώρα να τους εξηγήσω τα προβλήματα :lehrer:
Αναρωτιέμαι πως θα το πάρουν, π.χ. :chinscratch: ή :huh2: ή :chinese:
Από τα παιδιά που ήδη μίλησαν με το service, έχει κανείς καμιά οδηγία να προσφέρει; Τι ακριβώς και πως αναφέρατε το κάθε πρόβλημα; Μόνο το neof1z βλέπω να παρακολουθεί αυτή τη στιγμή :smile: Ανάλογα πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία, μάλλον θα πρέπει να γραφεί μια ακολουθία βημάτων για τις επαφές με το service, με ακριβή περιγραφή του κάθε προβλήματος, τις απαντήσεις του service και σχετικά αντεπιχειρήματα.

Πέτρος

Τι σχέση έχουν τα αυτοκόλλητα....όλα αυτά τα γράφει και στο εγχειρίδιο... και τα hdmi τα βλέπεις και πίσω και στο πλάι...^^

Ακριβώς. Τα βλέπεις στο εγχειρίδιο, βλέπεις τα hdmi από πίσω και στο πλάι. Να παίζουν σωστά δεν βλέπεις. Κι εγώ μάλιστα που έχω την τηλεόραση στον τοίχο και υπάρχει μια κολώνα από την αριστερή πλευρά της, τα hdmi δεν τα βλέπεις καθόλου. Προτείνεις να έχω πρόχειρο το εγχειρίδιο να κοιτάζω κι εγώ και να δείχνω σε άλλους τι καλή που θα ήταν η τηλεόραση αν έπαιζε σωστά;

Πέτρος

Πέτρο, πήγαινε 10-15 σελίδες πίσω και διάβαζε... ^^ Τα έχουμε αναλύσει όλα.

Έτσι-έτσι...

(Μήπως να πουλήσω το αυτοκίνητό μου, να κολλήσω μερικά αυτοκόλλητα... ξέρεις: τούρμπο, GTi, 4WD, ... και όποιος έχει πρόβλημα θα τον στείλω στην LG...)

Κρίμα το όνομα που είχαμε ακούσει ότι είχαν.
Service ειναι αυτό?

Θεμα service τειθεται οταν καποιο απο τα προιοντα εχει απροσδοκητο προβλημα. Εδω μιλαμε για ολοκληρη σειρα που υποτειθεται οτι εχει περασει ποιοτικο ελεγχο, οποτε η εταιρεια ειναι σε πολυ δεινη θεση.

Θεμα service τειθεται οταν καποιο απο τα προιοντα εχει απροσδοκητο προβλημα. Εδω μιλαμε για ολοκληρη σειρα που υποτειθεται οτι εχει περασει ποιοτικο ελεγχο, οποτε η εταιρεια ειναι σε πολυ δεινη θεση.

Και καλα το trumotion ας παει στο δι....λο.Και αλλες τραβανε ζορια.

Αυτο με την ετικετα ειναι φαντιστικο,χωρις πλακα ρε παιδια δεν μπορω να το χωνεψο.Αχρηστα τα HDMI?.Τη βλεπανε στον ποιοτικο ελεγχο ηθελα να'ξερα.

Κρίμα το όνομα που είχαμε ακούσει ότι είχαν.
Service ειναι αυτό?

Ακόμα βέβαια και αν δεν κάνω λάθος δεν είχαμε κάποια οριστική εξέλιξη με το service της LG, γι' αυτό και διατηρώ την αισιοδοξία μου. Θεωρώ επίσης ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από αυτούς ακόμα, αφού σε δύο περιπτώσεις στο παρελθόν (για πολύ μικρότερης αξίας συσκευές, όμως) ήταν άψογοι. Θα επιφυλαχθώ για αρνητικά σχόλια όταν μάθουμε οριστικά άσχημες εξελίξεις. Ελπίζω τα πρώτα καμώματά τους στους neo1zf και Garret να οφείλονται στην κλασική ελληνική μαγκιά και να υπάρξει αίσιο τέλος.

Συμφωνώ με τον The^L0sT2. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της LG. Από τη μια το κόστος της αντιμετώπισης μπορεί να είναι εξαιρετικά μεγάλο, αφού μιλάμε για ολόκληρη σειρά. Από την άλλη, αν κάνουν το κορόϊδο και προσπαθήσουν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους μπορεί να τους βγει σε μεγαλύτερο κακό.

:offtopic: Αμάν ρε αδερφέ με το nick που διάλεξες, όλο "χαμένο" πάω να σε γράψω :silly:

Αυτο με την ετικετα ειναι φαντιστικο,χωρις πλακα ρε παιδια δεν μπορω να το χωνεψο.Αχρηστα τα HDMI?.Τη βλεπανε στον ποιοτικο ελεγχο ηθελα να'ξερα.

Εμμ... την ορθογραφία σου και τους έπιασε ζαλάδα; :D

Ακόμα βέβαια και αν δεν κάνω λάθος δεν είχαμε κάποια οριστική εξέλιξη με το service της LG, γι' αυτό και διατηρώ την αισιοδοξία μου. Θεωρώ επίσης ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από αυτούς ακόμα, αφού σε δύο περιπτώσεις στο παρελθόν (για πολύ μικρότερης αξίας συσκευές, όμως) ήταν άψογοι. Θα επιφυλαχθώ για αρνητικά σχόλια όταν μάθουμε οριστικά άσχημες εξελίξεις. Ελπίζω τα πρώτα καμώματά τους στους neo1zf και Garret να οφείλονται στην κλασική ελληνική μαγκιά και να υπάρξει αίσιο τέλος.

Ειμαι στην ιδια φαση αλλα βλεπω και τριτο ΣΚ χωρις TV.

Την εχουνε απο 12/3

:offtopic: Αμάν ρε αδερφέ με το nick που διάλεξες, όλο "χαμένο" πάω να σε γράψω :silly:[/quote]
Δεν εχεις αδικο:drummer:

Και καλα το trumotion ας παει στο δι....λο.Και αλλες τραβανε ζορια.

Παντως το θεμα με τις ετικετες περιοριζεται στη χρηση HTPC με HDMI, ετσι δεν ειναι? Γιατι με BD η DVD δεν υπαρχει θεμα, ετσι?(εκτος σπασιματων)

Όχι, έχει και στις Component και στις HDMI πρόβλημα ανεξαρτήτως της συσκευής που έχεις πάνω.

Τα ίδια μου κάνει και στο xbox 360 με hdmi.

Έχω πει ότι:

Το στιγμιαίο μαύρισμα με την ετικέτα pc ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙ σε συσκευές που δουλεύουν στα 24,30 hz. Αν δηλαδή έχετε blue ray ή PS3 ρυθμισμένο στα 24p λογικά δε θας κάνει τπτ όταν αλλάζετε ετικέτα.

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ όταν έχεις οποιαδήποτε άλλη ετικέτα εκτός του PC.

Κοινώς, δε βλέπεις ΤΠΤ με σωστά χρώματα, λεπτομέρειες στην εικόνα κλπ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ με ρυθμίσεις αυτό.

Αυτό τσεκαρισμένο σε συνδέσεις HDMI και Component ( Nintendo wii)

Γι αυτό φωνάζω και ΞΑΝΑΦΩΝΑΖΩ ότι..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΜΑ (με κλειστό το true motion :laugh: )

Last edited:
Παιδες μαλλον μπαινω και εγω στο club.....:flipout:σημερα οσο και να προσπαθησα να δω κατι δεν τα καταφερα.
Δεν ξερω αν φταιει ο πλευερ η η τουβουλα.....

Το σπασιμο σε ολο του το μεγαλειο.......αυριο περισσοτερα:flipout::flipout::flipout: