LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μη με πυροβολάτε ρε παιδιά.
Ένα παιχνιδάκι έπιασα στην τύχη από μια στοίβα με CDιά & DVDιά να δω τι γίνεται... Αυτό είναι το θέμα;

PS: Garret, η τηλεόρασή σου πρέπει να είναι χαλασμένη.

ΟΚ, συμφωνείτε δηλαδή με τα παραπάνω και πώς αν δεν κάνεις σύνδεση HDMI η τηλεόραση είναι τζάμι;
Ίσως έτσι εξηγείται γιατί υπάρχει τέτοια αδιαφορία στο αγοραστικό κοινό για τα "προβλήματα" της σειράς στα 24p...

...και μιλάτε μεταξύ σας :ernaehrung004:

Συγγνώμη...δηλαδή τώρα μας λες ότι πήραμε τηλεόραση το 2009 για να κάνουμε σύνδεση me αναλογική vga;

Έχεις δίκιο, τα 4 hdmi που έχει πίσω πρέπει να είναι διακοσμητικά :laugh:

Ρε φίλε Vragia, μη πίνεις και ποστάρεις :laugh:

Συγγνώμη...δηλαδή τώρα μας λες ότι πήραμε τηλεόραση το 2009 για να κάνουμε σύνδεση me αναλογική vga;

Ρε μεγάλε, όπως καταλαβαίνεις απ' το thread, πόσοι απ' αυτούς που αγόρασαν την 7000 νομίζεις ότι έχουν το ίδιο σκάσιμο με σένα;
Τέλος πάντων, γειά μας :ernaehrung004:

Ρε μεγάλε, όπως καταλαβαίνεις απ' το thread, πόσοι απ' αυτούς που αγόρασαν την 7000 νομίζεις ότι έχουν το ίδιο σκάσιμο με σένα;
Τέλος πάντων, γειά μας :ernaehrung004:

Πολλοι και δεν το λενε.

Το σερβις ειναι γεματο απο 7000 για τον ιδιο λογο.Το παρεξενο ειναι οτι γεμισε με τη δημιουργια αυτου του thread.

Οταν ξαναπαω θα σου στειλω και φωτογραφιες να της καμαρωσεις.

Δυστυχώς είμαστε πολλοί...
Ο κύριος λόγος που παίρνει κάποιος αυτή την τηλεόραση, δεν την προορίζει μόνο για τηλεοπτικό σήμα, νομίζω ε?

Last edited:
Εγω παντως χωρις να εχω συνδεσει pc ακομα, βλεπω BR και DVD, και το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν μπορω να εχω το truemotion στο high και να εχω ικανοποιητικη κίνηση. Ε, ηθελα και λιγο πιο μαυρο στα μαυρα. Σε γενικες γραμμες νιώθω καλα με την αγορα μου, μια και διαβασα οτι και σε αλλες μαρκες τα 100hz δεν δουλευουν καλα στο full.
Aπο την αλλη δεν εχω παρα να δεχτω οτι καποιους απο σας, σας ειναι αβασταχτο να δεχτειτε αυτα τα "θεματακια". Επαναλαμβανω πως δεν εχω HTPC, αρα δεν εχω αντιμετωπισει αναλογο θεμα.

Και σιγουρα, καποιος που αγοραζει εν ετη 2009 αυτη την TV, δεν νομιζω οτι το κανει για να βλεπει SD. Θελει να δει τα BR του, τα DVD του, αλλα και τις ματροσκες του χωρις προβληματα.

5ετίας είναι... :laugh: Δεν είδες το ποστ μου...

Ρε, σοβαρευτείτε λίγο ορισμένοι (Vragias, Zafeirhs), πιωμένοι ποστάρετε; :) Φιλικά πάντα και χαβαλεδιάρικα ^^

Λες να μην το ξερω?????και πως θα σε ξεσηκωνα......:flipout::flipout::flipout:και μαλλον επιασε:BDGBGDB55:

ΥΓ....το ποτο το εκοψα.....της μοδας ειναι τα ληγμενα:grandpa:

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Και σιγουρα, καποιος που αγοραζει εν ετη 2009 αυτη την TV, δεν νομιζω οτι το κανει για να βλεπει SD. Θελει να δει τα BR του, τα DVD του, αλλα και τις ματροσκες του χωρις προβληματα.

Νομιζε......νομιζε.....μην σου πω οτι το 90% των τηλεορασεων αυτης της κλασης προοριζεται για μαυρα μεσανυχτα.......επειδη και καλα ο φιλος του-της ο ταδε που ξερει απο αυτα λεει οτι πρεπει και καλα η τηλεοραση να εχει 500.000.1 ΚΟΝΤΡΑΣΤ.....να ειναι λεει φουλ χαντε (ασχετο αν δεν ξερει τι θα πει αυτο) να εχει πολλες hdmi ....τουλαχιστον 7-8 ασχετα αν δεν εχει ουτε μια συσκευη με hdmi και να ειναι τουλαχιστον λεει 100ΗΖ και πανω.....και ολα αυτα πολλες φορες και στις 20 ιντσες ακομη:flipout::flipout::flipout:
Φυσικα αυτοι που ειναι πιο προσγειωμενοι και θελουνε 40+ με ολα τα πιο πανω περιμενουνε να βρουνε τετοιο πραγμα με 300 αντε το πολυ 400 ευρω.....ποσοι νομιζετε οτι μενουνε που ξερουν τι θελουν????

Λιγοι ειναι παιδια.....Γι'αυτο neo και garret μην παρεξηγητε καποιον που ειναι ευχαρηστημενος με τις οποιες συνδεσεις και τις οποιες αναλυσεις.

Μην κοιτας αγαπητε-αγαπητοι συνφορουμιτες τι παιζει εδω μεσα......εξω η αγνοια του κοσμου ειναι πολη μεγαλη......και ειναι παρα πολλοι αυτοι που εχουνε αγνοια ειδικα στο θεμα τηλεοραση.

Θα μου πειτε τι σ'επιασε πρωινιατικα και μας τα λες αυτα.......τιποτα περιμενω να περασει η ωρα να παω στην δουλεια μου:flipout:

Καλημέρα,

Πιστευω ειμαστε πολλοι που εχουμε τα ιδια προβληματα με τον neof1z και τον GARRET και περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με το service της LG για να πραξουμε και εμεις αναλογα.
Να σκευτεις οτι εχω του κοσμου τις ταινιες σε HD και SD στους σκληρους μου αλλα δεν μου κανει καμια αισθηση να τις δω απο HDMI.
Οι περισοτεροι απο οτι φαινεται ασχολουνται με προβολη αναλογικων καναλιων αρα δεν εχουν προβλημα.
Οταν πανε λιγο πιο κατω στην τεχνολογια τοτε θα αντιμετοπισουν τα προβληματα που αντιμετοπιζουμε εμεις.

Παντα φιλικα.

Γι'αυτο neo και garret μην παρεξηγητε καποιον που ειναι ευχαρηστημενος με τις οποιες συνδεσεις και τις οποιες αναλυσεις.

Δεν παρεξηγουμε κανεναν αλλα να μην λεμε και οτι θελουμε,και εμφανιζεται καποιος που δεν ξερει (ο φιλος vragias) να μας βγαλει τρελους.

Μια απορία για τον φίλο vragia. Με την σύνδεση RGB, τι ανάλυση έβγαλε στην TV. Γιατί αν έβγαλες λιγότερο από 1920*1080 δεν έχει νόημα να έχεις Full HD tv, το καταλαβαίνεις πιστέυω.

Καλημέρα και από μένα ...τον άσχετο!
Που φυσικά neo δεν είμαι, ούτε φυσικά κι εσύ τρελός.
Απλά βάζω και μια άλλη διάσταση, που εκτιμώ ότι αφορά πολύ κόσμο εντός και εκτός νήματος, είτε σ' αρέσει είτε όχι, πέρα απ' το ξεψείρισμα που κάνεις με καλώδια 150 και laptop πολλαπλάσιας αξίας από την τηλεόραση...

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μια απορία για τον φίλο vragia. Με την σύνδεση RGB, τι ανάλυση έβγαλε στην TV. Γιατί αν έβγαλες λιγότερο από 1920*1080 δεν έχει νόημα να έχεις Full HD tv, το καταλαβαίνεις πιστέυω.

Η ανάλυση ανέβηκε αδιαμαρτύρητα στα 1920χ1080 @60hz στο demo του Ζαφείρη.
Το μπέρδεμα sagona είναι με το παιχνίδι, όπου εκεί είναι πρώτα θέμα κάρτας γραφικών και μετά ικανότητας tv. Υποθέτω ότι αν τρέξω ένα λιγότερο απαιτητικό παιχνίδι για την κάρτα θα ανέβει κι αυτό HD στην τηλεόραση.

Καλημέρα και από μένα ...τον άσχετο!
Που φυσικά neo δεν είμαι, ούτε φυσικά κι εσύ τρελός.
Απλά βάζω και μια άλλη διάσταση, που εκτιμώ ότι αφορά πολύ κόσμο εντός και εκτός νήματος, είτε σ' αρέσει είτε όχι, πέρα απ' το ξεψείρισμα που κάνεις με καλώδια 150 και laptop πολλαπλάσιας αξίας από την τηλεόραση...

Δεν χρειαζεται ξεψείρισμα ουτε 150 ευρω καλωδια για να δεις οτι εχει προβλημα η TV σου.

ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ HDMI AKOMA ΚΑΙ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ GARRET ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ.

Για δες παραπανω το post του driko για το ποση ειμαστε και ποση παρακολουθουν σιωπηλα αυτο το Thread.
Oχι για να μην λες οτι ειμαι μονο εγω και ο GARRET.

Last edited:
Ναι ρε φίλε, αν γυρίσεις πίσω δεν είπα ποτέ ότι δουλεύει με HDMI.
Απλά σας λέω πώς γίνεται να δουλέψει HD χωρίς HDMI σε αναλογικό RGB.
Για να δω μέσω HDMI θα δανειστώ μια συσκευή (φορητό ή παιχνιδομηχανή) να το επιβεβαιώσω κι εγώ.
Δεν σας βγάζω τρελούς, προς Θεού... :BXVZCBXZ6:

Re: Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η ανάλυση ανέβηκε αδιαμαρτύρητα στα 1920χ1080 @60hz στο demo του Ζαφείρη.
Το μπέρδεμα sagona είναι με το παιχνίδι, όπου εκεί είναι πρώτα θέμα κάρτας γραφικών και μετά ικανότητας tv. Υποθέτω ότι αν τρέξω ένα λιγότερο απαιτητικό παιχνίδι για την κάρτα θα ανέβει κι αυτό HD στην τηλεόραση.

Θα δοκιμάσω κι εγώ με RGB καλώδιο να δώ ακριβώς τις ίδιες ταινίες που είδα και με το HDMI και θα σου πώ αν υπάρχουν διαφορές κάθε είδους.