Σιγά βρε παιδιά, θα τον φάτε τον άνθρωπο. Καλό κάνουν οι παρατηρήσεις του, όχι κακό (αν εξαιρέσει κανείς τα νεύρα του Garret και του neof1z

). Εγώ π.χ., λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως (και γιατί η σύζυγος εκνευρίζεται όταν με βλέπει να σκαλίζω καινούργια τηλεόραση για να βρω πότε δεν παίζει σωστά), δε δοκίμασα τη vga σύνδεση για να δω τι παίζει, αλλά χάρη στον κ. vragia ξέρω τι να περιμένω. Κι εκεί υποψιάζομαι ότι θα έχει κάποια προβλήματα, απλά μπορεί να είναι τόσο περιορισμένα που οι περισσότεροι δεν τα προσέχουν, αλλά δεν έχω προσωπικά κάποια δεδομένα για να στηρίξω αυτή την άποψη. Αφού και στα επίγεια κανάλια κάνει σπασίματα, τι λέμε τώρα (πολύ εμφανές ήταν πριν μερικές ημέρες στο star, κατά την προβολή του Terminal με τον Χανκς, ειδικά στις λήψεις που εμφανιζόταν κυλιόμενα μυνήματα στους πίνακες του αεροδρομίου, τόσο στο επίγειο, όσο και μέσω nova). Και προφανώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην 47lg7000, και η δικιά μου 42lg6100 τα ίδια προβλήματα έχει. Σε άλλο φόρουμ κάποιος αναφέρει ότι είναι η ίδια τηλεόραση με την 7000 και έχει επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία γι' αυτό, οπότε...
Μια ερώτηση: καλά δεν έχω καταλάβει ότι σήμα 1080p μπορείς να πάρεις μόνο από hdmi ή dvi; Το component φτάνει μέχρι 1080i, όπως και η rgb σύνδεση με το καλώδιο vga, σωστά; Θα δοκιμάσω και σε χαμηλότερες αναλύσεις, να δω τι γίνεται. Βέβαια τότε πάει το 1:1 pixel mapping...
Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι ότι κακώς ξεκόλλησα και πέταξα τα αυτοκόλλητα από μπροστά από την τηλεόραση, αφού:
α/ Μόνο με αυτά θα μπορούσα να πείσω κάποιον ότι η τηλεόραση είναι 100 Hz, 1080p24 και hdmi X 4. Άμα τη βάλω μπρος να το δει στην εικόνα, σωθήκαμε.
β/ Τα λεφτά που πλήρωσα για να πάρω τηλεόραση με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, στην ουσία τα πλήρωσα για τα αυτοκόλλητα.
Πέτρος